چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • sea2003son
    عضو عادی
    • Jul 2011
    • 179

سلام پرریسک عسز وتوکا سری قبل رو 250 تومان ریخت ایا تعویض وتوکا با بموتو رو صلاح میدونی؟ فردا انجام بدم؟

نظر

• پرریسک
      عضو فعال
      • Feb 2012
      • 6797

در اصل توسط sea2003son پست شده است View Post
      سلام پرریسک عسز وتوکا سری قبل رو 250 تومان ریخت ایا تعویض وتوکا با بموتو رو صلاح میدونی؟ فردا انجام بدم؟
      سلام ..من دارم میگم وتوکا بخرید ..بموتو هم بخرید شما میخوای این دوتا رو با هم عوض کنی ..باز یک سهام رشد کرده رو می گفتی با بموتو عوض کنم مشکلی نبود ولی هر دوی این ها رشد نکردن ..نظر ندارم ..بستکی به شما داره ..

نظر

• جواد مهرابی
        عضو فعال
        • May 2012
        • 543

با کسب اجازه از پرریسک عزیز

دوستان عزیز سعی کنید تاپیک پربارتر باشه ومفیدتر از گذاشتن اظهار نظرهای شخصی و سوالات بیربط خودداری فرمایید

به موسس تاپیک پرریسک عزیز بیشتر فرصت بدید بنده خدام انسانه تا اندازه ای کشش داره .... تازه هرروز باید با اعداد

و ارقام نیز سروکله بزنه تا یه شرکت خوب را پیدا کنه.......

با تشکر از تمامی دوستان.....
        بي آزاري بهترين دين است.((مثل سانسكريتي))

نظر

• Fundamental
          عضو فعال
          • Sep 2012
          • 697

سلام دوستان

سهمی به نام خارزم

از لحاظ تکنیکال عرض کنم
          خط 23.6 فیبو رو به راحتی 4 شنبه پشت سر گذاشت و تونست این مقاومت رو بشکونه و حمایت خوبی روی 132 تومان انجام شد، در اندیکاتور rsi در خط 30 چند وقتیست میبینیم به زیر خط رفته و موقعیت بسیار مناسب رو برای کندل زدن ایجاد کرده

http://www.up2.98ia.com/images/05379169780707857236.jpg
          فایل تکنیکال پیوست شد

فاندمنتال

موسسه غدیر افزایش سهم داده در این مدت ، p/e بسیار مناسب 3.5 رو داراست. و بسیار کم ریسک

حوزه نوسان 10 درصد میباشد و این سهم روزانه حداقل 4% رنج میزنه و تقریبا حجم بسیار خوبی رو پر میکنه برای معامله

تصمیم گیری با خودتون

نظر

• خودشکوفا
            عضو فعال
            • Aug 2025
            • 1134

امیدوارم طبق گفته دوست گرامی fundamental پرسش هام جنبه شخصی نداشته باشه .معتقدم پاسخ هاتون به درد همگان می خوره و بار آموزشی و تحلیلی در جواب شما به کار دیگران هم یقینا خواهد آمد. اما خواهش می کنم در صورت نامناسب دانستن پرسشم بهم گوشزدکنید.

استاد پرریسک به نظر شما

1- شبندر به میانه ها یا حتی انتهای رشدش رسیده؟ یه سری از سهامدارای متعصبش آخر هفته ازقطارش پیاده شدند. فکر می کنید تا کجا بالا می تونه بره؟ مقاومت 250 تا مدت ها خونه ایستگاه آخر این قطار خواهد بود؟؟:-/

2- حتی شایع شده که ممکنه برای مدت طولانی متوقف بکننش. به نظر شما حرف درستیه؟

3- شما معتقدین تو همخانواده هاش کدوم نمادها می تونن جاش رو بگیرن؟ یا باید باش ادامه داد؟به ترتیب قد و اولویت اگه بگین ممنون می شم

4- بعضی از سهامداران هم معتقدن نه تنها شبندر بلکه کل خانواده اونها رشدشون رو کرده اند و دور و لیدری داره کلا از دست خانواده شیمیایی خارج می شه . در این صورت بهتر نیست آرام آرام از این گروه خارج شد و تا مدتی سراغ شیمیایی نرفت؟
            "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
            (نيچه)

نظر

• پرریسک
              عضو فعال
              • Feb 2012
              • 6797

در اصل توسط khodshokufaei پست شده است View Post
              استاد پرریسک به نظر شما

1- شبندر به میانه ها یا حتی انتهای رشدش رسیده؟ یه سری از سهامدارای متعصبش آخر هفته ازقطارش پیاده شدند. فکر می کنید تا کجا بالا می تونه بره؟ مقاومت 250 تا مدت ها خونه ایستگاه آخر این قطار خواهد بود؟؟:-/

3- شما معتقدین تو همخانواده هاش کدوم نمادها می تونن جاش رو بگیرن؟ یا باید باش ادامه داد؟به ترتیب قد و اولویت اگه بگین ممنون می شم

4- بعضی از سهامداران هم معتقدن نه تنها شبندر بلکه کل خانواده اونها رشدشون رو کرده اند و دور و لیدری داره کلا از دست خانواده شیمیایی خارج می شه . در این صورت بهتر نیست آرام آرام از این گروه خارج شد و تا مدتی سراغ شیمیایی نرفت؟
              با عرض معذرت سوالاتون کم کم داره تکراری وخسته کننده پیدا می کنه ..

برا این سوالات به نظرم برید در اینترنت جستجویی بکنید مباحث بنیاید واینها رو پیدا کیند بررسی کیند بهتره تای انکه هی بپرسید فلان سهم در کدام گروه گروهه کجا پیدا بشم کجا سوار بشم کجا میره چرا میره چرا نمیره ..

سوالات کلیشه ای رو تمام کنید خواهشا ..

شبندر وهمچنان روند صعودی داره حالا میبندن نمی بندن بالا میره نمیره کجا میره چرا میره در کدوم گروه هست چرا هست اینها رو بنده نمی یدونم پیشکو هم نیستم ..شما هر جا حس کرید از مقدار سود راضی شدی خروج کن ..تمام..

دوستان اگر سوال تکنیکالی دارن در خدمتیم..برا اموزش بحث های بنیادی تکنیکالی برید در اینرتنت سرچ کنید بعد بخوانید ..بنده سوادم در حد اموزش نیست خدایی حال وحوصله این بحث ها رو هم ندارم .تمام سهامی هم که معرفی میشه گزارش در کدال هست بنده بنیادی تکنیکالی پیشنهاد می دم خودتون بررسی کنید صلاح دیدی بخرید صلاح ندیدی نخرید ...دیگه حال وحوصله بحث واین چیزها رو ندارم ..

نظر

• Aiming
                ستاره دار(18)
                • Jul 2012
                • 2641

در اصل توسط javad پست شده است View Post
                با کسب اجازه از پرریسک عزیز

دوستان عزیز سعی کنید تاپیک پربارتر باشه ومفیدتر از گذاشتن اظهار نظرهای شخصی و سوالات بیربط خودداری فرمایید

به موسس تاپیک پرریسک عزیز بیشتر فرصت بدید بنده خدام انسانه تا اندازه ای کشش داره .... تازه هرروز باید با اعداد

و ارقام نیز سروکله بزنه تا یه شرکت خوب را پیدا کنه.......

با تشکر از تمامی دوستان.....
                کاملا موافقم
                =d>
                وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

نظر

• vdtjn
                  كاربر فعال
                  • Feb 2012
                  • 151

پر ریسک عزیز عرض سلام و ارادت
                  نظذتون روی بموتو و وتوکا برای ابتدای صعوده
                  بموتو رو نمیشه خرید
                  وتوکا رو برای خرید حجم پیشنهاد میکنید ؟
                  البته سهام پیشنهادیتون رو میدونم چیه ولی برای خرید حجم نیز نظرتون کما کان همان نظرات قبلیه
                  خواستم در خصوصی عرض کنم ولی امکانش نبود .نمیدونم چرا روی ای دیتون کلیک میکنم قسمت پیام خصوصی باز نمیشه .
                  کدوم یک از این سهامی که مد نظرتون هست رو برای خرید بین 500000 تا 1 میل سهم صلاح میدونید .ممنون

نظر

• meysam_sh_2020
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 20674

در اصل توسط khodshokufaei پست شده است View Post
                    امیدوارم طبق گفته دوست گرامی fundamental پرسش هام جنبه شخصی نداشته باشه .معتقدم پاسخ هاتون به درد همگان می خوره و بار آموزشی و تحلیلی در جواب شما به کار دیگران هم یقینا خواهد آمد. اما خواهش می کنم در صورت نامناسب دانستن پرسشم بهم گوشزدکنید.

استاد پرریسک به نظر شما

با اجازه ی صاحب خانه و خسته نباشید به پر ریسک عزیز :
                    =====================

نقل قول از جناب shamlo :

من فقط اينو ميدونم اگه تو اين قبر شبندر ميتي وجود نداشت اين همه حقوقي و حقيقي دور علمش سينه نمي زدند و با صف فروش سنگين 40 ميليوني هفته گذشته سهم با اون شفاف سازي كذايي و رشد شارپ سهم تا اون روز تمام زمينه ها برا سقوط آزاد سهم حداقل تا 185 مهيا بود وليكن سوال من اين است چرا فرداي اون روز تمام فروشندگان بالقوه سهمو قلع و قمع كردند و فرداي اون روز صف خريد سنگينش كردند؟...يعني سهم حامي و خواهان داره...ميشه بگيم كل بازار جو گيره و دانش بورسي نداره؟....حالام چيزي عوض نشده فردا يقينا ميتونيد بالاتر از 224 چهارشنبه خالي كنيد اگر به بنياد سهم ايمان نداريد و يا اگر سهم بهتري برا سود كردن سراغ داريد..تا فردا كامل بررسي فرماييد و با پذيرش مسوليت از سوي شخص خودتان اقدام لازم برا فروش و يا نگهداري سهم را اتخاذ فرماييد..يقين داشته باشيد فروش تمام سهام شبندر اعضاي تالار بورس و يا خريد مجدد و دو برابر كردن سهام شبندر آنها هيچ اثري در ريتم سهم نخواهد داشت......هيچ توصيه اي بخريد و يا فروش سهم ندارم....
                    ====================
                    ///

نظر

• خودشکوفا
                      عضو فعال
                      • Aug 2025
                      • 1134

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                      با عرض معذرت سوالاتون کم کم داره تکراری وخسته کننده پیدا می کنه ..

برا این سوالات به نظرم برید در اینترنت جستجویی بکنید مباحث بنیاید واینها رو پیدا کیند بررسی کیند بهتره تای انکه هی بپرسید فلان سهم در کدام گروه گروهه کجا پیدا بشم کجا سوار بشم کجا میره چرا میره چرا نمیره ..

سوالات کلیشه ای رو تمام کنید خواهشا ..

شبندر وهمچنان روند صعودی داره حالا میبندن نمی بندن بالا میره نمیره کجا میره چرا میره در کدوم گروه هست چرا هست اینها رو بنده نمی یدونم پیشکو هم نیستم ..شما هر جا حس کرید از مقدار سود راضی شدی خروج کن ..تمام..

دوستان اگر سوال تکنیکالی دارن در خدمتیم..برا اموزش بحث های بنیادی تکنیکالی برید در اینرتنت سرچ کنید بعد بخوانید ..بنده سوادم در حد اموزش نیست خدایی حال وحوصله این بحث ها رو هم ندارم .تمام سهامی هم که معرفی میشه گزارش در کدال هست بنده بنیادی تکنیکالی پیشنهاد می دم خودتون بررسی کنید صلاح دیدی بخرید صلاح ندیدی نخرید ...دیگه حال وحوصله بحث واین چیزها رو ندارم ..
                      اگه سوالام خسته کرده شما رو پوزش می خوام. راستش برای من که در جنوب زندگی می کنم و دسترسی یه کلاس ها و امکانات شهرهای بزرگ ندارم تا الان پیش نیامده بود شخصی یا دانش و اطلاعات فراوان شما برخورد کنم. همه پرسش و جواب هام از شما برام ارزش دارند و کلاس درسند و ازشون نت برداری می کنم. اما حرف شما درسته پس سعی می کنم جلوی اشتیاقم رو بگیرم و از سوالاتم کم کنم :) ;;)
                      "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
                      (نيچه)

نظر

• پرریسک
                        عضو فعال
                        • Feb 2012
                        • 6797

در اصل توسط vdtjn پست شده است View Post
                        پر ریسک عزیز عرض سلام و ارادت
                        نظذتون روی بموتو و وتوکا برای ابتدای صعوده
                        بموتو رو نمیشه خرید
                        وتوکا رو برای خرید حجم پیشنهاد میکنید ؟
                        البته سهام پیشنهادیتون رو میدونم چیه ولی برای خرید حجم نیز نظرتون کما کان همان نظرات قبلیه
                        خواستم در خصوصی عرض کنم ولی امکانش نبود .نمیدونم چرا روی ای دیتون کلیک میکنم قسمت پیام خصوصی باز نمیشه .
                        کدوم یک از این سهامی که مد نظرتون هست رو برای خرید بین 500000 تا 1 میل سهم صلاح میدونید .ممنون
                        سلام..

اگر از اون روزی که گفتیم اقدام می کردید راجت میشد خرید کرد هم بموتو هم وتوکا ..اونم میشد راحت حجم خرید ..در بموتو فقط وتوسم در این چند روز میلیونی عرضه کرد ولی خوب بازار ما تا سهمی صف خرید نشه خرید نمی کنه ..بازار بورس ایران دیگه دست من یکی اومده ..سهام افتابه سازی صف خرید باشه طرف میره در صف خرید ولی سهام خوب با بنیادی عالی شناور باشه التماسش هم کنی خرید نمی کنه ....نمونش قزوین340 تومنی ..

هر دو سهم از نظر من عالی هستن ولی وتوکا رو میشه تعداد خرید کرد ولی بموتو شاید این فرصت رو نده ...هر دو رو در این بازار کمر یسک می بینم واز نظر من هیچ خطری ندارن ..

نظر

• امید
                          عضو عادی
                          • May 2011
                          • 123

در اصل توسط امید پست شده است View Post
                          با سلام
                          پر ریسک عزیز اگر ممکنه لطفا نظرتون رو در مورد وسپه و ومعادن و فایرا و تارگت پیش رویشان را بفرمایید. با تشکر از زحمات جنابعالی
                          ممنون میشم نظرتون رو بفرمایید.

نظر

• هادی129
                            عضو عادی
                            • Apr 2012
                            • 296

پرریسک جان نظرت در مورد کالبر چیه ؟امکان داره از 300 بره بالاتر؟

نظر

• شاهین محلوجی
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 2050

پرریسک عزیز نظرت در مورد آبسال و پکویر چیه بنظر تو این قیمتها مناسب هستند؟
                              جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...

نظر

• bours
                                عضو عادی
                                • Jun 2011
                                • 259

با سلام و خسته نباشید

حد ضرر حتاید و ثباغ رو اگه لطف کنی میخوام بدونم
                                ممنون

نظر

در حال کار...
                                X