بهتون قول ميدم تمام قنديها فردا با صف خريد باز بشن( بقيه بازار هم از فردا به بعد متعادل ميشه )
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
در اصل توسط ahmad30_n پست شده است View Postبهتون قول ميدم تمام قنديها فردا با صف خريد باز بشن( بقيه بازار هم از فردا به بعد متعادل ميشه )
مگه بقیه بازار ار شد دلار نفع نمی برن یا اونها بلد نیستن از این دلار سود ببرن ..فولاد چرا باید بالا نیاد ...
گروه قند بالا بیاد یا نیاد بقیه بازار اگر ارزمند باشن مثبت میخورن نباشن نمی خرون ..سهام رو بیخودی به هم ربط ندید....
وتوکا 250 تومنی 100 مرتبه از قشرین در پیت 400 تومنی ارزمند تر هست یا فولاد وکلی سهام خوب دیگه ..
در قنیدها هم چند تا قندی خوب هست قزوین قشهد قند هگمتان قمرو قپیرا ..بقیه از نظر من ارزش خرید ندران ...
خدایی کی میاد فولاد 280 اونم با این قیمتهیا فروش با این دلار 2700 رو ول کنه بره قشرین بخره یا قثابت با کلی قنی در پیت دیگه که کلی تعدیل رو پیشخور کردن فقط به خاطر جو مثبت قزوین وقپیرا وقشهد وچند تا قندی خوب دیگه مثبت میخورن ....
نظر
-
در اصل توسط jeneral35 پست شده است View Postپر ریسک جان نظرتان در رابطه با معاملات امروز قشهد و صف فروش چیست؟
فکر کنم اومده باشه تو صدر لیستتون؟
معاملات بد نبود ..گروه به سقف قبلی رسید ریخت فردا وپس فردا مهمه بتونه رد کنن رالی جدید گروه اغاز میشه البته منظر از گروه همون 4-5 تا قندی هست ..ما با بقیه کاری نداریم ..
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postچرا بقیه بازار متعادل میشه ..
مگه بقیه بازار ار شد دلار نفع نمی برن یا اونها بلد نیستن از این دلار سود ببرن ..فولاد چرا باید بالا نیاد ...
گروه قند بالا بیاد یا نیاد بقیه بازار اگر ارزمند باشن مثبت میخورن نباشن نمی خرون ..سهام رو بیخودی به هم ربط ندید....
وتوکا 250 تومنی 100 مرتبه از قشرین در پیت 400 تومنی ارزمند تر هست یا فولاد وکلی سهام خوب دیگه ..
در قنیدها هم چند تا قندی خوب هست قزوین قشهد قند هگمتان قمرو قپیرا ..بقیه از نظر من ارزش خرید ندران ...
خدایی کی میاد فولاد 280 اونم با این قیمتهیا فروش با این دلار 2700 رو ول کنه بره قشرین بخره یا قثابت با کلی قنی در پیت دیگه که کلی تعدیل رو پیشخور کردن فقط به خاطر جو مثبت قزوین وقپیرا وقشهد وچند تا قندی خوب دیگه مثبت میخورن ....
من فكر مي كنم بازار يه پلي بك به 28000 بخواد تا صعودش به بالاتر راحتتر بشه. بهمين دليل گفتم بازار متعادل مي شه و سهمهاي بزرگ براي پلي بك به سقفهاي قبلي يه چند روزي متعادل مي شن.[B][COLOR="#008000"][COLOR="#B22222"]@};- هر شخص خود مسئول خرید و فروش خود است-@};-[/COLOR][/COLOR][/B]
نظر
-
یکی به پارسان بگه یه تکونی به کرماشا بده!البته اگه خودش سهم رو کنترل نمیکنه شاخص دو تا 600 تا رفته بالا ما همون سر جای اولیم
مثل روز برام روشنه اگه سهم رو بفروشم از فرداش صف خریده:dآخرین ویرایش توسط capitalist؛ 2012/09/29, 12:43.
نظر
-
در اصل توسط mane1659 پست شده است View Postپرریسک جان نظرت راجع به ختوقا چیست ؟ حجم معاملاتش خیلی عالی بوده
ختوقا روند فعلا نزولی هست رو 217 و244 مقاومت داره 244بشکنه روند صعود مگیره ...
ولساپا ولی روند صعود داره هدف 240 و.بعد 300...کمتارین پی بریا هم از این ولساپا هست ..
نظر
-
در اصل توسط shimab پست شده است View Postپرریسک عزیز به نظرم 3 گروه در بازار هنوز رشدی نکرده اند 1- فولاد 2- برق 3- ساختمان نظرتون در مورد شاخص انبوه سازی چیه؟ ;)
فولاد وبرقی ها هم که دیگه نکو لیدر هستن در حد تیم ملی ..بترانس حجم مبنا هم پر نشد..بموتو هم دم وتوسم گرم وگرنه اینم حجم رو پر نمی کرد ..
نظر
-
-
در اصل توسط hanny پست شده است View Postسلام جعفر جان
خسته نباشيد
دو سه روزي هست كه مي رم تو صف خريد غبشهر كه يا عرضه نمي شه يا فقط حجم مبنا رو ميدن ،مي خواستم بدونم اگه فردا بخوام فولاد بخرم به نظر شما دير نشده ؟؟؟ مي شه لطفاً اهداف فولاد رو لطف كنين ؟ ممنون يا حق
خب سهمای خوب دیگه ای هم هستن که فعلا صف نیست و راحت میتونید بخریدشون
یه بررسی بکنید
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postبله گروه ساختمان روند صعود تایید شد .ما هم دیروز گفتیم ثشرث ثتران اس پ ثباغ برا خرید خوب هستن ..
فولاد وبرقی ها هم که دیگه نکو لیدر هستن در حد تیم ملی ..بترانس حجم مبنا هم پر نشد..بموتو هم دم وتوسم گرم وگرنه اینم حجم رو پر نمی کرد ..
نظر
-
نظر