چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • madio
    عضو فعال
    • Oct 2012
    • 390

در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Post
    افزایش بهای ارز فرصت یا تهدید؟!

یه زمان تنها را پیشرفت کشور رو کاهش نرخ سود بانکی و عدم افزایش سالانه حقوق کارمندان وکارگران و کاهش ارزش ریال نسبت به ارزهای خارجی میدونستیم وحالا معترضیم که چرا دلار شده 3650تومان!!!یادمون نرفته که کشور شده بود بازار مصرف چین و هیچ تولیدی مگر اینکه وارداتش ممنوع بود قدرت رقابت با چین و اجناسشو نداشت واین امر به تولید داخلی ضربه ای بسار سنگین زده بود و نابسامانی هایی ایجاد شده بود که همه دیدیم وشنیدیم.
    دوستان من نوشته ها رو میخونم وبه عنوان یه بی سواد اقتصادی ویه آماتور محض به تحلیل هایی میشینم،بینید دوستان انگاره شما می اندیشید که قیمت واقعی دلار 1226 تومان است وحالا ارزش ریال افت کرده نه عریران رمانی که قیمت 1226 و پایین تر بود دولت با پول نفت حراجی راه انداخته بود تا از تولیدات دیگر کشورها حمایت کنه و تولید ملی رو به چالش بکشونه.نرخ ارز و اگه بخوایم محاسبه کنیم کاری دشوار نیست وکافیه یه سال رو به عنوان مبدا گرفته وسال به سال اختلاف تورم ایران وآمریکا رو در اون نرخ تعدیل کنیم وبا تورمی 50 درصدی در 6 ماهه اول سال به نرخ دلار 4320 تومانی میرسیم.
    حالا چه دلیلی هست دولت از واردات اجناس کشورهای دیگه حمایت کنه و کسانی که میخوان برن خارج تفریح و تحصیل باید ارزون خرج کنن تا پول من وشمای بی چیز به جیب اون کسان که حتما هم وضع مالی خوبی دارن بره نمیدونم.

این یک فرصت طلایی است که با گذشت زمان کشور رو در آستانه تولید ملی وتحول قرار میده و صادرات وشدیدا رونق میده(البته بحث ومشکلات تحریم ها ربطی به این موضوع نداره).امروز تولیدات در داخل بدون رقیب خارجی به صرفه است و جون خواهد گرفت.اشتغال زایی صورت میگیره وجهش اقتصادی خواهیم داشت.به صورت های مالی شرکت ها برید تا متوجه بشید ه چین وکشورهای دیگه چه بر سر تولیدات این مرز پر گهر آورده بوده.حالا شرکت ها و تولیدی های کوچک جای خوددارند.

این چالش به زمان نیاز داره و کم کم باید سرمایه ها از فکر تجارت وارداتی به سمت تولید وتجارت صادراتی بره.....
    سلام
    ارزش پول ملی توان اقتصادی یه کشور رو نشون میده
    در واقع بحث برعکسه
    ینی هرچی اقتصاد قویتر بشه پول ملی قویتر میشه و هر چی اقتصاد ضعیفتر پول ملی کم ارزشترمیشه
    اگه کاهش ارزش پول ملی باعث رونق تولید و صادرات بشه و افزایش ارزش باعث ضربه به تولید اون وقت
    زیمباوه بیشترین صادرات و امریکا کمترین میزان رو باید داشته باشن
    گذشته از این مطلب در شرابط فعلی وقتی با خرید دلار و نشستن تو خونه میشه سود کرد هیچ کس دنبال تولید نمیره

نظر

• madio
      عضو فعال
      • Oct 2012
      • 390

اگه بخوایم شنبه یه سبد تشکیل بدیم کدوم گروه ها و از هر گروه کدام شرکنها رو پیشنهاد میکنید
      البته من تمایلم به گروه های قندی و غذائی و فلزات و معدنی هاست
      اگه امکان داره به سهام از شرکتی که از تغییرات ارز متاثر نیست
      و یه رشد کند داره هم معرفی کنید
      در حال حاضر سبد من رو قند هکمتان،قشیر،خاور،ایران خودرو،کرمانشاه،ولساپا ،بانک صادرات و غبشهر تشکیل میده و قصد دارم شنبه سبدم رو بهبود بدم

نظر

• صداقت2
        عضو فعال
        • Sep 2012
        • 704

در اصل توسط madio پست شده است View Post
        اگه بخوایم شنبه یه سبد تشکیل بدیم کدوم گروه ها و از هر گروه کدام شرکنها رو پیشنهاد میکنید
        در حال حاضر سبد من رو قند هکمتان،قشیر،خاور،ایران خودرو،کرمانشاه،ولساپا ،بانک صادرات و غبشهر تشکیل میده و قصد دارم شنبه سبدم رو بهبود بدم

شراز و شاراک هم .....
        صداقت همیشه بهترین است.

نظر

• سعید پور احمدی
          عضو فعال
          • Sep 2011
          • 1339

سلام
          ارزش پول ملی توان اقتصادی یه کشور رو نشون میده
          در واقع بحث برعکسه
          ینی هرچی اقتصاد قویتر بشه پول ملی قویتر میشه و هر چی اقتصاد ضعیفتر پول ملی کم ارزشترمیشه
          اگه کاهش ارزش پول ملی باعث رونق تولید و صادرات بشه و افزایش ارزش باعث ضربه به تولید اون وقت
          زیمباوه بیشترین صادرات و امریکا کمترین میزان رو باید داشته باشن
          گذشته از این مطلب در شرابط فعلی وقتی با خرید دلار و نشستن تو خونه میشه سود کرد هیچ کس دنبال تولید نمیره
          دوست عزیز سلام وممنون که وارد بحث شدی-درسته اقتصاد هر چی قویتر باشه ارزش پول نسبت به پول دیگر کشورها بالاتر میره ولی شما فکر میکنید در طول 3 ماه یک دفعه اقتصاد ایران نابود شد ودلار اینجور رشد کرد؟خیر دوست من ارزش ریال از اول هم خیلی پایین تر بود وارزش واقعی دلار 4200تومن هم بیشتر هست واگر قیمت پایین بود بخاطر تزریق بدون مرز دولت در بازار بود و مصنوعی پایین نگه داشته بودن که واردات ارزون بشه.بله اگه قراره اقتصاد رشد کنه وتورم انقدر پایین بیاد که ریال تقویت بشه اونوقت خوبه ولی نه اینکه با دست کاری بانک مرکزی کنترل بشه.اگر قرار ریال تقویت بشه باید تورم ایران کمتر از تورم امریکا بشه واین کاری بسیار سخت ودر کوتاه مدت ناممکنه.
          البته این رو هم بگم که تقریبا بجز کانادا واسترالیا اکثر بانک های مرکزی ارزش واقعی پولشون و کنترل میکن بویژه بریتانیا و آمریکا وچین وروسیه و.....
          سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.

نظر

• AAbas
            عضو عادی
            • Sep 2012
            • 165

جعفرخان سلام عرض شد
            آقا بنظرت فملی هنوز واسه خرید خوبه هدف و حد ضررشم اگه بگی ممنون میشم

نظر

• madio
              عضو فعال
              • Oct 2012
              • 390

دوست عزیز سلام وممنون که وارد بحث شدی-درسته اقتصاد هر چی قویتر باشه ارزش پول نسبت به پول دیگر کشورها بالاتر میره ولی شما فکر میکنید در طول 3 ماه یک دفعه اقتصاد ایران نابود شد ودلار اینجور رشد کرد؟خیر دوست من ارزش ریال از اول هم خیلی پایین تر بود وارزش واقعی دلار 4200تومن هم بیشتر هست واگر قیمت پایین بود بخاطر تزریق بدون مرز دولت در بازار بود و مصنوعی پایین نگه داشته بودن که واردات ارزون بشه.بله اگه قراره اقتصاد رشد کنه وتورم انقدر پایین بیاد که ریال تقویت بشه اونوقت خوبه ولی نه اینکه با دست کاری بانک مرکزی کنترل بشه.اگر قرار ریال تقویت بشه باید تورم ایران کمتر از تورم امریکا بشه واین کاری بسیار سخت ودر کوتاه مدت ناممکنه.
              البته این رو هم بگم که تقریبا بجز کانادا واسترالیا اکثر بانک های مرکزی ارزش واقعی پولشون و کنترل میکن بویژه بریتانیا و آمریکا وچین وروسیه و.....
              حتی میشه گفت ایران پول ملیش رو کمتر نگه می داره
              فقط دلار حاصل از صادرات نفت از کل واردات ایران بیشتره ینی ابران پول کمتری به بازار میده
              میزان تورم مثلا در چین همیشه از امریکا بالاتر بوده در حالی که تو این سال ها ارزش پول ملیش رو به افزایش بوده.
              مهمترین عامل رشد اقتصادی ثباته که با تغییر مدام ارزش پول از بین میره
              البته به نظرم بحث مناسب این فریوم نیست
              من الان برام خرید و فروش بورس شنبه مهمه نه میزان تاثیر متغیر ها بر اقتصاد

نظر

• سعید پور احمدی
                عضو فعال
                • Sep 2011
                • 1339

فکر میکنم مجمع رفتن با قپیرا وقهگمت و قزوین وقصفها یکی از حرفه ای ترین کارها باشه دوستان افزایش قیمت شکر ظاهرا داره اتفاق میفته البته من پیشنهاد خرید درهیچ نمادی ندارم ولی شرایط رو که مرور کنی میبینی شرایط قندی ها دوباره داره بدون رقیب میشه پیش بینی من از روند قندی ها به این شکله:

شنبه با صف در نمادقزوین وحرکت دست وپا شکسته قپیرا و دیگر نمادها مواجه میشیم وقصفها هم همچنان به اصلاح باکلاسش ادامه خواهدداد.
                یکشنبه صف قزوین وقصفها وقپیرا و دیگر نمادها به صورت عرضه وصف ونهایتا رشد قیمت شکل خواهدگرفت
                از روز دوشنبه نمادها در ابتدای بازار صف خرید خواهندبود و با پیشرویی در روزهای سه شنبه وچهارشنبه صف ها سنگین وسنگین تر خواهد بود
                از هفته آینده هم باید چشم به راه یک عرضه کوچک باشم تا بلکه نمادها مثبت بخورن

این شرایط تا اواخر آذر ماه از این گروه یک گروه پر سود پاییزی خواهدساخت

نظر

• سعید پور احمدی
                  عضو فعال
                  • Sep 2011
                  • 1339

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                  این پست رو مدتی قبل زدم ..بعضی دوستان ناراحت شدن ..ولی واقعیت همین هست وخواسته اونوری ها هم همین ..چه ما دوست داشته باشیم چه نداشته باشیم...والان این خبر....

ادعای نیویورک تایمز:

رد پیشنهاد هسته ای ایران از سوی آمریکا

در شرایطی که دولت آمریکا همواره مسئولیت عدم حصول توافق در موضوع هسته ای را به گردن ایران انداخته و مدعی شده در صورت همکاری و همراهی ایران، امکان حل مسائل در این زمینه وجود دارد، روزنامه آمریکایی «نیویورک تایمز» از رد پیشنهاد هسته ای ایران از سوی ایالات متحده خبر می دهد. پیشنهادی که به شیوه «گام به گام»، حل مسائل موجود را مدنظر قرار داده است.
                  به گزارش «تابناک»، روزنامه آمریکایی نیویورک تایمز امروز در مطلبی مدعی شده ایران اخیراً یک طرح «9 مرحله ای» را جهت حل مسائل هسته ای به طرف غربی ارائه داده که مورد موافقت دولت آمریکا قرار نگرفته است. به نوشته این روزنامه، دلیل این امر، امتیازهای زیادی بوده که غرب باید با دادن آن ها به ایران موافقت می کرده است.
                  به نوشته این روزنامه، طرح مذکور می بایست با تحریم های نفتی آمریکا و اتحادیه اروپا علیه ایران آغاز می شده؛ اما آمریکایی ها چنین طرحی را «غیر عملی» دانسته اند.
                  به ادعای نیویورک تایمز، طرح ایران بر مبنای پیشنهادی بوده که در ماه ژوئیه به مقامات اروپایی ارائه شده است. این طرح در اصل دارای رویکردی گام به گام بوده که بر مبنای آن، برداشته شدن تدریجی تحریم ها، به توافق نهایی ایران برای توقف غنی سازی 20 درصدی منجر می شود.
                  بر این اساس، در گام نهم و پس از برداشته شدن همه تحریم های نفتی، ایران با توقف غنی سازی در سطح 20 درصدی موافقت خواهد کرد.
                  بر اساس گزارش این روزنامه، بهانه ای که از سوی مقامات آمریکایی در مخالفت با این طرح ارائه شده، این است که چنین طرحی عدم توانایی ایران برای ساخت سلاح هسته ای را تضمین نمی کند؛ زیرا ایران می تواند در کسری از ثانیه بار دیگر فعالیت های غنی سازی خود را از سر بگیرد.

علاوه بر این، یکی از مقامات آمریکایی اظهار داشته به این دلیل که اعمال مجدد تحریم ها علیه ایران، سال ها زمان می برد و ممکن است کشورها این بار با آن موافقت نکنند، آمریکا با برداشته شدن تحریم ها هیچگاه موافقت نمی کند!
                  آنچه مقامات آمریکایی در مقابل به عنوان پیشنهادات خود مطرح کرده اند، در حقیقت تکرار همان خواسته های قبلی است: تعلیق غنی سازی 20 درصد از سوی ایران، خروج ذخیره اورانیوم 20 درصدی از کشور و تعطیلی نیروگاه هسته ای «فردو». پس از انجام این کارها، غرب با همکاری در زمینه انرژی صلح آمیز هسته ای موافقت خواهد کرد و متعهد خواهد شد تحریم جدیدی علیه ایران تصویب نکند. با این حال، تحریم های قبلی به قوت خود باقی خواهند بود.
                  در صورتی که ادعای نیویورک تایمز درباره ارائه چنین طرحی از سوی ایران صحیح باشد، باید اشاره کرد که آمریکا در حالی بار دیگر با پیشنهادات ایران در زمینه هسته ای مخالفت کرده و بر طرح های غیرمنطقی خود اصرار می ورزد که وزیر خارجه این کشور چند روز پیش اعلام کرده بود در صورت همراهی ایران، امکان برداشته شدن سریع تحریم ها وجود دارد.

در حقیقت، گزارش نیویورک تایمز به خوبی تناقض حرف و عمل مقامات آمریکایی را نشان داده و حاکی از آن است که از دید آن ها، تنها توافقی در زمینه هسته ای اعتبار دارد که بر مبنای دیدگاه ها و نظرات خودشان باشد.
                  جعفر جان نکاتی که برجسته وآبی و قرمز کردی رو دوستان باید با دقت چندین بار بخونن.جعفر شما هم احتمالا به کلیات مسایل نگاه عمیقی داری و تا جایی که من فهمیدم از این باب هم سو وهم نظریم به طور مثل مقامات آمریکایی این تفکررو در مورد ایران برجسته کردن که عقب نشینی از تحریم ها برای ایران یعنی افزایش ذخایر ارزی و بعداز مدتی دوباره ادامه راه.
                  بنابراین با توجه به شرایط میشه فهمید تحریم ها سنگین تر خواهدبود ونه سبکتر بنابراین باید درانتخاب سهام بدون احساس بودو در نظرداشت برخی گروهها که اخیرا رشد خوبی هم داشتن شاید به نظر هنوز جای رشد بسیاربیشتر دارن و من هم نمیگویم که اصلا احتمال رشدشون نیست ولی به نظرم ریسکشون هم بالاست و از همین نظر دوباره در تحلیل هام قندی ها رو برجسته وکمریسکترین ها میبینم و به دقت درانتخاب سهام تاکید اکیددارم

اگر قراره با توجه به افق اقتصادی سیاسی که احتمال اتفاقش بسیار بالاست سهم انتخاب کنید ودر عین حال سهامی رو انتخاب کنید که با بنیاد قویی از کمترین ریسک برخوردار باشه من سهام زیر رو معرفی میکنم البته پیشنهاد خریدی هم نمیدم و تنها نظرم رو ابراز میکنم و البته من یک سرمایه گذار آماتور و ساده هستم:

قپیرا-قزوین-قهکمت-قصفها-قمرو-کچینی-کهرام-کسعدی-گروه سیمان بویژه سفارس-قلرست-غبشهر-غمارگ

در واقع شرایط کنونی وافق آینده سیاسی و اقتصادی شرایطی است که سهم های از نوع بالا را تایید میکنه در عین حال سهم های بالا شرایط سودسازی و افق آینده روشنی دارن واکثرا درگیر افزایش سرمایه وافزایش تولید خواهند شد ومدت زمان افق سود سازی ورشد سوداوریشون بلندمدته

نظر

• vdtjn
                    كاربر فعال
                    • Feb 2012
                    • 151

سلام برسید بزرگوار
                    دوست گرامی تک سهم شبندر هستم .از داستان معامله بلوکی و لغو کلیه معاملات عمده که شاید برای شبندر خبر خوبی باشه هم حتما مطلعید .البته اگر این لغو معاملات فقط برای فرابورس باشه روال قبلی حاکم خواهد بود .
                    به نظر شما تبدیل درصد زیادی از شبندر به غذایی ها کار درستی است .
                    شما چه سهمی را پیشنهاد میدهید .
                    بابت راهنماییتان پیشاپیش سپاسگذارم

نظر

• پرریسک
                      عضو فعال
                      • Feb 2012
                      • 6797

در اصل توسط vdtjn پست شده است View Post
                      سلام برسید بزرگوار
                      دوست گرامی تک سهم شبندر هستم .از داستان معامله بلوکی و لغو کلیه معاملات عمده که شاید برای شبندر خبر خوبی باشه هم حتما مطلعید .البته اگر این لغو معاملات فقط برای فرابورس باشه روال قبلی حاکم خواهد بود .
                      به نظر شما تبدیل درصد زیادی از شبندر به غذایی ها کار درستی است .
                      شما چه سهمی را پیشنهاد میدهید .
                      بابت راهنماییتان پیشاپیش سپاسگذارم

سلام

شبندر بنیادی بررسی نداشتم ولی شراز رو برتر میبینم به شخصه.

در مورد غذایی ها سهام کوچکی هستن اگر با سرمایه بالا وارد بشید اکگان بلوکه شدن وگیر افتادن هست ..بنده فقط غبشهر رو پیشنها میدم از گروه غذایی ..غمراک هم پایین تر پیشنهاد دادم ولی غبشهر 20 درصد عقب هست اینرو صلاح می بینم با حد ضرر 1250..

بقیه گروه غذایی نظری ندارم ...

در کنار اونها از گروه قند هم قشیر قزوین قشهد در صدر هستن بعد اینها هگمتان مرودشت نیشابور ودر اخر قپیرا...

در ضمن این رو هم در نظر داشته باشید اقتصاد کشور در استانه ورشکستی قرار گرفته دیر یا زود واحتمال نوشیدن جام زهر هر لحظه امکان داره ..پس سعی کنید بی گدار به اب نزنید واز حول حلیم در دیگ نیفتید ..

نظر

• پرریسک
                        عضو فعال
                        • Feb 2012
                        • 6797

جعفر جان نکاتی که برجسته وآبی و قرمز کردی رو دوستان باید با دقت چندین بار بخونن.جعفر شما هم احتمالا به کلیات مسایل نگاه عمیقی داری و تا جایی که من فهمیدم از این باب هم سو وهم نظریم به طور مثل مقامات آمریکایی این تفکررو در مورد ایران برجسته کردن که عقب نشینی از تحریم ها برای ایران یعنی افزایش ذخایر ارزی و بعداز مدتی دوباره ادامه راه.
                        بنابراین با توجه به شرایط میشه فهمید تحریم ها سنگین تر خواهدبود ونه سبکتر بنابراین باید درانتخاب سهام بدون احساس بودو در نظرداشت برخی گروهها که اخیرا رشد خوبی هم داشتن شاید به نظر هنوز جای رشد بسیاربیشتر دارن و من هم نمیگویم که اصلا احتمال رشدشون نیست ولی به نظرم ریسکشون هم بالاست و از همین نظر دوباره در تحلیل هام قندی ها رو برجسته وکمریسکترین ها میبینم و به دقت درانتخاب سهام تاکید اکیددارم

اگر قراره با توجه به افق اقتصادی سیاسی که احتمال اتفاقش بسیار بالاست سهم انتخاب کنید ودر عین حال سهامی رو انتخاب کنید که با بنیاد قویی از کمترین ریسک برخوردار باشه من سهام زیر رو معرفی میکنم البته پیشنهاد خریدی هم نمیدم و تنها نظرم رو ابراز میکنم و البته من یک سرمایه گذار آماتور و ساده هستم:

قپیرا-قزوین-قهکمت-قصفها-قمرو-کچینی-کهرام-کسعدی-گروه سیمان بویژه سفارس-قلرست-غبشهر-غمارگ

در واقع شرایط کنونی وافق آینده سیاسی و اقتصادی شرایطی است که سهم های از نوع بالا را تایید میکنه در عین حال سهم های بالا شرایط سودسازی و افق آینده روشنی دارن واکثرا درگیر افزایش سرمایه وافزایش تولید خواهند شد ومدت زمان افق سود سازی ورشد سوداوریشون بلندمدته
                        بله در انتخاب سهم باید دقت کرد ..

بله باید این رو هم در نظر گرفت این اقتصاد مقاومتی از نظر خود شما تا کی دوام می اورد؟؟؟دلار 3000 تومان داره اقتصاد رو ورشکست می کنه وچه بسا کرده ...

از نظر من چاره ای جز توافق نیست واین توافق یعین قبول شرایط غرب با کمال تاسف..با افت قیمت نفت وتحریمهای جدید احتمال عقب نشینی روز به روز تشدید خواهد شد ..اقتصاد ما تاب تحمل دلار بالای 2500 نداره چه برسه به دلار بالای 3500وبالاتر...

در مورد سهام بازار هم از ترس همین شرایط به گروه پترو پی بریا زیر 5 داده وگرنه الان پی بریا بالای 10 داشتن با این دلار پس خطری ندارن بازار 5 واحد پی برای به خاطر حاشیه امن از این گروه کم کرده ..

گروه قند همین حال با پی بریا بالای 10-15 دارن معامله میشن وبازار به خاطر شرایط کشور از همین حالا پی بریا بالا داده به این گروه..در این گروه غیر چند تا قندی بنده بقیه رو برا خرید پیشنهاد نمیدم ..قندیهایی که در صورت توافق هم ارزش نگهداری ومجمع رفتن داشته باشن نه اینکه با توافق برن وتا سالها اون پایین گیر کنن...

در ضمن بنده گروه فولاد رو به گروه شما اضافه می کنم ..گروه فولاد افزایش نرخ رو گرفتن مدتهاست وتحریم ها در این گروه اثری نداره ..فولاد با این نرخها بالای 500-600 هم می تونه ببینه ..

نظر

• پرریسک
                          عضو فعال
                          • Feb 2012
                          • 6797

با این شرایط سبد از گروهای زیر میتونه بازدهی خوب بده..

گروه فولاد ..فولاد وفخوز
                          گروه قند..قشیر قزوین قشهد
                          گروه کاشی..کساوه کهرام کسعدی وکاذر(این رو بهتر میبینم جزو گروه کاشی نیست ولی تکنیکال زیبایی داره رشدی هم نکرده)
                          گروه پترو با می ریسک تحریم ..حد ضر بزارید حله..(کرمانشاه شاراک
                          گروه غذایی(غیر دو سهم غبشهر وغمارگ بقیه رو پیشنهاد نمیدم)
                          گروه روی ..فاسمین ..

سهامی هستن که به دلار ربطی ندارن گروه ساختمان وولساپا از گروه خودرو ////به دلیل پی بریا پایین وتقسیم سود بالا در مجمع..

نظر

• bari
                            عضو عادی
                            • Jan 2012
                            • 193

با این شرایط سبد از گروهای زیر میتونه بازدهی خوب بده..

گروه فولاد ..فولاد وفخوز
                            گروه قند..قشیر قزوین قشهد
                            گروه کاشی..کساوه کهرام کسعدی وکاذر(این رو بهتر میبینم جزو گروه کاشی نیست ولی تکنیکال زیبایی داره رشدی هم نکرده)
                            گروه پترو با می ریسک تحریم ..حد ضر بزارید حله..(کرمانشاه شاراک
                            گروه غذایی(غیر دو سهم غبشهر وغمارگ بقیه رو پیشنهاد نمیدم)
                            گروه روی ..فاسمین ..

سهامی هستن که به دلار ربطی ندارن گروه ساختمان وولساپا از گروه خودرو ////به دلیل پی بریا پایین وتقسیم سود بالا در مجمع..
                            پرریسک عزیز در بین گروه های معرفی شده درصدر غبشهر و غمارگ رو خیلی خوب میبینم بخصوص غمارگ که با عبور از 420 میتونه یک رشدی خوب دیگه تو را ه داشته باشه و بدنبالش غبشهر هم خواهد رفت سپس شاراک از گروه پترو که چهارشنبه برای روز اول از سد مقاومت 720 گذشته اگرشنبه هم مثبت باشد تا 900 سپس 1300 میره،کاذر رو پیشنهاد میکنم بعد از عبور از 110 وارد بشید و از ولساپا هم مثل شما انتظار بازدهی خوبی دارم. در خصوص قندی ها بنظرم کمی درجا بزنند تو هفته جاری تا خبری برسه

نظر

• mobin
                              عضو فعال
                              • Jan 2011
                              • 590

سلام

شبندر بنیادی بررسی نداشتم ولی شراز رو برتر میبینم به شخصه.

در مورد غذایی ها سهام کوچکی هستن اگر با سرمایه بالا وارد بشید اکگان بلوکه شدن وگیر افتادن هست ..بنده فقط غبشهر رو پیشنها میدم از گروه غذایی ..غمراک هم پایین تر پیشنهاد دادم ولی غبشهر 20 درصد عقب هست اینرو صلاح می بینم با حد ضرر 1250..

بقیه گروه غذایی نظری ندارم ...

در کنار اونها از گروه قند هم قشیر قزوین قشهد در صدر هستن بعد اینها هگمتان مرودشت نیشابور ودر اخر قپیرا...

در ضمن این رو هم در نظر داشته باشید اقتصاد کشور در استانه ورشکستی قرار گرفته دیر یا زود واحتمال نوشیدن جام زهر هر لحظه امکان داره ..پس سعی کنید بی گدار به اب نزنید واز حول حلیم در دیگ نیفتید ..
                              این جمله رو خوب اومدی سید جون

نظر

• سعید پور احمدی
                                عضو فعال
                                • Sep 2011
                                • 1339

جا داره اینجا از زحمات و وقتی که جعفر همیشه عزیز برای ما می زاره کمال تشکر رو داشته باشیم باور کنید کم وبیش دوستان زیادی در فروم های گوناگون قلم میزنند اما بازده معرفی وچینش سهام جعفر یکی از برترین هاست والبته بدون شک جعفر بیشترین زمان و برای پاسخگویی نسبت به باقی افراد گذاشته و جای تقدیر وتشکر داره.
                                از نوشته هاش خوشم میاد چون مغرورانه و خالی از احساس و تعصبه وبا کسی تعارف و رو در بایسی نداره و محکم و منطقی پاسخ ها رو میده.

اینجا جا داره بگم که بچه های فروم باید با هم همدل تر و همفکر تر باشیم به طور مثال دوستی در مورد سهام صدرا گفته بود که متحدانه بریم برای اعتراض منطقی و مسالمت آمیز به نظرم اگه تاپیک برای این موضوع با عنوان اعتراض به مشکلات نمادها درست بشه خوبه در مورد صدرا هم اگه بچه ها بتونن به جمع بندی برسن من هم پایه هستم ومیام برای اعتراض و هم دیداری میشه از نزدیک با دوستان.به نظرم سهامدارها نباید تنها به فکر سود شخصی باشن ومثل همکاران صادق یک شرکت باید هوای هم و داشته باشن.در مورد صدرا و کمک به نتیجه گیری در مورد شرایط سهم نظر بدید ومتحد بشیم

نظر

در حال کار...
                                X