چی .......چرا؟؟؟؟

جمع کردن
X

• زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست‌های جدید
  • پاسال
    عضو فعال
    • تیر ۱۳۹۱
    • ۳۰۴

قشرین فعلن بسته است با ۲۰۰ درصد پوشش ۶ ماهه طبق گفته بچه های بالا باید روی ۷۰۰ باز کند
    در مزار آباد شهر بی طپش وای جغدی هم نمیاید به گوش

نظر

• پرریسک
      عضو فعال
      • بهمن ۱۳۹۰
      • ۶۷۹۷

در اصل توسط پاسال پست شده است مشاهده پست
      قشرین فعلن بسته است با ۲۰۰ درصد پوشش ۶ ماهه طبق گفته بچه های بالا باید روی ۷۰۰ باز کند
      منتظر روز بازگشایی می ماینم ..

در ضمن ما تحلیل خودمون رو بیشتر قبول داریم تا بچه های بالا وپایین رو...

در ضمن سود اصلی قندیها دادن حالا قشرین میخواد ۱۰۰۰ باز بشه یا ۱۰۰۰۰ مهم نیست ..مهم قزوین ۳۴۰ بود که شد ۱۳۸۰ وبه هدف ۱۴۰۰ ما رسید ...

نظر

• best
        عضو فعال
        • آبان ۱۳۹۰
        • ۲۹۴

در اصل توسط پاسال پست شده است مشاهده پست
        ببین دوست من من خودم قشرین رو با همه در پیتی بودنش دوست دارم
        ولی مگه امکان داره قشیر ۱۲۰۰ باشه و قشرین ۷۰۰ قیمت بخوره
        قشهد اینجوری معامله بشه و قشرین ۷۰۰ معامله بشه
        به شخصه دوست دارم همه سهامداران قندی سود کنند ولی قشرین-قثابت- رو سهمی نمیدونم که کسی به خواد براشون تعصب خرج کنه
        هر موقع قشیر شد ۲۰۰۰ یا قزوین شد ۲۰۰۰ میشه به قشرین ۷۰۰ تومانی فکر کرد تا اون موقع این خیالات رو از سرتان دور کنید که ممکن است به تریدتان صدمه بزند
        تنها آن را دوست دارم که همه رادوست دارد

نظر

• هامد
          ستاره دار(۷)
          • مرداد ۱۳۹۱
          • ۲۶۱۱

در اصل توسط پرریسک پست شده است مشاهده پست
          فولاد هنوز روند صعودی داره ..فاتحه زوده بفرستید ..فولاد لیدر بازار هست ..امروز هم در این جو منفی عالی بود..
          البته فعلا غداییا روندشونو از شاخص جدا کردن ولی امروز دو سهم قوی این گروه غمارگو غبشهر رونده خوبیو نداشتن متاسفانه!
          جعفرخان شما کدوم سهمای این گروهو بررسی داشتین چون یادمه جز این دو سهم بقیه به نظرتون خوب نبودن ولی فعلا رونده خوبیو دارن دنبال میکنن غاذر غپینو و ...:-/
          اِلهی عَظُمَ الْبَلاء

نظر

• سيد ياسر شريعت
            عضو فعال
            • خرداد ۱۳۹۰
            • ۴۹۴۴

در اصل توسط پرریسک پست شده است مشاهده پست
            فولاد هنوز روند صعودی داره ..فاتحه زوده بفرستید ..فولاد لیدر بازار هست ..امروز هم در این جو منفی عالی بود..
            در تکمیل فرمایش شما، به محض اینکه صف ذوب جمع بشه فولاد تا مثبت کامل پیش خواهد رفت... یا فردا یا پس فردا
            إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• پاسال
              عضو فعال
              • تیر ۱۳۹۱
              • ۳۰۴

بیاد داشته باشیم تکنیکال وفاند در این بورس جواب نمیده البته من قندی ندارم چه برسد به قشرین ویا چیز دیگر شما تاریخ بورس را در ۱۰ سال گذشته یک ورقی بزنید خواهید دید چه سهمهای در پیتی یکشبه به عرش رسیدند وچه سهمهایی که در عرش بودند وبه فرش رسیدند با تشکر
              در مزار آباد شهر بی طپش وای جغدی هم نمیاید به گوش

نظر

• تاران
                عضو فعال
                • دی ۱۳۹۰
                • ۹۶۴

پرریسک جان
                صف فروش قندیها امروز جمع نشد و باقی موند
                البته قزوین که راه خودشو میره و قلر هم که دکتر روستا و فک و فامیلشون باهاش بازی میکنن!
                این جمع نشدن صفهای فروش قیپیرا و قشیر نشان از برگشت گروه و آغاز روند نزولی هر چند کوتاه مدتیه؟
                شاخص قند و شکر هم اگر میشه یک تحلیلی بکنید

نظر

• زاپاتا
                  عضو عادی
                  • خرداد ۱۳۹۱
                  • ۲۲۹

پرریسک عزیز

با توجه به اینکه علی رغم گفته ها و شایعات، در نهایت با دادن وام به دو خودرو ساز بزرگ موافقت نشده است

و سایپا از تامین کنندگان که مدتهاست قطعه نمی دهند، خواسته است که قطعات را تامین کنند تا تولید انجام شود و پس از فروش خودرو، پول به آنها پرداخت شود.

وضعیت خودرویی ها خوب نیست. این موضوع را چگونه تحلیل می کنی؟
                  [COLOR="#FF۸C۰۰"][SIZE=۴] بزرگترین اقیانوس، آرام است. آرام باش تا بزرگترین باشی. [/SIZE][/COLOR]

نظر

• زاپاتا
                    عضو عادی
                    • خرداد ۱۳۹۱
                    • ۲۲۹

دوستان عزیز

آیا کسی از قیمت دلار اطلاع داره؟

مثل اینکه امرو صبح ۲۸۶۰ تومان بوده که ساعت ۱۴:۱۰ به ۳۲۸۰ تومان رسیده است.
                    [COLOR="#FF۸C۰۰"][SIZE=۴] بزرگترین اقیانوس، آرام است. آرام باش تا بزرگترین باشی. [/SIZE][/COLOR]

نظر

• هادی129
                      عضو عادی
                      • فروردین ۱۳۹۱
                      • ۲۹۶

سلام پرریسک جان
                      نظرت در مورد خاور چیه ؟

نظر

• iran1389
                        عضو عادی
                        • اردیبهشت ۱۳۹۱
                        • ۱۳۹

سلام دوستان نظرتون در مورد منگنز چیه دارم یه قدری خرید کردم

نظر

• morteza93
                          عضو فعال
                          • فروردین ۱۳۹۱
                          • ۵۱۶

در اصل توسط زاپاتا پست شده است مشاهده پست
                          دوستان عزیز

آیا کسی از قیمت دلار اطلاع داره؟

مثل اینکه امرو صبح ۲۸۶۰ تومان بوده که ساعت ۱۴:۱۰ به ۳۲۸۰ تومان رسیده است.

امروز یه صرافی توی فردوسی دلار میداد با کارت ملی به هرکس ۵هزارتا به قیمت ۲۸۵۰ تومن
                          بقیه صرافی ها ۳۱۰۰ فروش ۳۰۰۰ خرید
                          یا هدف می گذاری و برای هدف خودت کار می کنی یا مجبوری برای هدف دیگران کار کنی، انتخاب با خودته!!!

نظر

• پرریسک
                            عضو فعال
                            • بهمن ۱۳۹۰
                            • ۶۷۹۷

در اصل توسط ha_mi پست شده است مشاهده پست
                            البته فعلا غداییا روندشونو از شاخص جدا کردن ولی امروز دو سهم قوی این گروه غمارگو غبشهر رونده خوبیو نداشتن متاسفانه!
                            جعفرخان شما کدوم سهمای این گروهو بررسی داشتین چون یادمه جز این دو سهم بقیه به نظرتون خوب نبودن ولی فعلا رونده خوبیو دارن دنبال میکنن غاذر غپینو و ...:-/
                            دوست من صبور باش...

برا سود کردن باید صبور بود ..بورس امروز در کل منفی بود واین به همه گروهها سرایت کرد ...حد ضررها هنوز هست غبشهر ۱۲۵۰ .در صدر لیست خرید ما اول غبشهر هست البته قبل اون فگل که نمیشه خرید ..

غدام ۱۲ ماهه ۹۰ سود اعلام کرده نه ماهه حدود ۱۰۰ تومن پوشش داده ..حالا ببیند غبشهر چیه ..گفتم به بالای ۲۰۰۰ فکر می کنم .البته حد ضرر هم داریم .

نظر

• پرریسک
                              عضو فعال
                              • بهمن ۱۳۹۰
                              • ۶۷۹۷

در اصل توسط زاپاتا پست شده است مشاهده پست
                              پرریسک عزیز

با توجه به اینکه علی رغم گفته ها و شایعات، در نهایت با دادن وام به دو خودرو ساز بزرگ موافقت نشده است

و سایپا از تامین کنندگان که مدتهاست قطعه نمی دهند، خواسته است که قطعات را تامین کنند تا تولید انجام شود و پس از فروش خودرو، پول به آنها پرداخت شود.

وضعیت خودرویی ها خوب نیست. این موضوع را چگونه تحلیل می کنی؟
                              دوست من از نظر بنیادی گروه خودرو اوضاع خوبی ندارن ..گروهی هم که اوضاع خوب نداشته باشه ما تکنیکالی فقط خرید فروش می کنیم ..سایپا گفتم بالای ۱۴۰ دوام بیاره هدف ۱۸۰ وحد ضرر هم ۱۴۰ بود ..دوام نیاورد از لیست خارج شد به همین راحتی...گروه خودرو بنیادی دوری بشه بهتره واگر ورود می کنید فقط تکنیکالی برا گرفتن نوسانهای ۱۰ تا ۱۵ درصد..

نظر

• mobina
                                عضو فعال
                                • مرداد ۱۳۹۱
                                • ۳۳۳

برریسک عزیز غچین هم یه سهم غذایی با روند صعودیه نظرتون در مورد خرید اون در کنار سایر غذاییها چیست؟
                                وقتی روز بدی دارید همیشه یادتان باشد که کس دیگری روز بدتری داشته است، شکرگزار داشته هایتان باشید ...

نظر

در حال کار...