پرريسك جان نظرت درمورد توريل چه نگهشداريم 300 رد ميكنه؟؟
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
به نظر من دلار دیگه رفت و رفت باید منتظر بود و دید کی اثرشو توی ساختمان و ملک میزاه اینجوری پیش بره ملت هم قیمتهاش چند برابر میشهخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
درورد جعفر خان یکی از دوستان این تحلیل رو زده من عینا بازگومی کنم از دید شما چقدر می تونه صحیح باشه؟ متاسفانه من بنیادی چیزی نمی دونم.
( اگر نرخ مرجع رو 1700 بگیریم:
قزوین میتونه تعدیل مثبت 857 درصدی بده !!! ( الکی نیست بیشترین درخواست خرید رو قزوین داره ) .... در واقع قزوین داره با پی ای 3 معامله میشه ...
قپیرا تعدیل مثبت 213 درصدی ! .... قپیرا داره با پی ای 3.5 معامله میشه ...
قشهد تعدیل مثبت 259 درصدی ! ... قشهد داره با پی ای 4.5 معامله میشه ...
قهکمت تعدیل مثبت211 درصدی ! ... قهکمت داره با پی ای 3.6 معامله میشه ...
قنیشا تعدیل مثبت 270 درصدی ! ... قنیشا داره با پی ای 5.4 معامله میشه ...
و... اینها فقط از بابت افزایش قیمت شکر احتمالی ... افزایش ظرفیتهای لحاظ نشده ...
البته فرض را افزایش یافتن چغندر خریداری شده هم بگیریم یه مقدار تعدیلات کمتر میشه ( گرچه الان قرار داد چغندر تحویلی تموم شده و هر افزایش قیمتی میره برای سال مالی بعد ) ...
اصلا برای راحتی خیال تعدیلات را 30 درصد کمتر در نظر بگیریم باز هم رقم بسیار بالایی هست ...
و اینکه به نظرم 38% افزایش نرخ شکر کف افزایش نرخ هست ... تا یک سال اینده رقم ها بالاتر هست ...)
نظر
-
در اصل توسط nirvana_00 پست شده است View Postدرورد جعفر خان یکی از دوستان این تحلیل رو زده من عینا بازگومی کنم از دید شما چقدر می تونه صحیح باشه؟ متاسفانه من بنیادی چیزی نمی دونم.
قزوین میتونه تعدیل مثبت 857 درصدی بده !!! ( الکی نیست بیشترین درخواست خرید رو قزوین داره ) .... در واقع قزوین داره با پی ای 3 معامله میشه ...
و... اینها فقط از بابت افزایش قیمت شکر احتمالی ... افزایش ظرفیتهای لحاظ نشده ...
البته فرض را افزایش یافتن چغندر خریداری شده هم بگیریم یه مقدار تعدیلات کمتر میشه ( گرچه الان قرار داد چغندر تحویلی تموم شده و هر افزایش قیمتی میره برای سال مالی بعد ) ...
اصلا برای راحتی خیال تعدیلات را 30 درصد کمتر در نظر بگیریم باز هم رقم بسیار بالایی هست ...
و اینکه به نظرم 38% افزایش نرخ شکر کف افزایش نرخ هست ... تا یک سال اینده رقم ها بالاتر هست ...)
تعدیل 8.5 برابری برای یک سهم منطقی نیست حداقل در یک مقطع.
اگر واقعا این حالت پیش بیاید، من فکر می کنم در چند مرحله و در یک بازه زمانی طولانی، مثلا یک سال انجام شود.
منطقی تر اینست که شرکت از تلفیق افزایش سرمایه و تعدیل استفاده کند.[COLOR="#FF8C00"][SIZE=4] بزرگترین اقیانوس، آرام است. آرام باش تا بزرگترین باشی. [/SIZE][/COLOR]
نظر
-
آیا کاهش دادن ارزش پول ملی خوب است یا بد؟
افزایش نرخ ارز به نفع اقتصاد است ........اگر اقتصاد غیررقابتی بوده و در رکود گرفتار شده باشد. چین با این نوع دستکاری در نرخ ارز (از طریق خرید داراییهای آمریکا به دلار) برای سالهای زیاد توانست اقتصادش را رقابتی نگه داشته و به رشد بالایی دست یابد. عدهای این نوع دخالت را رقابت غیرعادلانه میدانند. کاهش ارزش ریال تقاضای خارجیان برای صادرات ایران را زیاد کرده و در داخل شغل ایجاد میکند. اما در عین حال رفاه مصرفکنندگان داخلی را کاهش میدهد، چون واردات و از جمله سفرهای خارجی گرانتر خواهد شد.......................
,ولی در کل باید گریه کرد........................؟؟/؟؟/؟؟
نظر
-
در اصل توسط سکه شانس پست شده است View Postآیا کاهش دادن ارزش پول ملی خوب است یا بد؟
افزایش نرخ ارز به نفع اقتصاد است ........اگر اقتصاد غیررقابتی بوده و در رکود گرفتار شده باشد. چین با این نوع دستکاری در نرخ ارز (از طریق خرید داراییهای آمریکا به دلار) برای سالهای زیاد توانست اقتصادش را رقابتی نگه داشته و به رشد بالایی دست یابد. عدهای این نوع دخالت را رقابت غیرعادلانه میدانند. کاهش ارزش ریال تقاضای خارجیان برای صادرات ایران را زیاد کرده و در داخل شغل ایجاد میکند. اما در عین حال رفاه مصرفکنندگان داخلی را کاهش میدهد، چون واردات و از جمله سفرهای خارجی گرانتر خواهد شد.......................
,ولی در کل باید گریه کرد........................؟؟/؟؟/؟؟
بله، افزایش ارزش دلار نسبت به پول رایج یک کشور، خوب است، به شرطی که راه ورود ارز به کشور باز باشد و
بر اساس رشد تولید و رونق صنعت در کشور و صادرات غیر نفتی، ارز به داخل کشور سرازیر شود. مانند چین که سالها تلاش می کرد که ارزش پول خود را در برابر دلار پایین نگه دارد.
همچنین صنایعی مانند توریسم و مانند آنها که جذب ارز دارند، رونق داشته باشد. مانند کشورهایی مانند ترکیه و مالزی و سنگاپور و ......[COLOR="#FF8C00"][SIZE=4] بزرگترین اقیانوس، آرام است. آرام باش تا بزرگترین باشی. [/SIZE][/COLOR]
نظر
-
پرریسک جان وسپه چجوری میبینی؟ امروز 56 میل معامله شد.
به نظرت باید الن بگیم خیلی فروختن پس بده سهم ؟
یا باید بگیم رو 4 درصد + امروز اینهمه خریدن پس خبریه؟ :d
مرسی.
نظر
-
در اصل توسط nirvana_00 پست شده است View Postدرورد جعفر خان یکی از دوستان این تحلیل رو زده من عینا بازگومی کنم از دید شما چقدر می تونه صحیح باشه؟ متاسفانه من بنیادی چیزی نمی دونم.
در ضمن برا بار دوم هم گروه قند نتونست مقاومت بشکنه ..قپیرا موفق به عوبر از 1265 نشد ..ببینم فردا چی میشه ...
نظر
-
در اصل توسط محمدرضا 87 پست شده است View Postپرریسک جان وسپه چجوری میبینی؟ امروز 56 میل معامله شد.
به نظرت باید الن بگیم خیلی فروختن پس بده سهم ؟
یا باید بگیم رو 4 درصد + امروز اینهمه خریدن پس خبریه؟ :d
مرسی.
نظر
-
در اصل توسط زاپاتا پست شده است View Postدرود بر سکه شانس عزیز
بله، افزایش ارزش دلار نسبت به پول رایج یک کشور، خوب است، به شرطی که راه ورود ارز به کشور باز باشد و
بر اساس رشد تولید و رونق صنعت در کشور و صادرات غیر نفتی، ارز به داخل کشور سرازیر شود. مانند چین که سالها تلاش می کرد که ارزش پول خود را در برابر دلار پایین نگه دارد.
همچنین صنایعی مانند توریسم و مانند آنها که جذب ارز دارند، رونق داشته باشد. مانند کشورهایی مانند ترکیه و مالزی و سنگاپور و ......
دلم می خواست فرصت همیشه اجازه میداد زیر تک تک تاپیک های همه دوستان ....تشکری به بلندای کوه اورست و دماوند.....میزدم.....و از مدیریت سایت هم تشکر که با صبر وحوصله و نظارت خوب این فضای عالی را به دور از هر گونه حاشیه ای در این غوغا های که شاهد هستیم به وجود آورده.........................
اگر تغییرات نرخ ارز به درستی مدیریت شود، بازار میتواند رفتاری معقولتر را شاهد باشد.....اما از همه مهمتر معاملهگران باید رصد بازارهای جهانی و تصمیمات قدرتهای بزرگ اقتصادی و سیاسی را نیز در تصمیمات خود در نظر داشته باشند......این روزها بوی 598 دیگر به مشام میرسد...............
نظر
نظر