چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • payan
    عضو عادی
    • Apr 2011
    • 148

در اصل توسط heaven_smile77 پست شده است View Post
    دوستان کسی تازگی به معاملات فسرب دقت کرده؟؟؟
    الان 3 یا 4 روزه که همیشه آخر وقت دقیقاً به اندازه حجم مبنا ازش روی منفی 4 برمی دارند.
    آیا این نشون نمی ده که هر گروهی که داره سهم رو جمع می کنه در آینده ای نزدیک می خواد یک رالی رو شروع کنه؟
    اگر کسی از دوستان یه بررسی هم ازش بزاره ممنون می شم
    ببخشید جسارته
    دقیقاً درسته . اگه میتونی صبرکن و میانگین پایین بیار برادر
    تقدیر , تقویم انسانهای عادی و تغییر , تدبیر انسانهای عالی است ...

نظر

• payan
      عضو عادی
      • Apr 2011
      • 148

در اصل توسط arashvet پست شده است View Post
      سلام بر همه دوستان عزیز
      من مبلغی حدود 70 میلیون تومان پول نقد دارم خواهش می کنم من را راهنمایی فرمایید که چطور از این پول خود به بهترین نحو استفاده کنم تا هم ارزش آن حفظ شود و هم از این پول درآمدی را کسب کنم
      لطفا اگر نظر و پیشنهاد خوبی داشتید من را کمک و راهنمایی کنید
      با تشکر
      دوست عزیز
      یه سهم هایی رو منتظریم ببندن شاید دوبرابر باز بشن . شایدم نشن
      یه سهم هایی هم امیدواریم رشد خوبی داشته باشن
      یه سهم هایی هم هستن که با عوض شدن شرایط غوغا میکنن
      انتخابش , تحلیلش و ... زمان میخواد . ماهیگیری تجربه میخواد .
      همه رو همه سرورانم عنایت کردند .
      ولی بدون شک مسکن افزایش چشمگیری خواهد داشت . دیرو زود داره ولی سوخت و سوز نداره...
      مشارکت , پیش خرید , خرید چند سال ساخت , بازسازی و فروش .حتی شراکتی هم شاید بد نباشه
      این یکی رو احساس میکنم بزودی اتفاق میفته
      ارادتمند
      تقدیر , تقویم انسانهای عادی و تغییر , تدبیر انسانهای عالی است ...

نظر

• سکه شانس
        عضو فعال
        • Mar 2012
        • 1362

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
        والا ما دیگه می ترسیم حرف بزنیم ..حد ضرر بزارید ودرصد رو رعایت کنید وبهترنی ها رو در سبد جا بدید..

خدا رو شکر می کنم که قزوین که در قیمت 340 معرفی شد الان در 1400 شده نقل دهن بازار.....نمی دونم چرا دوستی این بازدهی رو ندید وما رو متهم به سهم اندازی کرد ..

حیف با این اوضاع کشور خیلی وقته دل ودماغی نمونده واگر هستیم برا گزارن این روزهای سخت هست که در کنار دوستان تحمل این روزها راحت تر بشه ولی خوب برعکس چه طعنه ها وتهمت ها که زده نمیشه ...خداند خودش از سر تقصیرات ما بگذره وهمون بالایی از نیات واقعی قلبهای ما اگاه هست ..

دوستان غبشهر فرصت داد در صدر همه هست چه قندی چه غذایی..

از گروه قند هم قشیر قشهد قزوین هگمتان قمرو قنیشا ودر اخر قپیرا ..همچنان اولویت خرید به اینصورت هست ..
        پرریسک عزیز سلام.................امیدوارم که همواره خوب سلامت باشی
        یادمه و یادته ...در آراد....هم در همین صفحات و صفحات بالای نه چندان 1000 این دلخوری ها پیش آمد و آن غصه تلخ رخ داد ....اکنون امیدوارم با فراموشی آنچه که پیش می آید دوستان را تنها نگذاری......زیاده عرضی نیست جزئ تشکر مجدد از زحمات....

خدا با صابران است
        خدا قول نداده آسمون هميشه آبی باشه و باغ ها پوشيده از گل...

قول نداده زندگی هميشه به كامت باشه...

خدا روزهای بی غصه و شادی های بدون غم و سلامت بدون درد رو هم قول نداده...

خدا ساحل بی طوفان، آفتاب بی بارون و خنده های هميشگی رو قول نداده....

خدا جاده های آسون و هموار، سفرهای بی معطلی رو قول نداده.....

خدا قول نداده که تو رنج و وسوسه و اندوه رو تجربه نكنی...

آموخته ام که بهترين کلاس درس دنيا، کلاسی است که زير پای پيرترين فرد دنياست.

آموخته ام که وقتی عاشقيد، عشق شما در ظاهر نيز نمايان می شود .

آموخته ام که تنها کسی که مرا در زندگی شاد می کند کسی است که به من می گويد: تو مرا شاد کردی !

آموخته ام که داشتن کودکی که در آغوش شما به خواب رفته، زيباترين حسی است که در دنيا وجود دارد.

آموخته ام که مهربان بودن، بسيار مهم تر از درست بودن است .

نظر

• علی بابا
          عضو فعال
          • Mar 2012
          • 972

جناب پرریسک برای چندمین بار این سوال را می پرسم. البته می دونم در بد زمانی است چون کمی اوضاع تاپیک به هم خورد . البته یک نفر یه چیزی گفته (یا اشتباه کرده) نباید زیاد بزرگش کرد و اگر هم زیاد بیخ پیدا کرد این مدیریت سایت است که باید اقدام کند.

در قیمت های فعلی برای اضافه کردن، کرماشاه ارزنده تراست یا شراز؟ هم از دید سرعت رشد و هم هدفهایی که در پیش دارند. ممنون
          سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.

نظر

• homework
            عضو فعال
            • May 2012
            • 747

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
            والا ما دیگه می ترسیم حرف بزنیم ..حد ضرر بزارید ودرصد رو رعایت کنید وبهترنی ها رو در سبد جا بدید..

خدا رو شکر می کنم که قزوین که در قیمت 340 معرفی شد الان در 1400 شده نقل دهن بازار.....نمی دونم چرا دوستی این بازدهی رو ندید وما رو متهم به سهم اندازی کرد ..

حیف با این اوضاع کشور خیلی وقته دل ودماغی نمونده واگر هستیم برا گزارن این روزهای سخت هست که در کنار دوستان تحمل این روزها راحت تر بشه ولی خوب برعکس چه طعنه ها وتهمت ها که زده نمیشه ...خداند خودش از سر تقصیرات ما بگذره وهمون بالایی از نیات واقعی قلبهای ما اگاه هست ....

سایه ی مهر نگاهت مستدام ...

سید عزیز ...

اینجا دورهم هستیم ... چون تویی شمع محفل جمع است ... همین
            دنیا دو روز است ... روزی برای تو ، روزی علیه تو

نظر

• سکه شانس
              عضو فعال
              • Mar 2012
              • 1362

امروز دلم گرفته ...این حرف ها را خطاب به خودم(سکه شانس)می زنم:
              امير مؤمنان(ع) مي فرمايد:«من اطال الامل اساء العمل؛هر کس آرزويش را طولاني کند عملش را زشت و ناپسند مي گرداند». چون اگر انسان در زندگي بلند پرواز بود و خواسته اي بالاتر از حد امکانات و توانايي خود داشت و اصرار بر رسيدن به آن به هر قيمت و از هر راهي داشت، مجبور است همه حريم ها را بشکند و به هر وسيله روا يا ناروايي متوسل گردد تا به خواسته خود برسد و طبيعي است که چنين انساني نمي تواند در چارچوب دين و عقل حرکت کند و اعمالش از حکم دين و عقل پيروي نمي کند. در نتيجه اعمالش زشت و ناپسند و ناگوار مي گردد و تازه اين به معناي وصول قطعي و صد در صد به خواسته مورد نظر نمي باشد چون ممکن است عليرغم دست زدن به هر کار و وارد شدن از هر در و خود را به آب و آتش زدن همه سرمايه انسان بر باد رود و انسان به مقصد خود نرسد.........................................
              اما براي رسيدن به خواسته هاي معقول در چارچوب تعاليم شرع و دين، بايد از نيروي فکر و انديشه و اراده قوي کمک گرفت و با استعانت از عنايات و امدادهاي الهي و توسل به اولياي برگزيده او، راه رسيدن به خواسته را هموار کرد. ولي بايد توجه داشت که اراده انسان تنها جزيي از علت تحقق خواسته و آرزوست و گاه مي شود که انسان مؤمن با وجود سعي فراوان در رسيدن به هدفي، موانعي شناخته يا ناشناخته ميان انسان و خواستهاش فاصله مي اندازد و گاه انسان خواسته اي را به خير و صلاح خود مي داند ولي چون واقعاً چنين نمي باشد و به زيان و ضرر اوست، خداوند از لطف و کرمش اين خواسته را تأمين نمي نمايد «وَ عَسى‏ أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئاً وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَ عَسى‏ أَنْ تُحِبُّوا شَيْئاً وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَ اللَّهُ يَعْلَمُ وَ أَنْتُمْ لا تَعْلَمُونَ؛ چه بسا چيزى را خوش نداشته باشيد، حال آن كه خيرِ شما در آن است و يا چيزى را دوست داشته باشيد، حال آنكه شرِّ شما در آن است و خدا مى‏داند، و شما نمى‏دانيد»........

بنابراين هر چند سعي و کوشش در رسيدن به مقصد و هدف نقش تعيين کننده دارد و اراده انساني داراي نقشي محوري و کليدي است، ولي باز اراده انسان مقهور اراده خداوند است و اراده خداوند هرگز مغلوب و مقهور اراده انسان نمي گردد. پس بايد با سعي و تلاش منطقي و معقول و با نعمت انديشه و ارزيابي در راه رسيدن به خواسته به راه افتاد ولي در هر حال مطيع و پيرو خواست الهي و راضي از آن بود و امور خود را بايد به او واگذار کرد تا نتيجه آن سعادت و کاميابي واقعي باشد........................................
              .................................................. .................................................. ....................
              خیله خوب ........غم و ناراحتی را بذار کنار.......به عنوان یه آدم عاقل برو سر کار و به خوشبختی هات برس که منتظرند......به قول کوروش کبیر:

زادگاه و تاریخ تولد هیچ کس در هیچ نقشه و تقویمی نیست

چراکه آدمها هر لحظه

در طپش قلب کسانی که دوستشان دارند متولد میشوند.

نظر

• صداقت2
                عضو فعال
                • Sep 2012
                • 704

در اصل توسط payan پست شده است View Post
                دوست عزیز
                یه سهم هایی رو منتظریم ببندن شاید دوبرابر باز بشن . شایدم نشن
                یه سهم هایی هم امیدواریم رشد خوبی داشته باشن
                یه سهم هایی هم هستن که با عوض شدن شرایط غوغا میکنن
                انتخابش , تحلیلش و ... زمان میخواد . ماهیگیری تجربه میخواد .
                همه رو همه سرورانم عنایت کردند .
                ولی بدون شک مسکن افزایش چشمگیری خواهد داشت . دیرو زود داره ولی سوخت و سوز نداره...
                مشارکت , پیش خرید , خرید چند سال ساخت , بازسازی و فروش .حتی شراکتی هم شاید بد نباشه
                این یکی رو احساس میکنم بزودی اتفاق میفته
                ارادتمند

با احترام به فرمایشات شما
                از این بابت متعجبم !!!!که ما فعالین بورس هم بجای اینکه مبلغ (موبلغ) و تشویق کننده جامعه سرمایه گذار به بازار سرمایه باشیم - خودمان هم در این موج نگرانی افزایش قیمت مسکن مشارکت می کنیم!!!!
                مگر افزایش نرخ مصالح ساختمانی چند درصد!!!!! به قیمت تمام شده مسکن (مانند افزایش قیمت بنزین روی قیمت کرایه) تاثیر دارد که ما هم مانند افراد عامی با ایجاد نگرانی کاذب آب به آسیای دشمن بازار سرمایه می ریزیم وبه افزایش ثروت یک سری بساز و بفروش از خدا بی خبر کمک می کنیم.
                به خدا قسم قدرت خرید اغلب جامعه با این تورم کمتر شده و اگر مسوولین کشور به فکر باشند باید دید سرمایه گذاری از مسکن را به دید مصرفی تغییر دهند و از ایجاد تقاضای کاذب برای مسکن جلو گیری کرده و این منابع نقدینگی جامعه را به سمت تولید(بازار سرمایه) سوق دهند.
                با این کار قطعا تورم روانی در مسکن کاهش یافته و طرف به صرف اینکه سرمایه اش حفظ شود به سمت خرید مسکن مازاد بر نیازش نخواهد رفت !!!!

موفق باشید
                آخرین ویرایش توسط صداقت2؛ 2012/10/11, 11:15.
                صداقت همیشه بهترین است.

نظر

• honaramuz
                  عضو عادی
                  • Sep 2012
                  • 72

جناب پرريسك عزيز
                  با سلام
                  نظرتان در مورد چكاوه و پكرمان براي خريد با ديد ميان مدت چيست؟
                  با سپاس
                  [B][CENTER][COLOR="#006400"][SIZE=4]انفاق[/SIZE] جهت نيل به عدالت اجتماعي و رضايت همگاني و خشنودي الهي[/COLOR][/CENTER][/B]

نظر

• نیکا
                    ستاره‌دار (۲)
                    • Nov 2011
                    • 2119

جناب سکه شانس .سلام . درسالهای دور درسرکلاس معلم ما پرسید چه کار میخواهید بشوید ؟ هرکسی یک شغل راگفت مثل : معلم .مهندس . دکتر . راننده . کارمند .وزیر و ......... یک نفر گفت من میخواهم اوتانت رییس سازمان ملل شوم . معلم برای اودست زد و ائرا ستایش کرد چرا؟ گفت وقتی ارزوی سازمان ملل کنی باتلاش شاید وزیر یا دکتر و... شوی ولی اگر کارمند یا معلم ارزوی کنی شاید سالها بیکار شوی و دنبال حداقل باشی پس ارزوی بزرگ کن تا بپایین رسیده وقانع شوی .بگو قله رافتح کنم تا تپه را بدست اوری .

نظر

• همراهان
                      عضو عادی
                      • Sep 2012
                      • 56

در اصل توسط صداقت2 پست شده است View Post

با احترام به فرمایشات شما
                      از این بابت متعجبم !!!!که ما فعالین بورس هم بجای اینکه مبلغ (موبلغ) و تشویق کننده جامعه سرمایه گذار به بازار سرمایه باشیم - خودمان هم در این موج نگرانی افزایش قیمت مسکن مشارکت می کنیم!!!!
                      مگر افزایش نرخ مصالح ساختمانی چند درصد!!!!! به قیمت تمام شده مسکن (مانند افزایش قیمت بنزین روی قیمت کرایه) تاثیر دارد که ما هم مانند افراد عامی با ایجاد نگرانی کاذب آب به آسیای دشمن بازار سرمایه می ریزیم وبه افزایش ثروت یک سری بساز و بفروش از خدا بی خبر کمک می کنیم.
                      به خدا قسم قدرت خرید اغلب جامعه با این تورم کمتر شده و اگر مسوولین کشور به فکر باشند باید دید سرمایه گذاری از مسکن را به دید مصرفی تغییر دهند و از ایجاد تقاضای کاذب برای مسکن جلو گیری کرده و این منابع نقدینگی جامعه را به سمت تولید(بازار سرمایه) سوق دهند.
                      با این کار قطعا تورم روانی در مسکن کاهش یافته و طرف به صرف اینکه سرمایه اش حفظ شود به سمت خرید مسکن مازاد بر نیازش نخواهد رفت !!!!

موفق باشید
                      دوست عزيز من جناب صداقت 2 بازار سرمايه ما علي رغم ميل من و شما بشدت سياسي و رانتي است در اين بازار رانتي افراد ازما بهترون بيشترين سود را ميکنند چون به اطلاعات دسترسي دارند حالا درکنار اينها شانس يار ماباشد ماهم از قبل آنها سود چند درصدي مي بريم .
                      حالا در کنار اين داستان روند افزايش قيمت مسکن را در اين جند ساله بررسي بفرماييد ٰ؛ قيمت مسکن حداقل بطور متوسط سالي 50درصد افزايش داشته
                      و باتوجه به افزايش حداقل دوبرابري بخش عمده مصالح ساختماني ( از قبيل آهن ، سيمان ، شيرالات ، سنگ و بقيه ) درسال 91 و ساير بخش ها اعم از حوراک ،بهداشت، دستمزد،وسائط نقليه و بقيه موارد مصرفي بايدمنطقا منظرافزايش قيمت براي اين بخش نيز باشيم .
                      درپايان براي شما آرزوي موفقيت و سلامتي دارم

نظر

• صداقت2
                        عضو فعال
                        • Sep 2012
                        • 704

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
                        بازار رو مستعد ریزش میبینم .....

بازار در حال استراحت برای ادامه روند صعودی است. اینها چاره ای جز حمایت از بازار سرمایه برای مهار تورم ونقدینگی ندارند .
                        از شنبه هم برای اولین بار اوراق مشارکت بانک مرکزی!!!! عرضه می شود.
                        با افزایش بیش از 100 در صدی دلار - ارزش دارایی های شرکت های بورسی و سهام آنها هم قابل رشد می باشد.
                        سیاسی هم با درایت و مصلحت اندیشی نظام حل می شود و جای نگرانی نیست.
                        قیمت اصلاح شده شرکت ها بهترین فرصت سرمایه گذاری است.
                        صداقت همیشه بهترین است.

نظر

• همراهان
                          عضو عادی
                          • Sep 2012
                          • 56

در اصل توسط صداقت2 پست شده است View Post

بازار در حال استراحت برای ادامه روند صعودی است. اینها چاره ای جز حمایت از بازار سرمایه برای مهار تورم ونقدینگی ندارند .
                          از شنبه هم برای اولین بار اوراق مشارکت بانک مرکزی!!!! عرضه می شود.
                          با افزایش بیش از 100 در صدی دلار - ارزش دارایی های شرکت های بورسی و سهام آنها هم قابل رشد می باشد.
                          سیاسی هم با درایت و مصلحت اندیشی نظام حل می شود و جای نگرانی نیست.
                          قیمت اصلاح شده شرکت ها بهترین فرصت سرمایه گذاری است.
                          اوراق همه بانکها رودست شون باد کرده وتازه توي اين وانفسا بانک مرکزي اوراق 20درصدي منتشر ميکند !!!! واقعا که...

نظر

• Dr.boursi
                            عضو فعال
                            • Oct 2012
                            • 1348

میترسم این اوراق هم مثه شتران یک ثانیه ای تموم شه و به هیچ کس نرسه!!!=))
                            بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!

لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• صداقت2
                              عضو فعال
                              • Sep 2012
                              • 704

در اصل توسط همراهان پست شده است View Post
                              دوست عزيز من جناب صداقت 2 بازار سرمايه ما علي رغم ميل من و شما بشدت سياسي و رانتي است در اين بازار رانتي افراد ازما بهترون بيشترين سود را ميکنند چون به اطلاعات دسترسي دارند حالا درکنار اينها شانس يار ماباشد ماهم از قبل آنها سود چند درصدي مي بريم .
                              حالا در کنار اين داستان روند افزايش قيمت مسکن را در اين جند ساله بررسي بفرماييد ٰ؛ قيمت مسکن حداقل بطور متوسط سالي 50درصد افزايش داشته
                              و باتوجه به افزايش حداقل دوبرابري بخش عمده مصالح ساختماني ( از قبيل آهن ، سيمان ، شيرالات ، سنگ و بقيه ) درسال 91 و ساير بخش ها اعم از حوراک ،بهداشت، دستمزد،وسائط نقليه و بقيه موارد مصرفي بايدمنطقا منظرافزايش قيمت براي اين بخش نيز باشيم .
                              درپايان براي شما آرزوي موفقيت و سلامتي دارم

با سلام
                              به قول حضرتعالی در این بازار رانتی و سیاسی هم می توان سوت (د) کرد
                              من هم با شما موافقم .مثلا اگه کسی اول امسال فولاد 180 تا 190 تومانی را ( که همواره نقد شوندگی بالایی دارد و ریسک کم) می خرید از خریدار مسکن در آن برهه جلو تر نیافتاده؟؟
                              مسلما بازار سرمایه از مسکن ریسک بیشتری دارد و اگر در معاملات سهام کمی بیشتر دقت کنیم و کمی هم به قول شما خوش شانس باشیم می توانیم سود بیشتری از سرمایه گذاری در مسکن کسب کنیم.
                              به هر حال تا گزارش 6 ماهه شرکت ها صبر کنیم بهتر است و آن موقع قضاوت بهتری می توان داشت.
                              بازار مسکن هم بنظرم فعلا اشباع شده و در حالت رکود به سر می بردو فروشندگان همچنان در رسانه ها و روزنامه ها قیمت های مورد نظرشان را اعلام می کنند ولی خریدار واقعی منتظر تخفیفات قیمتی بیشتری هستند!!! احتمال ادامه این وضعیت تا دولت بعدی در بازار مسکن وجود دارد. به هر حال قدرت خرید احاد جامعه نقش تعیین کننده ای در ثبات قیمتی مسکن را دارد و آن طور که از رسانه ها اعلام می شود در حال حاضر متقاضی واقعی برای خرید مسکن کاهش یافته و بیشتر در حد تعویض ملک با ملک دیگر و حتی تعویض با خودرو می باشد.
                              البته ماندن در بازار سرمایه هم یک سیستم گوارشی قوی ای!!!!! لازم دارد.
                              شما هم موفق باشید.
                              صداقت همیشه بهترین است.

نظر

• شادمان
                                عضو عادی
                                • Jul 2025
                                • 43

جناب پرریسک داستان ذوب رو چطور میبیند؟؟؟

نظر

در حال کار...
                                X