چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • آریو
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 4834

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
    بازار رو مستعد ریزش میبینم .....
    در اصل توسط صداقت2 پست شده است View Post

بازار در حال استراحت برای ادامه روند صعودی است. اینها چاره ای جز حمایت از بازار سرمایه برای مهار تورم ونقدینگی ندارند .
    از شنبه هم برای اولین بار اوراق مشارکت بانک مرکزی!!!! عرضه می شود.
    با افزایش بیش از 100 در صدی دلار - ارزش دارایی های شرکت های بورسی و سهام آنها هم قابل رشد می باشد.
    سیاسی هم با درایت و مصلحت اندیشی نظام حل می شود و جای نگرانی نیست.
    قیمت اصلاح شده شرکت ها بهترین فرصت سرمایه گذاری است.

صداقت جان بیشتر باید دقت کرد ... خود منم سهامدارم اما فرصت خروج ندارم ...برخی نماد های متوقف دارم .....

واقعیت های اطراف چیز دیگه ای داره میگه

حداقل حداقل پیشنهاد من خروج موقت از بازاره !تا بازار مسیر خودشو پیدا کنه همیشه فرصت برا خرید هست !
    ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• صداقت2
      عضو فعال
      • Sep 2012
      • 704

در اصل توسط همراهان پست شده است View Post
      اوراق همه بانکها رودست شون باد کرده وتازه توي اين وانفسا بانک مرکزي اوراق 20درصدي منتشر ميکند !!!! واقعا که...

بر خلاف نظر شما هنوز هم اوراق مشارکت مشتریان خاص خودش را دارد و دیروز بطور اتفاقی همکارم را در بانک ملی دیدم که بدنبال اوراق مشارکت به میزان 5 میلیون بود و به من هم پیشنهاد خرید و سرمایه گذاری در اوراق !!! می داد.
      بنده هم با صراحت !!! پیشنهاد سرمایه گذاری در بورس !!! را دادم.
      بنظرم اگه قدری در میزان کسب سود در معاملاتمان قانع باشیم و مثلا فسربی که بعد از بازگشایی حدود 20 در صد سود داده را بفروشیم و از نظرات اساتیدی مانند پر ریسک خان استفاده کنیم - این بازار با همه ریسک های سیاسی و اقتصادی اش هنوز هم بهترین است.
      صداقت همیشه بهترین است.

نظر

• پرریسک
        عضو فعال
        • Feb 2012
        • 6797

صداقت جان بیشتر باید دقت کرد ... خود منم سهامدارم اما فرصت خروج ندارم ...برخی نماد های متوقف دارم .....

واقعیت های اطراف چیز دیگه ای داره میگه

حداقل حداقل پیشنهاد من خروج موقت از بازاره !تا بازار مسیر خودشو پیدا کنه همیشه فرصت برا خرید هست !
        خرید سهام رشد نکرده با تکنیکال صعودی ورعایت درصد وگذاشتن حد ضرر مشکل رو حل می کنه ..

نگرانی خاصی وجود نداره وفکر نکنم حتی یک ساعت شما پیدا کنید که بدون استرس در بورس سرمایه گذاری کنید ..خاصیت بورس همین هست ..یک ساعت زیاد شد بگویید یک دقیقه..

نظر

• پرریسک
          عضو فعال
          • Feb 2012
          • 6797

بر خلاف نظر شما هنوز هم اوراق مشارکت مشتریان خاص خودش را دارد و دیروز بطور اتفاقی همکارم را در بانک ملی دیدم که بدنبال اوراق مشارکت به میزان 5 میلیون بود و به من هم پیشنهاد خرید و سرمایه گذاری در اوراق !!! می داد.
          بنظرم اگه قدری در میزان کسب سود در معاملاتمان قانع باشیم و مثلا فسربی که بعد از بازگشایی حدود 20 در صد سود داده را بفروشیم و از نظرات اساتیدی مانند پر ریسک خان استفاده کنیم - این بازار با همه ریسک های سیاسی و اقتصادی اش هنوز هم بهترین است.
          در همه بازار ها میشه سود کرد فقط باید به قدر کافی تحقیق کرد وبه وقتش وارد شد ..

یک نمونه همین یک ماه قبل زمینی در شهر خودمان خرید شد به مبلغ زیر 30 میل ..همان زمین اکنون بالای 60 میل مشتری داره ..در عرض کمتر از یک ماه بازدهی 100 درصد ..حتی دلار هم این بازدهی رو در این یک ماه نداد ...

نظر

• پرریسک
            عضو فعال
            • Feb 2012
            • 6797

در اصل توسط alijon پست شده است View Post
            جناب پرریسک برای چندمین بار این سوال را می پرسم. البته می دونم در بد زمانی است چون کمی اوضاع تاپیک به هم خورد . البته یک نفر یه چیزی گفته (یا اشتباه کرده) نباید زیاد بزرگش کرد و اگر هم زیاد بیخ پیدا کرد این مدیریت سایت است که باید اقدام کند.

در قیمت های فعلی برای اضافه کردن، کرماشاه ارزنده تراست یا شراز؟ هم از دید سرعت رشد و هم هدفهایی که در پیش دارند. ممنون
            دوست من هر دو سهم تنیکال زیبایی دارن ..کرمانشاه رو از سود بالای 200 وحتی 300 اطمینان بیشتر دارم وبا پی برای 4 قیمت سهم 800 تا بالای 1000 در میاد ..تکنیکال زیبایی هم داره .تا وقتی بالای 550 هست نگرانی نداره ..

در مورد شراز وشبندر ..اگر شراز بالی 420 بمونه وشبندر بالای 211 تومان هفته بعد رو هفته گروه پالایشگاه بدونید ..بالای این قیمتها باید بمونن وزیر این قیمتها نیان ..

نظر

• سکه شانس
              عضو فعال
              • Mar 2012
              • 1362

در اصل توسط نیکا پست شده است View Post
              جناب سکه شانس .سلام . درسالهای دور درسرکلاس معلم ما پرسید چه کار میخواهید بشوید ؟ هرکسی یک شغل راگفت مثل : معلم .مهندس . دکتر . راننده . کارمند .وزیر و ......... یک نفر گفت من میخواهم اوتانت رییس سازمان ملل شوم . معلم برای اودست زد و ائرا ستایش کرد چرا؟ گفت وقتی ارزوی سازمان ملل کنی باتلاش شاید وزیر یا دکتر و... شوی ولی اگر کارمند یا معلم ارزوی کنی شاید سالها بیکار شوی و دنبال حداقل باشی پس ارزوی بزرگ کن تا بپایین رسیده وقانع شوی .بگو قله رافتح کنم تا تپه را بدست اوری .
              نیکا عزیز سلام...........................
              انیشتین 10 نکته شگفت انگیز گفته که هر کدام از آنها دنیای معنا دارد .....یکی از آنها که بی مناسبت با تلاش ما در بازار بورس نیست را درج می کنم:
              اول قوانین را یاد بگیرید بعد بهتر بازی کنید.

“اگر شما قوانین بازی را یاد بگیرید از هر کس دیگر بهتر بازی خواهید کرد”

۲ گام هست که شما باید انجام بدهید .......اولین گام این است که :شما باید قوانین بازی که میکنید را یاد بگیرید ،این یک امر حیاتی است.....گام دوم این که :شما باید بازی را از هر فرد دیگری بهتر انجام بدهید .اگر شما بتوانید این ۲ گام را انجام دهید ...موفقیت از آن شما میشود ....
              .................................................. ................و یا ایشان گفته اند:

من هیچ موقع در مورد آینده فکر نمیکنم ،خودش بزودی خواهد آمد”

تنها راه درست آینده شما این است که در “همین لحظه ” باشید .

شما زمان حال را با دیروز یا فردا نمیتوانید عوض کنید .،بنابراین این از اهمیت فوق العاده برخوردار است، که شما تمام تلاش خود را به زمان جاری اختصاص دارید .این تنها زمانی است که اهمیت دارد، این تنها زمانی است که وجود دارد .

.................................................. ...........................................
              بهترین ها را برای شما و همه دوستان از حضرت احدیت آرزومندم........

نظر

• پرریسک
                عضو فعال
                • Feb 2012
                • 6797

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                با سلام ..بالای 214 بمونه روند صعود داره والان هم درست در نزدیک مقاومت هست ..اگر قشد خرید دارید بعد مقاومت بخرید ..اگر هم قیمت خریدتون پایین هست در صورت نشکستن مقاومت خروج ..به نظر چهارنشبه داشت مقاومت رو میشکست که اون خبر عدم معامله بلوکی همه چی رو ریخت به هم ..درصورت شکست 231 حد ضرر بره رو 231....

[URL=http://up.vatandownload.com/][/URL
                در اصل توسط شادمان پست شده است View Post
                جناب پرریسک داستان ذوب رو چطور میبیند؟؟؟
                ذوب سقف قبلی رد نشد ..بالای 211 بیاد مشکلی نیست ولی نیاد وبره زیر 200 امکان افت تا 180 هست ..

نظر

• babakkeshavarz
                  عضو عادی
                  • Apr 2012
                  • 140

با سلام خدمت پرریسک ، و تشکر از شما،
                  من تعدادی وتوکا دارم ، با دید در مجمع نگهش دارم یا قبل از مجمع خارج شم. بازم تشکر از شما

نظر

• آریو
                    عضو فعال
                    • Mar 2011
                    • 4834

خرید سهام رشد نکرده با تکنیکال صعودی ورعایت درصد وگذاشتن حد ضرر مشکل رو حل می کنه ..

نگرانی خاصی وجود نداره وفکر نکنم حتی یک ساعت شما پیدا کنید که بدون استرس در بورس سرمایه گذاری کنید ..خاصیت بورس همین هست ..یک ساعت زیاد شد بگویید یک دقیقه..
                    با دیدگاه هر دو استاد خودم موافقم
                    جناب صداقت عزیز شخصیت جالبی دارن .. شخصیتی ریسک گریز اما دوست دارن نیمه های پر لیوان رو ببینن اما کاملا به واقعیت های اطراف واقفن :x واقعا هم این بازار با همه ریسک های سیاسی و اقتصادی اش هنوز هم بهترین است...فقط باید دقت کرد و کم معامله کرد

بله جناب پر ریسک خدا رو شکر سبدی رشد نکرده داریم ...

امیدوارم فقط سهم هایی که رشد خوبی داشتن یه اصلاح کوچیک انجام بدن و با سهم های دیگه کاری نداشته باشن
                    ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• خوشبخت
                      عضو فعال
                      • Jul 2012
                      • 5464

سلام بر دوستان و جناب جعفر خان
                      منم با اقا جعفر موافقم!
                      اگه مثلا سهمی مثل و توکا رو ادم نگه داره و مجمع بره
                      وحتی هیچ نوسانی هم نداشته باشه(که این احتمال کمه)
                      از خریدن اوراق خیلی بهتره!
                      تو بورس بارها تا حد نابودی پیش خواهی رفت ولی با کمی
                      صبر و درایت و رعایت حد ضرر ادم تو همین بازار خراب که نصف شرکتاش
                      بدرد نمیخورن حد اقل سالی 50درصد مینونید سود کنید!
                      امیدورام تمام دوستان پر سود باشن!
                      از جناب پرریسک هم بابت تمام زحمت هاش کمال تشکر رو دارم!
                      امید وارم که خدا خیرو برکت به همه دوستان بده!
                      موفق باشید.....
                      زندگی بدون تحریم سلام....

نظر

• پرریسک
                        عضو فعال
                        • Feb 2012
                        • 6797

در اصل توسط bolinger پست شده است View Post
                        سلام جعفر جان
                        همه ما قدر راهنماییهای ارزشمند شما را می دونیم. در همه جا نخاله پیدا میشه که جو خراب کنه و دوستان را ناراحت کنه شما به دل نگیرید.
                        متوسط خرید فراور من 651 است به نظر شما نگه دارم یا شنبه با سهم دیگه مثلا غبشهر اگر فرصت خرید داد تعویض کنم.
                        چرا گروه روی با ان گزارش های خوب به این وضعیت افتادن؟
                        ممنون ازلطف شما همیشه سلامت باشی گل من
                        با سلام..
                        در مورد گروه روی بازار انتظار تعدیل بالاتر داشت خصوصا از فسرب وفراور ..فاسمین گزارش خیلی بهتری داد ..
                        دلیل افت این بود ..در مورد فروارو اگر بالای 620 امد هیچ وگرنه تا 560 هم جای افت داره وزیر اون کمی سخت هست بره ..روز بازگشایی خروج درست بود با اون صف فروش فسرب تابلو بود کم میارن ..

نظر

• پرریسک
                          عضو فعال
                          • Feb 2012
                          • 6797

در اصل توسط خوشبخت پست شده است View Post
                          سلام بر دوستان و جناب جعفر خان
                          منم با اقا جعفر موافقم!
                          اگه مثلا سهمی مثل و توکا رو ادم نگه داره و مجمع بره
                          وحتی هیچ نوسانی هم نداشته باشه(که این احتمال کمه)
                          از خریدن اوراق خیلی بهتره!
                          تو بورس بارها تا حد نابودی پیش خواهی رفت ولی با کمی
                          صبر و درایت و رعایت حد ضرر ادم تو همین بازار خراب که نصف شرکتاش
                          بدرد نمیخورن حد اقل سالی 50درصد مینونید سود کنید!
                          امیدورام تمام دوستان پر سود باشن!
                          از جناب پرریسک هم بابت تمام زحمت هاش کمال تشکر رو دارم!
                          امید وارم که خدا خیرو برکت به همه دوستان بده!
                          موفق باشید.....
                          مشکل دوستان سهامدار ما نداشت صبر هست ..
                          در حالی که در اوراق ومسکن وسایر بازارها تا دلت بخواد صبور هستن ولی در بازار سهام نه...

هر کی با سیمان غرب 250 تومنی شپترو 500 تومنی همین وتوکا 220 بود تا 260 رفت وبازم کسی باهاش بمونه وخیلی سهام دیگه از قزوین 340 بگیر همین جور برو صبر کنه سود خوبی میبره وحداقل اینکه از سود ارواق سود بیشتر میگره..قبول دارم شرایط سال قبل وامسال ما شرایط عادی نیست ...این شریاط بگذره دوستاین که واقعا با تحلیل خرید فروش می کنن مطمئن باشن از بازارهای دیگه جلو خواهند افتاد ..

نظر

• صداقت2
                            عضو فعال
                            • Sep 2012
                            • 704

پر ریسک خان سلام
                            حضور کم رنگ شما در این چند وقت اخیر - باعث ایجاد نگرانی در برخی از سهامداران شده!!!
                            از شما انتظار داریم به عنوان فرمانده و ملوان این کشتی در بازار متلاطم بورس - حضور فعال تری داشته و از انتقاد هایی که بعضا سهوی و از روی ترس از ضرر است - نا راحت نشوید و به دین خود که همانا انتقال دانش و تجریبات است ادامه دهید. البته هشدار های شما در مورد حد ضرر و نقاط حمایتی و مقاومتی قیمت سهام شرکت ها در تصمیم گیری دوستان بسیار موثر است.
                            صداقت همیشه بهترین است.

نظر

• پرریسک
                              عضو فعال
                              • Feb 2012
                              • 6797

با دیدگاه هر دو استاد خودم موافقم
                              جناب صداقت عزیز شخصیت جالبی دارن .. شخصیتی ریسک گریز اما دوست دارن نیمه های پر لیوان رو ببینن اما کاملا به واقعیت های اطراف واقفن :x واقعا هم این بازار با همه ریسک های سیاسی و اقتصادی اش هنوز هم بهترین است...فقط باید دقت کرد و کم معامله کرد

بله جناب پر ریسک خدا رو شکر سبدی رشد نکرده داریم ...

امیدوارم فقط سهم هایی که رشد خوبی داشتن یه اصلاح کوچیک انجام بدن و با سهم های دیگه کاری نداشته باشن
                              احسنت اریو جان..

اصل اول ما در بروس حفظ سرمایه هست ..اصل دوم ما حفظ سودهای به دست امده ..

ما امدیم ذوب رو در 150 خرید کردیم حالا در 240 فروختیم با سود خوب خروج ..حالا نباید این سود رو مجدد در سهام دیگری با خرید استباهی وهیجاین از دست بدیم برگردیم سر جای اول..به همین خاظر می گیم دوستان سودها رو از بورس بکشن بیرون تا این سودها ذخیره بشه براشون ..

در صوریت که همین سود رو مجدد خواستمی وارد بازار سهام کنیم در سهام رشد نکرده وارد کنیم با اینده روشن وبنیادی خوب ..

نظر

• پرریسک
                                عضو فعال
                                • Feb 2012
                                • 6797

در اصل توسط babakkeshavarz پست شده است View Post
                                با سلام خدمت پرریسک ، و تشکر از شما،
                                من تعدادی وتوکا دارم ، با دید در مجمع نگهش دارم یا قبل از مجمع خارج شم. بازم تشکر از شما
                                با سلام..

والا بنده منتظر بودم تا 280 بیاد ولی نیامد ما میریم مجمع دوستاین که نمی خوان برن مجمع میتونن تعویض کنن ..با سهام که فعلا لیدر هستن گروه قند وغذایی..

از گروه قند قشیرب ا حد ضرر 1180 وقنیشا با حد ضرر 1550 تکنیکالی زیبایی دارن واز گروه غذایی غبشهر با حد ضرر 1250 پیشنهاد میشه...

نظر

در حال کار...
                                X