در اصل توسط پرریسک پست شده است
مشاهده پست
چی .......چرا؟؟؟؟
جمع کردن
X
-
سلام پرريسك جان اعصاب نداريها ،فكركردم آخرهفته اي استراحت كردي سرحال شدي براي شروع هفته جديد،ولي مثل اينكه هنوز اوقاتت تلخه ها.برادر اينهمه كه پاي نوشته هات تشكر ميزنن يعني رفتن خريد كردن سودم كردن اين بنده خداها هم كه هي سوال تكراري ميپرسن بخاطر اينه كه جديد اومدن حوصله اشون نميشه هزار صفحه رو از اول بخونن اينه كه زحمت ميدن به شما من عذر خواهي ميكنم .
-
جعفر جوندر اصل توسط پرریسک پست شده است مشاهده پستوالا ما میگیم ولی دوستان اهل خرید نیستن ...منتظر میشن وقتی سهمی ۴۰ درصد رشد کرد بعد تازه یادشون میفته ای بابا عجب سهمی بوده میرن میخرن میگن پرریسک انداخت به ما ..بررید ببیند پرریسک بدبخت کی این سهم رو معرفی کرد شما جیگر خرید نداری منتظری سهم ۴۰ درصد رشد کنه بعد میخری من چه کنم ...
منتظر میشه معما حل بشه بعد ..معما چون حل شود اسان شود ...
اقا بنده غمارگ ۲۶۰ گفتم غبشهر ۱۰۰۰ گفتم چند نفر خریدن ..فکر کنم غمارک رو تازه رو ۴۰۰ سوار شدن دوستان وغبشهر هم رو ۱۳۰۰...مثل روز برام روشنه ..
الان بنده کرمانشاه با حد ضر ۵۵۰..بموتو با حد ضرر ۲۸۰ ..غبشهر با حد ضرر ۱۲۵۰ ..سدرو با حد ضرر۴۱۵..هگمتان با حد ضرر ۲۷۷...شراز با حد ضرر ۴۲۰...شبندر با حد ضر ۲۱۱...قشیر با حد ضرر ۱۱۸۰ ..قنیشا با حد ضرر ۱۵۵۰ ...کاذر با حد ضرر ۱۰۰ ومیان مدت ۹۰ ...فعلا اینها رو تحت نظر دارم..
سهامی هم هستن که هیچ رشدی نکردن ولساپا وگروه ساختمان ..بقیه بازار فعلا کیچ هست رشد هم کرده ...تا وقتی جهتش مشخص نشه پیشنهاد ندارم چون با توجه به رشد بازار میتونن تغییر جهت داده و۱۵ تا ۲۰ درصد افت کنن ..
خدائیش تو ۶ ماه اخیر از راهنمائیات خیلی استفاده کردم سودشم بردم . همیشه هم برای سلامتی خودت و خونوادت دعا میکنم(تنها کاری که میتونم). اگر خریدو فروشارو اینجا اعلام نمیکنیم فقط برای اینکه تایپیک بیخودی شلوغ نشه چون بنظرم خرید و فروش هر کسی مربوط به خودشو . تو بی منت داری نون میرسونی هرکی استفاده کرد نوش جونش هر کی هم نخواست لابد بهتر میدونه چیکار کنه!
فقط برای اینکه بدونی چقدر از راهنمائیات استفاده کردم چند مورد اخیر خرید فروشام رو بعرضت میرسونم:
فولاد»»» خرید ۲۵۵ + ۲۹۰ »»» فروش ۳۱۹
غبشهر »»» خرید ۹۹۰ + ۱۲۸۰ »»» حالا حالا باهاش کار دارم
رایان »»» ۱۹۳ »»» دارمش
قپیرا »»» خرید ۸۴۰ »»» فروش ۱۲۰۰
غپینو »»» ۱۶۰ »»» ۲۳۷
شراز »»» ۳۹۰ »»» ۴۳۰
وتوکا »»» ۲۱۸ »»» مجمع
و خیلی موارد دیگه هر بارم که ضرورتی به تکرار نداره . هر بارم که رو پیشنهادات دست دست کردم افسوس خوردم مثل فراور ۵۶۰ ، کرماشا ۴۰۰ و بموتو ۳۱۰ که این آخری رو میخوام از فردا پله ای وارد بشم.
هدف از گفتن تمامی این مطالب این بود که آقا تو داری بی منت خیر میرسونی حالا هر کس استفاده کرد خودش حالشو میبره هر کی هم نخواست تو مسئول نیستی.
در آخر ضمن تشکر بابت تمام راهنمائیهات ازت میوخوام که مثل ۶ ماه اخیرو قبل از اون تو آراد با قدرت به کارت ادامه بدی.
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است مشاهده پستوالا ما میگیم ولی دوستان اهل خرید نیستن ...منتظر میشن وقتی سهمی ۴۰ درصد رشد کرد بعد تازه یادشون میفته ای بابا عجب سهمی بوده میرن میخرن میگن پرریسک انداخت به ما ..بررید ببیند پرریسک بدبخت کی این سهم رو معرفی کرد شما جیگر خرید نداری منتظری سهم ۴۰ درصد رشد کنه بعد میخری من چه کنم ...
منتظر میشه معما حل بشه بعد ..معما چون حل شود اسان شود ...
اقا بنده غمارگ ۲۶۰ گفتم غبشهر ۱۰۰۰ گفتم چند نفر خریدن ..فکر کنم غمارک رو تازه رو ۴۰۰ سوار شدن دوستان وغبشهر هم رو ۱۳۰۰...مثل روز برام روشنه ..
الان بنده کرمانشاه با حد ضر ۵۵۰..بموتو با حد ضرر ۲۸۰ ..غبشهر با حد ضرر ۱۲۵۰ ..سدرو با حد ضرر۴۱۵..هگمتان با حد ضرر ۲۷۷...شراز با حد ضرر ۴۲۰...شبندر با حد ضر ۲۱۱...قشیر با حد ضرر ۱۱۸۰ ..قنیشا با حد ضرر ۱۵۵۰ ...کاذر با حد ضرر ۱۰۰ ومیان مدت ۹۰ ...فعلا اینها رو تحت نظر دارم..
سهامی هم هستن که هیچ رشدی نکردن ولساپا وگروه ساختمان ..بقیه بازار فعلا کیچ هست رشد هم کرده ...تا وقتی جهتش مشخص نشه پیشنهاد ندارم چون با توجه به رشد بازار میتونن تغییر جهت داده و۱۵ تا ۲۰ درصد افت کنن ..
علاوه بر گروه ساختمان که ریسک کمی داشته و تازه می خواهند استارت بزنند - تک سهم هایی مانند: ودی- مداران_ فاذر و... هم برای نوسان گیری در قیمت های مورد نظر مناسبند.صداقت همیشه بهترین است.
نظر
-
سلام سید جان. بابا مرامت منو کشته. بچه ها دوستت دارن و قبولت دارن که بهت میگن استاد!در اصل توسط پرریسک پست شده است مشاهده پستخواهشا اینقدر استاد استاد نکنید ..برا بار هزارم/..
والله ما مدرس دانشگاهیم اینقدر بهمون نمیگن استاد، کم کم داره حسادتمون میشه بهت. :d
یه دونه ای سید جون. ;)پرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.
نظر
-
صبور باش. ره چند ماهه رو یه شبه نرو برادر. سهامداری یعنی صبور بودن.در اصل توسط بهنام پست شده است مشاهده پستسلام اقای پرریسک
من بهنام عضو جدید انجمن شما هستم
به پیشنهاد یکی از دوستان(کهنه سوار)وتعریف ایشان از راهنمایی های شما تعدادی سهم بموتو۳۶۵-وتوکا۲۴۹- ولساپا۲۰۹خریدم
ازحدوددوهفته پیش ولی الان همگی در ضررند.
الان واقعا نمیدونم چی کنم؟ لطفا راهنمایی کنید.ممنون
در ضمن سید گفته بودن که برای هر سهم حد ضرر بذار دوست تازه وارد من. مثلا بموتو حد ضررش وقتی خریدی ۳۲۴ بود. حالا هم شده ۲۸۰ . میره بالا، زمان میخواد. سبدت رو بیشتر کن، تا ضررت کمتر بشه و سودت بیشتر عزیز. البته اگه نقدینگی داری هنوز.پرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.
نظر
-
سلام این دوست عزیز لطف دارن ..در اصل توسط بهنام پست شده است مشاهده پستسلام اقای پرریسک
من بهنام عضو جدید انجمن شما هستم
به پیشنهاد یکی از دوستان(کهنه سوار)وتعریف ایشان از راهنمایی های شما تعدادی سهم بموتو۳۶۵-وتوکا۲۴۹- ولساپا۲۰۹خریدم
ازحدوددوهفته پیش ولی الان همگی در ضررند.
الان واقعا نمیدونم چی کنم؟ لطفا راهنمایی کنید.ممنون
نگران نباشید ..کمی دیر وارد شدید وبالا ولی با این همه سهام خوبی هستن ..هر سه رشد نکرده وکمریسک در این بازار رشد کرده ..
با خرید در قیمت پایین تر میتونی میانگین بیارید پایین اگرم نمی تونی میانگین بیارید پایین ونقد ندارید سهامداری کنید مطمئن باشید به سود میرسید ..
نظر
-
مقداری از محل صادرات جبران میشه ..در اصل توسط مخبرالدوله پست شده است مشاهده پستجناب پرریسک
در تاپیک بموتو سوالی مطرح کردم...متاسفانه حذف شده؟
در بودجه خود مبلغ ۱۱ میلیون دلار رو برای خرید و مبلغ ۲.۵ میلیون دلار رو
برای صادرات دیده.....
ضمنا با توجه به تساوی موجودی آخر دوره ۹۱ و ۹۲ و اجبار در خرید مواد برای نیاز محصول طی دوره...
....نظرتون در این مورد چیست؟؟
بقیه هم الان در اتاق ارزش دارن زیر ۲۶۰۰ میدن ..فکر نکنم مواد اولیه بموتو جزو کالاهای لوکس باشه وبه احتمال خیلی زیاد در ریدف همون ۸ گروه اول هست ...دلار رو هم بالای ۲۱۰۰ دیده حالا دلار رو مجبور میشه ۵۰۰ تا۶۰۰ تومن گروه بخره ..از اون طرف ارز ازاد بالای ۳۴۰۰هست وبموتو هم که دوست عزیزمون گفتم بالای ۱۰۰ درصد کشیده رو نرخ وباز هم خواهد کشید ...دیگه مواد غذایی که خوراک مردم هستن ۳ تا۴ برابر شدن کسی نمیاد به بموتو گیر بده ..نگرانی خاصی وجود نداره وهمچنان سهم عالی هست ..قیمت مس هم که همینطور داره میاد پایین در بازار جهانی توافق هم بیاد نور علی نور میشه ..
نظر
-
با سلام..در اصل توسط m.r_moradi پست شده است مشاهده پستیه سوال دارم!
این فسرب با این تکنیکالش و این فروش های توی بورس کالا چطور به این حال و روز افتاده؟!دوستان میشه برا من توجیه کنین؟!
----------
یه سوال دیگه هم دارم!:)
سید جان برای خرید شنبه چه گروهی رو پیشنهاد میکنین؟!چه سهمایی؟!چه قیمتایی؟!چه حد ضرر هایی؟!و با چه اهدافی؟!
ببخشید که خیلی بیشتر از یه سوال شد...:d
گروه روی گزارش ها خوب نبود یعنی بازار انتظار بیشتر داشت ..از این ور هم بازار جهانی ریخت به هم ..البته تو بازار داخل که دارن غوغا می کنن ولی خوب انگاری بازار جهانی اثرش بیشتره ..
از این گروه من فاسمین رو صلاح می بینم اگر قصد خرید دارید با حد ضرر ۶۱۰...
در مورد پیشنهاد خرید فعلا گروه غذایی لیدر بازار شدن ولی خوب به نظرم از گروه پترو کرمانشاه همه جروه عالی هست وریسک خیلی کم داره ..
گروه پالایشگاه هم شاید این هفته لیدر بازار بشن شبندر وشراز ...
گروه قند هم قشیر وقنیشا ..البته گروه قند همه باهم بالا میرن وهمه با هم پایین میرن ..ولی خوب قشیر وقنیشا تکنیکالی زیبا هستن..
نظر
-
با سلام..در اصل توسط ebi۱۳۵۲ پست شده است مشاهده پستجعفر جان سلام.خسته نباشی.واسه فولاژ من فکر کنم موج ۵ از ۳ اون داره شروع میشه.بنظرت درسته یا اشتباه حساب کردم
موج شماری بلد نیستم ..ولی خوب زیر ۳۰۷ نره همچنان روند صعود داره ..
نظر
-
با اجازه بزرگترها جواب بدیم ..بار سوم شده انگاری..در اصل توسط sys۱۴۴ پست شده است مشاهده پستجناب پرریسک بنده برای بار سوم ازتون می پرسم اگر و قت مبارک اجازه میده لطفا بفرمایید سهم خساپا و وپارس را گیر بدم یا با یکی از این سهم های مورد نظر شما عوض کنم.هردو برای من الان در ضرر میباشند.
عجرکم عندالله.
خساپا بالای ۱۴۰ دوام میارود روند نزولی بلندمدت شکسته میشد که نیاورد ..
الان بالای ۱۳۶ بیاد روند نزولی بلند مدت شکسته میشه وارد روند صعودی میشه ...بالای ۱۳۶ حد ضرر بزارید۱۳۵...هدف ۱۸۰..فقط تکنیکالی..
گروه بانکی هم پارسیان بالای ۲۰۹ بیاد میتونه در کوتاه مدت صعود خوبی بکنه وتا وقتی هم زیر ۲۰۵ نرفته نگرانی نداره ..ببیند میتونه بالای ۲۰۵ دوام بیاره وخودش رو بالای ۲۰۹ بشکه یا نه...
نظر
-
روند سهم همچنان صعودی هست نگرانی خاصی هم وجود نداره ..در ضمن به اندازه کافی در قیمتهای زیر ۳۰۰ این سهم پیشنهاد خرید شد ..همون زمان هدف سهم رو ۴۰۰ گفتیم در این قیمتهای نظری ندارم ولی هدف همان هست ..در اصل توسط سکه شانس پست شده است مشاهده پستپرریسک عزیز ...زیاده عرضی نیست......جزئ......نقل قول شما در خصوص............ شفارس.............
(خوب خدا رو شکر اینم ۳۱۰ رو شکست میره برا ۴۰۰ ...البته رو ۲۴۰ معرفی شده .. )
آمدن آن حقیقی را در سهم چگونه ارزیا بی می کنید؟
حد ضرر هم ۳۱۰ ..
نظر
-
دوستی در مورد وبشهر پرسیده بود ..
یادمه این دوست عزیز در قیمت زیر ۱۹۰ هم در مورد وبشهر پرسید همون زمان گفتیم خرید غبشهر وغمارگ برتر هست ..اون زمان غمارگ ۲۶۰ بود وغبشهر رو ۱۰۰۰...الان هر دو سهم غبشهر وغمارگ بالای ۴۰ درصد بازدهی دادن ومیدن وسهم وبشهر بازدهیش به ۳۰ درصد نرسیده کم اورده والان صف فروش هست ..
به جای خرید شرکت سرمایه گذاری بارها گفتم خود سهم رو بخرید ..اصل جنس رو ول می کنید میرید واسطه رو میخرید ..
وبشهر در ۲۲۳ مقاومت قدری داشت که موفق به شکست نشد وخروج درست بود ..الان هم اگر قبل ۲۰۹ مثبت بشه وبتونه از مقاومت بسیار قدر ۲۲۰ با دیتای امروز خلاص بشه احتال رشد تا ۲۶۰ وحتی ۲۸۰ هست ..
نظر
-
جناب پرریسک با توجه به فروش ۱۶۰ میلیارد تومنی و همچنین دریافت ارز از اتاق مبادلات ارزی ، اختلاف ریالی واردات وصادرات کمتر از ۳.۵ میلیارد تومان خواهد شد که اثر چندانی در سود سهم نخواهد داشت.ضمن اینکه تا الان محصولات شرکت افزایش نرخ صد درصدی گرفته و حتی میتواند ارز صادراتی خودش رو در بازار غیر رسمی به قیمتی بالاتر بفروشد.در اصل توسط پرریسک پست شده است مشاهده پستمقداری از محل صادرات جبران میشه ..
بقیه هم الان در اتاق ارزش دارن زیر ۲۶۰۰ میدن ..فکر نکنم مواد اولیه بموتو جزو کالاهای لوکس باشه وبه احتمال خیلی زیاد در ریدف همون ۸ گروه اول هست ...دلار رو هم بالای ۲۱۰۰ دیده حالا دلار رو مجبور میشه ۵۰۰ تا۶۰۰ تومن گروه بخره ..از اون طرف ارز ازاد بالای ۳۴۰۰هست وبموتو هم که دوست عزیزمون گفتم بالای ۱۰۰ درصد کشیده رو نرخ وباز هم خواهد کشید ...دیگه مواد غذایی که خوراک مردم هستن ۳ تا۴ برابر شدن کسی نمیاد به بموتو گیر بده ..نگرانی خاصی وجود نداره وهمچنان سهم عالی هست ..قیمت مس هم که همینطور داره میاد پایین در بازار جهانی توافق هم بیاد نور علی نور میشه ..
نظر

نظر