کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
جعفر جان افت قیمت وتوکا ولساپا و بموتو را تا کجا می بینید
با اجازه جعفر.ولساپا و وتوکا که اصلا نباید افت کنن و در واقع به بازار نگاه کردن ومنفی شدن بابراین به نظر میاد نگهداری وصبوری در این قیمت ها بسی بهتره تا فروش در ضمن قیمت به درامدشون بازار ومجاب میکنه که رشدداشته باشن منتظر گزارش هاشون میمونیم.در مورد بموتو هم پایان اصلاح رو میبینم البته افت زیادش بخاطر بی سوادی بازار بوده که میرن کدال گزارش ومیخونن و بدون محاسبات میگن صادراتش کمتره از وارداتش پس به درد نمیخوره اما گزارش که بیاد دوباره رشد میکنه و مقاومت قبلی رو هم میشکنه.
با این اخبار سیاسی استیضاح یکشنبه، تشدید تحریمها امروز ، توافق تحریم گاز دوشنبه
فکر کنم تو این هفته بازار قرمز و شاخص نزولی باشه
حواسا جمع باشه ، کسائی که نقدن خرید نکن تا انتهای هفته
این یه پیشنهاده و شایدم درست نباشه
مثل اينكه درست دراومد و بازار مي خواد تا 28000 اصلاح كنه
ولي همچنان سهام اعلامي جناب پرريسك مثبت و صف خريد : غمارگ غبهشهر كاذر قند ( وضعيت مناسب )
[B][COLOR="#008000"][COLOR="#B22222"]@};- هر شخص خود مسئول خرید و فروش خود است-@};-[/COLOR][/COLOR][/B]
با سلام به جناب پر ریسک ودوستان
یکی از علل منفی شدن بازار توزیع اوراق بانک مرکزی میتونه باشه!!
باید بازارو منفی کنن تا این اوراقرو بندازن به خلق الله!
این فقط یه علتشه
نظر شخصی!
موفق باشید
سلام به دوستان. يه سوال دارم، به نظرتون بخوام آنلاين خريد كنم از كدوم كارگزاري بگيرم بهتره؟!!!! ميخوام بعدا توي خريد آنلاين مشكل قطعي پيش نياد، ممنون ميشم از تجربياتتون بگيد.
من با كاگزاري هاي " بانك سپه " و " راهنماي سرمايه گذران " به صورت سفارش خريدي كار كردم، البته به صورت آنلاين نه!
ممنون ميشم راهنمايي كنيد. >:d<
پرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.
سلام به دوستان. يه سوال دارم، به نظرتون بخوام آنلاين خريد كنم از كدوم كارگزاري بگيرم بهتره؟!!!! ميخوام بعدا توي خريد آنلاين مشكل قطعي پيش نياد، ممنون ميشم از تجربياتتون بگيد.
من با كاگزاري هاي " بانك سپه " و " راهنماي سرمايه گذران " به صورت سفارش خريدي كار كردم، البته به صورت آنلاين نه!
ممنون ميشم راهنمايي كنيد. >:d<
سلام
من سالهاست که با کارگزاری مفید کار می کنم.
حدود پنج ماه هم هست که از آن لاینش استفاده می کنم.
تا حالا مشکلی نداشتم.
ولی یادم میاد که بعضی از دوستان همینجا پست زده بودند که از مفید راضی نیستند.
انتخاب با شما علی رضا خان.
[COLOR="#FF8C00"][SIZE=4] بزرگترین اقیانوس، آرام است. آرام باش تا بزرگترین باشی. [/SIZE][/COLOR]
جعفر آقا
2 تا سئوال داشتم
با توجه باينكه وپترو 2 تا كندل بالاي 81 زده مقاومت مهم بعدي 92 هستش يا نه ؟
ديگه اينكه تو اطلاعيه معامله بلوكي شراز اومده "شرط معامله بلوکی اینه که قیمت پایانی روز قبل از عرضه+25% به شرطی که قیمت از 570 تومان کمتر نباشد" يعني اينكه تا روز قبل از معامله قيمت سهم بايد حدود 455 باشه ؟
ممنونم
نظر