در اصل توسط زاپاتا پست شده است
View Post
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
پرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.
-
پرریسک عزیز
یوخسان؟ وجودون سلامتدی؟ هارداسان شاد اولاسان
به نظر شما چرا بازار دیگه تمایل زیادی به قندی نداره؟
آیا اشباع قیمتی شدن؟
بهتره اینظور بگم انتظار بازار از افزایش تعرفه شکر داره داره خیلی طولانی میشه و این قطعا به ضرر این گروه پرهیجانه
بازار از اوایل شهریور ماه منتظر این خبره و اصولا از تیرماه داره به امید اون خبر قندیا رو میخره
کاملا از حجم کم معاملات قندیها میشه این عدم اقبال و دلسردی بازار رو فهمید.... کم کم دارند یه جورایی خطری میشن...p/e اکثرشون خیلی رفته بالا
بودجه اکثر قندیها بر اساس نرخ فروش 1300 تومنه (بجز قشهد) و اگه افزایش تعرفه به این قیمت منجر بشه اونوقت دیگه باید انتظار ات خودمونو از قندیها جور دیگه ای ببینیم....
تو این دو ماه تقریبا خبر جلسات اتحادیه قند و شکر با سازمان حمایت به بیرون درز کرده و اون قیمتی که میتونه برای این گروه محرک قوی بشه محدوده 1500 تا 1700 تومنه
من موندم همه چی افزایش نرخ گرفتن فقط این شکر مونده
خرده فروشی که گرون شده عمده فروشی هم با سئوالی که از یک عمده فروش کردم گران کردن (قیمت تحویل کارخونه 1550 شده)
نمیدونم اگه افزایش داشته چرا رسما اعلام نمیشه مثل سیمان ...مثل خوردو و....
یه سئوال تخصصی داشتم از شما که گزارشات رو دقیق میخونی...
میدونیم که قیمت مصوب پارسال 1175 تومنه و شرکتها تو بودجه خودوشون فروش شکر رو متوسظ 1350 دیدن
حالا این قیمت برایز فروش محصولات تولیدی که از پارسال به امسال منتقل کردن هست یا برای فروش محصولات امسال (کم کم باید تولید شروع بشه) ؟
ممنون از وقتی که برای جواب به این پرسش من اختصاص میدین
نظر
-
در مورد سهامی که از نظر بنیادی مورد تایید جعفر جان هستن و در لیست ایشون بودن ، از فردا انتظار برگشت این سهمها از -4 رو دارم و ادامه ی تدریجی روند صعودشون تا رسیدن به اهداف قیمتی (منظور این نیست که از -4 به +4 میرسن) :
فرآور از حدود 570
وتوکا از حدود 216
شفارس از حدود 326
بموتو از حدود 290
البته من فقط همین چندتا رو بررسی داشتم
نظر
-
به نقل از آقاي حيدري از بوركس :(تحليل سودسازي قشهد)
39063 تن شکر به قیمت کیلویی 1350 تومان بفروشه میشه 52 میلیاردو 735 میلیون تومان ...
16000 تن تفاله خشک را 540 تومن کیلویی بفروشه میشه 8 میلیاردو 640 میلیون تومان ...
9000 تن تفاله تر رو بفروشه 120 تومان میشه 1 میلیاردو 80 میلیون تومان ...
8720 تن ملاس را کیلویی 250 تومان بفروشه میشه 2 میلیاردو 180 میلیون تومان ...
جمع کل فروش میشه 64 میلیاردو 635 میلیون تومان ...
کل بهای تمام شده ( خرید چغندر و سربار تولید و... ) میشه 37 میلیاردو 840 میلیون و 500 هزار تومان ...
مبلغ 1 میلیاردو 94 میلیون و 700 هزار تومان هزینه اداری و تشکیلاتی .
مبلغ 600 میلیون تومان هزینه مالی .
مبلغ 387 میلیون تومان سایر دارمد عملیاتی و سرمایه گذاری .
کل کسری میشه 39 میلیاردو 535 میلیون و 200 هزار تومان .
کل فروش و سایر درامد ها میشه 65 میلیاردو 22 میلیون تومان ...
که از کسری و بهای تمام تمام شده کم کنیم میشه مبلغ 25 میلیاردو 468 میلیون تومان سود قبل از کسر مالیات ...
به جای 17درصد هم 22.5 درصد مالیات کم کنیم میشه مبلغ 19 میلیاردو 737 میلیون و 700 هزار تومان سود خالص ...
سود خالص تقسیم بر 33 میلیون سهم ... سود هر سهم میشه 598 تومان . قشهد الان داره با پی ای 3.3 معامله میشه . پی ای 7.5 به سود 598 تومان بدیم به قیمت 4485 تومان میرسیم .
جعفر آقا ، ممنون ميشم نظر شما درخصوص محاسبات فوق بدونم.
نظر
-
در اصل توسط shahmir پست شده است View Postبه نقل از آقاي حيدري از بوركس :(تحليل سودسازي قشهد)
39063 تن شکر به قیمت کیلویی 1350 تومان بفروشه میشه 52 میلیاردو 735 میلیون تومان ...
16000 تن تفاله خشک را 540 تومن کیلویی بفروشه میشه 8 میلیاردو 640 میلیون تومان ...
9000 تن تفاله تر رو بفروشه 120 تومان میشه 1 میلیاردو 80 میلیون تومان ...
8720 تن ملاس را کیلویی 250 تومان بفروشه میشه 2 میلیاردو 180 میلیون تومان ...
جمع کل فروش میشه 64 میلیاردو 635 میلیون تومان ...
کل بهای تمام شده ( خرید چغندر و سربار تولید و... ) میشه 37 میلیاردو 840 میلیون و 500 هزار تومان ...
مبلغ 1 میلیاردو 94 میلیون و 700 هزار تومان هزینه اداری و تشکیلاتی .
مبلغ 600 میلیون تومان هزینه مالی .
مبلغ 387 میلیون تومان سایر دارمد عملیاتی و سرمایه گذاری .
کل کسری میشه 39 میلیاردو 535 میلیون و 200 هزار تومان .
کل فروش و سایر درامد ها میشه 65 میلیاردو 22 میلیون تومان ...
که از کسری و بهای تمام تمام شده کم کنیم میشه مبلغ 25 میلیاردو 468 میلیون تومان سود قبل از کسر مالیات ...
به جای 17درصد هم 22.5 درصد مالیات کم کنیم میشه مبلغ 19 میلیاردو 737 میلیون و 700 هزار تومان سود خالص ...
سود خالص تقسیم بر 33 میلیون سهم ... سود هر سهم میشه 598 تومان . قشهد الان داره با پی ای 3.3 معامله میشه . پی ای 7.5 به سود 598 تومان بدیم به قیمت 4485 تومان میرسیم .
جعفر آقا ، ممنون ميشم نظر شما درخصوص محاسبات فوق بدونم.
تحلیلشون غلط هست ..........امسال 24 هزار تن بیشتر نمیفروشه که ایشون 39 هزار تن در نظر گرفتن ...............و الباقی میره به سال مالی بعد .....
بهتره بگیم حدود 600تومن سود انباشته به سال مالی بعد میفرسته .
امسال قشهد محدوده ی 300 و سال اینده احتمالا حدود 600-700 تومن سود بسازه .........نسبت به قندی های دیگه پی به ای پایین تری داره .....ولی خوب بازار همیشه دیر میره سراغ سهم خوب .........
================================================== ======///
نظر
-
سلام- این خارزم چند وقته ذهن منو مشغول کرده... وقتی سابقه معاملاتشو می بینم پارسال همین موقع 180 بوده تقریبا... و تا یک شنبه که نماد حق تقدم آن بسته شود فکر کنم قیمت 120 تومان بشود... به نظرتون این سهم کم ریسک است؟ 100% نقدم !!
هر لحظه ی با تو بودنم محبوب است.. دور از تو همیشه در دلم آشوب است...
هر وقت قرار است به من سر بزنی.. "اهواز" برای راه رفتن خوب است...
نظر
-
شاخص کل:
اوضاعش خوب است و به خوبی از مقاومت بیست و هشت هزار تایی خود عبور کرده انتظار می رود پس از مدتی شاخص رشد مجدد خود را شروع کند و حالا حالا ها به زیر 28000 واحد نرود البته اگر اتفاق غیر منتظره ای نیفتدسعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
جعفر جان وقت بخیر و خوشی:
ورود به کاما را مناسب ارزیابی میکنی یا نه؟رو چه قیمتی ورود کنیم خوبه؟
من خودم وقتی میبینم که غبشهر و سدور و یا همین کرمانشاه دارن تو این قیمت ها معامله میشن دستم به خرید نماد دیگه ای نمیره جعفر آخه میگم اینها الان جایی هستن که خیلی از نمادها باید تعدیل بدن تا بهشون برسن خوب اینها که الانه نقدهستن و تازه تعدیل هم دارن ولی خوب اصول بورس میگه باید سرمایه رو پخش کرد.
سبد این روزهام هم به این صورته:
1.غبشهر 30 درصد
2.غمارگ:5 درصد
3.کرمانشا:5درصد
4.قهگمت:5درصد
5.سدور:20 درصد
6.قزوین:5درصد
6:نقد:30 درصدسعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
با سلام و خسته نباشید خدمت سید عزیز ...
جناب پر ریسک ، سبد سهام بنده عبارت است از :
[SIZE=3]بموتو 17% میانگین خرید 320
غبشهر 29% میانگین 1288
ولساپا 21% میانگین 215
کرمانشا 17% میانگین 560
و نقد 15%
تا حدود زیادی با عنایت به فرمایشات شما دسته بندی شده
و صد البته به اختیار خودم !
در مورد ولساپا نیاز به کمی راهنمایی شما دارم
که نگهداری آن بهتر است ؟ که البته با دید چه مدتی ؟
و یا اینکه خروج همراه ضرر و تعوض آن با سهمی
مانند کاذر و یا بموتو ویا قشیر ؟
و در اخر صلاح می دونید میانگین بموتو نیز کمی پایین اورده شود یا خیر ؟[/SIZE]
سپاس از لطف همیشگیت
سید عزیز ...دنیا دو روز است ... روزی برای تو ، روزی علیه تو
نظر
-
دوستان
سفارس چرا صف خرید شد؟[B][COLOR=#0000ff]
[/COLOR][B][COLOR=#0000ff]If you don’t build your dream, someone else will hire you to help them build theirs[/COLOR][B]
[COLOR=#0000ff]
[/COLOR][/B][/B][/B]
نظر
-
سهام زیر نظرم اینها هستن(به عنوان یه آماتور تمام عیار و سرمایه گذار عادی):(نمادهایی که صف خرید ندارن)
کاما-کنور-قشهد-قهگمت-کنیلو-کترام-افرا
توصیه به بررسی صورت های مالی این نمادها رو برای شما دارم شما که با خوش سلیقگی اینجا اومدین.سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
-
این روزها سهم خوب بسیار زیاده و سهم بد هم بسیار برای انتخاب باید زمان بیشتری رو تو کدال باشیم با یک ماشین حساب و یک تمرکز فراوان انتخاب که کردیم باید با یه کاربلد مثل جعفر هم رایزنی کنیم تا برنده بشیم.من هم روزی بازنده این بورس بودم اما دقت تجربه حدضرر و کمک از کاربلدها موفق و پیروزم کرد.سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
نظر