دوستان عزیز سلام:نماد شدوص امروز ساعت 11 باز شد وبا تعدیل خوبش حدود 50%+ معامله شد که کسانی 3 ماه سهامداریشو کردن به این سود رسیدن.که 60 درصد ضررم تو بورس با رشد این شرکت کوچک ولی پر بازده جبران شد. امروزم 40000 غبهشهر را بامیانگین 1475 به سبدم اضافه کردم دیروز هم با تبادل اطلاعات و تحلیلای خوب دوستان تو این تالار شراز خریدم که امروز صف خرید شد. پر ریسک عزیز میخواستم نظرتونو در مورد سبد سهامم و نگهداری اونا تا 2 ماه دیگه چیه؟ با تشکر سودشدوص مبارک سهامدارای صبورش (سدرود شدوص قلرستان پارسان شراز)
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
در اصل توسط کهنه سوار پست شده است View Postحمید جان سلام
امیدوارم امتحانمو در خصوص وپترو و وصندوق و وملت درست پس داده باشم. طبق پیش بینی هیچ کدوم فعلاً نتونستن کاری از پیش ببرن.
بازم ممنون که از این مسئله ها طرح می کنی و منو به فکر وادار می کنی داداش گل.
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postهر سه سهم روند صعود دارن ..با یک روز در جازدن نمیشه نظر داد ..هر سه سهم هم بازدهی بالای 20 درصد در پیش دارن مخصوصا وپترو .
من هم موافقم. دیر و زود داره. اما قضیه سر پیشنهاد برای نظاره گر بودن و دست به ماشه بودن بود و پیش بینی روند امروز.در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
نظر
-
-
در اصل توسط کهنه سوار پست شده است View Postحمید جان سلام
امیدوارم امتحانمو در خصوص وپترو و وصندوق و وملت درست پس داده باشم. طبق پیش بینی هیچ کدوم فعلاً نتونستن کاری از پیش ببرن.
بازم ممنون که از این مسئله ها طرح می کنی و منو به فکر وادار می کنی داداش گل.
نظر
-
-
در اصل توسط hamid_farahy پست شده است View Postدوست عزیز هر سه رو فروختم و غبشهر گرفتم از شما دوست عزیز و پر ریسک بسیار تشکر میکنم و ممنوندر کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
نظر
-
در اصل توسط hamid_farahy پست شده است View Postدوست عزیز سودش 200 شده و پی ای 5 هم بدیم حدود 1000 باید باز بشه و البته به جو بازارم بستگی داره .در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
نظر
نظر