چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تاران
    عضو فعال
    • Jan 2012
    • 959

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
    غپینو مال این حرفا نیست ..چند روز دیگه غپنو میره تو زباله دانی تاریخ..همین ..سهم با پی برای بالای 10 با اون گزارش نمیتونه لیدر غبشهر باشه ..از جو احساسی عده ای سهامدار بی تحلیل استفاده کنید ....ببینم تا چند میخوان رو منفی بدن ..
    سید جان
    دمت گرم
    دلم خونه از این سفته بازا
    تو قندیها ببین چه بلایی سرگروه آوردن
    اینم از غذاییا
    البته از ماست که برماست
    افراد رو اینقدر بزرگ کردیم که طرف فکر کرد خبرایی هست
    مثل اون داستان آی آش آی آش ملا نصرالدین که خواست مردم رو گول بزنه دید دورغش گرفت بعدش خودش هم فکر کرد نکنه راست باشه و داشت دنبال آش میگشت!!!!
    حالا شده داستان ما و گروه سفته باز و این بورس
    هی بحث لیدر رو مطرح میکنن
    الان ببنید قشرین میخواد صف خرید بشه (بخاطر بحث فروش زمین و..) قنیشا رو هم نور مثبت کرده
    ولی هیچ اتقاقی نمی افته
    فقط قشیر
    اگه جمع بشه ملت میرن دنبال قندیا

نظر

• parvaz
      عضو فعال
      • Feb 2010
      • 555

جعفرخان مثله اینکه وتوکا میخواد یه حال اساسی بده . من که تا قبل مجمع شما گفتید بخرید خودمو خفه کردم تو این سهم

نظر

• هامد
        ستاره دار(7)
        • Aug 2012
        • 2611

در اصل توسط vahid68 پست شده است View Post
        سید ما یه خورده غپینو داریم کی میتونیم از شرش خلاص بشیم
        اینطور که به نظر میاد حداقل تا یه گره باید مهمونش باشی تازه یه گره بهترین سناریو ممکنه ....
        خریدت چن بوده امیدوارم زیر 200 بوده باشه فقط وحید جان ....
        اونور قبله اینکه باز شه گفتم کااش حداقل بدون محدودیت باز میشد که هرچقد میتونس میومد پایین اینجوری فقط سهامدارا توش گیر کردن :( و تا مدتی هم رو گروه تاثیر منفیشو میزاره البته فک نکنم بیشتز از یه هفته بخواد طول بکشه، ولی چیزی که محتمله اینکه که سهمای بی بنیاده با حامی رشد کرده گروه (همه به جز غمارگو غبشهر) با غپینو سقوط ازاد داشته باشن اگه دارین همین الان از دستشون خلاص شین اگه جا میده، و این سقوط ازاد تمام گروه، شاید بره غمارگو غبشهر گرون تموم بشه:(
        اِلهی عَظُمَ الْبَلاء

نظر

• madio
          عضو فعال
          • Oct 2012
          • 390

یعنی این دوستانی که خوشحال خوشحال دارن غبشهر رو می فروشن حس میکن اینهای که دو میلیارد تومن امروز خرید کردن داشتن به اینها صدقه می دادن؟

نظر

• parvaz
            عضو فعال
            • Feb 2010
            • 555

غبشهر جمع شد.......................

نظر

• asal
              عضو عادی
              • Feb 2011
              • 128

[COLOR="#0000CD"]پریسک عزیز نظرتون روی تایدواتر چطوره؟ 6 ماهه 50% پوشش داده با پی به ای 3 و جو گروهش[/COLOR]

نظر

• vahid68
                عضو عادی
                • Oct 2012
                • 79

در اصل توسط ha_mi پست شده است View Post
                اینطور که به نظر میاد حداقل تا یه گره باید مهمونش باشی تازه یه گره بهترین سناریو ممکنه ....
                خریدت چن بوده امیدوارم زیر 200 بوده باشه فقط وحید جان ....
                اونور قبله اینکه باز شه گفتم کااش حداقل بدون محدودیت باز میشد که هرچقد میتونس میومد پایین اینجوری فقط سهامدارا توش گیر کردن :( و تا مدتی هم رو گروه تاثیر منفیشو میزاره البته فک کنم بیشتز از یه هفته بخواد طول بکشه، ولی چیزی که محمتلمه اینکه که سهمای بی بنیاده با حامی رشد کرده گروه (همه به جز غمارگو غبشهر) با غپینو سقوط ازاد داشته باشن اگه دارین همین الان از دستشون خلاص شین اگه جا میده، و این صقوط ازاد تمام گروه شاد بره غمارگو غبشهر گرون تموم بشه:(
                دوپله بوده یکی 170 و یکی 240

نظر

• pinar
                  عضو جدید
                  • Feb 2012
                  • 17

جناب پریسک.....وتوکای پربازده....ممنون

هنوز جنگ بین ما و اون چند نفر در غبشهر:(fight)

نظر

• پرریسک
                    عضو فعال
                    • Feb 2012
                    • 6797

در اصل توسط کهنه سوار پست شده است View Post
                    سید جان با وتوکا چه کنیم؟ پیشنهاداتتون همیشه سازنده س داداش گل.
                    مفت باز شد زیر 230 فقط بخرید ...این سهم میره بالای 300...

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
                      ستاره دار (2)
                      • Jul 2012
                      • 1281

در اصل توسط parvaz پست شده است View Post
                      جعفرخان مثله اینکه وتوکا میخواد یه حال اساسی بده . من که تا قبل مجمع شما گفتید بخرید خودمو خفه کردم تو این سهم
                      نگهش می داریم
                      در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

• king
                        عضو عادی
                        • Aug 2025
                        • 166

در اصل توسط parvaz پست شده است View Post
                        غبشهر جمع شد.......................
                        دوست عزیز سهم ارزندست و همه می دونن >:d<
                        به زور هم نمیشه سهم رو اورد پایین!
                        ایشالا غمارگ باز می شه و این 2 تا سهم راشونو از بقیه گروه (غپینو) جدا می کنن >:d<

نظر

• پرریسک
                          عضو فعال
                          • Feb 2012
                          • 6797

در اصل توسط تاران پست شده است View Post
                          سید جان
                          دمت گرم
                          دلم خونه از این سفته بازا
                          تو قندیها ببین چه بلایی سرگروه آوردن
                          اینم از غذاییا
                          البته از ماست که برماست
                          افراد رو اینقدر بزرگ کردیم که طرف فکر کرد خبرایی هست
                          مثل اون داستان آی آش آی آش ملا نصرالدین که خواست مردم رو گول بزنه دید دورغش گرفت بعدش خودش هم فکر کرد نکنه راست باشه و داشت دنبال آش میگشت!!!!
                          حالا شده داستان ما و گروه سفته باز و این بورس
                          هی بحث لیدر رو مطرح میکنن
                          الان ببنید قشرین میخواد صف خرید بشه (بخاطر بحث فروش زمین و..) قنیشا رو هم نور مثبت کرده
                          ولی هیچ اتقاقی نمی افته
                          فقط قشیر
                          اگه جمع بشه ملت میرن دنبال قندیا

گفتم سهمی بخردی که نیاز به حامی نداشته باشه ...حامی افتاد مرد ..

در ضمن سهم خوب حامی میخواد چیکار ..مگه بنده خودم چلاقم ..تحلیل بلد نیستم که به خاطر این اون سهم بخرم ..فقط امیدتون به خدا باشه .وسهام خوب بخرید..

خوب این غپینو چطور لیدری هست که حتی نتونست یک روز غبشهر رو صف فروش نگه داره ..

غپینو لیدر سهله میدر هم نیست ...غبشهر مفت ترین سهم بازار هست ..سال بعد بالیا 500 تا 600 سود داره پی بریا نزدیک دو ..حالا برید بفروشید تو صف فروش ...بالای 2500 تقدیم می کینم به شما ..

نظر

• پرریسک
                            عضو فعال
                            • Feb 2012
                            • 6797

در اصل توسط کهنه سوار پست شده است View Post
                            نگهش می داریم
                            از نظر من زیر 230 مفته وهدف سهم بالای 300 ...فروش کجا بود ..فولاد 100 درصد اومده بالا وتوکا هنوز 50 درصد هم رشد نکرده ..

نظر

• parvaz
                              عضو فعال
                              • Feb 2010
                              • 555

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                              مفت باز شد زیر 230 فقط بخرید ...این سهم میره بالای 300...
                              با این قیمت فولاد و صف ذوب عالیه

نظر

• ahmad30_n
                                عضو عادی
                                • Aug 2025
                                • 207

در اصل توسط ahmad30_n پست شده است View Post
                                پسهند با حد ضرر 290 و هدف اولیه 400 و دوم 550 تکنیکی تایید می شه. کوتاه مدت یه اصلاحی اینجا داره تا افرادی که پایین خریدن ، پیاده بشن
                                در اصل توسط ha_mi پست شده است View Post
                                مگه خبریه تو سهم از لحاظ بنیادی ؟؟؟ اره اگه تعدیل 500% بده شاد با 550 باز شد ...
                                تو چطور پسهندو با غبشهر الان مقایسه میکنی ؟؟؟ غبشهر رو هزار p/e 3 بود احمد جاان، پسهند با سوده 20 تومنی الانش چنده ؟؟ من نمیگم نمیره بالا، میگم اگه بره مث قندیا پارساله هیچ توجیه فاندامنتالی نداره همین، مگه اینکه یه تعدیل خیلیــــــــ تپل تو راه باشه، تو این گروهم سهمی که شبیه غبشهر 1000 تومنیه پکویره البته انگار حامیه حقوقیش خریداش تموم شده تا ببینیم چی میشه .....
                                من غبشهر رو با پسهند و هیچ سهمی مقایسه نی کنم دوست من، منم خودم تعدا زیادی غبشهر به توصیه جناب پر ریسک دیروز و امروز تو منفی کامل گرفتم و مطمئنم از شنبه یا باید بره بالا یا تا 1250 افت کنه که احتمالش افتش بشدت پایینه ، امروز هم گفتم دوباره صف فروش میشه ( احتمالا آخر بازار جمع میشه )
                                من دارم می گه حقوقی داره براحتی و با هر ترفندی سهم های خوب رو جمع می کنه ، نمونش غبشهر 1000 تومنی
                                پسهند هم دیگه همه می دونن که زمین داره می فروشه و یا فروخته ، منم تکنیکیش رو گفتم که باید تا این قیمت بره ، شاید خبری از فروش زمین بیاد و سهم رو ببندن و بالا باز کنن
                                وگرنه همه حقیقیها که دارن تو این قیمتا می فروشن.چون سود خوبی کردن و فکر هم می کنن سقفه . حالا کیه که داره با این حجم می خره؟؟؟
                                تو سهام هیچی معلوم نیست شاید فردا شد 100 تومن شایدم 500
                                صحبتهای منم توصیه خرید و فروش نیست
                                [B][COLOR="#008000"][COLOR="#B22222"]@};- هر شخص خود مسئول خرید و فروش خود است-@};-[/COLOR][/COLOR][/B]

نظر

در حال کار...
                                X