در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است
View Post
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
-
-
در اصل توسط کهنه سوار پست شده است View Postسعید جان نظرت راجع به آ. اس.پ چیه 14089 خرید داشتم.سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
از گروه لاستیک غافل نشید کل گروه روند صعود داره
بارز 6 ماهه تعدیل خوبی داد پاسا هم تا اونجا که میدونم تعدیل خوبی خواهد داشت 6 ماهه
پرریسک عزیز هم که از لحاظ تکنیکالی کل گروه تایید کردن و گفتن الگوی پرچم زده 30 درصد توش هست
پر سود باشید.
نظر
-
در اصل توسط کهنه سوار پست شده است View Postسعید جان نظرت راجع به آ. اس.پ چیه 14089 خرید داشتم.
به جز پالایشگاهیا که فقط شبندر مونده ازشون بقیه فعلا که رو مثبت نیستن البته لاستیکیام مثبتن بازار مثبتیو به نظر نمیاد داشته باشیم،عجب صفیه این شبندر حتی خصوصی سازیم دیگه توان عرضشو نداره :)))اِلهی عَظُمَ الْبَلاء
نظر
-
در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Postبه نظر من با این تجربه چند ساله ای که دارم ترغیب به ورود در این قیمتهای فعلی اشتباه است
در هر صورت غبهشر عالیه ولی رشد خودشو کرده
به نظر من که همین p بر e براش خوبه و مطمئن باشید که بی انصافی نیست
غبهشهر رشد خودشو کرده و بازار فعلا" رشدی برایش متصور نخواهد بود
غذایی ها دیگر لیدر نخواهند بود
غبهشهر سهم خوبیه ولی نه برای کسانی که میخواهند در قیمتهای فعلی وارد شوند.
زمان همه چیز را مشخص خواهد کرد دوست من ....................
در اصل توسط rajoo پست شده است View Postضمن احترام به سابقه شما در بازار باید عرض کنم
زمان همه چیز رو نشون خواهد داد آقا بابک
با سلام و احترام
این هم از پیشبینی اینجانب در خصوص غبهشهر
حالا هی بیایید موضع بگیرید
حرف منم همینه : غبهشهر عالی ، غبهشهر بی نظیر
تا 2500 هم می ره
ولی آیا کسانی که خارج کردند برد کرده اند یا کسانی که خودشون رو گول می زنند و سهامداری می کنند و میگن با دید بلند مدت خریدیم؟
اگر فردی خارج می شد و در قیمتهای پایینتر جایگزین می کرد می تونست تعداد بیشتری سهم بخره
این هم از توصیه ما که بعضی از دوستان اومدند و جبهه گرفتند و موضع گیری کردند
حالا اصلا" هر کی پشت سهم باشه که بخواد سهم رو بریزه !!!
جناب آقای کهنه سوار میاد آمار در میاره که چند نفر میان و سهمو صف فروش میکنن و ....
خب اصلا" بر فرض هم اینطور باشه
آیا خروج از سهم عاقلانه نبود؟ همیشه شناسایی سود و عدم ورود به سهم در قیمتهای بالا موجب شناسایی سود بیشتر توسط سهامدار خواهد بود
سهم موقعی که من گفتم دوستانی که دارند خروج کنند و یا دوستانی که می خواهند وارد شوند ، نخرند 1600 تومان بود
الان قیمت سهم چنده؟ 13876 ریال میشه چند درصد؟؟
اینجانب رو همه می شناسند ، جز خوبی همه اعضاء بورسی چیزی نمی خواهم و نخواهم خواست
برای همه شما آرزوی سلامتی و تندرستی و پرسود بودن در معاملاتتان می نمایمThe greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
-
نظر