جعغرخان امروز ساروم خریدم..>:d< رو 381 تومان خریدم... نمیدونم کارم درست بود یا نه ولی امیدوارم 400 تومان رو این هفته رد کنه...
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
در اصل توسط کهنه سوار پست شده است View Postرییس کل سازمان توسعه تجارت:
مواد اولیه وارداتی تولید با ارز مرجع مشمول قیمت گذاری نخواهد بود
تهران- رییس کل سازمان توسعه تجارت گفت که ایده این سازمان مبنی بر خروج وارد کنندگان مواد اولیه تولید از چرخه قیمت گذاری مورد موافقت کارگروه ساماندهی نرخ ارز قرارگرفته است .
[مواد اولیه وارداتی تولید با ارز مرجع مشمول قیمت گذاری نخواهد بود]
براساس بخشنامه 26 شهریورماه دولت به وزارتخانه های صنعت ، معدن و تجارت ، اقتصاد و امور دارایی و بانک مرکزی آن دسته از مواد اولیه که محصول نهایی آنها مشمول قیمت گذاری می شود و مستقیما از طرف تولید کننده وارد مصرف می شود مشمول قیمت گذاری نخواهد بود .
ˈ حمید صافدل ˈ روز یکشنبه در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی ایرنا عنوان کرد: کالاهای وارداتی مصرفی مشمول ارز مرجع همچون گذشته پس از قیمت گذاری به شبکه مصرف انتقال داده می شود.
وی گفت که گمرک نیز همچون گذشته موظف است که فهرست این کالاها را به سازمان حمایت مصرف کنندگان اعلام کند.
صافدل همچنین در مورد نحوه واردات خودرو و قرار گرفتن آن در اولویت های 10 گانه گفت : پیشنهاد اصلی قرار گرفتن خودروهای کم مصرف در گروه 9 کالاهای وارداتی و پر مصرف در گروه 10 است که هنوز دراین خصوص تصمیمی قطعی گرفته نشده است .
معاون وزیر صنعت ، معدن و تجارت افزود: در غربال گیری اولویت های 9 و 10 ممکن است برخی کالاها جابجا شود که هنوز نهایی نشده است .
وی همچنین در باره وضعیت ارایه ارز صادر کنندگان در مرکز مبادلات ارزی گفت : طبق مذاکراتی که با گروهی از صادر کنندگان و نمایندگان بخش خصوصی شده ، به طور قطع آنها در آینده ای نزدیک ارز خود را در خدمت تولید قرار می دهند .
رییس کل سازمان توسعه تجارت در باره اظهارات اخیر به نقل از سخنگوی مرکز مبادلات ارزی مبنی براینکه ارز صادر کنندگان باید در این مرکز و براساس نرخ مبادله ای ارایه شود ، گفت : کریمی در جلسه مشترک دیروز عنوان کرده که استنباط صحیحی از اظهارات وی نشده است .
http://www.irna.ir/fa/News/80390029/...86%D8%B7%C2%AF
...در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
نظر
-
-
امروز داشتم معاملات پتروشیمی آبادان در بورس کالا را بررسی می کردم نکته جالبی دیدم گفتم اینجا مطرح کنم شاید به درد دوستان بخورد ضمنا اگر اشتباهی هم دارد جعفرآقای عزیز آن را اصلاح کند:
شپترو 83000تن تولید و فروشpvcپیش بینی کرده به ارزش1.409.116میلیون ریال که در گزارش6ماهه43267تن به ارزش654.042میلیون ریال فروخته یعنی کیلویی15116ریال؛اگر فرض کنیم که6ماهه دوم هم به اندازه پیش بینی تولید و فروش کند این مقدار39733تن خواهد بود که با درنظرگرفتن مبلغ755.074میلیون ریال جهت فروش؛شرکت قیمت فروش را کیلویی19000ریال در نظر گرفته است...حالا نکته اینجاست که طی ماه مهر1760تن فروشش داشته به ارزش38602میلیون ریال یعنی بطور متوسط کیلویی21933ریال.....البته هرچه به روزهای آخر مهر و اوایل آبان نزدیک می شویم قیمت بالاتر می رود بطوریکه قیمت در تاریخ دوم آبان24000ریال بوده است و قیمت عرضه امروز26740ریال!!!
اکنون اگر قیمت متوسط فروش6ماهه دوم را 23000ریال درنظر بگیریم شرکت می تواندحدود1000ریال به ازای هرسهم فقط بابت تفاوت قیمت فروش و قیمت پیش بینی شده تعدیل مثبت بدهد یعنی بیش از60%تعدیل>:D<
نظر
-
دوستان
اینهم لینک دانلود فایلی که قولشو داده بودم http://8pic.ir/images/l24s0w4ygyzhuqdgccbb.pdf
درسهایی از تایپیک چی و چرا رو که جناب کهنه سوار زحمتشو کشیده بودن به صورت فایل pdf جمع آوری کردم
بنده خودم که واقعا درس گرفتم
یک نکته رو بگم
سید جعفر واقعا تو بورس ایران اگر نگم بی نظیره کم نظیره
قدرش رو بدونیم
نظر
-
در اصل توسط تاران پست شده است View Postدوستان
اینهم لینک دانلود فایلی که قولشو داده بودم http://8pic.ir/images/l24s0w4ygyzhuqdgccbb.pdf
درسهایی از تایپیک چی و چرا رو که جناب کهنه سوار زحمتشو کشیده بودن به صورت فایل pdf جمع آوری کردم
بنده خودم که واقعا درس گرفتم
یک نکته رو بگم
سید جعفر واقعا تو بورس ایران اگر نگم بی نظیره کم نظیره
قدرش رو بدونیم
برای این کار یک تشکر کافی نبود
ممنون از زحمات بزرگواران عزیز جعفر خان و کهنه سوار و تاران
نظر
-
در اصل توسط mane1659 پست شده است View Postپرریسک جان نقدینیگی جدید به دستم رسیده برای فردا چه پیشنهاد خریدی داری ؟ ممنون
دوست عزیز
بهترین کاری که میتونی انجام بدی و ثواب هم داره اینه که شماره حساب میدم بریز به حساب من . فردا چک دارم فجیع:d
موفق و پر سود باشی[B][COLOR="#0000FF"]یک اتاق ، اندکی نور، سکوت
من خدایی دارم که همین نزدیکی است
در امتداد لحظه هایم
هر روز….![/COLOR][/B]
نظر
-
در اصل توسط h00mi پست شده است View Postجعغرخان امروز ساروم خریدم..>:d< رو 381 تومان خریدم... نمیدونم کارم درست بود یا نه ولی امیدوارم 400 تومان رو این هفته رد کنه...
گروه سیمان خیلی در حقش جفا شد ودر زمانی باز شدن که بازار منفی بود واکثر تعدیل ها سوخت ..ببینم جبران می تونن بکنن....
نظر
-
در اصل توسط aminian پست شده است View Postیه نفر دلیل منفی شدن فولاد رو برام بگه
در ضمن اگر دلار پایین نیاد منتظر جهش در قیمت حامل هاسی انرزی باید باشیم ...این نظر منه قبلا هم بارها گفم ..بنزین 700 تومنی با این دلار با این تورم واقعا جوک هست قیمتش ...
نظر
-
در اصل توسط حسینی پست شده است View Postامروز داشتم معاملات پتروشیمی آبادان در بورس کالا را بررسی می کردم نکته جالبی دیدم گفتم اینجا مطرح کنم شاید به درد دوستان بخورد ضمنا اگر اشتباهی هم دارد جعفرآقای عزیز آن را اصلاح کند:
شپترو 83000تن تولید و فروشpvcپیش بینی کرده به ارزش1.409.116میلیون ریال که در گزارش6ماهه43267تن به ارزش654.042میلیون ریال فروخته یعنی کیلویی15116ریال؛اگر فرض کنیم که6ماهه دوم هم به اندازه پیش بینی تولید و فروش کند این مقدار39733تن خواهد بود که با درنظرگرفتن مبلغ755.074میلیون ریال جهت فروش؛شرکت قیمت فروش را کیلویی19000ریال در نظر گرفته است...حالا نکته اینجاست که طی ماه مهر1760تن فروشش داشته به ارزش38602میلیون ریال یعنی بطور متوسط کیلویی21933ریال.....البته هرچه به روزهای آخر مهر و اوایل آبان نزدیک می شویم قیمت بالاتر می رود بطوریکه قیمت در تاریخ دوم آبان24000ریال بوده است و قیمت عرضه امروز26740ریال!!!
اکنون اگر قیمت متوسط فروش6ماهه دوم را 23000ریال درنظر بگیریم شرکت می تواندحدود1000ریال به ازای هرسهم فقط بابت تفاوت قیمت فروش و قیمت پیش بینی شده تعدیل مثبت بدهد یعنی بیش از60%تعدیل>:D<
هدف قیمتی سهم رو بالای 1500 می بینم ..باید صبر کرد ..هر چند خیلی بی صدا دارن جمع می کنن..
نظر
-
سید جان با توجه به معاملات امروز غبشهر،روند سهم دوباره صعودی شده؟!فردا بازم اضافه کنیم؟!
در کل برای فردا چه پیشنهادهایی میدی با دید کوتاه مدت!تمام سال من بی تو...
نظر
-
سلام آقا جعفر خسته نباشي دست تاران غريز هم درد نكنه كه نوشته هاي شما رو خيلي جالب دسته بندي كردن ودر اختيار دوستان قرار دادند
آقا جعفر اگر امكان اش باشه يه خورده در مورد تشخيص روندها ما رو راهنمايي كنيد يا به عبارتي نحوه كار كردن روي ديتاها در آمي بروكر را مختصري توضيح دهيد
با تشكر
نظر
نظر