چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • h00mi
    عضو فعال
    • Aug 2012
    • 504

جعغرخان امروز ساروم خریدم..>:d< رو 381 تومان خریدم... نمیدونم کارم درست بود یا نه ولی امیدوارم 400 تومان رو این هفته رد کنه...

هر لحظه ی با تو بودنم محبوب است.. دور از تو همیشه در دلم آشوب است...
    هر وقت قرار است به من سر بزنی.. "اهواز" برای راه رفتن خوب است...

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
      ستاره دار (2)
      • Jul 2012
      • 1281

در اصل توسط کهنه سوار پست شده است View Post
      رییس کل سازمان توسعه تجارت:
      مواد اولیه وارداتی تولید با ارز مرجع مشمول قیمت گذاری نخواهد بود
      تهران- رییس کل سازمان توسعه تجارت گفت که ایده این سازمان مبنی بر خروج وارد کنندگان مواد اولیه تولید از چرخه قیمت گذاری مورد موافقت کارگروه ساماندهی نرخ ارز قرارگرفته است .
      [مواد اولیه وارداتی تولید با ارز مرجع مشمول قیمت گذاری نخواهد بود]

براساس بخشنامه 26 شهریورماه دولت به وزارتخانه های صنعت ، معدن و تجارت ، اقتصاد و امور دارایی و بانک مرکزی آن دسته از مواد اولیه که محصول نهایی آنها مشمول قیمت گذاری می شود و مستقیما از طرف تولید کننده وارد مصرف می شود مشمول قیمت گذاری نخواهد بود .

ˈ حمید صافدل ˈ روز یکشنبه در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی ایرنا عنوان کرد: کالاهای وارداتی مصرفی مشمول ارز مرجع همچون گذشته پس از قیمت گذاری به شبکه مصرف انتقال داده می شود.

وی گفت که گمرک نیز همچون گذشته موظف است که فهرست این کالاها را به سازمان حمایت مصرف کنندگان اعلام کند.

صافدل همچنین در مورد نحوه واردات خودرو و قرار گرفتن آن در اولویت های 10 گانه گفت : پیشنهاد اصلی قرار گرفتن خودروهای کم مصرف در گروه 9 کالاهای وارداتی و پر مصرف در گروه 10 است که هنوز دراین خصوص تصمیمی قطعی گرفته نشده است .

معاون وزیر صنعت ، معدن و تجارت افزود: در غربال گیری اولویت های 9 و 10 ممکن است برخی کالاها جابجا شود که هنوز نهایی نشده است .

وی همچنین در باره وضعیت ارایه ارز صادر کنندگان در مرکز مبادلات ارزی گفت : طبق مذاکراتی که با گروهی از صادر کنندگان و نمایندگان بخش خصوصی شده ، به طور قطع آنها در آینده ای نزدیک ارز خود را در خدمت تولید قرار می دهند .

رییس کل سازمان توسعه تجارت در باره اظهارات اخیر به نقل از سخنگوی مرکز مبادلات ارزی مبنی براینکه ارز صادر کنندگان باید در این مرکز و براساس نرخ مبادله ای ارایه شود ، گفت : کریمی در جلسه مشترک دیروز عنوان کرده که استنباط صحیحی از اظهارات وی نشده است .
      http://www.irna.ir/fa/News/80390029/...86%D8%B7%C2%AF

...
      در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

• aminian
        كاربر فعال
        • Oct 2012
        • 663

یه نفر دلیل منفی شدن فولاد رو برام بگه
        نظر

• hamid_farahy
          عضو فعال
          • May 2012
          • 463

کهنه سوار عزیز معاملات امروز غبشهر رو چطور میبینی؟

نظر

• mane1659
            كاربر فعال
            • Dec 2011
            • 235

پرریسک جان نقدینیگی جدید به دستم رسیده برای فردا چه پیشنهاد خریدی داری ؟ ممنون

نظر

• حسینی
              عضو عادی
              • Mar 2011
              • 137

امروز داشتم معاملات پتروشیمی آبادان در بورس کالا را بررسی می کردم نکته جالبی دیدم گفتم اینجا مطرح کنم شاید به درد دوستان بخورد ضمنا اگر اشتباهی هم دارد جعفرآقای عزیز آن را اصلاح کند:
              شپترو 83000تن تولید و فروشpvcپیش بینی کرده به ارزش1.409.116میلیون ریال که در گزارش6ماهه43267تن به ارزش654.042میلیون ریال فروخته یعنی کیلویی15116ریال؛اگر فرض کنیم که6ماهه دوم هم به اندازه پیش بینی تولید و فروش کند این مقدار39733تن خواهد بود که با درنظرگرفتن مبلغ755.074میلیون ریال جهت فروش؛شرکت قیمت فروش را کیلویی19000ریال در نظر گرفته است...حالا نکته اینجاست که طی ماه مهر1760تن فروشش داشته به ارزش38602میلیون ریال یعنی بطور متوسط کیلویی21933ریال.....البته هرچه به روزهای آخر مهر و اوایل آبان نزدیک می شویم قیمت بالاتر می رود بطوریکه قیمت در تاریخ دوم آبان24000ریال بوده است و قیمت عرضه امروز26740ریال!!!
              اکنون اگر قیمت متوسط فروش6ماهه دوم را 23000ریال درنظر بگیریم شرکت می تواندحدود1000ریال به ازای هرسهم فقط بابت تفاوت قیمت فروش و قیمت پیش بینی شده تعدیل مثبت بدهد یعنی بیش از60%تعدیل>:D<

نظر

• تاران
                عضو فعال
                • Jan 2012
                • 958

دوستان
                اینهم لینک دانلود فایلی که قولشو داده بودم http://8pic.ir/images/l24s0w4ygyzhuqdgccbb.pdf
                درسهایی از تایپیک چی و چرا رو که جناب کهنه سوار زحمتشو کشیده بودن به صورت فایل pdf جمع آوری کردم
                بنده خودم که واقعا درس گرفتم
                یک نکته رو بگم
                سید جعفر واقعا تو بورس ایران اگر نگم بی نظیره کم نظیره
                قدرش رو بدونیم

نظر

• amir5151
                  ستاره‌دار (2)
                  • Dec 2011
                  • 166

در اصل توسط تاران پست شده است View Post
                  دوستان
                  اینهم لینک دانلود فایلی که قولشو داده بودم http://8pic.ir/images/l24s0w4ygyzhuqdgccbb.pdf
                  درسهایی از تایپیک چی و چرا رو که جناب کهنه سوار زحمتشو کشیده بودن به صورت فایل pdf جمع آوری کردم
                  بنده خودم که واقعا درس گرفتم
                  یک نکته رو بگم
                  سید جعفر واقعا تو بورس ایران اگر نگم بی نظیره کم نظیره
                  قدرش رو بدونیم

برای این کار یک تشکر کافی نبود
                  ممنون از زحمات بزرگواران عزیز جعفر خان و کهنه سوار و تاران

نظر

• keyvan1
                    کاربر فعال
                    • Sep 2012
                    • 168

در اصل توسط mane1659 پست شده است View Post
                    پرریسک جان نقدینیگی جدید به دستم رسیده برای فردا چه پیشنهاد خریدی داری ؟ ممنون

دوست عزیز
                    بهترین کاری که میتونی انجام بدی و ثواب هم داره اینه که شماره حساب میدم بریز به حساب من . فردا چک دارم فجیع:d

موفق و پر سود باشی
                    [B][COLOR="#0000FF"]یک اتاق ، اندکی نور، سکوت
                    من خدایی دارم که همین نزدیکی است
                    در امتداد لحظه هایم
                    هر روز….![/COLOR][/B]

نظر

• پرریسک
                      عضو فعال
                      • Feb 2012
                      • 6797

در اصل توسط h00mi پست شده است View Post
                      جعغرخان امروز ساروم خریدم..>:d< رو 381 تومان خریدم... نمیدونم کارم درست بود یا نه ولی امیدوارم 400 تومان رو این هفته رد کنه...
                      بالای 360 سهم در روند صعود قرار داره ..
                      گروه سیمان خیلی در حقش جفا شد ودر زمانی باز شدن که بازار منفی بود واکثر تعدیل ها سوخت ..ببینم جبران می تونن بکنن....

نظر

• پرریسک
                        عضو فعال
                        • Feb 2012
                        • 6797

در اصل توسط aminian پست شده است View Post
                        یه نفر دلیل منفی شدن فولاد رو برام بگه
                        نوسان ذات بازاره ..منفی سهم به 4 درصد هم نرسید ..همیشه که نمیشه مثبت باشه از 200 تا 380 یه کله اومده ..چند روز هم در جا بزنه به جای برنمی خوره...

در ضمن اگر دلار پایین نیاد منتظر جهش در قیمت حامل هاسی انرزی باید باشیم ...این نظر منه قبلا هم بارها گفم ..بنزین 700 تومنی با این دلار با این تورم واقعا جوک هست قیمتش ...

نظر

• پرریسک
                          عضو فعال
                          • Feb 2012
                          • 6797

در اصل توسط حسینی پست شده است View Post
                          امروز داشتم معاملات پتروشیمی آبادان در بورس کالا را بررسی می کردم نکته جالبی دیدم گفتم اینجا مطرح کنم شاید به درد دوستان بخورد ضمنا اگر اشتباهی هم دارد جعفرآقای عزیز آن را اصلاح کند:
                          شپترو 83000تن تولید و فروشpvcپیش بینی کرده به ارزش1.409.116میلیون ریال که در گزارش6ماهه43267تن به ارزش654.042میلیون ریال فروخته یعنی کیلویی15116ریال؛اگر فرض کنیم که6ماهه دوم هم به اندازه پیش بینی تولید و فروش کند این مقدار39733تن خواهد بود که با درنظرگرفتن مبلغ755.074میلیون ریال جهت فروش؛شرکت قیمت فروش را کیلویی19000ریال در نظر گرفته است...حالا نکته اینجاست که طی ماه مهر1760تن فروشش داشته به ارزش38602میلیون ریال یعنی بطور متوسط کیلویی21933ریال.....البته هرچه به روزهای آخر مهر و اوایل آبان نزدیک می شویم قیمت بالاتر می رود بطوریکه قیمت در تاریخ دوم آبان24000ریال بوده است و قیمت عرضه امروز26740ریال!!!
                          اکنون اگر قیمت متوسط فروش6ماهه دوم را 23000ریال درنظر بگیریم شرکت می تواندحدود1000ریال به ازای هرسهم فقط بابت تفاوت قیمت فروش و قیمت پیش بینی شده تعدیل مثبت بدهد یعنی بیش از60%تعدیل>:D<
                          شپترو در صدر لیست خرید گروه پترو هست ..به دلیل اینکه هم صاردات داره هم بازار داخل میفروشه ودر صورت تحریم میتونه جبارن کنه ..

هدف قیمتی سهم رو بالای 1500 می بینم ..باید صبر کرد ..هر چند خیلی بی صدا دارن جمع می کنن..

نظر

• محمدرضا مرادی
                            عضو فعال
                            • Sep 2012
                            • 2188

سید جان با توجه به معاملات امروز غبشهر،روند سهم دوباره صعودی شده؟!فردا بازم اضافه کنیم؟!

در کل برای فردا چه پیشنهادهایی میدی با دید کوتاه مدت!
                            آخرین ویرایش توسط m.r_moradi؛ 2012/10/28, 16:25. دلیل: اشتباه تایپی
                            تمام سال من بی تو...

نظر

• bakhtiari
                              عضو عادی
                              • Oct 2012
                              • 109

سلام پرریسک عزیز
                              میشه نظرتو راجب کاذر بدی؟
                              بالاخره مقاومت 140 رو رد میکنه یا افت قیمت داره؟
                              موندم بفروشم یا نه

نظر

• ارس 2000
                                عضو عادی
                                • May 2012
                                • 39

سلام آقا جعفر خسته نباشي دست تاران غريز هم درد نكنه كه نوشته هاي شما رو خيلي جالب دسته بندي كردن ودر اختيار دوستان قرار دادند
                                آقا جعفر اگر امكان اش باشه يه خورده در مورد تشخيص روندها ما رو راهنمايي كنيد يا به عبارتي نحوه كار كردن روي ديتاها در آمي بروكر را مختصري توضيح دهيد
                                با تشكر

نظر

در حال کار...
                                X