چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mane1659
    كاربر فعال
    • Dec 2011
    • 235

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
    معمولی ..

گفتم اینها تعدیل ندارن ..
    حمایت کچینی را کجا می بینی ؟ ممنون

نظر

• shadi
      کاربر فعال
      • Jul 2011
      • 914

جناب پر ریسک قشیرین از لحاظ تکنیکالی چه وضیعتی دارد آیا برای خرید توصیه می شود مرسی

نظر

• بابک 52
        ستاره‌دار (27)
        • Mar 2011
        • 17028

سلام..

بابک جان بازار به استقبال میرود ..

با این رویه سال بعد 400 میسازد ..5 بدهیم میشود 2000..200 تومن مجمع میشود 2200..

حالا جو گروه هم مثبت که چه بهتر..

حالا اگر قرار هست منتظر باشیم تا اول سود برسه به 400 بعد بخریم اونوقت که دیگه هیچ سهمی رو نباید خرید ..همین ذوب نه به باره نه به داره سحبت از سود 100 هست وبازار برا همین داره این رو میبره رو 300 تومن ..تازه این 100 سال 92 میخواد بیاد ..تا اون موقع کی مرده کی زنده ..بازار به اینده پی برای میده ..

در قیندها قزوین شده 1400....

غبشهر سهم خوبه اگر غذایی بخواهم بخریم غبشهر واگر بخوایهم دور گروه غذایی رو خط بکشیم واز نظر شما گروه غذایی اخر خط هستن هیچ کدام ارزش خردی ندران به جز غبشهر ..
        با سلام و احترام

من در خصوص اینکه غبهشهر رشد نخواهد کم چیزی نگفتم و این حرف جنابعالی که غبهشهر در گروه غذایی ، یکی از بهترینهاست رو قبول دارم

ولی به نظرم فعلا" رشد خودشو کرده و زیر 1000 دوستان باید می خریدند

همانطور که جنابعالی بارها و بارها در قیمتهای زیر 1000 تاکید داشتید

من فقط گفتم که بیشتر راهو اومده و وارد شدن در این قیمتها زیاد سود ده نیست

به نظر من گروه غذایی رشدشون رو کردند و لیدریشون دیگه تمومه

به نظر من که لیدر همون کروه فلزات و پتروشیمیها خواهند بود

موفق باشی جعفر جان

تمامی سهمهایی که معرفی کردی بینظیرند و همه بچه های بورسی قدردان شما هستند و خواهند بود

خداوند یار و نگهدار شما و خانواده محترمتان باشد
        The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• saeedte
          عضو فعال
          • May 2012
          • 478

در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post
          با سلام

اولا" کسی که زیر 1000 خریده ، خب چرا شناسایی سود نکنه

دوما" : شما خودت میگه 12 ماهه حدود 2000 تومان می ارزه یعنی لزومی نداره از الان به این قیمتها برسه

به نظر من در قیمتهای فعلی وارد شدن اشتباهه ، یعنی سهمهای بهتر جهت ورود هست که سریعتر بازدهی بیشتری بدهند

قیمت الان 1600 تومنه و جای زیادی برای رشد سریع نداره و بازده شش ماهه ( تا 6 ماه ديگر) در حدود 20 الی 25 درصد خواهد بود

شما فکر میکنید حتما" باید سهمی تا 6 ماه مانده به مجمع ، p بر e خود را باید پر کند؟؟

فعلا" جا برای افت دارد و به نظر من که خرید در قیمتهای فعلی در مقایسه با بعضی سهمها اشتباه است

ششماهه 2490 ساخته که در مقایسه با پارسال 3450 خواهد ساخت

p بر e معادل 5.5 هم بدهید میشه 18976 ریال
          اولا : خب شناسایی کنن ما حرفی نداریم که ، نوش جونشون :)
          ثانیا : سال مالی شرکت آذر ماه هست نه اسفندماه ، پس 6 ماه تا 12 ماه اش نمونده و این هم گزارش 9 ماه اش بوده
          ثالثا : در مورد p بر e که فرمودین ، دوست عزیز پی بر ای بازار و سهام شاخص ساز داره به 7 و 8 رو هم رد میکنه
          پی بر ای گروه غذایی هم بالای 10 هست ، اونوقت پی بر ای 5.5 دادن به این سهم بی انصافی نیست ؟
          این سهم آذرماه 12 ماهه باید اعلام کنه ما همین 345 که شما فرمودین رو در نظر میگیریم پی بر ای 6 هم بیشتر نمیدیم میشه 2070 میشه 30% رشد تا اون زمان
          فک نمیکنم 30% سود در 2ماه (تا پایان آذر) سود بدی باشه تو این مملکت
          تازه ما همه شرایط رو بدبینانه و حداقلی در نظر گرفتیم
          افزایش نرخ رو در نظر نگرفتیم در حالیکه سهم در همین 3 ماه اخیر 100 تومن سود ساخته تقریبا ، کدال رو مطالعه بفرمایید شاهد ادعاست

نظر

• mobina
            عضو فعال
            • Aug 2012
            • 333

جناب پر ریسک واقعا خسته نباشيد
            لطفا نظرتون را راجع به قنديها هم بفرماييد مخصوصا قبيرا و قزوين و قشير
            با تشكر
            وقتی روز بدی دارید همیشه یادتان باشد که کس دیگری روز بدتری داشته است، شکرگزار داشته هایتان باشید ...

نظر

• بابک 52
              ستاره‌دار (27)
              • Mar 2011
              • 17028

در اصل توسط saeedte پست شده است View Post
              اولا : خب شناسایی کنن ما حرفی نداریم که ، نوش جونشون :)
              ثانیا : سال مالی شرکت آذر ماه هست نه اسفندماه ، پس 6 ماه تا 12 ماه اش نمونده و این هم گزارش 9 ماه اش بوده
              ثالثا : در مورد p بر e که فرمودین ، دوست عزیز پی بر ای بازار و سهام شاخص ساز داره به 7 و 8 رو هم رد میکنه
              پی بر ای گروه غذایی هم بالای 10 هست ، اونوقت پی بر ای 5.5 دادن به این سهم بی انصافی نیست ؟
              این سهم آذرماه 12 ماهه باید اعلام کنه ما همین 345 که شما فرمودین رو در نظر میگیریم پی بر ای 6 هم بیشتر نمیدیم میشه 2070 میشه 30% رشد تا اون زمان
              فک نمیکنم 30% سود در 2ماه (تا پایان آذر) سود بدی باشه تو این مملکت
              تازه ما همه شرایط رو بدبینانه و حداقلی در نظر گرفتیم
              افزایش نرخ رو در نظر نگرفتیم در حالیکه سهم در همین 3 ماه اخیر 100 تومن سود ساخته تقریبا ، کدال رو مطالعه بفرمایید شاهد ادعاست
              به نظر من با این تجربه چند ساله ای که دارم ترغیب به ورود در این قیمتهای فعلی اشتباه است

در هر صورت غبهشر عالیه ولی رشد خودشو کرده

به نظر من که همین p بر e براش خوبه و مطمئن باشید که بی انصافی نیست

غبهشهر رشد خودشو کرده و بازار فعلا" رشدی برایش متصور نخواهد بود

غذایی ها دیگر لیدر نخواهند بود

غبهشهر سهم خوبیه ولی نه برای کسانی که میخواهند در قیمتهای فعلی وارد شوند.

زمان همه چیز را مشخص خواهد کرد دوست من ....................
              The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• 13661366
                عضو عادی
                • Sep 2011
                • 243

با سلام
                جناب پرریسک نظرتون در مورد تکنیکال شاراک ممنون میشم بفرمایید؟ چون امروز از یکی از دوستان شنیدم امسال تا 600 تومن سود رو میسازه.....

نظر

• rajoo
                  عضو عادی
                  • Nov 2011
                  • 102

به نظر من با این تجربه چند ساله ای که دارم ترغیب به ورود در این قیمتهای فعلی اشتباه است

ضمن احترام به سابقه شما در بازار باید عرض کنم
                  زمان همه چیز رو نشون خواهد داد آقا بابک

نظر

• madio
                    عضو فعال
                    • Oct 2012
                    • 390

فردا خدای ناکرده جنگم بشه شرکت های صنایع غذائی کارشون رو ادامه میدین
                    به نظرم من کم ریسکترین سهام های بازارن و گلشون هم غبشهره

نظر

• majid abd
                      عضو عادی
                      • Jul 2025
                      • 58

سلام خدمت دوستان عزیز:پرریسک جان نظرشما راجع به قلرستان ورفتن به مجمع ماه آینده و صورتهای مالی سدرود که 2 -3 ساعت پیش منتشر شده چیه؟ تشکر فراوان>:d<

نظر

• شاهپور
                        عضو عادی
                        • Dec 2010
                        • 173

سلام اگر امکان داره از کروی بگید درجه قیمتی روند رشد میگیره آیا امکان رشد برایش هست وحد ضررآن راهم بگید ممنون میشم

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
                          ستاره دار (2)
                          • Jul 2012
                          • 1281

با اجازه از جناب پرریسک
                          بابک عزیز با تمام احترامی که برای نظرات شما قایل هستم اما به عنوان یه برادر فقط از شما خواهشمندم "حقوق صاحبان سهام "رو در گزارش امروز(9 ماهه) با گزارش قبلی( 6 ماهه) مقایسه کنید، آیا تفاوتی بین عدد1,775,670 و 1,457,561 مشاهده نمی کنید؟
                          آیا افزایش 50 درصدی حقوق صاحبان سهام و افزایش 103 درصدی سود ، کم است؟
                          ...آیا در گزارش 6 ماهه همین حقوق صاحبان سهام 23 درصد و سود سهام 78 درصد افزایش نداشت؟
                          ... آیا انتظار رشد قیمت داشتن از سهمی که رشدش از رشد حقوق صاحبان سهام عقبه اشتباهه؟
                          ...شک نکنین که این سهم بیش از اینها(تا 2 برابر قیمت فعلی)می ارزه... حالا اگه بازار داره اشتباه می کنه و دنبال یه مشت سهام غذایی که حتی نمی دونه کارش چیه راه می افته تقصیر بنده و شما نیس...
                          ...البته بنده و شما هیچ تقصیری نداریم. سهام دارانی که به طور مثال برای گرفتن سود فملی به شرکت فباهنر مراجعه می کنن و ... نشون دهنده ی چی هستن؟ غیر از عدم دانش نسبت به سهم خریداری شده هم می شه چیز دیگه ای گفت؟
                          ...بله با فرهنگی که در میان سهام دارها حاکمه این قیمت فعلی هم برای این سهم زیاده... واسه همین بنده ی خداها با تردید و تنها چند تا 4 درصد مونده به قیمت 2500 وارد سهم خواهند شد.
                          آخرین ویرایش توسط اشکبوس کهنه سوار؛ 2012/10/21, 17:35.
                          در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

• majid abd
                            عضو عادی
                            • Jul 2025
                            • 58

سلام خدمت دوستان عزیز:پرریسک جان نظرشما راجع به قلرستان ورفتن با این سهم به مجمع ماه آینده و صورتهای مالی سدرود که 2 -3 ساعت پیش منتشر شده چیه :-?؟ تشکر فراوان

نظر

• bourse
                              عضو فعال
                              • Sep 2011
                              • 1346

در اصل توسط bourse پست شده است View Post
                              اکثر زیر مجموعه های وتوشه رشد قابل توجهی داشتن به نظرم تو این قیمت ها فرصت خرید باشه . سعی میکنم تا امشب نمودارشو بزارم

http://forums.boursy.com/showthread....412#post223412

نظر

• پرریسک
                                عضو فعال
                                • Feb 2012
                                • 6797

در قیمت 1880 با حد ضرر 1880 پیشنهاد خرید شد با هدف 2400 تومن ...

خبری ندارم ولی به نظرم امسال مثل اب خورن 400 بسازه وحتی 500 ..وحتی بالاتر..
                                خوشم میاد با یک نگاه کوچیک به گزارش کف سود سهم دقیق شناسایی میشه ..

سهم فخوز سود از 300 به بالیا 450 تومن تعدیل مثبت داد با پوشش 200 تومن در 6 ماهه ..

فردا ذوب دیدن داره ...چه فرصت خرید داد امروز ...تو خواب هم نمیشد دید ...

نظر

در حال کار...
                                X