در اصل توسط kh25 پست شده است
View Post
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
دوستان اگه واقعا به فکر سود هستید و میخواید سرمایه گذار موفق باشید باید استراتژی مشخص و هدف داری رو پیش بگیرید و بدونید که مهمترین فاکتور در سوداوری زمان ورود وخروج هست بنابراین ما سهم خوب وبد نداریم بلکه زمان ورود خوب وبدداریم.
من امروز بیشتر مزاحم دوستان همیشه عزیزم نمیشم وسرشون ودرد نمیارم به معاملات بپردازید واز پرریسک عزیز استفاده کنید...
موفق وپیروز وپرسود باشید.سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
در اصل توسط bours پست شده است View Postخیلی خوشحالم که غبشهر داره هر روز منفی می خوره:d
دوستان غبشهر دار ناراحت نشن یه وقت ;)
آخه می خوام به گفته پر ریسک عزیز از تو منفی ترین حالت برش دارم
خوشکل کانال قیمتی زده واسه بالای 2000در اصل توسط bours پست شده است View Postبرای محقق شدن کانال قیمتی که گفتم، نباید از 1415 پایینتر بیاد.
نظر
-
پرریسک جان چه کنیم با این پکویرو پاسا یه راهنمایی کنی ممنون میشم؟
روندشون صعودی هنوز هست یا رفت تو نزولی؟
نظر
-
-
در اصل توسط حبیب پست شده است View Postجعفر خان یه دستی هم به سر این وپترو بکشید
با این صف هر روز وساخت و رشد70 درصدی وساخت و شکربن و شدوص و...... ولی وپترو هنوز تو شش و بش 100 تومنه !!
واقعا اینا که میفروشند چی فکر میکنند ؟
نظر
-
در اصل توسط mehdi020 پست شده است View Postسلام سید جان
به نظر شما پول حق قشکر را به حساب بریزیم یا ردش کنیم بره آخه 2روز دیگه وقته
ممنون
نظر
-
در اصل توسط h00mi پست شده است View Postجعفر خان غبشهر گیر نمیاد وبشهر بگیرم؟
د ضمن همچنان غبشهر در صدر تمام گروههای غذایی وقندی ..
در ضمن این سهم از تمام گروههای بازار برتر هست از معدنی گرفته تا پترو وپالایش ...
نظر
-
در اصل توسط saeedte پست شده است View Postلحظه به لحظه داره سنگین تر میشه خداروشکر ...
بقیه سهام بازا تارکت ها 20-30 درصد بالاتر هستن واکثرا به هدف رسیدن مثال فولاد 380 تومنی نهایت میره رو 450 یا ذوب وشبندر وبقیه بازار ..
ولی غبشهر از 1500 تا 2500 ببیند چقدر فاصله هست ..تازه بدون سود مجمع ..صبر می کنیم ..گروه غذایی لدر بازار بشن با سروری غبشهر ..
نظر
نظر