چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • arioman
    عضو عادی
    • Jul 2012
    • 64

پرريسك عزيز چشم انداز سيمان غرب ، قزوين و كرمانشاه را در كوتاه مدت ، ميان مدت و بلند مدت چگونه مي بينيد ؟
    ( اگر چه بارها و بارها در تاپيك هاي جداگانه توضيح داده ايد )

نظر

• پرریسک
      عضو فعال
      • Feb 2012
      • 6797

در اصل توسط nirvana_00 پست شده است View Post
      موافقم ولی کرمانشاه تازه باز شده فرصت خرید هست، افت شاخص زیر 25000 جو منفی شدیدی در بازار ایجاد می کنه و درصورت عدم حمایت بازار حمایت دوم سهمها هم شکسته می شه اگه کرمانشاه امروز باز نمی شد شاخص به زیر 25000 می رفت که باین حال باز هم رفته (شاخص 24996 واحد) شاید بازگشایی مپنا جلوی افت شاخص رو بگیره ولی شخصا فکر می کنم بازار می ریزه
      قبلا هم اشاره کردم حمایت مهم اخص 25180 بود ..اگر ترس از ریزش سهام بود باید از شکست این نکته می ترسید ....در ضمن همین شکست 25180 باعث شد تا تعدیل مثبت کرمانشاه بسوزه ...در واقع کرمانشاه اگر حساب بکینم منفی اصلی روخورده این سهم همین حالا بالای 500 باید بود ولی همین شکست 25180 وجومنفی بازار باعث شد سهم تعدیلش بسوزه وقبل مجمع رو 450 باز شد ..با این همه ما باز هم اگر افتی براش باشه استقبال می کنیم ...

در ضمن این 25000 هزار یه محدوده روانی برا شاخص بود وزاد هم حمایت مهمی نیست که این همه روش تاکید میشه ...مهمترین نقطه همون 25180 بود که شکست وحمایت های شاخص رو 24800 مهمتر رو 24700 هست ودر ضمن دوستان شاخص کل داره وارگایی مثبت می زنه ببینم شاید این واگرایی جواب داد واونوقت بازار وسهامی که در این جو منفی تعدیل اونها سوخت شد واینده وگزارهشا 3 ماهه توپ دادن باید تو صف خریدشون یه لنگه پا ایستاد حالا حالا ها .....

نظر

• ata007
        عضو فعال
        • Nov 2011
        • 6291

جعفر خان این خبرو داشته باش که چه شود.......

با اجرای طرح توسعه پتروشیمی کرمانشاه محقق خواهد شد
        ظرفیت تولید اوره کشورافزایش می یابد

۱۱:۲۳ (شنبه ۱۳ خرداد ۱۳۹۱)
        اخبار مرتبط
        نسخه چاپی
        شانا _ گروه پتروشیمی: همزمان با پایان طرح توسعه مجتمع پتروشیمی کرمانشاه 660 هزار تن به ظرفیت تولید اوره کشور افزوده خواهد شد.

معاون وزیر نفت در امور پتروشیمی در گفت و گو با خبرنگار شانا اظهار کرد: طرح توسعه مجتمع پتروشیمی کرمانشاه سالانه 660 هزار تن به ظرفیت تولید اوره کشور خواهد افزود که این میزان همزمان با تامین نیاز داخل کشور، صادرات غیرنفتی کشور را نیز افزایش داده و موجب حضور پررنگ تر در بازارهای بین المللی می شود.مهندس عبدالحسین بیات روند پیشرفت این مجتمع را با توجه به عملکرد این شرکت در بخش های مختلف مثبت ارزیابی کرد و افزود: شرکت صنایع پتروشیمی کرمانشاه نمونه موفقی از مشارکت بخش خصوصی در ساخت پروژه های بزرگ در این صنعت است.
        مدیر عامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی با بیان این که روند اجرای این پروژه ملی به زودی شتاب خواهد گرفت اظهار کرد: چندی پیش در بازدید از این مجتمع تصمیم هایی برای افزایش سرعت اجرای این طرح ها و رفع چالش ها و مشکلات موجود گرفته شد.
        وی تصریح کرد: شرکت ملی صنایع پتروشیمی از حضور بخش خصوصی در صنعت پتروشیمی استقبال کرده و آماده همکاری برای توسعه این صنعت ارزش آفرین است.
        بر اساس این گزارش بهره برداری از مجتمع های پتروشیمی پلیمر کرمانشاه، پتروشیمی بیستون و مجتمع اوره و آمونیاک در کنار واحدهای در دست بهره برداری مانند ال ای بی، کرمانشاه را به قطب جدید صنعت پتروشیمی در غرب کشور تبدیل خواهد کرد.
        مهندس عبدالحسین بیات چندی پیش در بازدیداز طرح های در دست اجرا در دو استان کردستان و کرمانشاه بازدید و از نزدیک در جریان روند پیشرفت این طرح ها قرار گرفت.
        معاون وزیر نفت در امور پتروشیمی پس از بازدید از پتروشیمی پلیمر کرمانشاه، پتروشیمی بیستون، اوره و آمونیاک کرمانشاه و پتروشیمی کردستان بر شتاب در ساخت این طرح ها تاکید کرد.
        مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی در بازدید از این طرح در نشستی با مسئولان واحدهای در حال احداث بر لزوم توسعه زنجیره ارزش محصولات پتروشیمی تاکید کرد و افزود: در این زمینه لازم است راه های مناسب برای شتاب بیشتر در اجرای مجتمع های در حال احداث اتخاذ شود.
        در این بازدید مهندس علی اکبر محرابیان، دستیار ویژه رئیس جمهوری در طرح های مهر ماندگار نیز با حضور در طرح پتروشیمی کردستان و طرح پلیمر کرمانشاه و با حضور در جلسه مدیران پتروشیمی و مسئولان استانی آخرین وضعیت پیشرفت این طرح ها را به عنوان طرح های مهر ماندگار پتروشیمی بررسی کرد.
        مهندس محرابیان در این جلسه اظهار کرد: طرح های مهر ماندگار ارزشمندی در سطح کشور در حال اجرا است که گشایش و شکوفا شدن این طرحها نقش بسزایی در اقتصاد کشور خواهد داشت.
        دستیار ویژه رئیس جمهوری ادامه داد: دولت خدمتگزار نهم و دهم برای اجرایی کردن این طرحها بهعنوان مهر ماندگار عزم راسخ دارد و این پروژهها را بررسی و پیگیری میکند.
        وی گفت: طرحهای مهر ماندگار حاصل سه دوره سفرهای استانی رئیسجمهور به نقاط مختلف کشور است که به تصویب رسیدهاند و بیشتر این پروژهها پیشرفت فیزیکی مناسب دارند.
        محرابیان ادامه داد: با برنامهریزیهای انجام شده، دولت عزمی راسخ دارد تا پایان دولت دهم کار این پروژهها را به اتمام برساند و مسیر پیشرفت ایران اسلامی را برای دولت یازدهم هموار کند.
        بر اساس این گزارش، مدیر عامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی و مدیران این شرکت در جریان این سفر دو روزه از خط لوله اتیلن غرب نیز بازدید کردند و در جریان آخرین مراحل ساخت این خط لوله قرار گرفتند.

نظر

• پرریسک
          عضو فعال
          • Feb 2012
          • 6797

غبشهر سهمی که در 620 اشاره شد ..از سود 149 تومان در 6 ماهه 150 تومان سود ساخته ....این سهام روغین عجب طوفانی کردن ..

غمارک هم از حدود 12 تومنی بالای 30 تومن ساخته کاملا عملیاتی ....عالی بودن

نظر

• پرریسک
            عضو فعال
            • Feb 2012
            • 6797

وساپا برا تعدیل سود بسته شد....

نظر

• شاهین محلوجی
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 2050

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
              وساپا برا تعدیل سود بسته شد....
              شاید محرکی باشه برای حرکت + ........
              جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...

نظر

• misha
                عضو عادی
                • Jul 2012
                • 62

به اطلاع مي رساند ، نماد معاملاتي شركت سرمايه گذاري سايپا با توجه به تعديل پيش بيني درآمد هر سهم و حق تقدم شركت سرمايه گذاري سايپا با توجه به توقف نماد اصلي ،متوقف شدند.مديريت بازار.
                ممكنه بپرسم معني اين يعني چي تعديلش منفيه يامثبت كسي اطلاع داره؟؟؟
                نمي دونم چرا هرسهمي كه من ميخرم همون روز بسته ميشه براي تعديل يامن ازهمه جا بي خبرم يا خبرا پشت سرم مي ياد :-/تو يه ماه گذشته هرسهميخريدم همون روز بسته شد/:)

نظر

• Jamshidyar
                  كاربر فعال
                  • Oct 2011
                  • 556

در اصل توسط misha پست شده است View Post
                  به اطلاع مي رساند ، نماد معاملاتي شركت سرمايه گذاري سايپا با توجه به تعديل پيش بيني درآمد هر سهم و حق تقدم شركت سرمايه گذاري سايپا با توجه به توقف نماد اصلي ،متوقف شدند.مديريت بازار.
                  نمي دونم چرا هرسهمي كه من ميخرم همون روز بسته ميشه براي تعديل يامن ازهمه جا بي خبرم يا خبرا پشت سرم مي ياد :-/تو يه ماه گذشته هرسهميخريدم همون روز بسته شد/:)
                  من برعکس شمام- هر سهمی می فروشم همون روز می بنده برا تعدیل. البته من وساپا رو فروختم کرمانشا خریدم.
                  موسسه خیریه حمایت از کودکان سرطانی (محک)
                  www.mahak-charity.org/main/fa

نظر

• misha
                    عضو عادی
                    • Jul 2012
                    • 62

در اصل توسط Jamshidyar پست شده است View Post
                    من برعکس شمام- هر سهمی می فروشم همون روز می بنده برا تعدیل. البته من وساپا رو فروختم کرمانشا خریدم.
                    خب حالا كدوم به نظرتون بهتره اينو من ميخوام بدونم تازه من امروز حق وساپا خريده بودم:((:-wنميدونم تواين بازار فرو ريخته چي ميشه خوب يابد خدابدادبرسه كاشكي قنيشا ميخريدم.فكر كنم اگه اونم ميخريدم الان مي بست.عجب روزگاريه.

نظر

• پرریسک
                      عضو فعال
                      • Feb 2012
                      • 6797

یک روشی رو میگم بین خودمون بمونه ...
                      برا اینکه بیشترین بازدهی رو در کمترین زمان ببری علاوه براتماد بر تکنیکال سعی کن 15 روز مونده به ارائه گزارش سه ماهه یا 6 ماهه یا نه ماهه یا 12 ماهه سهامی که رو که در سالهای قبل گزارشت عالی داده بودن ویا پوشش هاشون در ماههای قبل عالی بوده شناسایی کنی و15 مونده به ارائه گزارش بخر وکاریت نباشه ومطمئن باش دبرا تعدیل سود بسته خواهد شد ...

من هم مثل شما هر سهمی خریدم بست برا تعدیل از کرمانشاه بگیر تا ابادادن وسیمان غرب والبته قزوین که این نبست ولی بالای 50 درصد پوشش داد هنوز اعلام نکرده پیش بینی رو ....

حالا در 6 ماهه تابلو هست که کرمانشاه وخیلی از پترو ها تعدیل مثبت میدن وپوشش های عجیب غریب....ولی خوب بعضی وقتها تعدیل هم میسوزه ..مثل کرمانشاه نزدیک 100 درصد تعدیل میده ولی دریع از 4 درصد بالا باز شدن ..اینجا جا مونده ها حال می کنن که راحت می تونن مجدد سوار بشن ..

نظر

• misha
                        عضو عادی
                        • Jul 2012
                        • 62

برا اینکه بیشترین بازدهی رو در کمترین زمان ببری علاوه براتماد بر تکنیکال سعی کن 15 روز مونده به ارائه گزارش سه ماهه یا 6 ماهه یا نه ماهه یا 12 ماهه سهامی که رو که در سالهای قبل گزارشت عالی داده بودن ویا پوشش هاشون در ماههای قبل عالی بوده شناسایی کنی و15 مونده به ارائه گزارش بخر وکاریت نباشه ومطمئن باش دبرا تعدیل سود بسته خواهد شد ...

من هم مثل شما هر سهمی خریدم بست برا تعدیل از کرمانشاه بگیر تا ابادادن وسیمان غرب والبته قزوین که این نبست ولی بالای 50 درصد پوشش داد هنوز اعلام نکرده پیش بینی رو ....

حالا در 6 ماهه تابلو هست که کرمانشاه وخیلی از پترو ها تعدیل مثبت میدن وپوشش های عجیب غریب....ولی خوب بعضی وقتها تعدیل هم میسوزه ..مثل کرمانشاه نزدیک 100 درصد تعدیل میده ولی دریع از 4 درصد بالا باز شدن ..اینجا جا مونده ها حال می کنن که راحت می تونن مجدد سوار بشن ..
                        آخه جالب اينجاست امروز ازشما پرسيدم بفروشم ،گذاشتم براي فروش آخرين لحظه فرو ش نرفت كلي غصه خوردم كه احتمالا فردا يه 8درصدي منفي ميخوره كه الان ديدم بسته نميدونم خوشحال باشم يا ناراحت ؟؟؟؟:-w:-w

نظر

• Jamshidyar
                          كاربر فعال
                          • Oct 2011
                          • 556

خب حالا كدوم به نظرتون بهتره اينو من ميخوام بدونم تازه من امروز حق وساپا خريده بودم:((:-wنميدونم تواين بازار فرو ريخته چي ميشه خوب يابد خدابدادبرسه كاشكي قنيشا ميخريدم.فكر كنم اگه اونم ميخريدم الان مي بست.عجب روزگاريه.
                          احتمال بسیار بالا تعدیل مثبت هست. بعد از فروش بلوک پارسیان من خیلی منتظر بسته شدن سهم برای تعدیل بودم. ظاهرا قسمتم نبود. هر چی خدا بخواد. انشاالله به همه سود برسه
                          موسسه خیریه حمایت از کودکان سرطانی (محک)
                          www.mahak-charity.org/main/fa

نظر

• mehdipour2000
                            عضو فعال
                            • Oct 2011
                            • 406

پرریسک جان کی بفهمیم که قراره گزارش یه نماد بیاد؟ راهنمایی کن لطفا .... آیا منظورت شابلن زدن تاریخ سال گذشته س؟
                            تحلیل رایگان
                            اینستاگرام: mehdipour.mohamad
                            توییتر: m_mehdipour

نظر

• پرریسک
                              عضو فعال
                              • Feb 2012
                              • 6797

آخه جالب اينجاست امروز ازشما پرسيدم بفروشم ،گذاشتم براي فروش آخرين لحظه فرو ش نرفت كلي غصه خوردم كه احتمالا فردا يه 8درصدي منفي ميخوره كه الان ديدم بسته نميدونم خوشحال باشم يا ناراحت ؟؟؟؟:-w:-w
                              والا خود سهم بالای 100 بود ..بارها گفتم حق تقدم بازیش فرق می کنه نظر دادن در مورد حف خیلی سخته ..ولی خود سهم بالای 100 بود وحد ضرر 100....

حالا امیدواریم هر چه خیر هست همان بشه ...شواهد که میگن تعدیل باید مثبت باشه چون هم پارسیان رو بالا فروخته هم سایپا بالا سود تقسیم کرده ...

نظر

• پرریسک
                                عضو فعال
                                • Feb 2012
                                • 6797

در اصل توسط mehdipour2000 پست شده است View Post
                                پرریسک جان کی بفهمیم که قراره گزارش یه نماد بیاد؟ راهنمایی کن لطفا .... آیا منظورت شابلن زدن تاریخ سال گذشته س؟
                                دوست من گزارش ها معمولا یک ماه معمولا دیر تر میان ...مثال گزارش سه ماهه در برج 4 میاد گزارش 6 ماهه در برج 7 میاد و.....

البته بورس قوانینی داره ودلبخواهی نیست گزارش هرقت خواستی بفروستی....

ولی خوب وقتی شرکتی گزارش های قبلیش خوب بوده ..دوستان سعی کنن در 15 روز اخر مونده به ارسال گزارش ها سهام خوب رو بخرن ..هر قدر گزارش دیرتر بیاد یعنی احتمال اینکه سهم برا تعدیل بسته بشه بیشتره ..

در سیمانیها اکثرا گزارش دادن غیر سغرب دیگه تابلو بود برا تعدیل میبنده ..یا همین غمارگ وغبشهر نگهداشتن تا روز اخر بزخری کردن وبعد در اخرین لحظه گزارش دادن ...

نظر

در حال کار...
                                X