چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • شفاف سازی
    عضو فعال
    • Nov 2012
    • 2880

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
    با سلام..
    چنان افزایش نرخی بده اونسرش ناپیدا ..

همین حالا دارن روغن رو از کشور قاچاق می کنن با همین قیمت امروز به دلیل قیمت بالای ارز ..

تنها راه افزایش نرخ روغن هست ویا اینکه دوباره کوپن به اقتصاد برگرده ..

در ضمن یک نگاهی به گزارش گروه روغن بندازید..تنها دلیل سوداوری رشد قیمت ینست ...افزایش تولید رو هم ببیند بد نیست ..

در مورد سایر شرکتها هم سری به بورس کالا بزنید قیمت ها سر به فلک زده ..کدام سر وکله زدن ..همه چی گرون شده ..شاید در محله شما ارزان هست ...یک سر بقالی محل بزنید قیمت اجناس رو بگیرید از لبنیات گرفته تا چیپس پفک بستین نوشابه وتخم مرغ وهر کالایی که دوست داشتی......اونم بدون اجازه از سازمان حمایت ..

قیمت محصولات پترو شیمی فولادی مس وریو .غیره هم که هفته ای 10 درصد میره بالا ...

واقعا این ارزانی کجاست ادرس بدید ماهم بریم اونجا...؟؟؟؟
    سلام بر پر رسیک عزیز
    من نگفتم ارزانی هست
    قیمت محصولات پتروشیمی , فولاد , مس و ... در رینگ بورس کالا تعیین می شود ونیازی به مجوز ندارد.
    من می گویم افزایش تولید و افزایش قیمت روغن که از کالاهای اساسی مردم می باشد و بی سر وصدا وبدون چک وچونه نسبت به پارسال 60 الی 70 درصد افزایش می یابد علت های دیگری داردکه یکی از آن علت ها خود شما فرمودید
    خوب اگر اینطوری است چرا قیمت نان , بنزین , نرخ تاکسی و... که از نیاز های ضروری مردم است هر روز افزایش نمی یابدچرا افزایش قیمت شکر تصویب نمی شود
    خوب حقیقت آن است ما در صنعت روغن به مشکل جدی برخورد کردیده ایم و هر ان احتمال بروز بحران می رود که دولت جهت رفع این بحران 1- مشکل واردات مواد خام روغن را تا بحال حل کرده 2- شرکت بازرگانی دولتی با تهیه مواد اولیه و اجبار شرکت صنعتی بهشهر به تولید با تمام توان و ذخیره آن از بروز بحران جلوگیری نموده است 3- با افزایش قیمت سعی در کم نمودن مصرف و آمادگی مردم جهت مقابله با کمبود روغن را نموده است.
    در پایان خواستم اطلاعات بدست آمده از eps احتمالی شرکت به خدمت دوستان برسانم
    و همین اینکه با وجود سهام های بسیار عالی و رشد نکرده نسبت به آخرین epsمثل فاسمین , فرآور , فملی , ومعادن , ثتران , ثشرق , ثاخت , کرماشا , پارسان , وغدیر و... که اطمینان کافی به تعدیلات مکرر eps و شرایط بسیار روشن می باشند از صنعت پر رسیک غذائی مانند غپینو , غپاک , غمارگ ( با ابهام زیاد) دوری نموده و وقت گرانبهای خود را صرف آنها ننمایند

نظر

• پرریسک
      عضو فعال
      • Feb 2012
      • 6797

در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post
      سلام بر پر رسیک عزیز
      من نگفتم ارزانی هست
      قیمت محصولات پتروشیمی , فولاد , مس و ... در رینگ بورس کالا تعیین می شود ونیازی به مجوز ندارد.
      من می گویم افزایش تولید و افزایش قیمت روغن که از کالاهای اساسی مردم می باشد و بی سر وصدا وبدون چک وچونه نسبت به پارسال 60 الی 70 درصد افزایش می یابد علت های دیگری داردکه یکی از آن علت ها خود شما فرمودید
      خوب اگر اینطوری است چرا قیمت نان , بنزین , نرخ تاکسی و... که از نیاز های ضروری مردم است هر روز افزایش نمی یابدچرا افزایش قیمت شکر تصویب نمی شود
      خوب حقیقت آن است ما در صنعت روغن به مشکل جدی برخورد کردیده ایم و هر ان احتمال بروز بحران می رود که دولت جهت رفع این بحران 1- مشکل واردات مواد خام روغن را تا بحال حل کرده 2- شرکت بازرگانی دولتی با تهیه مواد اولیه و اجبار شرکت صنعتی بهشهر به تولید با تمام توان و ذخیره آن از بروز بحران جلوگیری نموده است 3- با افزایش قیمت سعی در کم نمودن مصرف و آمادگی مردم جهت مقابله با کمبود روغن را نموده است.
      در پایان خواستم اطلاعات بدست آمده از eps احتمالی شرکت به خدمت دوستان برسانم
      و همین اینکه با وجود سهام های بسیار عالی و رشد نکرده نسبت به آخرین epsمثل فاسمین , فرآور , فملی , ومعادن , ثتران , ثشرق , ثاخت , کرماشا , پارسان , وغدیر و... که اطمینان کافی به تعدیلات مکرر eps و شرایط بسیار روشن می باشند از صنعت پر رسیک غذائی مانند غپینو , غپاک , غمارگ ( با ابهام زیاد) دوری نموده و وقت گرانبهای خود را صرف آنها ننمایند
      غبشهر وغمارگ بسیار کمر یسک تر از سهامی هستن که گفتید وبازدهی بیشتری هم خواهند داشت ..
      از زیر سنگ هم شده دولت مواد اولیه گروه روغن رو تهیه می کنه ..خودتون گفتند چند روز تولید نشه اونوقت ببیند چه بر سر این دولت در میاد ...پس ریسک این گروه خیلی کمتره ..
      ما از همهی گروهها داریم وخیلی قبل سهامی که شما گفتید رو معرفی کردیم ..

ولی همین حالا برا بار چندم میگم بازدهی این سدو هم از سهامی که شما گفتید خیلی بیشتر وریسکشان خیلی کمتر هست ..تمام وقت کار می کنن باز هم نمی تون جوابگوی تقاضای بازار باشن ..افزایش نرخ نخواستیم با همین وضع تولید باز هم به سودهای گفته شده میرسن ..ریالی هم از قیمت سازمان حمایت بالاتر نمی فروشن ..با این همه تولید روغن گیر نمیاد ..چون ترس افتاده در مردم وبه جای یک حلب مردم 4 تا 4 تا میخرن میزارن خونه واین فقط به نفع این دوشرکت هست ولاغیر...باز هم صبر می کنیم ..در ضمن سهام در پیت غپینو وغیره رو با این دو سهم مقایسه نکنید ..غپینو چه ربطی به غمارگ وغبشهر داره ....اولش غ داره دلیل نمیشه ...

این هم گزارش کدال ..فقط افزایش تولید رو عشقه ..کدوم شرکتی در بورس این طوری افزایش تولید داشته ؟؟؟به گرد پای این دو سهم هم نمیرسن ..گزارش نه ماهه غمارگ ...

فقط صبر کنید
      آخرین ویرایش توسط پرریسک؛ 2012/11/05, 21:13.

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
        ستاره دار (2)
        • Jul 2012
        • 1281

تاکنون شرکت بهپخش توزیع روغن نباتیهای تولیدی صافولا بهشهر را در اختیار داشت که گفته میشود این دو شرکت هماکنون با یکدیگر به مشکل برخوردهاند و قرار است از هم جدا شوند.
        براساس اطلاعات دریافتی، صافولا بهشهر قصد دارد تنها تا پایان آذر ماه امسال به همکاری خود با بهپخش ادامه داده و بعد از آن به دنبال جایگزینی برای این شرکت خواهد بود. به نظر میرسد در چنین شرایطی صافولا بهشهر یا یک شرکت پخشی دیگر را خریداری خواهد کرد یا راسا اقدام به ایجاد یک شرکت جدید پخش روغن نباتی خواهد کرد.
        حالا بگید ببینم چقدر برای سال مالی بعد می سازه؟ تولید روغن بیشتر درآمد داره یا پخشش>:D<؟
        در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

• نیکا
          ستاره‌دار (۲)
          • Nov 2011
          • 2122

با سلام
          آیا به نظرتان وزارت بازرگانی موادخام وارداتی روغن را به همان قیمت گذشته به شرکت تحویل خواهد داد وبه شرکت تند تند اجازه خواهد داد قیمت فروش روغن افزایش دهد.
          افزایش بی سر وصدای قیمت روغن در دومرحله امسال اهداف دیگری را توسط دولت دنبال می کند وگرنه خیلی از شرکت ها برای 10 % افزایش قیمت ماهها با ارگانها سر کله می زنند در حالیکه در دو سه ماه دو بار افزایش قیمت روغن تصویب شد.
          سلام شما سهامدارعمده را فراموش کرده اید !! عربها ؟؟ پس برای افزایش قیمت بسیار دلیل دارند 1- ارسال بکشورهای خود وهمجوار 2- شاید روابط سیاسی3- تامین روغن خام . تضمین و واردات ان که بنام ما تمام میشود و... بررسی فرمایید دلایل دیگر . پس برای سودکامل خود سهام بیشترمیخواهند خودشان خبردارند ازدست ندهید سهام خودرا ودر سبد بگذارید

نظر

• تکنیکالیست
            عضو فعال
            • May 2012
            • 1101

کچاد و گکل را ببیند

به ارزش هایی سهمی مثله ومعادن پی ببرید
            ......

نظر

• شفاف سازی
              عضو فعال
              • Nov 2012
              • 2880

دوستان ببخشید سرتان را درد اوردم
              من از نزدیک با چهار شرکت غپینو , غمارگ , غپاک و غبشهر سر وکار دارم
              همانطورکه گفتم غبشهر شرکتی بسیار پرقدرت با سود جاری بالا , با انباشته بالا , افزایش سرمایه از محل انباشته در پیش و در اختیار داشتن 60 الی 70 درصد بازار کشور می باشد و بسیار ارزنده در قیمت خرید 1000 تومان بنا به توصیه دوست عزیزم جناب پررسیک ولی خرید در قیمت های بالا 1500 تومان ریسک کار بالا میرود و موجب سودجوئی برخی از شرکت های سرمایه گذاری و ضرر افراد حقیقی می شود
              خوب دوستان می توانند بالای 1500 بفروشند ودر قیمت های پائین بخرند همانکاری که الان شرکت های سرمایه گذاری در صف های فروش می کنند و سپس مجدد سهم را بسمت بالای 1500 سوق می دهند
              در ضمن هدف اینجاب جهت روشن شدن وضعیت این شرکت ها می باشد و تصمیم گیری نهائی با خود افراد می باشداگر کسی سهم را فروخت خودش مسئول است و بعلکس آیا کسانی کسانی که غبشهر بالای 1500 تومان خریدند مسئول ضرر آنها شما هستید نخیر شما در قیمت های 1000 تومان توصیه به خرید نمودید و کسانی که 1000 نخردیدند و بالای 1500 وارد شدند خودشان مسئول هستند مهم بهترین زمان ورود به سهم است نه خرید سهم در هر قیمتی

نظر

• پرریسک
                عضو فعال
                • Feb 2012
                • 6797

همانطورکه گفتم غبشهر شرکتی بسیار پرقدرت با سود جاری بالا , با انباشته بالا , افزایش سرمایه از محل انباشته در پیش و در اختیار داشتن 60 الی 70 درصد بازار کشور می باشد و بسیار ارزنده در قیمت خرید 1000 تومان بنا به توصیه دوست عزیزم جناب پررسیک ولی خرید در قیمت های بالا 1500 تومان ریسک کار بالا میرود و موجب سودجوئی برخی از شرکت های سرمایه گذاری و ضرر افراد حقیقی می شود
                خوب دوستان می توانند بالای 1500 بفروشند ودر قیمت های پائین بخرند همانکاری که الان شرکت های سرمایه گذاری در صف های فروش می کنند و سپس مجدد سهم را بسمت بالای 1500 سوق می دهند
                در ضمن هدف اینجاب جهت روشن شدن وضعیت این شرکت ها می باشد و تصمیم گیری نهائی با خود افراد می باشداگر کسی سهم را فروخت خودش مسئول است و بعلکس آیا کسانی کسانی که غبشهر بالای 1500 تومان خریدند مسئول ضرر آنها شما هستید نخیر شما در قیمت های 1000 تومان توصیه به خرید نمودید و کسانی که 1000 نخردیدند و بالای 1500 وارد شدند خودشان مسئول هستند مهم بهترین زمان ورود به سهم است نه خرید سهم در هر قیمتی
                از وقتی غبشهر منفی شده بقیه بازار همینطور داره مثبت میخوره دیگه ..

فولاد ذوب فاسمین وگروه خودرو پترو ..همه بازار تا اینجا 10 درصد وبعضا بیشتر افت کردن ...

در ضمن همیشه اینطور نیستید تا چند روز قبل حجم غبشهر هم به زور پر میشد ...چنان جا بزاره تا این صندوق ها به خود بیان سهم دو برابر هم شده ..مثل قزوین ..

به خاطر چند درصد نوسان از سود 50 تا100 درصد نمیشه گذشت واین جور معامله کردن اصلا صحیح نیست ..

همچنان منتظر می ماینم ببینم این دو سهم تا کجا افت می کنن وسهامی که شما اشاره کرید تا کجا رشد ..چند ماه دیگر بازدهی سهم ها رو مقایسه خواهیم کرد ..

این حرف رو زمانی که قزوین 340 بود هم گفتم ..اون زمان دوستی فاراک خرید 30 درصد سود کرد ما هم در قزوین 20 درصد در ضرر بودیم گفتم اینده مشخص می کنید ..فاراک همچنان 130 ...قزوین 400 درصد بازدهی داد ..ارزش صبر داشت ...

غبشهر همان سهمی هست که در قیمت زیر 500 در اراد وتالار بورس معرفی شده ...باز هم صبر می کنیم ...

نظر

• هامد
                  ستاره دار(7)
                  • Aug 2012
                  • 2611

این همه براتون با دلیل و مستند از رو گزارشا و امکانسنجی اتفاقاتی که ممکنه در اینده بیفته که علی الظاهر رو سود سهم تاثیر منفی میزاره حرف زدیم که در نهایت سودشون بره سال بعد پایین که نمیاد هیچ، بالا ام میره! اخرش اومدید میگید من با این شرکت ها از نزدیک اشنایی کامل دارم پس بالای 1500 ارزش خرید نداره و رشد بیشتری نداره 8-|

من چیزی نمیگم کسایی که تاپیکو میخونن خودشون قضاوت میکنن ...
                  اِلهی عَظُمَ الْبَلاء

نظر

• پرریسک
                    عضو فعال
                    • Feb 2012
                    • 6797

در اصل توسط کاوشگر پست شده است View Post
                    سلام پرریسک عزیز
                    افت فاسمین تا کجا ادامه خواهد داشت و نقطه ورود رو تو چه قیمتی مناسب می دانی؟ جای این سهم تو سبدم خالیه
                    سلام..

حوالی 610 عالی هست بالای 660 برگرده مجدد روند صعود داره وهدف سهم همچنان 900 هست ..از گروه ریو فاسمین در در هست .

نظر

• memr
                      عضو فعال
                      • Oct 2012
                      • 771

من یه چیزیو نمیفهمم بورس چرا منفی شد امروز؟؟؟الان همه شرکتها دلار خودشونو رو 1800تومن بستن ولی هنوز دلار2800 تومنه تو بازار حالا رو چه حسابی امروز قیمتها باید منفی باشه هنوزم 1000تومن سود بیشتری دارن میکنن خلاصه این سوال کلی ذهن منو مشغول کرده اگه کسی جوابی داره مارو از گمراهی در بیاره...

نظر

• شفاف سازی
                        عضو فعال
                        • Nov 2012
                        • 2880

[QUOTE=memr;232254]من یه چیزیو نمیفهمم بورس چرا منفی شد امروز؟؟؟الان همه شرکتها دلار خودشونو رو 1800تومن بستن ولی هنوز دلار2800 تومنه تو بازار حالا رو چه حسابی امروز قیمتها باید منفی باشه هنوزم 1000تومن سود بیشتری دارن میکنن خلاصه این سوال کلی ذهن منو مشغول کرده اگه کسی جوابی داره مارو از گمراهی در بیاره...[/QUOTE
                        با سلام
                        1- بیشتر جو روانی - وقتی سهم های بد منفی می خورند یا سهام بزرگ در منفی های زیر یک درصد معامله می شوند عده ای جوگیر با بردشت نادرست مبنی بر منفی شدن بازار شروع به سبقت گرفتن فروش می کنند تا جائی که در صدکامل منفی پر کنند و فرصت خرید را به دیگران بدهند
                        2- استراحت بازار
                        3- حرکت پرقدرت در برگشت بازار و عبور ازمقاومت های در پیشرو
                        4- فرصت اصلاح پرتفوی برای بعضی افراد - خروج از سهام های کم بازده و ورود به سهام های پر بازده در درصدمنفی

نظر

• alirezasa
                          عضو فعال
                          • Jun 2012
                          • 508

سلام جعفر خان
                          اگه دیدی قزوین اینجوری رشد کرد یه لیدر یه تنه تا اینجا رسوندش ولی غبهشر چیه ؟حامی میخواد این سهم در حالی که ارزنده هستش
                          من شنیدم که گیر دادن قیمتش بیاد پایین

نظر

• ahmad30_n
                            عضو عادی
                            • Jul 2025
                            • 207

يه چيزي تو اين تاريخ بر اساس تحليلهاي خودم مي گم ، اينو فراموش نكنيد : 15 / 08 / 91
                            الان تا اوايل آذر فقط فرصت خريد سهام پر پتانسيل ( فولادي - روي -- معدني - پالايشگاه و . . . . ) و نگه داشتن اونا به مدت 2 تا 3 سال مي باشد.
                            من فكر مي كنم بزودي جهشي بزرگ در تاريخ سهام بورس ايران بوجود بيايد و قيمت سهام تا 2 و 3 سال آتي بين 10 تا 15 برابر رشد كند.
                            كچاد - كگل 10-15 هزار توماني گرفته تا خودروئي هاي بدرد نخور 1500 توماني ( ديگه خودتون حساب كنيد )البته خودروئيها در آخر اين رالي حركتشون شوع ميشه
                            چون بورس ايران يعني فقط نفت و معدن و پتروشيمي
                            تاريخ در حال تكرار است.منتظر چند سال بازدهي عالي بورس باشد ( سكه 5 برابر شد - ملك 2 برابر شد - دلار 3 برابر - سهام از قيمت فعلي 10 برابر مي شود )
                            @};-
                            حالا هر روز بشينيد بورس رو نگاه كنيد و افسوس بخوريد و وقتتون رو تلف كنيد
                            اگر نوسانگيري مي تونيد كنيد كه 1000 برابر بيشتر سود مي كنيد.
                            اگر هم نمي تونيد نوسانگيري كنيد ( كه هممون هم همينطوري هستيم ) بخريد بندازيد كنار سودش رو بگيريد.
                            اگر هر روز خريد و فروش كنيد ، بعد از دوسال وقت گذاشتن و عذاب كشيدن ، مي بينيد كه با اينكه سهام 10 برابر شدن ، ولي شما سودي هم نكرديد و و تازه ديونه هم شديد.
                            الان جناب پرريسك بهترين سهام رو دارن معرفي مي كنن، همين ها رو از هر گروه بگيريد بندازيد كنار ، بورس رو هم نگاه نكنيد. بهتون قول مي دم سهام حداقل 10 برابر قيمت فعلي و در كمتر از 3 سال بشود.بسيار بيشتر از هر سرمايه گذاري ديگر

داره اون دوره اي مياد كه سهام بعد از افزايش سرمايه و يا دادن سود ، دوباره بالاتر از قيمت قبلي باز بشه.
                            آخرین ویرایش توسط ahmad30_n؛ 2012/11/05, 23:12.
                            [B][COLOR="#008000"][COLOR="#B22222"]@};- هر شخص خود مسئول خرید و فروش خود است-@};-[/COLOR][/COLOR][/B]

نظر

• king
                              عضو عادی
                              • Jul 2025
                              • 166

در اصل توسط memr پست شده است View Post
                              من یه چیزیو نمیفهمم بورس چرا منفی شد امروز؟؟؟الان همه شرکتها دلار خودشونو رو 1800تومن بستن ولی هنوز دلار2800 تومنه تو بازار حالا رو چه حسابی امروز قیمتها باید منفی باشه هنوزم 1000تومن سود بیشتری دارن میکنن خلاصه این سوال کلی ذهن منو مشغول کرده اگه کسی جوابی داره مارو از گمراهی در بیاره...
                              دوست عزیز کجا دلارو این قیمت می دن بریم بخریم؟!!
                              آخر وقت در تهران دلار 3140 معامله شد.

نظر

• king
                                عضو عادی
                                • Jul 2025
                                • 166

با اجازه ی اساتید نمودار وتوکا
                                داره الگوی گارتلی می سازه ک بسیار قوی هست.
                                هواستون بهش باشه ک هدفای بالایی در سر داره

نظر

در حال کار...
                                X