چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • meysam_sh_2020
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 20673

قندی ها تحلیل محلیل توشون نیست ........بیا الان هر سهم قندی به من بگید یه عیبی داره توش همین قصفها رو من الان با این گزارشش میتونم اثبات کنم برای 91 میتونه تعدیل منفی بده !!!!!!!
    ..........قندی ها فقط پول پشتشونه دیدید که پول پوشتشون نبود نبود یه ماه همشون بالای 100 درصد اصلاح کردن .........قندی فقط سفته بازی اون هم تو این فصل که هیچ خبری نیست نه به باره نه به دار نه جذب چغندری بوده ......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    .........این ملت حمایت در سهمی نبینن پی به ای سهم 2 هم باشه نمیخرن .........فقط عشق صف خرید..........
    ///

نظر

• masome
      عضو عادی
      • Nov 2011
      • 186

جعفرجان همانطورکه گفتین باتوجه به اینکه قشهد هنوز مجمع نرفته و نرخ شکر رو پایین گرفته به نظرت خرید تو این قیمتها توجیه داره هدف میان مدت این سهم رو چند میبینی/ ممنون

نظر

• پرریسک
        عضو فعال
        • Feb 2012
        • 6797

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
        قندی ها تحلیل محلیل توشون نیست ........بیا الان هر سهم قندی به من بگید یه عیبی داره توش همین قصفها رو من الان با این گزارشش میتونم اثبات کنم برای 91 میتونه تعدیل منفی بده !!!!!!!
        ..........قندی ها فقط پول پشتشونه دیدید که پول پوشتشون نبود نبود یه ماه همشون بالای 100 درصد اصلاح کردن .........قندی فقط سفته بازی اون هم تو این فصل که هیچ خبری نیست نه به باره نه به دار نه جذب چغندری بوده ......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        .........این ملت حمایت در سهمی نبینن پی به ای سهم 2 هم باشه نمیخرن .........فقط عشق صف خرید..........
        احسنت حرفم منم همیشنه ..

اقا درسته سهام با پی برای 2 داره میفروشه اقا مام میخریم میریم مجمع در عرض دوسال سهم برامون مفت میفته همین ..حرف ما همینه ..
        حالا اومدیم بازار مثبت شد ...

من از تمام دوستان میپرسم ایا در بازار مثبت کسی میاد از سهام با پی بریا دو بگذره ..بابا بازار دیروز برا لحظانی مثبت شد مردم تو صف خرید کرمانشاه ابادان ذوب زنبیل گذاشته بودن ...چرا نرفتن برا سهام دیگه زنبیل بزارن ..

حالا بعضی دوستان می گن تو بازار منفی قندیها مثبت میشن ...اقا این برا سال قبل بود ..پی برای بازار 8 بود ..پی بریا قندی با تعدیل ها زیر 4 بود ...

الان در بازری که سهام با پی بریا 3 و2 اون خریدار نداره اونم این سهم هیچ مشکلی نداره...اخه فولاد خوزستان که تولید مصرف داخلی هست رو چه به تحریم..ذوب رو چه به تحریم...کلی سهام دیگه...

کی میاد در این بازار قشرین بخر با سود 20 تومنی...اقا میگی تعدیل مثبت میده ..منم میگم درست .اقا بیا حساب کن با شکر 1500 تومن قشرین چند سود میسازه ...

والا بازم در قیاس با بازار حبابه ....فقط چون قندیها کوچیک هستن وسهامشون کمه راحت سفته بازی میشن وتمرکز بازار میره رو اونها ..ولی می بینم بازار دیگه هر قندی رو نمیخره...

نظر

• پرریسک
          عضو فعال
          • Feb 2012
          • 6797

در اصل توسط masome پست شده است View Post
          جعفرجان همانطورکه گفتین باتوجه به اینکه قشهد هنوز مجمع نرفته و نرخ شکر رو پایین گرفته به نظرت خرید تو این قیمتها توجیه داره هدف میان مدت این سهم رو چند میبینی/ ممنون
          اونهایی 1030 خیدن با حرف ما گفتم 1400 ارخشه امروز خروج درست بود ..25 درصد سود کافیه اونم تو این بازار..

اومد رو 1000 مجدد سوار بشید ..

نظر

• پرریسک
            عضو فعال
            • Feb 2012
            • 6797

در اصل توسط jahrami پست شده است View Post
            پرریسک جان لطفا در مورد این سهم بیشتر توضیح بدید
            شفارس سهمی که بالای 170 تومان سود انباشته برا هر سهم داره ..

امسال سه ماهه کو.لاک کرده ..انتظار سود بالیا 120 دارم ازش ...خوش بینانه بالای 150 می تونه بسازه ..

حالا 120 با 170 انباشه میشه چیزی در حدود 300 تومان ..قیمت سهم 260 ..جک خنده ...

این سهم در تمام این سالها هر سال بالای 80 سود ساخته فقط در سال 88 فکر کنم سودش شده حدود 20 تومن ..فکر کنم هزی نه های مالی افزایش داشته فروش کاهش داشته ...در سال 89 با فروش ملک وافزایش فروش مجدد سود حدود 130 ساخته .و..سال 90 سود 100 تومن ساخت

امسال هم اول کار 40 گفته ...در سه ماهه طوفان کرده ..چیری در مایه های شفارا هست این سهم ومیتونه شگفتی ساز بشه ...

نظر

• vdtjn
              كاربر فعال
              • Feb 2012
              • 151

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
              میثم جان شما دیگه چرا
              شما که بیشتر سبدت قشهد بود اونم در قیمت 1900 تومن دیگه چرا
              شما مگه در اون قیمتها از قندیها دفاع نمیکردی
              قیمت شکر از همه چی الان کمتره
              پ به ای انتظار سهامدار رو از سهم میرسونه
              کرماشا رو من دارم و نمیفروشم
              ولی این دلیل نداره با قندی مقایسش کنم .در صعود قندیها شک ندارم
              اکه همه عرضه قپیرای امروز کار وتوصا باشه 38 درصد سهمش رو ریخته وسط نتونست عطش بازار به قپیرا رو فرو بقنشونه
              قشیر و قصفها و قنقش شکر رو در صورتهای مالیشون 1345 تومخن دیدن و لی قپیرا 1170 تومن
              جذب چغندر سال قبل قپیرا کگه یادتونه
              در منطقه بسیار خوبی از لحاظ جذب قرار داره
              اگه دلار تک نرخی بیاد روی 1500 تومن برا پتروشیمی فرقی نمیکنه ولی قندی میترکونه

نظر

• masome
                عضو عادی
                • Nov 2011
                • 186

جعفرجان ببخشید دوباره در مورد یه قندیه دیگه میپرسم قپیرا با این حجم عرضه امروز فکر میکنی بتونه رشد کنه یا نه؟ این قندی رو چطور میبینی؟

نظر

• پرریسک
                  عضو فعال
                  • Feb 2012
                  • 6797

در اصل توسط masome پست شده است View Post
                  جعفرجان ببخشید دوباره در مورد یه قندیه دیگه میپرسم قپیرا با این حجم عرضه امروز فکر میکنی بتونه رشد کنه یا نه؟ این قندی رو چطور میبینی؟
                  دوست من وقتی حجم به شدت بالا میره کمی نگران بشو ...این حجم امروز که خریدن رو چند میخوان بفروشن..به نظرت کیا خریدن ..همونهایی که از قندیها جا موندن ...تازه در اینجا یادشون افتاده بحخرن..
                  همینها روز شنبه احساس خطر کنن سهم رو تا صف فروش مییبرن...

قپیرا رو من سودش رو همون 200 میبینم ..با پی بریا 4 میشه 800 وبرا گل روی دوستان 5 میدم 1000 اخرشه ...

در ضمن قپیرا همین جا ها شناور میشه وپایین ندره فوقش میره رو 700 اون حوالی ..

نوسانگیرها واونهایی که زیر 700 جمع کرده بودن خالی کردن ومنتظر هستن دوباره تور رو پهن کنن ...باید دید رو چه قیمتی مجددوارد میشن ..شایدم رفتن رو یه قندی دیگه..

نظر

• پرریسک
                    عضو فعال
                    • Feb 2012
                    • 6797

در اصل توسط vdtjn پست شده است View Post
                    میثم جان شما دیگه چرا
                    شما که بیشتر سبدت قشهد بود اونم در قیمت 1900 تومن دیگه چرا
                    شما مگه در اون قیمتها از قندیها دفاع نمیکردی
                    قیمت شکر از همه چی الان کمتره
                    پ به ای انتظار سهامدار رو از سهم میرسونه
                    کرماشا رو من دارم و نمیفروشم
                    ولی این دلیل نداره با قندی مقایسش کنم .در صعود قندیها شک ندارم
                    اکه همه عرضه قپیرای امروز کار وتوصا باشه 38 درصد سهمش رو ریخته وسط نتونست عطش بازار به قپیرا رو فرو بقنشونه
                    قشیر و قصفها و قنقش شکر رو در صورتهای مالیشون 1345 تومخن دیدن و لی قپیرا 1170 تومن
                    جذب چغندر سال قبل قپیرا کگه یادتونه
                    در منطقه بسیار خوبی از لحاظ جذب قرار داره
                    اگه دلار تک نرخی بیاد روی 1500 تومن برا پتروشیمی فرقی نمیکنه ولی قندی میترکونه
                    خوب شما این ترکیدن با دلار 1500 تومنی رو برا ما در قند شیرین یا همین پیرانشهر حساب کن ..بینم چقدر سود میسازه با دلار 1500 تومنی..

نظر

• سکه شانس
                      عضو فعال
                      • Mar 2012
                      • 1362

پرریسک عزیز سلام و تشکر فراوان از زحمات و آرزوی تداوم سلامتی و موفقیت .................فرصت تشکر تک تک از پست ها برایم فراهم نبود ....فرصت را مغتنم شمردم و از اینجا هزاران تشکر به شما و همه دوستان این تالار برای همه صبوری و همراهی صادقانه ای که دارند...................امیدوارم در این اوضاع و شرایط بهترین لحظات را داشته باشید.....................................
                      پرریسک عزیز در صورت امکان اگر تحلیلی در رابطه با خبر زیر داشته باشید ممنون خواهم بود......................
                      خداحافظی احتمالی با ارز 1226 تومانی/ عواقب اقتصادی یک طرح ناگهان (سکه، طلا، ارز)

آیا باید با ارز مرجع 1226 تومانی برای همیشه خداحافظی کرد، باید منتظر ماند و دید دولتمران اقتصادی سرانجام چه نسخهای برای ارز خواهند پیچید ولی حداقل انتظار از آنان این است که در این باره سراسیمه و شتابزده تصمیمگیری نکنند.

از همان روزی که محمود بهمنی رئیس کل بانک مرکزی روبروی ساختمان این بانک در میرداماد با "صدای لرزان" آغاز عرضه ارز تک نرخی - 1226 تومان- را اعلام کرد، پیش بینی میشد که این سیاست دوام نخواهد آورد، زیرا بازار چنین نرخی را قبول نداشت.

ماجرا این گونه آغاز شد که اوایل دی ماه سال گذشته در غیاب و فرافکنی مسئولان دولتی، دلار در بازار آزاد رکورد تاریخی زد و از مرز 2 هزار تومان عبور کرد.

بانک مرکزی که سراسیمه شده بود، به یکباره اعلام کرد ارز تک نرخی میشود ولی تقاضای فزاینده برای عرضه نشان و علامت میداد که شرایط برای اجرای این سیاست فراهم نیست و عواقب خطرناکی در راه است.

با این حال، کمیته پنج نفره ارزی دولت روی کار آمد و بخشی از اختیارات بانک مرکزی را عهدهدار شد. این کمیته آمد و برای سروسامان دادن فوری بازار ارز، نسخه جدیدی نوشت و بر همین اساس، محمود بهمنی رئیس کل بانک مرکزی که ماههاست نه قائم مقام دارد و نه معاون اقتصادی، را مامور کرد که عرضه دلار تک نرخی با نرخ 1226 تومان را اعلام کند.

به روایت دولتیها، ارز تک نرخی شد و صرافان مکلف شدند دلار 1226 تومانی را با افزودن کارمزد 3 تا 5 درصدی، به فروش برساند، البته بانک مرکزی بخشنامه کرد که در صورت تخطی از این بخشنامه، صرافان متخلف لغو مجوز خواهند شد اما در عمل در بازار اتفاقی افتاد؟

صرافان با افزودن کارمزد به نرخ دلار 1226 تومانی، روی تابلوی صرافی خود نوشتند که از این پس دلار 1238 تومان خواهد بود. در ادامه متقاضیان به صرافیها رفتند تا ارز را با این نرخ بخرند اما همگی با این پاسخ صرافیها مواجه شدند:" دلار 1238 تومانی نداریم."

خبرنگاران این موضوع را با دولتمردان درمیان گذاشتند ولی پاسخ آنان این بود:"در چند ماه گذشته هم بازار رسمی و هم فرعی داشته ایم اما هم اکنون فقط یک نرخ مرجع داریم و به نرخهای دیگر نباید توجه کرد. این امکان وجود دارد که عده ای در گوشهای دلار را با نرخی دیگر معامله کنند اما این امر از جنس مقاومت و مبالغه و مضایقه است."

روزها و هفتهها از این گفتهها گذشت تا هفته پایانی اسفندماه بانک مرکزی بخشنامهای مهم صادر کرد که براساس آن، این اختیار به صرافیها داده شد تا براساس مکانیزیم بازار - عرضه و تقاضا - ارز بفروشند. چند ساعت از ابلاغ این بخشنامه نگذشته بود که آنان دلار 1238 تومانی را برای همیشه از تابلوی صرافی خود پاک کردند؛ نرخی که هیچگاه در عمل محقق نشد و بانک مرکزی هم هیچ صرافی را به دلیل این تخلف آشکار تعطیل نکرد.

همین مسئله موجب شد تا ارز بار دیگر به صورت رسمی دو نرخی و رویاهای ارز تک نرخی به کابوس تبدیل شود. اینکه چرا باوجود پیش بینی ها، دولت با محوریت بانک مرکزی ناگهان طرح ارز نرخی را "به شکل نادرستی" اجرا کرد که نه تنها رانت ارزی از بین نرفت بلکه اختلاف قیمت ارز دولتی و آزاد در بازار روز به روز بیشتر هم شد.

با بخشنامه اخیر بانک مرکزی مبنی بر اولویتبندی ارز واردات، نرخ ارز در بازار در واقع سه نرخی ( 1226 تومان، 1500 تا 1600 تومان و بیش از 1950 تومان) هم شده است.

حالا هم از برخی جلسه مشترک دولت و مجلس شنیده میشود دولت باز هم می خواهد سیاست ارز تک نرخی را در شرایطی پیاده سازی کنند که فضا و زمان برای این کار مهیا نیست. در این شرایط ارز آزاد و دولتی نخواهیم داشت و قطعا یک نرخ، و آنهم نزدیک به قیمت آزاد دلار در بازار خواهیم داشت.

باز هم هشدار میدهیم که شرایط اقتصادی کشور برای ارز تک نرخی ( از جمله از نظر فراوانی ارز و مسایل دیگر) مهیا نیست و هرگونه حرکتی در این میدان حساس و غیرقابل جبران، راه بازگشت نخواهد بود و باز هم موجبات افزایش قیمت ارز را فراهم خواهد کرد.

آیا باید با ارز 1226 تومانی برای همیشه خداحافظی کرد؟ باید منتظر ماند و دید دولتمران اقتصادی سرانجام چه نسخهای برای ارز خواهند پیچید ولی حداقل انتظار از آنان این است که در این باره سراسیمه و شتابزده تصمیمگیری نکنند.

چهارشنبه 11 مرداد 1391 ساعت 11:02

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
                        ستاره دار (2)
                        • Jul 2012
                        • 1281

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                        خوب شما این ترکیدن با دلار 1500 تومنی رو برا ما در قند شیرین یا همین پیرانشهر حساب کن ..بینم چقدر سود میسازه با دلار 1500 تومنی..
                        داداش پرریسک به نظرت شنبه از قشکر خارج بشیم؟
                        ما به این 30 درصد سود راضی هستیم.
                        بوی صف فروش میاد
                        در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

• پرریسک
                          عضو فعال
                          • Feb 2012
                          • 6797

در اصل توسط کهنه سوار پست شده است View Post
                          داداش پرریسک به نظرت شنبه از قشکر خارج بشیم؟
                          ما به این 30 درصد سود راضی هستیم.
                          بوی صف فروش میاد
                          نظر من خروج کن ..دست به نقد اماده عرضه شدن قند قزوین باش...قزوین زیر 500 عرضه خواهد شد ....

قزوین 500 تومنی از قشکر 500 تومنی وقشیر 520 تومنی وهمه قندیها ارزشمند تره ..این نظر منه ...

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
                            ستاره دار (2)
                            • Jul 2012
                            • 1281

نظر من خروج کن ..دست به نقد اماده عرضه شدن قند قزوین باش...قزوین زیر 500 عرضه خواهد شد ....

قزوین 500 تومنی از قشکر 500 تومنی وقشیر 520 تومنی وهمه قندیها ارزشمند تره ..این نظر منه ...
                            شنبه اول وقت خداحافظ قشکر

این اسب رو قبل اینکه بمیره می فروشمش:-)/\:-)
                            البته اگه همینطور رو به موت باشه
                            در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

• vdtjn
                              كاربر فعال
                              • Feb 2012
                              • 151

خیلی ارادت دارم جناب پر ریسک
                              عرض بنده روی قشرین نبود
                              طی مدت نسبتا زیادی که قندی دارم هیچ وقت این سهمو نداشتم ولی پیرانشهر اگه با چغندر 130 تومنی البته با هزینه حمل و اون جذب بالایی که داغره شکرشو 1500 بفروشه سودش از سال قبل بیشتر میشه
                              اما من اینجا ی چیزی میگم شما نگاه کنین ببینین درست در میاد یا نه
                              اگه قپیرا بالا نره یا قصفها بالا نره هیچ قندی بالا نمیره
                              قزوین رو برای چی شما روش نظر مساعد دارین ؟
                              از کجا میگین قزوین میتونه 100 بسازه ؟
                              چه نکته ای در قزوین نهفتس که در قپیرا نیست
                              جذب قپیرا رو هیچ کدوم از قندیها ندارن
                              اگه قزوین 100 بسازه شک نداشته باشین قپیرا به همون نسبت بالاتر میسازه .
                              قزوینم که تا اینجا تونسته بیش از بقیه بالا بیاد بخاطر اقای ولیخانیه که هر روز حجم مبنا رو میداد وگرنه اونم بیش از 10 درصد بالا نمیومد
                              قندی که من دارم قصفها و قشیر و قشهد و قپیرا
                              قزوین رو هم موفق به خرید نشدم وگرنه شک نداشته باشین میگکرفتم

نظر

• پرریسک
                                عضو فعال
                                • Feb 2012
                                • 6797

در اصل توسط vdtjn پست شده است View Post
                                خیلی ارادت دارم جناب پر ریسک
                                عرض بنده روی قشرین نبود
                                طی مدت نسبتا زیادی که قندی دارم هیچ وقت این سهمو نداشتم ولی پیرانشهر اگه با چغندر 130 تومنی البته با هزینه حمل و اون جذب بالایی که داغره شکرشو 1500 بفروشه سودش از سال قبل بیشتر میشه
                                اما من اینجا ی چیزی میگم شما نگاه کنین ببینین درست در میاد یا نه
                                اگه قپیرا بالا نره یا قصفها بالا نره هیچ قندی بالا نمیره
                                قزوین رو برای چی شما روش نظر مساعد دارین ؟
                                از کجا میگین قزوین میتونه 100 بسازه ؟
                                چه نکته ای در قزوین نهفتس که در قپیرا نیست
                                جذب قپیرا رو هیچ کدوم از قندیها ندارن
                                اگه قزوین 100 بسازه شک نداشته باشین قپیرا به همون نسبت بالاتر میسازه .
                                قزوینم که تا اینجا تونسته بیش از بقیه بالا بیاد بخاطر اقای ولیخانیه که هر روز حجم مبنا رو میداد وگرنه اونم بیش از 10 درصد بالا نمیومد
                                قندی که من دارم قصفها و قشیر و قشهد و قپیرا
                                قزوین رو هم موفق به خرید نشدم وگرنه شک نداشته باشین میگکرفتم
                                ببخشید زمانی که ما به دوستان گفتیم قزوین بخرن اقای ولیخانی نبود ..ایشون رو قیمت حدود 330 فکر کنم صف فروش رو جمع کردن ..در حالی دو هفته قبل ترش ما به دوستان گفتیم از 340 شروع به خرید کنین..

اما ایشون زحمت کشیدن حجم رو دادن بله این قبول دارم ..
                                ولی ایشون هم نبود این سهم با گره بالا می رفت ..

شنبه هر قدرم دوست داشتید قزوین عرضه کنید تا ببیند سهم بالا میره یا نمیره ...

حالا چرا قزوین رو سر تر می دونم ..قزوین ظرفیت تولید بالایی داره ..سرمایه کمتری داره نسبت به قپیرا ..
                                قیمتش هم یک سوم قلر قند اصفهان قند هگمتان ونصف قپیرا ویک سوم قنیشا قنقش هست ..
                                حالا
                                قزوین با ذخیره 13 هزار تن سال قبل که با فروش اون 50 درصد سود 40 تومنی رو پوشش داده وبا تولید 33 هزار تنی امسال با حاشیه سود همون 300 تومن سود 100 رو میسازه ..بنده اصلا رویای پیش نمیرم وصحبت از قیمت فلان بهمان شکر نمی کنم ..

حالا حاشیه سود هر قدر بالاتر این سهم سودش راحت میره رو 150 پی بریا 6 دوستان رو بدم قیمت در میاد 900 تومان ..

بله قزوین 100 بسازه قپیرا هم می توهه سود 130 رو تا 200 ببره ..70 تومن همین حالا من گذاشتم سود ..کمه ..برا قپیرا با این سرمایه ..

بنده تمام سهمیها قندی گزارشهاشون رو مو به مو بررسی کردم...

نمی گم قندیها دیکه بد هستن ولی گفتم وبازم میگم بیشترین بازدهی از این قزوین خواهد بود ...گفتم بعد مدتی این رو مقایسه خواهیم کرد ..

قزوین از 270 اومده رو 420 ....
                                بقیه قنیدها چقدر بازدهی دادن ....فقط قشیر تا اینجا تونسته پا به پای قزوین بیاد که از نظر من قزوین قشی رو هم پشت سرخواهد گذاشت ...بیاد صبر کنیم ببینم چی میشه..

نظر

در حال کار...
                                X