خدایا تو میدانی که دنیا کوتاه هست اما رفاقت ها و نیکی ها و عشق ورزی ها ماندگار ،پس کمک کن تا در بازاری چون بورس هم سربلند وبه دور از احساس و موفق باشم.خدایا گاهی فکر میکنم که میشود و نمیشود و گاهی هم نمیشود که نمیشود پس تو من و دوستانم را از تهمت و بدگمانی دشمنان دور دار و با دست هایت به معاملاتم برکت عطا کن.
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
-
در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Postسلام حمید نتونستم بهت پیام خصوصی بدم درخواست دوستی برات ارسال کردم حالا ببین چه جوره میخوای تو یه پیام خصوصی به من بده من پاسخ بدم اگه نه ایمیل بزار برام برادر........
شدوصت هم که غوغا کرده. شنیدم یکی گفته بود زیر 420 باز می شه از خنده روده بر شدم. معلوم نیست بعضی از دوستان تو چه حالتایی تحلیل می کنن که به این عددا می رسن.
این سهم در بدترین حالت زیر 600 باز نمی شه برو حالشو ببردر کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
نظر
-
با عرض سلام خدمت همه دوستان
با اذعان به همه نادانسته هایم چند نکته اینجا عرض کنم
1- متاسفانه برخی از عزیزان فقط دوست دارند حرفهای خوب در مورد سهم بشنوند و از واقعیات فرار می کنند و اگر کسی انتقادی انجام بده از سهمی همه علیهش جبهه می گیرند مثلا در مورد همین غبشهر در زمانی که در حال صعود بود به خاطر مسایلی که در شرکت پیش اومده بود بنده این افت رو به وضوح میدیدم که البته خدمت تعدادی از دوستان هم به صورت خصوصی گفتم ولی حقیقتش جرات نکردم که در اینجا پست بزنم چون اون موقع با حجم عظیمی از بد و بیراهها همراه میشد
2- شما یا با تحلیل وارد شدید یا بدون تحلیل..اگر با تحلیل وارد شدید پس چرا به خود شک راه میدید و اگر هم به خاطر حرف دیگران سهم رو خرید می کنید پس باید ضررش رو هم پذیرا باشید
3- معمولا سعی کنید در هنگام ضرر تعادل روانی خود رو حفظ کنید و میانگین خودتون رو پایین بیارید و سهامداری کنید.بالاخره شرکت از این وضعیت خارج میشه..
4- ضرر همیشه به کسانی وارد میشه که عجول هستند ( عجله کار شیطان است)
5- نوسانات نامعقول ذات بازار اون هم به خاطر سفته بازی فراوان و حجم پایین معاملات در بازار ایران است ( در بازارهای اروپا یک نماد به اندازه کل دفعات معامله بورس ایران داد و ستد میشه کسی نمیتونه سفته بازی دربیاره توش).
با تشکر از صبر و حوصله شما
نظر
-
جناب امیر2309
با سلام میشه شما یک گزارش دقیق بمن بدید از صورت وضعیت شرکت تا بار علمی تاپیک بالا بره از زحمتی که میکشید متشکرم من این مطلب رو گذاشتم تا نقد وبررسی بشه خوب یا علی بگو چی وچرا با کجای مطلب موافقی و چرا مخالف اینجا جای مشورت و نقد سهام هستش نباید یک طرفه به قاضی رفت
نظر
-
در اصل توسط امیر2309 پست شده است View Post[/INDENT]
سلام مجید جان دوستان مثل شما سوال میکنن و از اعتمادی که به من کردن شرمسار و گاهی دسترسی به تایپ فارسی نیست ناچارا فینگلیش مینویسیم و خوب گاهی هم بد جور دوستان موضع میگیرن...
مجید جان این غبشهر آبروی آدم و میبره من چی بگم روزی که تکنیکالی صعود داشت سقوط کرد روزی که به قیمت به درامدی رسید که تمام خوبان در آینده بهش میرسن سقوط کرد ولی در کل نظرم اینه که سهم باید رشد کنه حالا از این گیج زدن ها تو بورس زیاده که 4 تا پیدا میشن همیشه آخ من که گفتم اینجور میشه من که گفتم محکوم به سقوط هست و......ولی اینها اساس نداره و سهم محکوم به رشده باید منتظر بود البته معمولا شفاف سازی تا یکی دو ماهی توان سهم رو میگیره به نظررم عاقلانه ترین راه هنوز صبره با حد ضرر 950 و اگه شکست ناچار به خروج میشیم ببینیم چی میشه...سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
در اصل توسط behnam1480 پست شده است View Postبا عرض سلام خدمت همه دوستان
با اذعان به همه نادانسته هایم چند نکته اینجا عرض کنم
1- متاسفانه برخی از عزیزان فقط دوست دارند حرفهای خوب در مورد سهم بشنوند و از واقعیات فرار می کنند و اگر کسی انتقادی انجام بده از سهمی همه علیهش جبهه می گیرند مثلا در مورد همین غبشهر در زمانی که در حال صعود بود به خاطر مسایلی که در شرکت پیش اومده بود بنده این افت رو به وضوح میدیدم که البته خدمت تعدادی از دوستان هم به صورت خصوصی گفتم ولی حقیقتش جرات نکردم که در اینجا پست بزنم چون اون موقع با حجم عظیمی از بد و بیراهها همراه میشد
2- شما یا با تحلیل وارد شدید یا بدون تحلیل..اگر با تحلیل وارد شدید پس چرا به خود شک راه میدید و اگر هم به خاطر حرف دیگران سهم رو خرید می کنید پس باید ضررش رو هم پذیرا باشید
3- معمولا سعی کنید در هنگام ضرر تعادل روانی خود رو حفظ کنید و میانگین خودتون رو پایین بیارید و سهامداری کنید.بالاخره شرکت از این وضعیت خارج میشه..
4- ضرر همیشه به کسانی وارد میشه که عجول هستند ( عجله کار شیطان است)
5- نوسانات نامعقول ذات بازار اون هم به خاطر سفته بازی فراوان و حجم پایین معاملات در بازار ایران است ( در بازارهای اروپا یک نماد به اندازه کل دفعات معامله بورس ایران داد و ستد میشه کسی نمیتونه سفته بازی دربیاره توش).
با تشکر از صبر و حوصله شماسعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
در اصل توسط metitondar پست شده است View Postشدوص:
قیمت پایانی امروز حدود 520 تومن
پیش بینی درآمد هر سهم حدود 70 تومن
پی بر ای گروه حدود 6
طبق پیش بینی من قیمت بازگشایی 420 تومن خواهد بود...!!!
حدود 20 درصد افتدر کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
نظر
-
با سلام من هم گذاشتم تا نظر شما رو بدونم وبگم که در سایت های همسایه در مورد سهم اینطور نوشتن همین ولی بعضی ها اصلا بلد نیستن با منطق بررسی کنن وجواب بدن
از اینکه زحمت کشیدی بازم سپاسگزارم اقا سعید
نظر
-
در اصل توسط کهنه سوار پست شده است View Postوقتي با 32 تومن سود تو 6 ماهه بالاي 330 باز شد با 70 تومن قراره 420 باز بشه؟ با چه تحلیلی؟سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
-
در اصل توسط مجیدشمسعلی پست شده است View Postبا سلام من هم گذاشتم تا نظر شما رو بدونم وبگم که در سایت های همسایه در مورد سهم اینطور نوشتن همین ولی بعضی ها اصلا بلد نیستن با منطق بررسی کنن وجواب بدن
از اینکه زحمت کشیدی بازم سپاسگزارم اقا سعیدسعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Postداداش استرتژی شدوص و میدی اشکبوس؟در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
نظر
نظر