چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سعید پور احمدی
    عضو فعال
    • Sep 2011
    • 1339

خدایا تو میدانی که دنیا کوتاه هست اما رفاقت ها و نیکی ها و عشق ورزی ها ماندگار ،پس کمک کن تا در بازاری چون بورس هم سربلند وبه دور از احساس و موفق باشم.خدایا گاهی فکر میکنم که میشود و نمیشود و گاهی هم نمیشود که نمیشود پس تو من و دوستانم را از تهمت و بدگمانی دشمنان دور دار و با دست هایت به معاملاتم برکت عطا کن.
    سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
      ستاره دار (2)
      • Jul 2012
      • 1281

در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Post
      سلام حمید نتونستم بهت پیام خصوصی بدم درخواست دوستی برات ارسال کردم حالا ببین چه جوره میخوای تو یه پیام خصوصی به من بده من پاسخ بدم اگه نه ایمیل بزار برام برادر........
      سلام داداش سعید خسته نباشی
      شدوصت هم که غوغا کرده. شنیدم یکی گفته بود زیر 420 باز می شه از خنده روده بر شدم. معلوم نیست بعضی از دوستان تو چه حالتایی تحلیل می کنن که به این عددا می رسن.
      این سهم در بدترین حالت زیر 600 باز نمی شه برو حالشو ببر
      در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

• behnam1480
        عضو فعال
        • Apr 2012
        • 432

با عرض سلام خدمت همه دوستان
        با اذعان به همه نادانسته هایم چند نکته اینجا عرض کنم
        1- متاسفانه برخی از عزیزان فقط دوست دارند حرفهای خوب در مورد سهم بشنوند و از واقعیات فرار می کنند و اگر کسی انتقادی انجام بده از سهمی همه علیهش جبهه می گیرند مثلا در مورد همین غبشهر در زمانی که در حال صعود بود به خاطر مسایلی که در شرکت پیش اومده بود بنده این افت رو به وضوح میدیدم که البته خدمت تعدادی از دوستان هم به صورت خصوصی گفتم ولی حقیقتش جرات نکردم که در اینجا پست بزنم چون اون موقع با حجم عظیمی از بد و بیراهها همراه میشد
        2- شما یا با تحلیل وارد شدید یا بدون تحلیل..اگر با تحلیل وارد شدید پس چرا به خود شک راه میدید و اگر هم به خاطر حرف دیگران سهم رو خرید می کنید پس باید ضررش رو هم پذیرا باشید
        3- معمولا سعی کنید در هنگام ضرر تعادل روانی خود رو حفظ کنید و میانگین خودتون رو پایین بیارید و سهامداری کنید.بالاخره شرکت از این وضعیت خارج میشه..
        4- ضرر همیشه به کسانی وارد میشه که عجول هستند ( عجله کار شیطان است)
        5- نوسانات نامعقول ذات بازار اون هم به خاطر سفته بازی فراوان و حجم پایین معاملات در بازار ایران است ( در بازارهای اروپا یک نماد به اندازه کل دفعات معامله بورس ایران داد و ستد میشه کسی نمیتونه سفته بازی دربیاره توش).

با تشکر از صبر و حوصله شما

نظر

• مجیدشمسعلی
          كاربر فعال
          • Jul 2025
          • 643

جناب امیر2309

با سلام میشه شما یک گزارش دقیق بمن بدید از صورت وضعیت شرکت تا بار علمی تاپیک بالا بره از زحمتی که میکشید متشکرم من این مطلب رو گذاشتم تا نقد وبررسی بشه خوب یا علی بگو چی وچرا با کجای مطلب موافقی و چرا مخالف اینجا جای مشورت و نقد سهام هستش نباید یک طرفه به قاضی رفت

نظر

• سعید پور احمدی
            عضو فعال
            • Sep 2011
            • 1339

در اصل توسط امیر2309 پست شده است View Post
            [/INDENT]
            بار علمي اين تاپيك و لطفا با اين نقل قول هاي پوچ پايين نياريد[/QUOTE]

سلام مجید جان دوستان مثل شما سوال میکنن و از اعتمادی که به من کردن شرمسار و گاهی دسترسی به تایپ فارسی نیست ناچارا فینگلیش مینویسیم و خوب گاهی هم بد جور دوستان موضع میگیرن...

مجید جان این غبشهر آبروی آدم و میبره من چی بگم روزی که تکنیکالی صعود داشت سقوط کرد روزی که به قیمت به درامدی رسید که تمام خوبان در آینده بهش میرسن سقوط کرد ولی در کل نظرم اینه که سهم باید رشد کنه حالا از این گیج زدن ها تو بورس زیاده که 4 تا پیدا میشن همیشه آخ من که گفتم اینجور میشه من که گفتم محکوم به سقوط هست و......ولی اینها اساس نداره و سهم محکوم به رشده باید منتظر بود البته معمولا شفاف سازی تا یکی دو ماهی توان سهم رو میگیره به نظررم عاقلانه ترین راه هنوز صبره با حد ضرر 950 و اگه شکست ناچار به خروج میشیم ببینیم چی میشه...

نظر

• سعید پور احمدی
              عضو فعال
              • Sep 2011
              • 1339

در اصل توسط behnam1480 پست شده است View Post
              با عرض سلام خدمت همه دوستان
              با اذعان به همه نادانسته هایم چند نکته اینجا عرض کنم
              1- متاسفانه برخی از عزیزان فقط دوست دارند حرفهای خوب در مورد سهم بشنوند و از واقعیات فرار می کنند و اگر کسی انتقادی انجام بده از سهمی همه علیهش جبهه می گیرند مثلا در مورد همین غبشهر در زمانی که در حال صعود بود به خاطر مسایلی که در شرکت پیش اومده بود بنده این افت رو به وضوح میدیدم که البته خدمت تعدادی از دوستان هم به صورت خصوصی گفتم ولی حقیقتش جرات نکردم که در اینجا پست بزنم چون اون موقع با حجم عظیمی از بد و بیراهها همراه میشد
              2- شما یا با تحلیل وارد شدید یا بدون تحلیل..اگر با تحلیل وارد شدید پس چرا به خود شک راه میدید و اگر هم به خاطر حرف دیگران سهم رو خرید می کنید پس باید ضررش رو هم پذیرا باشید
              3- معمولا سعی کنید در هنگام ضرر تعادل روانی خود رو حفظ کنید و میانگین خودتون رو پایین بیارید و سهامداری کنید.بالاخره شرکت از این وضعیت خارج میشه..
              4- ضرر همیشه به کسانی وارد میشه که عجول هستند ( عجله کار شیطان است)
              5- نوسانات نامعقول ذات بازار اون هم به خاطر سفته بازی فراوان و حجم پایین معاملات در بازار ایران است ( در بازارهای اروپا یک نماد به اندازه کل دفعات معامله بورس ایران داد و ستد میشه کسی نمیتونه سفته بازی دربیاره توش).

با تشکر از صبر و حوصله شما
              نه اینجور نیست بهنام ولی اون مطلب غبشهر رو بخون ببین چقدر اشتباه فنی و علمی داره سهم میخواد از انباشته افزایش بده اومده حق تقدم حساب کرده!!!خوب این موافقت داره؟اینه سهم و دارن خراب میکنن.

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
                ستاره دار (2)
                • Jul 2012
                • 1281

در اصل توسط metitondar پست شده است View Post
                شدوص:
                قیمت پایانی امروز حدود 520 تومن
                پیش بینی درآمد هر سهم حدود 70 تومن
                پی بر ای گروه حدود 6
                طبق پیش بینی من قیمت بازگشایی 420 تومن خواهد بود...!!!
                حدود 20 درصد افت
                وقتي با 32 تومن سود تو 6 ماهه بالاي 330 باز شد با 70 تومن قراره 420 باز بشه؟ با چه تحلیلی؟

نظر

• مجیدشمسعلی
                  كاربر فعال
                  • Jul 2025
                  • 643

با سلام من هم گذاشتم تا نظر شما رو بدونم وبگم که در سایت های همسایه در مورد سهم اینطور نوشتن همین ولی بعضی ها اصلا بلد نیستن با منطق بررسی کنن وجواب بدن
                  از اینکه زحمت کشیدی بازم سپاسگزارم اقا سعید

نظر

• سعید پور احمدی
                    عضو فعال
                    • Sep 2011
                    • 1339

در اصل توسط کهنه سوار پست شده است View Post
                    وقتي با 32 تومن سود تو 6 ماهه بالاي 330 باز شد با 70 تومن قراره 420 باز بشه؟ با چه تحلیلی؟
                    داداش شرمنده گوشیم شارژ خالی کرد طول میکشه روشن بشه به نظرم نه همون حد ضرر رو داشته باشیم 950 بهتره چون بعد ممکنه شارپ بره بالا حسرت بخوریم جایگزین هم الان بجز گروه سرب و روی بازار تقریبا اشباه داره میشه ریسک بالاست...

نظر

• سعید پور احمدی
                      عضو فعال
                      • Sep 2011
                      • 1339

داداش استرتژی شدوص و میدی اشکبوس؟

نظر

• سعید پور احمدی
                        عضو فعال
                        • Sep 2011
                        • 1339

در اصل توسط مجیدشمسعلی پست شده است View Post
                        با سلام من هم گذاشتم تا نظر شما رو بدونم وبگم که در سایت های همسایه در مورد سهم اینطور نوشتن همین ولی بعضی ها اصلا بلد نیستن با منطق بررسی کنن وجواب بدن
                        از اینکه زحمت کشیدی بازم سپاسگزارم اقا سعید
                        مجید خدا نگذزه از این سهامدار غبشهر که اینجور با اعصاب بچه ها بازی کرد امیدوارم زود بره بالای 1300تا خیال همه راحت بشه ما هم یه نفس نه از بابت خودمون از بابت دوستان تازه کنیم دوستان میگن 1500 و1600خریدیم آدم میخواد این سهامدار بی معرفت ناانسان و خفه کنه........

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
                          ستاره دار (2)
                          • Jul 2012
                          • 1281

در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Post
                          داداش استرتژی شدوص و میدی اشکبوس؟
                          ...شدوص سهمیه که اهداف 800 و بالاتر رو در سر می پرورونه...این سهم سهمیه که تا حالا به کسی ضرر نزده مگر افراد عجول... بستگی به دوستان داره که به چند درصد سود قانع باشن...

نظر

• NEO
                            عضو عادی
                            • Aug 2012
                            • 87

دوستان نظرتون درباره ی گزارش پارسان که رو کدال اومده چیه؟

نظر

• mmis
                              عضو عادی
                              • Sep 2012
                              • 235

مخالفت اکثریت مجلس با اجرای مرحله دوم هدفمندی در سال۹۱/موافقت مشروط با اجرای آن در آینده
                              ببینیم احمدی نژاد می تونه مخشون بزنه یا نه
                              خوشبختی یافتنی نیست ساختنی است------برای کشتیهای بی حرکت موجها تصمیم می گیرند

نظر

• hasan85
                                عضو عادی
                                • May 2012
                                • 157

با سلام دوستان به نظر من اگر حتوکا امروز 4 درصد منفی بخوره به قیمت 483 تومان میرسه با ای پی اس 200 تومانی پی به ای میشه 2.4 و برای خرید واقعا یک شکار محسوب می شه
                                نظر دوستان تحلیلگر چیه؟

نظر

در حال کار...
                                X