کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سیگنال بورس نوشته قنیشا امروز به سمت بالا بازگشت، همانطور که مشخص شده است موج های صعودی و نزولی در حال کوتاه شدن است و سهم در حال تراکم است
این نشان دهنده چیه استاد؟
یا هدف می گذاری و برای هدف خودت کار می کنی یا مجبوری برای هدف دیگران کار کنی، انتخاب با خودته!!!
سلام پرریسک عزیز
فایرا امروزباز شد وضعیتشو چجوری میبینی
با سلام...
فایرا سهمی که واگرایی منفی زده...ار اس ای سهم در جای خطرناکی هست ..سهم رشد خوبی کرده ونیاز به استراحت هم داره ...
این سهم امروز در قیمت 1440 تومان کمترین قیمتش بود ...خوب کسی که رو این قیمت خرید سهم در 1570 یک مقاومت داره ...واگرایی منفی زده وتایید هم شده ....از 1440 تا 1570 تومن میشه حدود 10 درصد اونم چند درصد میره برا کار مزد نهایت میمونه 7-8 درصد سود .....ایا خرید سهمی که 7-8 درصد بالاتر میخوره به مقاومت توجیه داره ...بعد این مه رشد وبا این وضع نامعلوم دلار وطرح هدفمندی...
این سهم برا دارندگان اگر قبل 1420 مثبت بشه نگهداری خوبه واگر مقاومت 1570 رو رد کنه بهتر رد نکنه خروج....
در ضمن سهم بره زیر 1420 ومنفی بشه تا 1280 جای افت داره فعلا .....
پرریسک جان هرروز که اطلاعات جدید رو وارد آمی بروکر میکنیم باید دوباره گزینه split رو بزنیم؟
نمیشه کاری کرد که برای هر سهمی که split رو میزنیم از فرداش که اطلاعات جدید رو وارد میکنیم در حالت split باقی بمونه و دیگه نخواد از اول همه تاریخ ها رو split کنیم؟
با تشکر.
سلام پرریسک جان
نظرت راجع به ثاژن و معاملات امروزش چیه؟
بالا یا پایین؟
مرسی
بابا یکم به خودتون زحمت بدهید صفحات این تاپیکو ورق بزنید جواب سوالاتتون را پیدا میکنید !!
خیلی راحت و بی دردسر سوال میکنید بدون اینکه زحمتی برای بدست اوردن پاسخش کشیده باشید! [-(
پرریسک تا الان 100 بار در مورد همین سهم نظرشو گفته باز بپرسید!!
من جای پرریسک بودم اینهمه حوصله به خرج نمیدادم..خدا صبرش بده ! @};-
ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
بابا یکم به خودتون زحمت بدهید صفحات این تاپیکو ورق بزنید جواب سوالاتتون را پیدا میکنید !!
خیلی راحت و بی دردسر سوال میکنید بدون اینکه زحمتی برای بدست اوردن پاسخش کشیده باشید! [-(
پرریسک تا الان 100 بار در مورد همین سهم نظرشو گفته باز بپرسید!!
من جای پرریسک بودم اینهمه حوصله به خرج نمیدادم..خدا صبرش بده ! @};-
با تشکر از شما..
دوستان برا اینکه سوالات تکراری نشه اگر برای دوستان زحمتی نیست قبل پرسیدن سوالشون حداقل 4 صفحه اخر تاپیک رو بخونن اگر سوالشون در بین سوالات نبود مجدد بپرسن بنده در خدمتم ........چند دقیقه بیشتر وقتتون گرفته نمیشه...
با تشکر
پرریسک جان هرروز که اطلاعات جدید رو وارد آمی بروکر میکنیم باید دوباره گزینه split رو بزنیم؟
نمیشه کاری کرد که برای هر سهمی که split رو میزنیم از فرداش که اطلاعات جدید رو وارد میکنیم در حالت split باقی بمونه و دیگه نخواد از اول همه تاریخ ها رو split کنیم؟
با تشکر.
تا اونجا که من می دونم بله هر بار باید مجدد اینکار رو بکنید...
نظر