چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
در اصل توسط mehdi2006 پست شده است View Postجعفرجان خسته نباشی
خرید وبيمه پله اوال 1285 با توجه به اينکه امورز صف فروش بود و بازيگر سهم هم عوض شده به نظرت خريد پله صورت بگيره يا صبر تا مشخص شدن استراتژی خريد بازيگر سهم؟!
در ضمن یک سهم وبیمه هم فروخته نشده اینم بگم....
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postبر روی گزینه okکلیک کنید اتوماتیک تعدیل میشه تا اخرین تاریخ افزایش سرمایه...
در مورد دستی هم گفتم تو اینترنت بگردید پیدا می کنید بستگی افزایش سرمایه چند درصد باشه واون عددها رو بر حسب اون وارد می کنید ....
ولی خوب در انیجا گفتم به صورت اتوماتیک وارد میشه نیازی به دستکاری نیست ....
با اجازه یک سوال دیگه داشتم و اونم این که نمودارها رو بهتره تعدیل کنیم یا بزاریم به همون حالت عادی باقی بمونه؟
ممنون از پاسخت.
نظر
-
در اصل توسط amir1355 پست شده است View Postسلام
جناب پريسك
فجر رو هنوز صعودي مي بيني؟
حد ضرر رو رد نكرده ولي نشوني از صعود نداره.... حجم معاملاتش حوصله ادم رو سرمي بره....
خريد 173 .... رد كنم يا نگهداري؟
ممنوندر اصل توسط پرریسک پست شده است View Postدر اصل توسط naruto پست شده است View Postجعفر جان خسته نباشی
اگه زحمتی برات نیست فجر رو هم تحلیل بکن
ممنون
فقط شکل کمی فرق کرده سهم باید از مقاومت 180 رد بشه باید دید چه می کنه اگر شکست نگهداری کم اورد خروج چون ممکنه مجدد بیاد تا 160...
بعد 180میره برا 200
نظر
-
سلام جناب جعفر نظرت رو وبشهر چيه؟@};- هميشه 20 درصد نقد جهت نوسان و كنترل قيمت سبد
پر سود باشيد و سالم @};-
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postاگر دید نوسان دارید سهم قبل 367 باید مثبت بشه ورگنه میره برا 350 وزیر 350 بمونه فاتحه....
امروز یه تلاشی کرد از 367 فاصله بگیره ولی ناکام موند...توان صعود نمی بینم .......به نظرم رو مثبت 50 درصد خالی کنید بهتره و50 درصد بقیه رو نگه دارید در صورت برنگشتن از 365 خروج کنید ....چون رشد کوتاه مدت شاید از بین بره...
سهم امروز کندل صعودی زد و 379 پایان خورد! :-/ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
در اصل توسط mir48 پست شده است View Postسلام جناب پرریسک
نظرتون در مورد پکویر و پارسان چیه ؟
بفروشیم یا نگه داریم؟
با تشکر و عرض خسته نباشید.
پکویر هم زیر 148 رفت خروج کنید البته به طور کامل...
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postفجر در 18 فروردین با حد ضرر 160 معرفی شده...بازار بالا پایین شد این سهم زیر 160 نرفت بالا هم نرفت ولی روند همچنان صعود هست ....
فقط شکل کمی فرق کرده سهم باید از مقاومت 180 رد بشه باید دید چه می کنه اگر شکست نگهداری کم اورد خروج چون ممکنه مجدد بیاد تا 160...
بعد 180میره برا 200
روز دوشنبه نماد معاملاتي شركت هاي فرآورده هاي غذايي تربت جام ، شكرشاهرودمشمول دستورالعمل رفع گره معاملاتي مي باشد.
* روز دوشنبه نماد معاملاتي شركت هاي كارتن ايران ، سيمان بجنورد، به علت مجمع عمومي عادي ساليانه و تصويب صورت هاي مالي و سود نقدي ، شركت فولاد اميركبيركاشان به خاطر مجمع عمومي عادي بطورفوق العاده جهت انتخاب اعضاي هيأت مديره متوقف خواهند شد.
پرريسك جونم من «وحكمت» تالار بورس هستم .... ارادت داريم اساسي
:x
نظر
-
در اصل توسط amir1355 پست شده است View Postسلام بر عزيزان تاپيك چي چرا
روز دوشنبه نماد معاملاتي شركت هاي فرآورده هاي غذايي تربت جام ، شكرشاهرودمشمول دستورالعمل رفع گره معاملاتي مي باشد.
* روز دوشنبه نماد معاملاتي شركت هاي كارتن ايران ، سيمان بجنورد، به علت مجمع عمومي عادي ساليانه و تصويب صورت هاي مالي و سود نقدي ، شركت فولاد اميركبيركاشان به خاطر مجمع عمومي عادي بطورفوق العاده جهت انتخاب اعضاي هيأت مديره متوقف خواهند شد.
پرريسك جونم من «وحكمت» تالار بورس هستم .... ارادت داريم اساسي
:x
قسمت نشد بیایم وعرض ادبی خدمت دوستان واساتید به صورت حضوری داشته باشیم...
نظر
-
غاذر سهمی که بالای 300 هزار تا صف خرید بود ولی دیدیم روند نزول چه کرد....بعضی سهام فکر کردن با دو تا صف خرید می تونن ما رو گول بزنن....قثابت نزدیک 15 درصد مثبت خورد ولی نتونست روند صعودی بگیره واز 530 یه کله اومد 370 غاذر که جای خود دارد.....خگستر 210 تومنی وساپای 230 تومنی صف خریدم بود .....
بعضی سهام الکی صف فروش میشن الکی در روند صعود ...اینام کور خوندن فریب این صف ها رو نخورید ....[/quote]
سلام و تشکر از زحمات شما
با توجه به درخواست یکی دیگر از دوستان از شما می خواهیم که این روند صعودی را روی نمودار توضیح دهید تا یاد بگیریم. ممنونسلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.
نظر
نظر