کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
جناب پرریسک واقعا صبر و حوصله شما در پاسخگویی به پرسش های دوستان تحسین برانگیز است
برای همین منظور لازم دونستم سپاس و قدردانی خودم را اعلام کنم.
امیدوارم با همین صبوری همیشه استوار و پابرجا باشید و همه دوستان از حضور شما در این تالار و در این تایپیک استفاده ببرند.
شکرگذارم خداوندی را که من را شاد آفرید و کامروایی و ثروت را سهم من از زندگی قرار داد.
حفاری تا وقتی زیر 226 نیاد نگرانی نداره ..ولی خوب این چند روزه یه حرکتهای خوبی از خودش به جا گذاشته ..برا کوتاه مدتیها اگر بتونه بالای 236 چند روز دوام بیاره میتونه یه نوان تا 260 بکنه فعلا ....مقاومتها رو شکسته هم در ار اس ای هم در نمودار فقط کم نیاره خوبه...
حفاری داره خوب عمل می کنه بالای 236...فردا دوام بیاره خوبه میشه به رشدش امید داشت..
خیر این سهم هنوز وارد روند صعود نشده ...مقاومت اول 372 تومن بعدی 402 تومان ..با دیتای امروز بالای 402 بسته بشه روند صعودی میشه قبل این قیمت کم اورد خروج.......
غاذر سهمی که بالای 300 هزار تا صف خرید بود ولی دیدیم روند نزول چه کرد....بعضی سهام فکر کردن با دو تا صف خرید می تونن ما رو گول بزنن....قثابت نزدیک 15 درصد مثبت خورد ولی نتونست روند صعودی بگیره واز 530 یه کله اومد 370 غاذر که جای خود دارد.....خگستر 210 تومنی وساپای 230 تومنی صف خریدم بود .....
بعضی سهام الکی صف فروش میشن الکی در روند صعود ...اینام کور خوندن فریب این صف ها رو نخورید ....
جناب پرریسک واقعا صبر و حوصله شما در پاسخگویی به پرسش های دوستان تحسین برانگیز است
برای همین منظور لازم دونستم سپاس و قدردانی خودم را اعلام کنم.
امیدوارم با همین صبوری همیشه استوار و پابرجا باشید و همه دوستان از حضور شما در این تالار و در این تایپیک استفاده ببرند.
ببخشید مزاحم بحث علمی و جدیتون شدم
فقط پرریسک جان خداییش حال میکنم عشق میکنم میبینم تایپیکت همیشه بالا و فعال و پویاست
یاد اون روزهای هیجان انگیز آراد میفتم :d خاطرات اون روزها مخصوصاً اوج قندیها برام زنده میشه
فقط پرریسک جان خداییش حال میکنم عشق میکنم میبینم تایپیکت همیشه بالا و فعال و پویاست
یاد اون روزهای هیجان انگیز آراد میفتم :d خاطرات اون روزها مخصوصاً اوج قندیها برام زنده میشه
الانم شما بیا پیش ما.....نتس سود نکنی ضرر هم نمی کنی فوقش 4-5 درصد...
الانم یاد کابگن 50 تومنی ثنوساس 300تومنی و340 تومنی وساخت 210 تومنی و230 تومنی ثاباد 160 تومنی ثازن همین چند روز قبل 100 تومنی ویسمه همین اواخر 115 تومنی به خیر ....چند تا سهم هم زیر سر داریم که فعلا دارن بازی می کنن مثل تمحرکه خکاوه شکربن پسهند تازگی ها کپشیر هم اومد تو لیست بیمه پارسیان و.......خلاصه هر سهمی که روند صعود گرفت میره تولیست ....فرصت داد خرید میشه نداد هم نوش جون سهامدارهاش....
الانم شما بیا پیش ما.....نتس سود نکنی ضرر هم نمی کنی فوقش 4-5 درصد...
الانم یاد کابگن 50 تومنی ثنوساس 300تومنی و340 تومنی وساخت 210 تومنی و230 تومنی ثاباد 160 تومنی ثازن همین چند روز قبل 100 تومنی ویسمه همین اواخر 115 تومنی به خیر ....چند تا سهم هم زیر سر داریم که فعلا دارن بازی می کنن مثل تمحرکه خکاوه شکربن پسهند تازگی ها کپشیر هم اومد تو لیست بیمه پارسیان و.......خلاصه هر سهمی که روند صعود گرفت میره تولیست ....فرصت داد خرید میشه نداد هم نوش جون سهامدارهاش....
:dجعفر جون باهاتم
ولی چکار کنم که عشقم شده منگنز:d
جز اون هیچی نمیبینم
توش دنبال یک سود تپل میگردم ولکنش هم نیستم توقع زیادی هم ندارم یک 70 درصدی 6 ماهه;):d
سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.
:dجعفر جون باهاتم
ولی چکار کنم که عشقم شده منگنز:d
جز اون هیچی نمیبینم
توش دنبال یک سود تپل میگردم ولکنش هم نیستم توقع زیادی هم ندارم یک 70 درصدی 6 ماهه;):d
فقط مراقب باش این عشقه چشات رو کور نکنه حد ضرر فراموش کنی وتک سهم بشی وبعد خدای ناکرده ضرر خفن کنی.....
دقیقا وبیمه 77 تومنی یادمه . چقد جعفر خان میگفت تا 120 میره بالا. یادش بخیر
وبیمه فقط یکیش بود ولی چون سهم با اون سود وپی برای داشت منفی میخورد ما هم یک پست می زدیم دو بار از وبیمه تعریف می کردیم اخر سر هم این دلیران رو غافل کردیم ووارد وبیمه کردیمش هر چند رو 120 اینا یادشون افتاد وبیمه ای هم هست...ولی خوب ماهی رو هرقت بگیری تازه هست ......100 درصد نگیریم ولش نمی کنیم که...این وبیمه ...بیمه کرده سبد رو ...
دقیقا وبیمه 77 تومنی یادمه . چقد جعفر خان میگفت تا 120 میره بالا. یادش بخیر
داداش اینم اضافه کن جریان مال 6سال پیش نیست مال همین 6 ماه پیشه
ولی فکر نکنید ما اینقدر زرنگ بودیم خریدیم و 120 فروختیم
نه بابا ما خیلی زود فروختیم بزار نگم چند فروختم و بجاش چی خریدم آبروریزیه :d
سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.
با سلام
پرریسک عزیز با سپاس فراوان بابت زحمات و تحلیلهای عالی جنابعالی
سوالی داشتم. میخواستم اگر برایتان مقدور هست بر روی نمودار یکی از سهمهایی که تصور میکنید گویاتر است چگونگی تشخیص حد ضرر و باز اگر برایتان مقدور باشه چگونگی تعیین نقطه ای که سهم در آن نقطه وارد روند صعودی یا نزولی میشه بصورت تصویری توضیح بفرمایید. با تشکر
جعفرجان خسته نباشی
خرید وبيمه پله اوال 1285 با توجه به اينکه امورز صف فروش بود و بازيگر سهم هم عوض شده به نظرت خريد پله صورت بگيره يا صبر تا مشخص شدن استراتژی خريد بازيگر سهم؟!
نظر