چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mehdi 1000
    ستاره دار(2)
    • Mar 2011
    • 313

سلام پرریسک جان. خوبی دوست عزیز. خیلی خوشحالم که اینجا هستی و می نویسی. من همون mehdi 1000 اراد هستم. این پشتکار عالی که داری رو ستایش میکنم. امیدوارم همیشه در کنار خانواده سلامت و سعادتمند باشی.
    پرریسک جان اگر نظرت رو درباره فاذر هم بگی ممنون میشم. موفق باشی.

نظر

• امید
      عضو عادی
      • May 2011
      • 123

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
      همین یک تاپیک هم از سرمان زیاد است....
      همین جا در خدمت هستیم ...
      دوستی وعزیزی برای بورس وسهام وسرمایه اش ارزش قائل باشد حتما پیگیر خواهد بود ومطالعه چند صفحه چندان سخت نخواهد بود در غیر اینصورت با 10 تا تاپیک هم مشکل حل نمی شود..

بورس خود یک شغل است باید برایش ارزش قائل بود ووقت گذاشت....
      بنده هم تجمیع مطالب در یک تاپیک را بهتر و پربارتر میدانم .همواره موفق و سلامت باشید.
      آخرین ویرایش توسط امید؛ 2012/05/15, 02:04.

نظر

• vahid78
        عضو جدید
        • May 2012
        • 18

پرریسک جان سلام
        بترانس تا 385 دیروز اومد بالا , امروز چجوری میبینیش یعنی ممکنه صعودش ادامه داشته باشه؟
        در مورد وضعیت کروی هم اگه نظرتو بگی خیلی ممنون میشم . دیروز یه تکونی خورد

نظر

• AIDIN90
          ستاره‌دار (21)
          • May 2011
          • 1061

باسلام خدمت دوستان گرامي خصوصا جناب پرريسك يه خواهشي داشتم بنده مقداري حتوكا درسبد دارم اول صف فروش هم هستم به پولش خيلي نيازمندم سهمهاي ديگرم هم بسته شدن اگه ممكنه يكي ازدوستان حدود 20تاي اول صفو برداره مشكلم حل ميشه خداخيرتون بده

نظر

• پرریسک
            عضو فعال
            • Feb 2012
            • 6797

با سلام...
            دوستان بازار همان گونه که انتظار داشتم وروند نوزلی شاخص هم تایید شده وارد اصلاح شده واکثر صف های خرید الکی وبیخودی که در گروه روی وبعضی سهام بود هم از بین رفت واین افت به نظرم در روزهای بعد شدت بیشتر میگیره چون روند این سهام نزولی هست واگر افتی هم نکن حالا حالا رشدی براشون نمی بینم ...

تنها گروه که توان رشد درارن طبق نمودارهاشون تعدادی تک سهم وگروه ساختمان هست.....این سهام بالا نیان این رو مطمئن باشید در بقیه بازار خبری از رشد نخواهد بود ....منظورم نوسان های 4-5 درصدی نیست ....

گروه ساختمان امروز خوب بودن بعضی سهام در مثبت وبعضی هم در حال پول بک وتثبیت بالای مقاومتهاشون ...فعلا نگرانی خاصی نیست بارعایت حد ضررها وبه دور از هیجان سهامداری کنید واگر هم خارج شدید نقد بمانید وهیجان صف های خرید شما رو نگیرد......

نظر

• kavian77
              عضو عادی
              • May 2011
              • 59

باسلام جناب پرریسک آیا کطبس وارد روند صعودی شده ؟

نظر

• کارآموز
                عضو عادی
                • Jan 2012
                • 159

پرریسک جان خواهشا نظرتون رو درباره ولغدر لطف بفرمایید.

با تشکر.

نظر

• farzad
                  عضو عادی
                  • Apr 2012
                  • 27

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                  با سلام...
                  دوستان بازار همان گونه که انتظار داشتم وروند نوزلی شاخص هم تایید شده وارد اصلاح شده واکثر صف های خرید الکی وبیخودی که در گروه روی وبعضی سهام بود هم از بین رفت واین افت به نظرم در روزهای بعد شدت بیشتر میگیره چون روند این سهام نزولی هست واگر افتی هم نکن حالا حالا رشدی براشون نمی بینم ...

تنها گروه که توان رشد درارن طبق نمودارهاشون تعدادی تک سهم وگروه ساختمان هست.....این سهام بالا نیان این رو مطمئن باشید در بقیه بازار خبری از رشد نخواهد بود ....منظورم نوسان های 4-5 درصدی نیست ....

گروه ساختمان امروز خوب بودن بعضی سهام در مثبت وبعضی هم در حال پول بک وتثبیت بالای مقاومتهاشون ...فعلا نگرانی خاصی نیست بارعایت حد ضررها وبه دور از هیجان سهامداری کنید واگر هم خارج شدید نقد بمانید وهیجان صف های خرید شما رو نگیرد......
                  جناب پرریسک با سلام فکر میکنم سبد جنابعالی فقط ساختمانی است که اینقدر بقیه سهام ها رو اینجوری تخریب میکنی

نظر

• green
                    عضو عادی
                    • Dec 2011
                    • 99

پرريسك جان وپترو را چند وارد شيم ؟ ايا غدير رو ميشه زير 400 بخريم ؟ممنون

نظر

• پرریسک
                      عضو فعال
                      • Feb 2012
                      • 6797

در اصل توسط farzad پست شده است View Post
                      جناب پرریسک با سلام فکر میکنم سبد جنابعالی فقط ساختمانی است که اینقدر بقیه سهام ها رو اینجوری تخریب میکنی
                      با سلام..قصد تخریب نیست دوست من...
                      روند بازار وسهم ها اینگونه هست ....
                      وگرنه با حرف من وشما سهمی بالا وپایین نمی شود ...
                      با این همه دوستان اگر فکر می کنند سهام دیگر جای رشد بیشتر وافت کمتر دارن خوشحال میشوم معرفی کنند تا ما هم استفاده کنیم....

نظر

• امید1386
                        عضو عادی
                        • Apr 2012
                        • 126

پرریسک جان باقی ماندن در مداران و وبیمه همچنان توجیه دارد؟ (با توجه به روند نزولی که بازار در پیش گرفته)؟
                        شکرگذارم خداوندی را که من را شاد آفرید و کامروایی و ثروت را سهم من از زندگی قرار داد.

نظر

• پرریسک
                          عضو فعال
                          • Feb 2012
                          • 6797

در اصل توسط kavian77 پست شده است View Post
                          باسلام جناب پرریسک آیا کطبس وارد روند صعودی شده ؟
                          مقاومت اول سهم 509 تومان یعنی امروز ومقاومت اصلی 524...اگر این را شکست روند صعودی میشود در غیر اینصورت خیر...

نظر

• پرریسک
                            عضو فعال
                            • Feb 2012
                            • 6797

در اصل توسط امید1386 پست شده است View Post
                            پرریسک جان باقی ماندن در مداران و وبیمه همچنان توجیه دارد (با توجه به روند نزولی که بازار در پیش گرفته)؟
                            سهم در صورت ادامه دار بودن روند بازار تا 340 جای افت دارد ..اگر ارزش ورود وخورج دارد می توانید خروج کنید...فقط گفتم خروج کردید نقد بمانید بهتر است..

نظر

• پرریسک
                              عضو فعال
                              • Feb 2012
                              • 6797

در اصل توسط کارآموز پست شده است View Post
                              پرریسک جان خواهشا نظرتون رو درباره ولغدر لطف بفرمایید.

با تشکر.
                              سهم بالای 55 باید بمونه تا بشه به صعود در کوتاه مدت امید داشت...

نظر

• پرریسک
                                عضو فعال
                                • Feb 2012
                                • 6797

در اصل توسط vahid78 پست شده است View Post
                                پرریسک جان سلام
                                بترانس تا 385 دیروز اومد بالا , امروز چجوری میبینیش یعنی ممکنه صعودش ادامه داشته باشه؟
                                در مورد وضعیت کروی هم اگه نظرتو بگی خیلی ممنون میشم . دیروز یه تکونی خورد
                                سهم زیر 370 رفت روند صعود کوتاه مدت مشکل میشه وافتا تا 350 هست...اون روز هم گفتم 50 درصد خروج در مثبت بهتر است..

نظر

در حال کار...
                                X