چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • kavian77
    عضو عادی
    • May 2011
    • 59

کسی میدونه کپشیر کی برای مجمع آخراردیبهشت بسته میشه ؟

نظر

• پرریسک
      عضو فعال
      • Feb 2012
      • 6797

اقا ما فکر می کردیم تو بازار سهام مردم جو گیر میشن میرن تو صف خرید وفروش...
      ولی انگاری تو بازار طلا هم این کار میشه....
      الان دلار رفت رو 1650 بعد سکه پرید بالا والانم مجدد داره افت میکنه دلار شد 1620 تومن......

جالبه تو دنیا همه چی مثل سر سره داره میاد پایین از فلزات گرفته تا طلا بعد تو بازار بورس ما سهام روی فلزی صف خرید میشن ...عجب...هیچ چی مون به دنیا رفته ..همیشه برعکس جهت اب شنا می کنیم وهمین بیشترین ضربه رو میزنه .....

نظر

• علامه
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 429

سلام پرریسک عزیز و ممنون بخاطر فعالیت زیادت
        میخاستم نظرت رو راجع به چکارن بپرسم
        چندوقتی بود بی تحرک بود و قیمتش هم بنظر نزدیک کف میومد
        امروز حجم زیادی زد(البته تو منفی)..باتوجه به معاملات امروزش نظرتون راجع بهش چیه؟
        ممنون

نظر

• masome
          عضو عادی
          • Nov 2011
          • 186

سلام جعفر جان امروز کمی تمحرکه برداشتم اگه اشتباه نکنم گفتی زیر 84 نباید بیاد تا روندش صعودی باشه.به نظرت حمایت و مقاوتش کجاست؟ رشدش رو تا چه قیمتی میبینی؟

نظر

• محمد ساده
            عضو فعال
            • Mar 2011
            • 934

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
            اقا ما فکر می کردیم تو بازار سهام مردم جو گیر میشن میرن تو صف خرید وفروش...
            ولی انگاری تو بازار طلا هم این کار میشه....
            الان دلار رفت رو 1650 بعد سکه پرید بالا والانم مجدد داره افت میکنه دلار شد 1620 تومن......

جالبه تو دنیا همه چی مثل سر سره داره میاد پایین از فلزات گرفته تا طلا بعد تو بازار بورس ما سهام روی فلزی صف خرید میشن ...عجب...هیچ چی مون به دنیا رفته ..همیشه برعکس جهت اب شنا می کنیم وهمین بیشترین ضربه رو میزنه .....
            با سلام اردات
            امروز قطعا حقوقی های مربوطه بهتر فروختن تا حقیقی هایی که خریدن(تو سهم های مرتبط با قیمتهای جهانی)...فردا و پس فردا همه با ضرر فروشنده میشن...سهم های بتا منفی و کوچک بازار فعلا مناسب خرید هستن...

نظر

• morteza93
              عضو فعال
              • Apr 2012
              • 516

سلام پرریسک
              خواستم از زحماتت تقدیر کنم
              من امروز وارد مداران شدم ولی یکمی ناز کردم و ازکپشیر جاموندم... فردا هم میخوام فملی رو با وبیمه عوض کنم...
              بنظرت این کارو بکنم؟ در ارزشمند بودن وبیمه شکی نیست اما اینکه از فملی خارج بشم(البته با کمتر از 5% ضرر) بنظرت درسته؟
              یا هدف می گذاری و برای هدف خودت کار می کنی یا مجبوری برای هدف دیگران کار کنی، انتخاب با خودته!!!

نظر

• mehdi2006
                Banned
                • Jul 2025
                • 17

جعفر جان خسته نباشی
                من امروز ثاژن رو درصد کامل خريدم بعدش اومد پايين و آخر بازار ششصد تا صف شد ضمنا" به نظر حجم بالايي هم بلوکی زدن،به نظرت با توجه به اينکه تا سقف بعدی سهم حدود 170 ت اگر فردا صف باشه میتونه صعود کنه؟

نظر

• mehdi2006
                  Banned
                  • Jul 2025
                  • 17

ضمنا" فراموش شد امروز کپشير رو درصد کامل خريد شد بعدشم 240 تا صف خريد به نظر ميرسه قدرت صعود خوبی داره!تا نظر استاد چی باشه؟

نظر

• پرریسک
                    عضو فعال
                    • Feb 2012
                    • 6797

در اصل توسط mehdi2006 پست شده است View Post
                    جعفر جان خسته نباشی
                    من امروز ثاژن رو درصد کامل خريدم بعدش اومد پايين و آخر بازار ششصد تا صف شد ضمنا" به نظر حجم بالايي هم بلوکی زدن،به نظرت با توجه به اينکه تا سقف بعدی سهم حدود 170 ت اگر فردا صف باشه میتونه صعود کنه؟
                    دوست من بارها گفته شد ثازن تا 112 پول بک می کنه اونجا با حد ضرر 112 بخرید یعنی خریدی کم اورد خورج کن ....شما بازم رفتی رو مثبت 4 خریدی...
                    در مورد ثازن حد ضرر 112 هست وهدف قیمتی فعلی هم حدود 135 که اروم وپیوسته اونجا میره...
                    در اصل توسط mehdi2006 پست شده است View Post
                    ضمنا" فراموش شد امروز کپشير رو درصد کامل خريد شد بعدشم 240 تا صف خريد به نظر ميرسه قدرت صعود خوبی داره!تا نظر استاد چی باشه؟
                    در مورد کپشیر خرید خوبی کردید نهایت حد ضرر سهم 180 هست یعنی 4 تومن با قیمت خرید شما فاصله داره ولی سهم بخواد صعود کنه پله اول 200 بعد 240 ....یعنی 4-5 درصد ریسک ضرر در برابر 20 تا 30 درصد سود ناقابل ..ارزش خرید رو داشت...

نظر

• هادی129
                      عضو عادی
                      • Apr 2012
                      • 296

پرریسک عزیز نظرت در مورد معاملات امروز تمحرکه چیه ؟

نظر

• پرریسک
                        عضو فعال
                        • Feb 2012
                        • 6797

در اصل توسط علامه پست شده است View Post
                        سلام پرریسک عزیز و ممنون بخاطر فعالیت زیادت
                        میخاستم نظرت رو راجع به چکارن بپرسم
                        چندوقتی بود بی تحرک بود و قیمتش هم بنظر نزدیک کف میومد
                        امروز حجم زیادی زد(البته تو منفی)..باتوجه به معاملات امروزش نظرتون راجع بهش چیه؟
                        ممنون
                        با سلام..
                        چکارن در کف 160 هست انیجا رو نباید بشکنه...
                        در ضمن برا صعود باید بالای 173 تومن بیاد ..به نظرم بعد 173 تومن بخرید با حد ضرر 173 هم صعود سریعتری می کنه هم خواب سرمایه کمتری داره...بنیادی خبری ندارم..

نظر

• پرریسک
                          عضو فعال
                          • Feb 2012
                          • 6797

در اصل توسط هادی129 پست شده است View Post
                          پرریسک عزیز نظرت در مورد معاملات امروز تمحرکه چیه ؟
                          اگر بتونه بالای 88 دوام بیاره میره برا حدود 100 تومن اونم بشکنه هدف احتمالی بالای 115 تومن....
                          حواستون باشه سهم در این چند روز بالای 88 بمونه وحد ضرر بره رو 88.....

نظر

• پرریسک
                            عضو فعال
                            • Feb 2012
                            • 6797

در اصل توسط morteza93 پست شده است View Post
                            سلام پرریسک
                            خواستم از زحماتت تقدیر کنم
                            من امروز وارد مداران شدم ولی یکمی ناز کردم و ازکپشیر جاموندم... فردا هم میخوام فملی رو با وبیمه عوض کنم...
                            بنظرت این کارو بکنم؟ در ارزشمند بودن وبیمه شکی نیست اما اینکه از فملی خارج بشم(البته با کمتر از 5% ضرر) بنظرت درسته؟
                            با توجه به اوضاع جهانی موندن با سهام فلزی و مناسب نمی بینم ..البته اگر 15 درصد سبد باشه وحد ضرر داشته باشید مشکلی نیست ...
                            فملی سنگین حر کت می کنه سهم تقریبا در کف هست ولی اینجا رو نباید بشکنه ..بالای ی نمی بینم ...
                            سهام فلزی رویی به مدد نرخ دلار بالا موندن کافیه دلار کمی افت کنه با توجه به افت قیمتهای جهانی این سهام باید افت خلیل بیشتری بکنن.....

این گروه رو با دلار باید ببیندی وضعیت دلار هم نامعلوم ...پس موندن با سهام دلاری ریسک هست....

نظر

• پرریسک
                              عضو فعال
                              • Feb 2012
                              • 6797

در اصل توسط masome پست شده است View Post
                              سلام جعفر جان امروز کمی تمحرکه برداشتم اگه اشتباه نکنم گفتی زیر 84 نباید بیاد تا روندش صعودی باشه.به نظرت حمایت و مقاوتش کجاست؟ رشدش رو تا چه قیمتی میبینی؟
                              تمحرکه فردا وپس فردا حساس هست ...دوام بیاره عالی میشه ویک بازدهی 15 درصد ودر صورت رد شدن مقاومت یک بازدهی 30 درصد در انتظار این سهم هست...این یک پیشنهاد تکنیکالی هست....

نظر

• هادی129
                                عضو عادی
                                • Apr 2012
                                • 296

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                                تمحرکه فردا وپس فردا حساس هست ...دوام بیاره عالی میشه ویک بازدهی 15 درصد ودر صورت رد شدن مقاومت یک بازدهی 30 درصد در انتظار این سهم هست...این یک پیشنهاد تکنیکالی هست....
                                به نظر شما رد میکنه ؟

نظر

در حال کار...
                                X