کسی میدونه کپشیر کی برای مجمع آخراردیبهشت بسته میشه ؟
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
اقا ما فکر می کردیم تو بازار سهام مردم جو گیر میشن میرن تو صف خرید وفروش...
ولی انگاری تو بازار طلا هم این کار میشه....
الان دلار رفت رو 1650 بعد سکه پرید بالا والانم مجدد داره افت میکنه دلار شد 1620 تومن......
جالبه تو دنیا همه چی مثل سر سره داره میاد پایین از فلزات گرفته تا طلا بعد تو بازار بورس ما سهام روی فلزی صف خرید میشن ...عجب...هیچ چی مون به دنیا رفته ..همیشه برعکس جهت اب شنا می کنیم وهمین بیشترین ضربه رو میزنه .....
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postاقا ما فکر می کردیم تو بازار سهام مردم جو گیر میشن میرن تو صف خرید وفروش...
ولی انگاری تو بازار طلا هم این کار میشه....
الان دلار رفت رو 1650 بعد سکه پرید بالا والانم مجدد داره افت میکنه دلار شد 1620 تومن......
جالبه تو دنیا همه چی مثل سر سره داره میاد پایین از فلزات گرفته تا طلا بعد تو بازار بورس ما سهام روی فلزی صف خرید میشن ...عجب...هیچ چی مون به دنیا رفته ..همیشه برعکس جهت اب شنا می کنیم وهمین بیشترین ضربه رو میزنه .....
امروز قطعا حقوقی های مربوطه بهتر فروختن تا حقیقی هایی که خریدن(تو سهم های مرتبط با قیمتهای جهانی)...فردا و پس فردا همه با ضرر فروشنده میشن...سهم های بتا منفی و کوچک بازار فعلا مناسب خرید هستن...
نظر
-
سلام پرریسک
خواستم از زحماتت تقدیر کنم
من امروز وارد مداران شدم ولی یکمی ناز کردم و ازکپشیر جاموندم... فردا هم میخوام فملی رو با وبیمه عوض کنم...
بنظرت این کارو بکنم؟ در ارزشمند بودن وبیمه شکی نیست اما اینکه از فملی خارج بشم(البته با کمتر از 5% ضرر) بنظرت درسته؟یا هدف می گذاری و برای هدف خودت کار می کنی یا مجبوری برای هدف دیگران کار کنی، انتخاب با خودته!!!
نظر
-
در اصل توسط mehdi2006 پست شده است View Postجعفر جان خسته نباشی
من امروز ثاژن رو درصد کامل خريدم بعدش اومد پايين و آخر بازار ششصد تا صف شد ضمنا" به نظر حجم بالايي هم بلوکی زدن،به نظرت با توجه به اينکه تا سقف بعدی سهم حدود 170 ت اگر فردا صف باشه میتونه صعود کنه؟
در مورد ثازن حد ضرر 112 هست وهدف قیمتی فعلی هم حدود 135 که اروم وپیوسته اونجا میره...
در اصل توسط mehdi2006 پست شده است View Postضمنا" فراموش شد امروز کپشير رو درصد کامل خريد شد بعدشم 240 تا صف خريد به نظر ميرسه قدرت صعود خوبی داره!تا نظر استاد چی باشه؟
نظر
-
در اصل توسط علامه پست شده است View Postسلام پرریسک عزیز و ممنون بخاطر فعالیت زیادت
میخاستم نظرت رو راجع به چکارن بپرسم
چندوقتی بود بی تحرک بود و قیمتش هم بنظر نزدیک کف میومد
امروز حجم زیادی زد(البته تو منفی)..باتوجه به معاملات امروزش نظرتون راجع بهش چیه؟
ممنون
چکارن در کف 160 هست انیجا رو نباید بشکنه...
در ضمن برا صعود باید بالای 173 تومن بیاد ..به نظرم بعد 173 تومن بخرید با حد ضرر 173 هم صعود سریعتری می کنه هم خواب سرمایه کمتری داره...بنیادی خبری ندارم..
نظر
-
-
در اصل توسط morteza93 پست شده است View Postسلام پرریسک
خواستم از زحماتت تقدیر کنم
من امروز وارد مداران شدم ولی یکمی ناز کردم و ازکپشیر جاموندم... فردا هم میخوام فملی رو با وبیمه عوض کنم...
بنظرت این کارو بکنم؟ در ارزشمند بودن وبیمه شکی نیست اما اینکه از فملی خارج بشم(البته با کمتر از 5% ضرر) بنظرت درسته؟
فملی سنگین حر کت می کنه سهم تقریبا در کف هست ولی اینجا رو نباید بشکنه ..بالای ی نمی بینم ...
سهام فلزی رویی به مدد نرخ دلار بالا موندن کافیه دلار کمی افت کنه با توجه به افت قیمتهای جهانی این سهام باید افت خلیل بیشتری بکنن.....
این گروه رو با دلار باید ببیندی وضعیت دلار هم نامعلوم ...پس موندن با سهام دلاری ریسک هست....
نظر
-
در اصل توسط masome پست شده است View Postسلام جعفر جان امروز کمی تمحرکه برداشتم اگه اشتباه نکنم گفتی زیر 84 نباید بیاد تا روندش صعودی باشه.به نظرت حمایت و مقاوتش کجاست؟ رشدش رو تا چه قیمتی میبینی؟
نظر
نظر