در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است
View Post
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
-
-
در اصل توسط mehdi2000 پست شده است View Postسلام
این گروه معادن و روی همگی صف خرید هستن پس چرا این فسرب اینطور شد
اون گروه معادن روی بالای 15 وبعضا 20 تا 30 درصد افت کردن ....حالا 4 درصد مثبت میخورن .....
فسرب امروز رو منفی 7 باز شد باید خدا رو شکر کرد ...انتظار داشتم سهم رو 300 باز بشه ...
در ضمن خودم فسرب دارم ولی این سازمان بورس کع گند بزنن توش با بستن بی موقع سهم روند صعودی سهم رو با مشکل مواجه کرد وگرنه این سهم عمرا زیر 350 میومد اگر باز بود وتا بالای 420 هم جای رشد داشت....
فقط این وسط حقوقی حالشو برد که سهم رو مفت خرید ....هر چی فروشنده بود درو کرد ....
نظر
-
در اصل توسط parvaz پست شده است View Postخرید پله اول وبیمه روی 1237در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postما هم خریدیم.
پرریسک جان هدف وبیمه چنده؟
پایین هم نمی بینم....
امروز فقط 300 هزار تا رو منفی فروشنده داشت اونم رو 124 ....هر چی پایین تر بره فروشنده کمتر هم میشه ...
بنده سبدم رو با این سهم بیمه کردم ودر سهمی هم سود کنم وبیمه رو مفت بدن خرید می کنم .....
20 درصد سبد بخرید وبیمه کنید وپایین تر هم دادن که چه بهتر....
در ضمن بعضی فروشنده ها واقعا نوبر هستن.....
تو ثنوسا داره رو مثبت 4 میخره طرف باز میاد رو مثبت 3 میفروشه ...عجب ..بعضی ها دوست ندارن سود کنن عجب ...
نظر
-
در اصل توسط mehdi2006 پست شده است View Postسلام جعفر جان
وپترو 937 خريد شد اما نتونست روی 900 دوام بياره الا 884 .به نظرت نگهداری شه يا فروش؟
برا سهامداران هم نقاط حمایت گفته میشه که باید اونجا میانگین بیاد پایین در صورت نفروختن سهم..
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postوبیمه 160 و180 وبعد 200.....
پایین هم نمی بینم....
امروز فقط 300 هزار تا رو منفی فروشنده داشت اونم رو 124 ....هر چی پایین تر بره فروشنده کمتر هم میشه ...
بنده سبدم رو با این سهم بیمه کردم ودر سهمی هم سود کنم وبیمه رو مفت بدن خرید می کنم .....
20 درصد سبد بخرید وبیمه کنید وپایین تر هم دادن که چه بهتر....
در ضمن بعضی فروشنده ها واقعا نوبر هستن.....
تو ثنوسا داره رو مثبت 4 میخره طرف باز میاد رو مثبت 3 میفروشه ...عجب ..بعضی ها دوست ندارن سود کنن عجب ...
پس هدف بالاتر از این حرفاست . نگه میداریم ببینیم چی میشه .
باز هم ممنون///
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postاز دوستان کسی در مورد سهم زیر اطلاعاتی داره ....در زیر نمودار ابگینه رو می بیندی در تایم هفتگی......
سهم واگرایی مثبت زده .....سهم در ار اس ای بعد مدتها اون هم در تایم هفتگی روند نوزل رو شکسته.....
سهم امروز به مقاومت حدود 50 تومن خورد که صفش ریخت ولی باز هم صف خرید شد وفردا هم دوام بیاره به نظر تا 60 میره.....وحتی شاید خیلی بالاتر....بیمه دی وشخص حقیقی هم بعضی وقتها خریدی می کنن در این سهم.........
این فقط یک نظر تکنیکالی هست ...
البته هنوز سهم روند صعودی داره ...باید دید روزهای بعد چه می کنه ....
نظر
نظر