چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • پرریسک
    عضو فعال
    • Feb 2012
    • 6797

در اصل توسط parvaz پست شده است View Post
    سلام جعفرخان نطرتون روی وملت چیه با معاملات امروز؟ باتشکر
    سلام..

وملت مقاومت 48 رو شکسته ..کمی استراحت لازمه ..رو 53 هم مقاومت کوچیکی داره ..هدف ما فعلا بالای 60 هست بعد ببینم چی میشه ..

گفتم این سهم توانایی صعود تا بالای 100 هم داره فقط تکنیکالی ..رو 45 معرفی شده ..

نظر

• پرریسک
      عضو فعال
      • Feb 2012
      • 6797

در اصل توسط saeedte پست شده است View Post
      جعفرجان شبریز اگه صعود شارپشو شروع کرده باشه رفته که رفته
      معمولا اینجوریه که وقتی این سهم صف میشه دیگه قفل میشه و حتی با گره بالا میره
      اهداف پیش رو بعد از ۷۰۰ رو میگی؟
      انشالله که هفته اتی بتونه ۷۰۰رو هم بزنه
      رو 622 مقاومت داره بشکنه هدف 700 رو می بینه ..

در ضمن شراز زیر 600 خریدش بر تمام سهام گروه پالایش برتری داره ..

نظر

• kiana
        عضو عادی
        • Nov 2012
        • 93

"قیمت انواع ارز در مرکز مبادلات ارزی در روز سه شنبه بیست و سوم آبان ماه اعلام شد. بانک مرکزی قیمت انواع ارز در روز سه شنبه در مرکز مبادلات ارزی را اعلام کرد که براساس آن، قیمت دلار آمریکا، درهم امارات، ین ژاپن و وون جمهوری کره در این مرکز نسبت به روز گذشته ثابت باقی مانده اما قیمت یورو، لیرترکیه، روپیه هند و روبل روسیه کاهش و قیمت یوآن چین افزایش یافته است. برهمین اساس، قیمت دلار مبادلاتی امروز سه شنبه 2492 تومان ، یورو 3161 تومان، درهم 679 تومان و لیر ترکیه 1382 تومان نرخگذاری شده است."
        درد رو از هر طرف بخونی می شه درد! ولی درمان رو از آخر بخونی می شه نامرد!!! پس: مواظب باش واسه دردت به هر درمانی تن ندی!

نظر

• پرریسک
          عضو فعال
          • Feb 2012
          • 6797

کرماشا ..... جعفرخان با تشکر از معرفی . در ضمن نظرتون روی معاملات امروز وملت چیه ؟؟؟؟
          کرماشاه هدف سهم بالای 1000 هست ..

رو 730 مقاومت کوچیک داره بشکنه تمام...نشکنه هم باکی نیست تا وقتی بالی 680 هست روند صعودی هست ...

نظر

• parvaz
            عضو فعال
            • Feb 2010
            • 555

جعفرخان نظرتون روی وپترو هنوز مثبته ؟؟

نظر

• پرریسک
              عضو فعال
              • Feb 2012
              • 6797

در اصل توسط alizare1982 پست شده است View Post
              یعنی میشه امروز قشهد قندی ها رو بترکونه! نامردا نمیزارن که!!!!!!!! ;)
              قندیها وقتی رشد خواهند کرد که پی برای بازار با پی برای این گروه با حساب تعدیل ها یکی بشه وگرنه بازار همچنان بر روی سهام دیگر خواهد رفت ورگوه قند به جز یکی دو تا اونم به زور حمایت بالایی ندارن ..

کی میاد این سهم با پی برای های زیر 4 رو ول کنه تازه تعدلی ها بیاد پی برای بازار بازم میشکنه بره قندی بخره ...پس اوب باید سهام دیگر به قدر کافی رشد کنن ..گروه قند کمی هم افت کنن تا رالی بعدی اغاز بشه ..

من از دوستان می پرسم کی میاد کرماناشه فاشمین غمارگ غبهشر واین همه سهام مفت رو ول کنه بره قند اصفهان 3000 تومنی بخره یا قلر 3000 تومین ..اینها 600 هم بسارن باز پی برای میشه 5...در حالی الان فاسمین 200 سود میسازه پی برای سهم 3 میشه ...یا کرماشاه زیر 3 میشه یا غبشهر با سود مجمع وسود 400 تا500 سال بعد حدود 2 میشه ..

پس امیدوارم حرفهیا بنده فکر نکنید دارم در سر این گروه میزنم خیر ..کاملا منطقی ....وگرنه با حرف بنده بازار بالا پایین نمیشه ..

بازار مثبته از دستش ندید..

اصفهان 4000 تومنی شده 3000 همون موقع غبشهر 1000 بود الان 1400 وباز هم منتظر می ماینم تا اینده روشن کند بازدهی با کدام گروه خواهد بود ...؟؟؟

نظر

• پرریسک
                عضو فعال
                • Feb 2012
                • 6797

جعفرخان نظرتون روی وپترو هنوز مثبته ؟؟
                بله مثبت هست ..دفعه قبل نمی دونم چه کسی با نامردی تمام سهم رو برد زیر 92 ولی هر کی بود خیلی ...بیخیال

ببینم اینبار می توهه 100 رو بشکنه ..همچنان انتظار 130 ازش دارم حالا هر قدر میخوان بزنن تو سرش مهم نیست ولی اون قیمت رو خواهد دید ...

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
                  ستاره دار (2)
                  • Jul 2012
                  • 1281

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post

رو 730 مقاومت کوچیک داره بشکنه تمام...نشکنه هم باکی نیست تا وقتی بالی 680 هست روند صعودی هست ...
                  باسلام. در تایید فرمایشات داداش پرریسک بگم که این تو بمیری دیگه از اون تو بمیری ها نیس. تا حالا 2 بار به مقاومت 730 حمله کرده این سهم و نتونسته عبور کنه اما ان شا ا... به یاری خدا این بار از این مقاومت عبور می کنه و پرواز آغاز می شه . چون این بار سهم با یه قدرت دیگه حمله می کنه به مقاومت. دوباره وارد این سهم شدیم اساسی.
                  در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

• kiana
                    عضو عادی
                    • Nov 2012
                    • 93

امروز اگرچه ارزش معاملات به میزان قابل توجهی نبود، ولی افت بیش از حد قیمتها در اکثر نمادهای بزرگ، باعث افزایش تقاضا برای خریداونا شد و در نهایت شاخص کل نیز تونست ۲۳۶ واحد نسبت به آخرین رقم خود در روز گذشته، افزایش پیدا کنه. گروه پتروشیمی و فلزات اساسی و پالایشگاهی، امروز لیدر بازار بودند و بیشترین تاثیر مثبتو رو شاخص کل داشتن. شبندر با بیشترین حجم و ارزش معاملات، امروز هم با صف خرید به پایان رسوند.

نظر

• جواد مهرابی
                      عضو فعال
                      • May 2012
                      • 543

با درود خدمت پرریسک عزیز و دوستان

فباهنر از چند محل جای تعدیل داره و قیمتش الان 103 تومن

1-فروش صادراتیش تو شش ماهه اول 11میلیون دلار بود که اگه همین دلاراش را بانرخ 2600نه 1600فروخته بود تو شش ماهه بابت هر سهم 25 تومن ساخته بود و الان قیمتش 200 تومن بود

2- از طرفی طرح تولید لوله مسی شیاردار که سال قبل راه افتاده که تولید کمی داشته و من یحتمل تولیدش از سر گرفته میشه

3- طرح مطلس (ضرب سکه) که پذیرش از کشورهای همسایه مثل عراق هم گرفته (شنیده شده) داره راه میفته ......

4- چند روزه که مس کاتد که خوراکشه تو بورس کالا قیمتش اومده پایین و چند روز پیش صادراتش ممنوع شد یعنی فملی که ناز میکرد الان باید ناز باهنر رو بکشد...

فباهنر رو مثل فنر جمع شده ای میبینم کاملا بنیادی اگر کسی دیدش میان مدت وبلند مدته پیشنهاد من فباهنره تصمیم با دوستان......

منتظر نظر پرریسک عزیز هم هستم....
                      بي آزاري بهترين دين است.((مثل سانسكريتي))

نظر

• امير سينا
                        عضو فعال
                        • Apr 2012
                        • 483

سلام پر ريسك جان من هم غمارگ دارم هم غبهشر ، جفتشونم تو ضررم ، نظرتون چيه ؟ با ضرر خارج شم يا نگه دارم؟

نظر

• محمدرضا مرادی
                          عضو فعال
                          • Sep 2012
                          • 2188

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post

امروز به وضوح معلوم بود فشار خرید زیاد شده!سفارشای خرید 100-150 هزارتایی میومد روی سیستم...فروشنده نداشت!

به نظرم نزدیکی های رالی هستیم...حداکثر تا شنبه اینده!
                          تمام سال من بی تو...

نظر

• محمدرضا مرادی
                            عضو فعال
                            • Sep 2012
                            • 2188

در اصل توسط امير سينا پست شده است View Post
                            سلام پر ريسك جان من هم غمارگ دارم هم غبهشر ، جفتشونم تو ضررم ، نظرتون چيه ؟ با ضرر خارج شم يا نگه دارم؟
                            اقا غبشهر که دوستان خبر اجرایی شدن افزایش سرمایه از محل سود انباشته تا حداکثر یک ماه اینده رو زدن!70 % افزایش سرمایه قابل چشم پوشی نیست!نگه دار به نظرم،انشالله یک ماه دیگه با سود خوب میفروشی!;)
                            تمام سال من بی تو...

نظر

• کارآمد
                              عضو فعال
                              • Jan 2011
                              • 315

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
                              اقا غبشهر که دوستان خبر اجرایی شدن افزایش سرمایه از محل سود انباشته تا حداکثر یک ماه اینده رو زدن!70 % افزایش سرمایه قابل چشم پوشی نیست!نگه دار به نظرم،انشالله یک ماه دیگه با سود خوب میفروشی!;)
                              دوست عزيز لينك خبر رو ميشه بذاريد؟

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
                                ستاره دار (2)
                                • Jul 2012
                                • 1281

در اصل توسط امير سينا پست شده است View Post
                                سلام دوست عزیز! در هر دوی این سهام، سهام ارزنده ای هستن. اما اخبار منفی پیرامون این سهام برخی از دوستان رو تحریک به فروش می کنه. هر 10 تا 15 درصد افت می تونین میانگین رو پایین بیارین. چون در ارزندگی هر دوی این سهام شکی نیس. در غبشهر خبر افزایش سرمایه 70 درصدی وجود داره و در غمارگ بحث فروش زمین تا خرداد ماه. فقط یادتون باشه که درصد رو رعایت کنین.
                                در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

در حال کار...
                                X