چی .......چرا؟؟؟؟

جمع کردن
X

• زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست‌های جدید
  • پرریسک
    عضو فعال
    • بهمن ۱۳۹۰
    • ۶۷۹۷

در اصل توسط parvaz پست شده است مشاهده پست
    سلام جعفرخان نطرتون روی وملت چیه با معاملات امروز؟ باتشکر
    سلام..

وملت مقاومت ۴۸ رو شکسته ..کمی استراحت لازمه ..رو ۵۳ هم مقاومت کوچیکی داره ..هدف ما فعلا بالای ۶۰ هست بعد ببینم چی میشه ..

گفتم این سهم توانایی صعود تا بالای ۱۰۰ هم داره فقط تکنیکالی ..رو ۴۵ معرفی شده ..

نظر

• پرریسک
      عضو فعال
      • بهمن ۱۳۹۰
      • ۶۷۹۷

در اصل توسط saeedte پست شده است مشاهده پست
      جعفرجان شبریز اگه صعود شارپشو شروع کرده باشه رفته که رفته
      معمولا اینجوریه که وقتی این سهم صف میشه دیگه قفل میشه و حتی با گره بالا میره
      اهداف پیش رو بعد از ۷۰۰ رو میگی؟
      انشالله که هفته اتی بتونه ۷۰۰رو هم بزنه
      رو ۶۲۲ مقاومت داره بشکنه هدف ۷۰۰ رو می بینه ..

در ضمن شراز زیر ۶۰۰ خریدش بر تمام سهام گروه پالایش برتری داره ..

نظر

• kiana
        عضو عادی
        • آبان ۱۳۹۱
        • ۹۳

"قیمت انواع ارز در مرکز مبادلات ارزی در روز سه شنبه بیست و سوم آبان ماه اعلام شد. بانک مرکزی قیمت انواع ارز در روز سه شنبه در مرکز مبادلات ارزی را اعلام کرد که براساس آن، قیمت دلار آمریکا، درهم امارات، ین ژاپن و وون جمهوری کره در این مرکز نسبت به روز گذشته ثابت باقی مانده اما قیمت یورو، لیرترکیه، روپیه هند و روبل روسیه کاهش و قیمت یوآن چین افزایش یافته است. برهمین اساس، قیمت دلار مبادلاتی امروز سه شنبه ۲۴۹۲ تومان ، یورو ۳۱۶۱ تومان، درهم ۶۷۹ تومان و لیر ترکیه ۱۳۸۲ تومان نرخگذاری شده است."
        درد رو از هر طرف بخونی می شه درد! ولی درمان رو از آخر بخونی می شه نامرد!!! پس: مواظب باش واسه دردت به هر درمانی تن ندی!

نظر

• پرریسک
          عضو فعال
          • بهمن ۱۳۹۰
          • ۶۷۹۷

کرماشا ..... جعفرخان با تشکر از معرفی . در ضمن نظرتون روی معاملات امروز وملت چیه ؟؟؟؟
          کرماشاه هدف سهم بالای ۱۰۰۰ هست ..

رو ۷۳۰ مقاومت کوچیک داره بشکنه تمام...نشکنه هم باکی نیست تا وقتی بالی ۶۸۰ هست روند صعودی هست ...

نظر

• parvaz
            عضو فعال
            • بهمن ۱۳۸۸
            • ۵۵۵

جعفرخان نظرتون روی وپترو هنوز مثبته ؟؟

نظر

• پرریسک
              عضو فعال
              • بهمن ۱۳۹۰
              • ۶۷۹۷

در اصل توسط alizare۱۹۸۲ پست شده است مشاهده پست
              یعنی میشه امروز قشهد قندی ها رو بترکونه! نامردا نمیزارن که!!!!!!!! ;)
              قندیها وقتی رشد خواهند کرد که پی برای بازار با پی برای این گروه با حساب تعدیل ها یکی بشه وگرنه بازار همچنان بر روی سهام دیگر خواهد رفت ورگوه قند به جز یکی دو تا اونم به زور حمایت بالایی ندارن ..

کی میاد این سهم با پی برای های زیر ۴ رو ول کنه تازه تعدلی ها بیاد پی برای بازار بازم میشکنه بره قندی بخره ...پس اوب باید سهام دیگر به قدر کافی رشد کنن ..گروه قند کمی هم افت کنن تا رالی بعدی اغاز بشه ..

من از دوستان می پرسم کی میاد کرماناشه فاشمین غمارگ غبهشر واین همه سهام مفت رو ول کنه بره قند اصفهان ۳۰۰۰ تومنی بخره یا قلر ۳۰۰۰ تومین ..اینها ۶۰۰ هم بسارن باز پی برای میشه ۵...در حالی الان فاسمین ۲۰۰ سود میسازه پی برای سهم ۳ میشه ...یا کرماشاه زیر ۳ میشه یا غبشهر با سود مجمع وسود ۴۰۰ تا۵۰۰ سال بعد حدود ۲ میشه ..

پس امیدوارم حرفهیا بنده فکر نکنید دارم در سر این گروه میزنم خیر ..کاملا منطقی ....وگرنه با حرف بنده بازار بالا پایین نمیشه ..

بازار مثبته از دستش ندید..

اصفهان ۴۰۰۰ تومنی شده ۳۰۰۰ همون موقع غبشهر ۱۰۰۰ بود الان ۱۴۰۰ وباز هم منتظر می ماینم تا اینده روشن کند بازدهی با کدام گروه خواهد بود ...؟؟؟

نظر

• پرریسک
                عضو فعال
                • بهمن ۱۳۹۰
                • ۶۷۹۷

جعفرخان نظرتون روی وپترو هنوز مثبته ؟؟
                بله مثبت هست ..دفعه قبل نمی دونم چه کسی با نامردی تمام سهم رو برد زیر ۹۲ ولی هر کی بود خیلی ...بیخیال

ببینم اینبار می توهه ۱۰۰ رو بشکنه ..همچنان انتظار ۱۳۰ ازش دارم حالا هر قدر میخوان بزنن تو سرش مهم نیست ولی اون قیمت رو خواهد دید ...

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
                  ستاره دار (۲)
                  • تیر ۱۳۹۱
                  • ۱۲۸۱

در اصل توسط پرریسک پست شده است مشاهده پست

رو ۷۳۰ مقاومت کوچیک داره بشکنه تمام...نشکنه هم باکی نیست تا وقتی بالی ۶۸۰ هست روند صعودی هست ...
                  باسلام. در تایید فرمایشات داداش پرریسک بگم که این تو بمیری دیگه از اون تو بمیری ها نیس. تا حالا ۲ بار به مقاومت ۷۳۰ حمله کرده این سهم و نتونسته عبور کنه اما ان شا ا... به یاری خدا این بار از این مقاومت عبور می کنه و پرواز آغاز می شه . چون این بار سهم با یه قدرت دیگه حمله می کنه به مقاومت. دوباره وارد این سهم شدیم اساسی.
                  در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

• kiana
                    عضو عادی
                    • آبان ۱۳۹۱
                    • ۹۳

امروز اگرچه ارزش معاملات به میزان قابل توجهی نبود، ولی افت بیش از حد قیمتها در اکثر نمادهای بزرگ، باعث افزایش تقاضا برای خریداونا شد و در نهایت شاخص کل نیز تونست ۲۳۶ واحد نسبت به آخرین رقم خود در روز گذشته، افزایش پیدا کنه. گروه پتروشیمی و فلزات اساسی و پالایشگاهی، امروز لیدر بازار بودند و بیشترین تاثیر مثبتو رو شاخص کل داشتن. شبندر با بیشترین حجم و ارزش معاملات، امروز هم با صف خرید به پایان رسوند.

نظر

• جواد مهرابی
                      عضو فعال
                      • اردیبهشت ۱۳۹۱
                      • ۵۴۳

با درود خدمت پرریسک عزیز و دوستان

فباهنر از چند محل جای تعدیل داره و قیمتش الان ۱۰۳ تومن

۱-فروش صادراتیش تو شش ماهه اول ۱۱میلیون دلار بود که اگه همین دلاراش را بانرخ ۲۶۰۰نه ۱۶۰۰فروخته بود تو شش ماهه بابت هر سهم ۲۵ تومن ساخته بود و الان قیمتش ۲۰۰ تومن بود

۲- از طرفی طرح تولید لوله مسی شیاردار که سال قبل راه افتاده که تولید کمی داشته و من یحتمل تولیدش از سر گرفته میشه

۳- طرح مطلس (ضرب سکه) که پذیرش از کشورهای همسایه مثل عراق هم گرفته (شنیده شده) داره راه میفته ......

۴- چند روزه که مس کاتد که خوراکشه تو بورس کالا قیمتش اومده پایین و چند روز پیش صادراتش ممنوع شد یعنی فملی که ناز میکرد الان باید ناز باهنر رو بکشد...

فباهنر رو مثل فنر جمع شده ای میبینم کاملا بنیادی اگر کسی دیدش میان مدت وبلند مدته پیشنهاد من فباهنره تصمیم با دوستان......

منتظر نظر پرریسک عزیز هم هستم....
                      بي آزاري بهترين دين است.((مثل سانسكريتي))

نظر

• امير سينا
                        عضو فعال
                        • فروردین ۱۳۹۱
                        • ۴۸۳

سلام پر ريسك جان من هم غمارگ دارم هم غبهشر ، جفتشونم تو ضررم ، نظرتون چيه ؟ با ضرر خارج شم يا نگه دارم؟

نظر

• محمدرضا مرادی
                          عضو فعال
                          • شهریور ۱۳۹۱
                          • ۲۱۸۸

در اصل توسط پرریسک پست شده است مشاهده پست

امروز به وضوح معلوم بود فشار خرید زیاد شده!سفارشای خرید ۱۰۰-۱۵۰ هزارتایی میومد روی سیستم...فروشنده نداشت!

به نظرم نزدیکی های رالی هستیم...حداکثر تا شنبه اینده!
                          تمام سال من بی تو...

نظر

• محمدرضا مرادی
                            عضو فعال
                            • شهریور ۱۳۹۱
                            • ۲۱۸۸

در اصل توسط امير سينا پست شده است مشاهده پست
                            سلام پر ريسك جان من هم غمارگ دارم هم غبهشر ، جفتشونم تو ضررم ، نظرتون چيه ؟ با ضرر خارج شم يا نگه دارم؟
                            اقا غبشهر که دوستان خبر اجرایی شدن افزایش سرمایه از محل سود انباشته تا حداکثر یک ماه اینده رو زدن!۷۰ % افزایش سرمایه قابل چشم پوشی نیست!نگه دار به نظرم،انشالله یک ماه دیگه با سود خوب میفروشی!;)
                            تمام سال من بی تو...

نظر

• کارآمد
                              عضو فعال
                              • دی ۱۳۸۹
                              • ۳۱۵

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است مشاهده پست
                              اقا غبشهر که دوستان خبر اجرایی شدن افزایش سرمایه از محل سود انباشته تا حداکثر یک ماه اینده رو زدن!۷۰ % افزایش سرمایه قابل چشم پوشی نیست!نگه دار به نظرم،انشالله یک ماه دیگه با سود خوب میفروشی!;)
                              دوست عزيز لينك خبر رو ميشه بذاريد؟

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
                                ستاره دار (۲)
                                • تیر ۱۳۹۱
                                • ۱۲۸۱

در اصل توسط امير سينا پست شده است مشاهده پست
                                سلام دوست عزیز! در هر دوی این سهام، سهام ارزنده ای هستن. اما اخبار منفی پیرامون این سهام برخی از دوستان رو تحریک به فروش می کنه. هر ۱۰ تا ۱۵ درصد افت می تونین میانگین رو پایین بیارین. چون در ارزندگی هر دوی این سهام شکی نیس. در غبشهر خبر افزایش سرمایه ۷۰ درصدی وجود داره و در غمارگ بحث فروش زمین تا خرداد ماه. فقط یادتون باشه که درصد رو رعایت کنین.
                                در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

در حال کار...