در اصل توسط کارآمد پست شده است
مشاهده پست
چی .......چرا؟؟؟؟
جمع کردن
X
-
دوست عزیز خبر که بیاد روی خبرگزاری که دیگه زمان فروش سهم می رسه. شما گزارش ۶ ماهه رو خونده باشی کافیه. ضمن اینکه دوستان با مسئولین شرکت تماس گرفتن و اطلاعاتی دریافت کردن.در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
-
احتمالا اردرها کار جناب کهنه سوار بودهدر اصل توسط m.r_moradi پست شده است مشاهده پستامروز به وضوح معلوم بود فشار خرید زیاد شده!سفارشای خرید ۱۰۰-۱۵۰ هزارتایی میومد روی سیستم...فروشنده نداشت!
به نظرم نزدیکی های رالی هستیم...حداکثر تا شنبه اینده!
;)
نظر
-
در اصل توسط parvaz پست شده است مشاهده پستاحتمالا اردرها کار جناب کهنه سوار بوده
;)
نه دوست عزیز. اوردرهای کرمانشاه کار من نبوده ولی نمودارشو لحظه به لحظه چک می کردم نشون دهنده ی این بود که این بار از این مقاومت رها می شه. واسه همین در آخرین لحظه دویدیم و خودمونو انداختیم توی اتوبوس کرماشا. ما از این پولا نداریم اما خدا بخواد یه روزی از این اوردر ها می چینیم.
راستی صفحه ی ۱۳۰۰ مبارک باشه. بترکه چشم حسود.آخرین ویرایش توسط اشکبوس کهنه سوار؛ ۱۳۹۱/۰۸/۲۳، ۱۳:۴۱.در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
نظر
-
سلام..در اصل توسط امير سينا پست شده است مشاهده پستسلام پر ريسك جان من هم غمارگ دارم هم غبهشر ، جفتشونم تو ضررم ، نظرتون چيه ؟ با ضرر خارج شم يا نگه دارم؟
با این شرایطی که داریم پیش میریم وتحریمها اگر سازشی نباشه ..
چند وقت دیگه کل کشور میخوابه ومیره تو رکود چون کسری بودجه شدید داره شکل میگیره وگرفته وپروژ ه ها تمام وکمال خواهد خوابید متاسفانه ...ان وقت دوستان متوجه خواهند شد چرا غمارگ وغبشهر رو کمریسک ترین سهام بازار گفتم ..
این قسمت مواد غذایی مردم هست ..اهن فولاد مس وغیره نیست که با خوابیدن پروژ ها اینها هم خطر کمبود فروش رکود باشه توشون ..روغن هست ...مردم از هرچه بگذزن از شکم نمی توانن بگذرن ..
حال تصمیم باشما ..بنده میگم اینده از این این سهام هست ..اگر درصد رو در سبد رعایت کردی نگهداری کن به وقتش جبران می کنند وشاید روزی برسه که ارزو کنی تمام سبد رو این دو سهم میکردی؟؟؟
نظر
-
تکنیکالی بالای ۱۰۳ دوام بیاره همچنان در کوتاه مدت صعودی هست با هدف ۱۳۰ ..در اصل توسط javad پست شده است مشاهده پستبا درود خدمت پرریسک عزیز و دوستان
فباهنر از چند محل جای تعدیل داره و قیمتش الان ۱۰۳ تومن
۱-فروش صادراتیش تو شش ماهه اول ۱۱میلیون دلار بود که اگه همین دلاراش را بانرخ ۲۶۰۰نه ۱۶۰۰فروخته بود تو شش ماهه بابت هر سهم ۲۵ تومن ساخته بود و الان قیمتش ۲۰۰ تومن بود
۲- از طرفی طرح تولید لوله مسی شیاردار که سال قبل راه افتاده که تولید کمی داشته و من یحتمل تولیدش از سر گرفته میشه
۳- طرح مطلس (ضرب سکه) که پذیرش از کشورهای همسایه مثل عراق هم گرفته (شنیده شده) داره راه میفته ......
۴- چند روزه که مس کاتد که خوراکشه تو بورس کالا قیمتش اومده پایین و چند روز پیش صادراتش ممنوع شد یعنی فملی که ناز میکرد الان باید ناز باهنر رو بکشد...
فباهنر رو مثل فنر جمع شده ای میبینم کاملا بنیادی اگر کسی دیدش میان مدت وبلند مدته پیشنهاد من فباهنره تصمیم با دوستان......
منتظر نظر پرریسک عزیز هم هستم....
نظر
-
پرریسک جان
شما چرا به همه بازار یک p/e میدی؟
صنایع مختلف p/e های مختلفی دارن
همه نمیتونن یک p/e بگیرن
الان چرا بعضی از سهام با نسبت بالای P/e خرید و فروش میشن؟
یادمه شما گفتین قندیها هر ۱۰۰ تومن افرایش نرخ شکر سوددهی اونا ۵۰ تومن میره بالا
خوب الان از ۱۱۷۵ دارن ۱۴۰۰ میفروشن
این منطقی نیست
نظر
-
اون زمان قزوین زیر ۶۰۰ بود ..الان بالای ۱۱۰۰ هست..در اصل توسط تاران پست شده است مشاهده پستپرریسک جان
شما چرا به همه بازار یک p/e میدی؟
صنایع مختلف p/e های مختلفی دارن
همه نمیتونن یک p/e بگیرن
الان چرا بعضی از سهام با نسبت بالای P/e خرید و فروش میشن؟
یادمه شما گفتین قندیها هر ۱۰۰ تومن افرایش نرخ شکر سوددهی اونا ۵۰ تومن میره بالا
خوب الان از ۱۱۷۵ دارن ۱۴۰۰ میفروشن
این منطقی نیست
در ضمن کجا بنده پی برای برابر دادم ..انکاری شما پی بریا قنیدها رو نگاه نکردی بالای ۱۰-۱۵-۲۰ هست ..
هر قوت شکر شد بالای ۱۶۰۰ تومن بازم به این گروه پی برای بالاتر میدیم با این نرخ شکر بالایی ندارن ورشد پیشخور شده شاید افت نکنن ولی رشد هم نمی کنن ...
نظر
-
جناب پرریسک خگستر حد ضرر رو شکست؟یه خبر هایی ازش دارم دلم هم نمیاد بفروشمش فقط به دید نوسان می خوام بدونم.
نظر
-
جناب پرریسک ذوب را مناسب تر می دانید یا فولاد را ؟؟؟در اصل توسط پرریسک پست شده است مشاهده پستروند سهم صعودی هست ..روند صعودی با کسی تعارف نداره ..هدف ۴۰۰ ..حد ضرر ۲۸۹ بزارن دوستان ..
ممنونسلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.
نظر
-
داداش گلم اگه دوس داری واست از شیراز بیارم. ۲تا روغن لادن واسه کهنه سوار آوردم چشاش داشت برق میزد.در اصل توسط حسینی پست شده است مشاهده پستدوست عزیز؛قیمت مصرف کننده روغن۱.۵لیتری(۱.۳۵کیلویی)مایع لادن ۶۱۰۵تومان است که روی بطری آن حک شده است و روغن ۳لیتری(۲.۷کیلویی)مایع نینا هم۱۲۴۱۰تومن قیمت خورده است و خود من همین چند روز پیش خریده ام حالا چطور ممکن است که روغن۹۰۰میلی لیتری۳۱۷۰تومان باشد؟.... البته فقط درصورتی ممکن است که فروشگاهها هنوز روغن به قیمت قبل را داشته باشند که امری جداگانه است
اشکال نداره سری بعد که رفتم واسه تو هم میارم. البته دیگه قیمت روی جلد بهتون نمیدم، آخه یه جوری باید کرایه ما دربیاد...[SIZE=۴][COLOR="#۰۰۰۰CD"]هر آنچه به زندگی دیگران بفرستیم،به زندگی خودمان بر می گردد.*ادوین مارکهام*[/COLOR][/SIZE]
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است مشاهده پستسلام..
با این شرایطی که داریم پیش میریم وتحریمها اگر سازشی نباشه ..
چند وقت دیگه کل کشور میخوابه ومیره تو رکود چون کسری بودجه شدید داره شکل میگیره وگرفته وپروژ ه ها تمام وکمال خواهد خوابید متاسفانه ...ان وقت دوستان متوجه خواهند شد چرا غمارگ وغبشهر رو کمریسک ترین سهام بازار گفتم ..
این قسمت مواد غذایی مردم هست ..اهن فولاد مس وغیره نیست که با خوابیدن پروژ ها اینها هم خطر کمبود فروش رکود باشه توشون ..روغن هست ...مردم از هرچه بگذزن از شکم نمی توانن بگذرن ..
حال تصمیم باشما ..بنده میگم اینده از این این سهام هست ..اگر درصد رو در سبد رعایت کردی نگهداری کن به وقتش جبران می کنند وشاید روزی برسه که ارزو کنی تمام سبد رو این دو سهم میکردی؟؟؟
جعفر جان . خسته نباشی
حرفت کاملا صحیح است ولی اگر به این دولته میگن برای اینکه آمار دور شکم ملت رفته بالا و چربیشون رفته رو قرمز روغن نمیدیم . همه باید آب پز بخورند :d[B][COLOR="#۰۰۰۰FF"]یک اتاق ، اندکی نور، سکوت
من خدایی دارم که همین نزدیکی است
در امتداد لحظه هایم
هر روز….![/COLOR][/B]
نظر
-
چند وقت قبل گفتیم قیمت ملک بدجور در شهر ما رفته بالا از زمین گرفته تا اپارتمان ..
دوستان گفتن در تهران رکوده هیچ خبری نیست ...من که تهران نیستم ..
والان اکثر تالارها خبر گزاریها از رشد قیمت مسکن ورشد امار معاملات مسکن در تهران خبر میدن ودر بورس هم سهام ساختمان شدن لیدر ..
خوب شاید این تهران اون تهران مد نظر دوستان یسنت..
از گروهس اختمان بارها اشاره شده بود ثتران ثشرق ثباغ اس پ وثامان در صدر لیست خرید هستن به دید مجمع ..این گروه تعدیل ندارن ولی چون میرن مجمع وبا توجه به پی بریا مفت جای رشد ۳۰ درصدی دارن ..همون زمان هم گفتیم ..
نظر
-
با هرقیمتی محکوم به صعود هستن ...در اصل توسط زبل شیرازی پست شده است مشاهده پستداداش گلم اگه دوس داری واست از شیراز بیارم. ۲تا روغن لادن واسه کهنه سوار آوردم چشاش داشت برق میزد.
اشکال نداره سری بعد که رفتم واسه تو هم میارم. البته دیگه قیمت روی جلد بهتون نمیدم، آخه یه جوری باید کرایه ما دربیاد...
نظر
-
در اصل توسط parvaz پست شده است مشاهده پستجعفرخان نظرتون روی وپترو هنوز مثبته ؟؟پر ریسک جاندر اصل توسط پرریسک پست شده است مشاهده پستبله مثبت هست ..دفعه قبل نمی دونم چه کسی با نامردی تمام سهم رو برد زیر ۹۲ ولی هر کی بود خیلی ...بیخیال
ببینم اینبار می توهه ۱۰۰ رو بشکنه ..همچنان انتظار ۱۳۰ ازش دارم حالا هر قدر میخوان بزنن تو سرش مهم نیست ولی اون قیمت رو خواهد دید ...
زیرمجموعه های وپترو هر کدام نزدیک ۱۰۰ درصد رشد داشتند دیگه خود وپترو به قول شما باید حداقل تا ۱۳۰ بره
جالبه که امروز شدوص حجم مبناش هم پر نشد
نظر

نظر