در اصل توسط کارآمد پست شده است
View Post
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
-
در اصل توسط parvaz پست شده است View Postاحتمالا اردرها کار جناب کهنه سوار بوده
;)
نه دوست عزیز. اوردرهای کرمانشاه کار من نبوده ولی نمودارشو لحظه به لحظه چک می کردم نشون دهنده ی این بود که این بار از این مقاومت رها می شه. واسه همین در آخرین لحظه دویدیم و خودمونو انداختیم توی اتوبوس کرماشا. ما از این پولا نداریم اما خدا بخواد یه روزی از این اوردر ها می چینیم.
راستی صفحه ی 1300 مبارک باشه. بترکه چشم حسود.آخرین ویرایش توسط اشکبوس کهنه سوار؛ 2012/11/13, 13:41.در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
نظر
-
در اصل توسط امير سينا پست شده است View Postسلام پر ريسك جان من هم غمارگ دارم هم غبهشر ، جفتشونم تو ضررم ، نظرتون چيه ؟ با ضرر خارج شم يا نگه دارم؟
با این شرایطی که داریم پیش میریم وتحریمها اگر سازشی نباشه ..
چند وقت دیگه کل کشور میخوابه ومیره تو رکود چون کسری بودجه شدید داره شکل میگیره وگرفته وپروژ ه ها تمام وکمال خواهد خوابید متاسفانه ...ان وقت دوستان متوجه خواهند شد چرا غمارگ وغبشهر رو کمریسک ترین سهام بازار گفتم ..
این قسمت مواد غذایی مردم هست ..اهن فولاد مس وغیره نیست که با خوابیدن پروژ ها اینها هم خطر کمبود فروش رکود باشه توشون ..روغن هست ...مردم از هرچه بگذزن از شکم نمی توانن بگذرن ..
حال تصمیم باشما ..بنده میگم اینده از این این سهام هست ..اگر درصد رو در سبد رعایت کردی نگهداری کن به وقتش جبران می کنند وشاید روزی برسه که ارزو کنی تمام سبد رو این دو سهم میکردی؟؟؟
نظر
-
در اصل توسط javad پست شده است View Postبا درود خدمت پرریسک عزیز و دوستان
فباهنر از چند محل جای تعدیل داره و قیمتش الان 103 تومن
1-فروش صادراتیش تو شش ماهه اول 11میلیون دلار بود که اگه همین دلاراش را بانرخ 2600نه 1600فروخته بود تو شش ماهه بابت هر سهم 25 تومن ساخته بود و الان قیمتش 200 تومن بود
2- از طرفی طرح تولید لوله مسی شیاردار که سال قبل راه افتاده که تولید کمی داشته و من یحتمل تولیدش از سر گرفته میشه
3- طرح مطلس (ضرب سکه) که پذیرش از کشورهای همسایه مثل عراق هم گرفته (شنیده شده) داره راه میفته ......
4- چند روزه که مس کاتد که خوراکشه تو بورس کالا قیمتش اومده پایین و چند روز پیش صادراتش ممنوع شد یعنی فملی که ناز میکرد الان باید ناز باهنر رو بکشد...
فباهنر رو مثل فنر جمع شده ای میبینم کاملا بنیادی اگر کسی دیدش میان مدت وبلند مدته پیشنهاد من فباهنره تصمیم با دوستان......
منتظر نظر پرریسک عزیز هم هستم....
نظر
-
پرریسک جان
شما چرا به همه بازار یک p/e میدی؟
صنایع مختلف p/e های مختلفی دارن
همه نمیتونن یک p/e بگیرن
الان چرا بعضی از سهام با نسبت بالای P/e خرید و فروش میشن؟
یادمه شما گفتین قندیها هر 100 تومن افرایش نرخ شکر سوددهی اونا 50 تومن میره بالا
خوب الان از 1175 دارن 1400 میفروشن
این منطقی نیست
نظر
-
در اصل توسط تاران پست شده است View Postپرریسک جان
شما چرا به همه بازار یک p/e میدی؟
صنایع مختلف p/e های مختلفی دارن
همه نمیتونن یک p/e بگیرن
الان چرا بعضی از سهام با نسبت بالای P/e خرید و فروش میشن؟
یادمه شما گفتین قندیها هر 100 تومن افرایش نرخ شکر سوددهی اونا 50 تومن میره بالا
خوب الان از 1175 دارن 1400 میفروشن
این منطقی نیست
در ضمن کجا بنده پی برای برابر دادم ..انکاری شما پی بریا قنیدها رو نگاه نکردی بالای 10-15-20 هست ..
هر قوت شکر شد بالای 1600 تومن بازم به این گروه پی برای بالاتر میدیم با این نرخ شکر بالایی ندارن ورشد پیشخور شده شاید افت نکنن ولی رشد هم نمی کنن ...
نظر
-
جناب پرریسک خگستر حد ضرر رو شکست؟یه خبر هایی ازش دارم دلم هم نمیاد بفروشمش فقط به دید نوسان می خوام بدونم.
نظر
-
-
در اصل توسط حسینی پست شده است View Postدوست عزیز؛قیمت مصرف کننده روغن1.5لیتری(1.35کیلویی)مایع لادن 6105تومان است که روی بطری آن حک شده است و روغن 3لیتری(2.7کیلویی)مایع نینا هم12410تومن قیمت خورده است و خود من همین چند روز پیش خریده ام حالا چطور ممکن است که روغن900میلی لیتری3170تومان باشد؟.... البته فقط درصورتی ممکن است که فروشگاهها هنوز روغن به قیمت قبل را داشته باشند که امری جداگانه است
اشکال نداره سری بعد که رفتم واسه تو هم میارم. البته دیگه قیمت روی جلد بهتون نمیدم، آخه یه جوری باید کرایه ما دربیاد...[SIZE=4][COLOR="#0000CD"]هر آنچه به زندگی دیگران بفرستیم،به زندگی خودمان بر می گردد.*ادوین مارکهام*[/COLOR][/SIZE]
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postسلام..
با این شرایطی که داریم پیش میریم وتحریمها اگر سازشی نباشه ..
چند وقت دیگه کل کشور میخوابه ومیره تو رکود چون کسری بودجه شدید داره شکل میگیره وگرفته وپروژ ه ها تمام وکمال خواهد خوابید متاسفانه ...ان وقت دوستان متوجه خواهند شد چرا غمارگ وغبشهر رو کمریسک ترین سهام بازار گفتم ..
این قسمت مواد غذایی مردم هست ..اهن فولاد مس وغیره نیست که با خوابیدن پروژ ها اینها هم خطر کمبود فروش رکود باشه توشون ..روغن هست ...مردم از هرچه بگذزن از شکم نمی توانن بگذرن ..
حال تصمیم باشما ..بنده میگم اینده از این این سهام هست ..اگر درصد رو در سبد رعایت کردی نگهداری کن به وقتش جبران می کنند وشاید روزی برسه که ارزو کنی تمام سبد رو این دو سهم میکردی؟؟؟
جعفر جان . خسته نباشی
حرفت کاملا صحیح است ولی اگر به این دولته میگن برای اینکه آمار دور شکم ملت رفته بالا و چربیشون رفته رو قرمز روغن نمیدیم . همه باید آب پز بخورند :d[B][COLOR="#0000FF"]یک اتاق ، اندکی نور، سکوت
من خدایی دارم که همین نزدیکی است
در امتداد لحظه هایم
هر روز….![/COLOR][/B]
نظر
-
چند وقت قبل گفتیم قیمت ملک بدجور در شهر ما رفته بالا از زمین گرفته تا اپارتمان ..
دوستان گفتن در تهران رکوده هیچ خبری نیست ...من که تهران نیستم ..
والان اکثر تالارها خبر گزاریها از رشد قیمت مسکن ورشد امار معاملات مسکن در تهران خبر میدن ودر بورس هم سهام ساختمان شدن لیدر ..
خوب شاید این تهران اون تهران مد نظر دوستان یسنت..
از گروهس اختمان بارها اشاره شده بود ثتران ثشرق ثباغ اس پ وثامان در صدر لیست خرید هستن به دید مجمع ..این گروه تعدیل ندارن ولی چون میرن مجمع وبا توجه به پی بریا مفت جای رشد 30 درصدی دارن ..همون زمان هم گفتیم ..
نظر
-
در اصل توسط زبل شیرازی پست شده است View Postداداش گلم اگه دوس داری واست از شیراز بیارم. 2تا روغن لادن واسه کهنه سوار آوردم چشاش داشت برق میزد.
اشکال نداره سری بعد که رفتم واسه تو هم میارم. البته دیگه قیمت روی جلد بهتون نمیدم، آخه یه جوری باید کرایه ما دربیاد...
نظر
-
در اصل توسط parvaz پست شده است View Postجعفرخان نظرتون روی وپترو هنوز مثبته ؟؟در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postبله مثبت هست ..دفعه قبل نمی دونم چه کسی با نامردی تمام سهم رو برد زیر 92 ولی هر کی بود خیلی ...بیخیال
ببینم اینبار می توهه 100 رو بشکنه ..همچنان انتظار 130 ازش دارم حالا هر قدر میخوان بزنن تو سرش مهم نیست ولی اون قیمت رو خواهد دید ...
زیرمجموعه های وپترو هر کدام نزدیک 100 درصد رشد داشتند دیگه خود وپترو به قول شما باید حداقل تا 130 بره
جالبه که امروز شدوص حجم مبناش هم پر نشد
نظر
نظر