کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
دوست عزیز با خریدی که یه حقوقی به میزان بسیار قابل توجه در این سهم آس پ در چند روز گذشته انجام داده و با توجه به نمودار این سهم و عبور از مقاومت420 و مجمع پیش رو، پیشنهاد بسیار خوبیه. حداقل تا 480
نگین نگفتینا
در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
قابل توجه غبشهریها وغمارگیها:با اطلاعاتی که امروز گرفتم فهمیدم که مدیران این دوشرکت این بازیو تارسوندن قیمت تا 1100 و300 ادامه میدن .این دوسهم به شدت عطش اینارو برای بدست آوردن سهم بیشتر توقیمت پایینتر بیشترکرده ولی نگران نباشید واز چندروزدیگه شاهد صعود این 2تا باشیم بابازدهی100% پس منم این فرصتو ازدست نمیدمو بزودی 15%غبشهری میشم.#:-s
سلام خدمت تمامی دوستان و صبح بخیر
کمی نقدینگی دارم
میخوام بین ذوب و فولاد و شبندر و فاسمین یکی رو انتخاب کنم که ریسکش پایین باشه چون با غبشهر تو ضررم و میخوام یکی از اینا رو که ارومترن انتخاب کنم؟ هل من ناصر ینصرنی؟
آقا جعفر نظرت درباره این پست چیه؟ به نظر میرسه این افزایش نرخ قند و شکر قطعی باشه.
گزارش بازار سه شنبه 23 آبان 1391
در سهام قند و شکر این روزها شاهد اخباری مبنی بر افزایش قیمت ارز مرجع و افزایش نرخ محصولات هستیم که میتواند با اعلام رسمی آن شاهد اقبال بیشتر بازار به این گروه باشیم.
در بین تحرکات مثبت این شرکتها، شاهد حضور دو حقوقی جدید به این گروه هستیم.
در نماد قثابت ، شركت تجهيزات پزشكي مهرگان تامين پارس از زیرمجموعه های ساتا با 1,178,113 سهم به ترکیب سهامداری قند ثابت ملحق شد.
در نماد قنیشا شرکت سرمایه گذاری دانایان پارس با 500,000 سهم به ترکیب سهامداری قنیشا وارد شد. مجموعه دانایان پارس به همراه سبد دانایان پارس در مجموع سهامدار 1,059,300 قند نیشابور هستند.
کارشناسان با توجه به زمان اعلام رسمی افزایش قیمت قند و شکر و صدور مجوز از سوی سازمان حمایت از تولیدکننده و مصرف کننده، شرکتهای بنیادی این گروه نظیر قپیرا ، اصفهان ، هگمتان را مطلوب ارزیابی میکنند.
فكر كنم سر سپه بود كه قپيرا هاش رو فروخت ، كه بعد از فروش سهامش ، قپيرا 50 در صد رشد كرد.
اونجا 4 ميليون داشت
اينجا تو غبشهر 11 ميليون داره
اگه بخواد اين 11 تا رو بفروشه تا سهم بره بالا ، فكر كنم موهامون سفيد شه
خدا كنه با همين مقدار فروشش ، كه تا ديروز فروخته مشكلش حل بشه
[B][COLOR="#008000"][COLOR="#B22222"]@};- هر شخص خود مسئول خرید و فروش خود است-@};-[/COLOR][/COLOR][/B]
فكر كنم سر سپه بود كه قپيرا هاش رو فروخت ، كه بعد از فروش سهامش ، قپيرا 50 در صد رشد كرد.
اونجا 4 ميليون داشت
اگه بخواد اين 11 تا رو بفروشه تا سهم بره بالا ، فكر كنم موهامون سفيد شه خدا كنه با همين مقدار فروشش ، كه تا ديروز فروخته مشكلش حل بشه
فکر نکنم مشکلی داشته باشه.بارها داشت صف خرید میشد که بشدت در قیمت های پائین عرضه های شدید با رنج منفی داشته
طوری زندگی کنیم که وقتی فرزندان مان به [COLOR="#008000"]انصاف[/COLOR] ، [COLOR="#008000"]عدالت[/COLOR] ، [COLOR="#008000"]مسئولیت[/COLOR] و [COLOR="#008000"]شرافت[/COLOR] فکر می کنند ما را به خاطر بیاورند
اونجا 4 ميليون داشت
اگه بخواد اين 11 تا رو بفروشه تا سهم بره بالا ، فكر كنم موهامون سفيد شه
خدا كنه با همين مقدار فروشش ، كه تا ديروز فروخته مشكلش حل بشه
نظر