چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • پرریسک
    عضو فعال
    • Feb 2012
    • 6797

در اصل توسط vahid68 پست شده است View Post
    تو به زیر کشیدن غبشهر لیدره هر جوری بود ثابت کرد
    تو این گروه چهار سهم (غمارگ و غبشهر و غپینو و وبشهر) مثل حلقه زنجیر به هم وصلند ولی تا این لامصب غبشهر راه نیفته بقیه کشک
    ما که خیلی وقته میگیم غبشهر لیدر هست ..ولی دوستان می گفتن بیشخصیت هست ..نمی دونم غمارگ لیدره غپینو لیدره غاذر در پیت لیدره ..تحویل بگیرید ..غبشهر کل گروه رو به زیر کشیده حتی فمارگ که پی برای کمتر هم داره رو داره پایین میاره ..

نظر

• پرریسک
      عضو فعال
      • Feb 2012
      • 6797

در اصل توسط Jamshidyar پست شده است View Post
      جعفرجان خدا قوت
      یادش بخیر سر قزوین هم می گفتی سهم با ارزشه حد ضرر نداره، اومد پایین بخرید. امیدوارم تا سال آینده غبشهر خاطره قزوین رو زنده کنه دوباره
      دوستان اگر فقط یک سهم بهتر از این دوتا پیدا کردن معرفی کنن با تحلیل تا ما هم بخریم ..

هر جور حساب کردم هیچ وهیچ سهمی به این اندازه کم ریسک وبه این اندازه سود اور وجود نداره ..حالا هر قدر پایین تر بهتر ..ما که عجله نداریم واز رالی بازار هم استفاده می کینم ...

یاد قزوین به خیر ..چه رالی بود ...وقتی رالی در 1400 تمام شد تازه در همه تالارها قزوین قزوین همه می کردن ..و

نظر

• پرریسک
        عضو فعال
        • Feb 2012
        • 6797

در اصل توسط تاران پست شده است View Post
        پرریسک جان
        حمایت بعدی غبشهر و غمارگ رو میگین چقدره
        من تو نمودار دیدم 1000 تومنه
        حمایت غبشهر 1260 بعدی 105..

حمایت غمارگ 320 بعدی 260 ..

خدایی این فروشنده روی فروشنده های قزوین زیر 340 رو دارن سفید می کنن ..ولی خوب برد با اونهایی هست که با تحلیل جلو برن صبور باشن....

شفارس در 250 کسی نمی خریدوحتی صف فروش شد و همون موقع گفته شد بالای 400 تقدیم دوستان فروشنده در صف فروش می کنیم ..امروز در 360 چنان مقاومتی رو شکست که سودای بالای 500 دیدم ...

100 درصد بازدهی ..منتظر هنر نمایی این دو سهم می مانیم ..

نظر

• javad73
          عضو عادی
          • Oct 2012
          • 140

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
          دوستان اگر فقط یک سهم بهتر از این دوتا پیدا کردن معرفی کنن با تحلیل تا ما هم بخریم ..

هر جور حساب کردم هیچ وهیچ سهمی به این اندازه کم ریسک وبه این اندازه سود اور وجود نداره ..حالا هر قدر پایین تر بهتر ..ما که عجله نداریم واز رالی بازار هم استفاده می کینم ...

یاد قزوین به خیر ..چه رالی بود ...وقتی رالی در 1400 تمام شد تازه در همه تالارها قزوین قزوین همه می کردن ..و
          سلام جتاب پر ریسک من که موقع قند قزوین تو این سایت نبودم ولی الان بجای اون از این غبشهر استفاده میکنم که عوض اون رو دربیاره

نظر

• پرریسک
            عضو فعال
            • Feb 2012
            • 6797

در اصل توسط کهنه سوار پست شده است View Post
            سلام. دوست عزیز، فولاد و وتوکا و کرماشا هم به وقتش حرکت خواهند کرد و خیلی ها جا می مونن.
            کرمانشاه احتمال زیاد هفته بعد با شکست 730 رالی رو برای بالای 900وحدود 1000 اغاز کنه ..

فولاد هم بالای 350 میره برا بالای 400
            میمونه وتوکا که کمی بازی در اورد این یکی کمی باید زور بزنه برگرده تو روند صعود ...ولی خوب پایین نداره ..

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
              ستاره دار (2)
              • Jul 2012
              • 1281

وزیر نفت(امروز صبح):
              امروز 3 لیتر گازوئیل در ایران 450 تومان قیمت دارد اما یک لیتر آب معدنی 500 تومان فروخته می شود
              نفت نیوز: وزیر نفت با تشریح برنامه های وزارت نفت برای جلوگیری از قاچاق سوخت، از سهمیه بندی گازوییل و ارائه کارت های هوشمند سوخت به دارندگان خودروهای سنگین برای کنترل مصرف این فرآورده خبرداد و گفت: به زودی ساماندهی دقیقی برای مصرف گازوییل انجام خواهد شد.

وزیر نفت:
              افزایش قیمت بنزین در سال جاری بعید است(خبر مربوط به 17 آبان)

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی: توقف نسیه فروشی نفت به شرکتهای دولتی

حسینی اعلام کرد:
              طرح نفتی مجلس رفاه مردم دنیا راکاهش میدهد/افزایش قیمت نفت در راه است

سخنگوی اقتصادی دولت و وزیر اقتصاد از بررسی طرح فروش کاهش نفت ایران در مجلس خبر داد که در صورت تصویب نهایی، این اقدام باعث بی ثباتی در بازار نفت و در پی آن، افزایش قیمت نفت و غذا و در نهایت کاهش رفاه مردم دنیا میشود.
              آخرین ویرایش توسط اشکبوس کهنه سوار؛ 2012/11/14, 16:51.
              در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

• حبیب
                عضو عادی
                • Jan 2011
                • 252

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                ذوب وشبندر روند صعودی دارن ..

وقتی دلیل صعودی سهمی رو متوجهع نشدی یا رشد اون سهم در کتت نرفت ..با تکنیکال برو جلو ..هر دو سهم هنوز روند صعود دارن تا وقتی روند صعود دارن شما خوش باش...شاید هیچ خبری توشون نباشه ولی خوب بازاره وروند صعود نمیشه باهاش در افتاد ..
                جعفر جان
                کل بازار شده ذوب و شبندر درسته روندشون صعودیه ولی بقیه بازار ول شدن فقط این دو تا دارن میرن بالا به نظرم این خوب نیست این باغث شده همه سهماشونو بفروشن بیان اینا رو بخرن
                بقیه هم اگر بالا برن دو یا سه روز درصد میخورن روز سوم و چهارم مطمئنا منفی میشن

نظر

• hamid_farahy
                  عضو فعال
                  • May 2012
                  • 463

پر ریسک عزیز امروز فاذر خریدم . فاذر و یک بررسی میکین ؟ فکر کنم امروز از شر 195 خلاص شد و صعود کنه . ممنون

نظر

• saeedte
                    عضو فعال
                    • May 2012
                    • 478

مثل اینکه امروز سپه چیزی نفروخته
                    وتوسم هم ۸۰۰۰ دونه خریده
                    تو صفحه غبشهر هنو به روز نشده من از قسمت سهامداران فعال دیدم

نظر

• hamid_farahy
                      عضو فعال
                      • May 2012
                      • 463

دوستان سر سپه امروز در غبشهر نفروخته و توسعه ملی 8000 تا خریده . البته خریدش کم هست ولی اگه مداوم باشه امیدوار کننده میباشد . موفق و شاد باشید .

نظر

• hamid_farahy
                        عضو فعال
                        • May 2012
                        • 463

در اصل توسط saeedte پست شده است View Post
                        مثل اینکه امروز سپه چیزی نفروخته
                        وتوسم هم ۸۰۰۰ دونه خریده
                        تو صفحه غبشهر هنو به روز نشده من از قسمت سهامداران فعال دیدم
                        دوست عزیز تو صفحه غبشهر هم اومد من دیدم .

نظر

• hamid_farahy
                          عضو فعال
                          • May 2012
                          • 463

دوستان غبشهری اگه در چند روز آینده سر سپه عرضه نکنه در بدترین حالت از 1260 برگشت قوی خواهد داشت . با اجازه اساتید . در هر حالت من که تا ته خط هستم چون به تحلیل های پر ریسک عزیز اعتقاد ددارم و یاد صف فروش قزوین در 270 میافتم . موفق باشید .

نظر

• javad73
                            عضو عادی
                            • Oct 2012
                            • 140

در اصل توسط hamid_farahy پست شده است View Post
                            دوستان غبشهری اگه در چند روز آینده سر سپه عرضه نکنه در بدترین حالت از 1260 برگشت قوی خواهد داشت . با اجازه اساتید . در هر حالت من که تا ته خط هستم چون به تحلیل های پر ریسک عزیز اعتقاد ددارم و یاد صف فروش قزوین در 270 میافتم . موفق باشید .
                            سلام دوست عزیز اگه غبشهر تا چند روز همینطوری پیش بره فکر کنم تقریبا همه تک سهم بشیم

نظر

• hamid_farahy
                              عضو فعال
                              • May 2012
                              • 463

در اصل توسط javad73 پست شده است View Post
                              سلام دوست عزیز اگه غبشهر تا چند روز همینطوری پیش بره فکر کنم تقریبا همه تک سهم بشیم
                              دوست گرامی من گفتم در بدترین حالت شایدم از شنبه برگرده دوست گرامی . من که اگه منفی بشه پله دیگه اضافه میکنم .

نظر

• javad73
                                عضو عادی
                                • Oct 2012
                                • 140

برا من زیاد فرق نمیکنه
                                اگه بره بالا که هیچ و اکه بیاد پایین یه پله اضافه میکنم

نظر

در حال کار...
                                X