چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مخبرالدوله
    عضو فعال
    • May 2012
    • 5228

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
    غبشهر منو یاد قند اصفهان میندازه که چطور از 2000 تومن آوردنش تا 1200....قند اصفهان 1200 تومنی بهترین سهم بازار تو زمان خودش باش
    جناب آریو
    با نظر شما موافقم...
    منتهی ممکنه سهامدار عمده روی قیمت سهم فشار بیاره....
    ولی سود سازی شرکت روند خودشو خواهد داشت.

مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

نظر

• ".احسان."
      عضو فعال
      • Sep 2012
      • 2676

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
      در ارومیه ساختمان (اپارتمان)40 تا50 درصد کشید بالا ..خوبم خریدارد داره فروشنده پیدا کن...

زمین هم که بالای 100 درصد رشد کرده ..

خدایی حساب کردم طلا بورس ارز هیچ چیز بازدهی زمین رو نمیده ..زمین اگر کسی صبور باشه بیشترین بازدهی رو میده ..البته به قیمت خرید بشه در منطقه خوب باشه ...ولی خوب صبر میخواد ..
      جناب پرريسك عزيز
      100% رشد؟؟!! كجا؟!!!
      تهران كه ركورده!!

آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
      کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@

نظر

• Godfathers
        عضو عادی
        • May 2011
        • 256

جعفر آقا با توجه به خبر تغیر نرخ مرجع به 2500 تومان از اول آذر به نظر شما میتونیم آماده خود نمایی مجدد گروه قندی از اول آذر یا حتی از روز شنبه باشیم.
        اگر اینطور هست به ترتیب کدام سهم از گروه قند رو به دوستان پیشنهاد می دهید.
        سپاس فراوان.

نظر

• h00mi
          عضو فعال
          • Aug 2012
          • 504

سلام پرریسک خان با توجه به عرضه اولیه زوی زنگان در دوشنبه هفته جاری ... خرید کروی را در شنبه مناسب می دانید؟ نوسان 10% انتظار کروی را می کشد؟

هر لحظه ی با تو بودنم محبوب است.. دور از تو همیشه در دلم آشوب است...
          هر وقت قرار است به من سر بزنی.. "اهواز" برای راه رفتن خوب است...

نظر

• aminian
            كاربر فعال
            • Oct 2012
            • 663

در اصل توسط Godfathers پست شده است View Post
            جعفر آقا با توجه به خبر تغیر نرخ مرجع به 2500 تومان از اول آذر به نظر شما میتونیم آماده خود نمایی مجدد گروه قندی از اول آذر یا حتی از روز شنبه باشیم.
            سپاس فراوان.
            سید جوون
            اگه ممکنه مشخص کن سهام چه قندیایی در چه قیمتایی برا خرید مناسبن با توجه به همین شرایط

نظر

• ron
              عضو عادی
              • Aug 2012
              • 243

بزرگواران کسی از دوست عزیزمون آقا سعید پور احمدی خبر داره ؟خیلی وقته افتخار ندادن دلواپسشون شدیم امید که تندرست و پیروز باشن
              [COLOR="#800080"][SIZE=1][CENTER]نیما یوشیج در جشن یک سالگی فرزندش : پسرم یک بهار تابستان پاییز و زمستان را دیدی از این پس همه چیز جهان تکراری است جز مهربانی کردن[/CENTER][/SIZE][/COLOR]

نظر

• پرریسک
                عضو فعال
                • Feb 2012
                • 6797

در اصل توسط Godfathers پست شده است View Post
                سپاس فراوان.
                نرخ مرجع کجا گفته شده 2500 هست ...؟؟؟؟

گفتن رو 2500 تک نرخی میشه .....البته گفتن حالا بتونن یا نتونن باید صبر کرد ..

نرخ مرجع کالاهای اساسی 1226 هست وباید دید بودجه سال بعد با چه نرخی بسته میشه ..هنوز رقم بود جه نیامده ..

ولی خوب تکنیکالی قنیشا بالای 1550 وقشیر بالای 1055 با حد ضر 1550 و1055 هر کی خواست می تونه بخره ..در ضمن قنیدها هنر نمایی رو کردن خیلی هاشون ..در اخر شکر هر وقت بالای 1500 تا 1600 درب کارخانه قیمت خورد میشه به رالی بعدی امید داشت وگرنه رشد ها با این قیمت شکر پیشخور شده فعلا ..

البته باید توافق هم نشه تا این گروه در صدر بمونه ...خلاصه گفتم بالایی ها تکنیکالیی با حد ضرر گفته شده هر که دوست داشت وارد بشه ..

نظر

• پرریسک
                  عضو فعال
                  • Feb 2012
                  • 6797

در اصل توسط h00mi پست شده است View Post
                  سلام پرریسک خان با توجه به عرضه اولیه زوی زنگان در دوشنبه هفته جاری ... خرید کروی را در شنبه مناسب می دانید؟ نوسان 10% انتظار کروی را می کشد؟
                  سلام..
                  فاسمین در صدر هست بالای 660 دوام بیاره میره برای بالای 900 ..
                  کروی هم در ردیف بعدی هست بالای 260 دوام بیاره انتظار رشد تا بالای 350 دارم ..گروه روی به بازار بدهکار هستن خیلی از رشد عقب موندن ..

نظر

• پرریسک
                    عضو فعال
                    • Feb 2012
                    • 6797

در اصل توسط ".احسان." پست شده است View Post

جناب پرريسك عزيز
                    100% رشد؟؟!! كجا؟!!!
                    تهران كه ركورده!!

بار دوم به شما میگم ..
                    ارومیه ..البته زمین خیلی رشد کرده والبته همیشه اینگونه هست ..

در ملک اگر قصد سرمایه گذاری دارید روی زمین سرمایه گذاری کنید که بازدهی خیلی بیشتر داره تا اپارتمان ومنزل ...

زمین که 6 ماه قبل 15 میل نمی خریدن همین دو روز قبل 40 میل فروخته شد ..بنده کم گفتم بازدهی خود حساب کنید ..
                    چند وقت قبل هم گفتم زمینی خرید شد در 38 تومن که 55 فروخته شد چند روز قبل ..کمتر از یک ماه ...حالا تا هر جا بره مبارک خریدارش..

همین ملک دم عید 25 تومن بود ...

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
                      ستاره دار (2)
                      • Jul 2012
                      • 1281

در اصل توسط ron پست شده است View Post
                      بزرگواران کسی از دوست عزیزمون آقا سعید پور احمدی خبر داره ؟خیلی وقته افتخار ندادن دلواپسشون شدیم امید که تندرست و پیروز باشن
                      سلام. داداش گل. دلواپس نشین. صبح پیام خصوصی داد. سرش شلوغه. اطمینان دارم که با کلی انرژی برمی گرده
                      در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

• hamid_farahy
                        عضو فعال
                        • May 2012
                        • 463

پرریسک عزیز 4 شنبه فاذر خریدم . میخوام شنبه هم اضافه کنم . یک بررسی میکنین؟ با تشکر

نظر

• پرریسک
                          عضو فعال
                          • Feb 2012
                          • 6797

در اصل توسط hamid_farahy پست شده است View Post
                          پرریسک عزیز 4 شنبه فاذر خریدم . میخوام شنبه هم اضافه کنم . یک بررسی میکنین؟ با تشکر
                          بالای 200 بیاد می تونه تا 220-240 بره ...مقاومت بسیار سختی در پیش هست باید دید می تونه بشکنه ..از اونور حفاری لیدر گروه هم داره به مقاوت نزدیک میشه ..اگر بشکنن با توجه به جو وخبرهایی که فرت فرتت داره از مذاکره وتوافق میاد شاید نوسان خوبی بدن تحت این اخبار فعلا تا راست ودروغ این خبرها معلوم بشه ...

حد ضرر 200 اگر تونست بشکنه ..

نظر

• hamid_farahy
                            عضو فعال
                            • May 2012
                            • 463

پرریسک عزیز اگه توافقی یاشه چرا این حتاید که از تحریم خیلی آسیب دیده تکون نمیخوره ؟

نظر

• پرریسک
                              عضو فعال
                              • Feb 2012
                              • 6797

در اصل توسط hamid_farahy پست شده است View Post
                              پرریسک عزیز اگه توافقی یاشه چرا این حتاید که از تحریم خیلی آسیب دیده تکون نمیخوره ؟
                              اگه توافقی در کار باشه برخواهد گشت ..فعلا همش حدس وگمان هست وگرنه گروه خودرو از همهی گروهها بیشتر صدمه دیدن ..

هنوز خبری نشده اگر خبری شد این گروهها وسهمها رشد نکردن ان وقت حرف شما درست ..فعلا همه چیز حدس وگمان وشایعه هست ودر این گونه موارد باید دست به عصا راه رفت ..

سهامی خرید کرد که توافق بشه یا نشه باز هم سود ساز باشه ..قیمت مناسب پی برای مناسب داشته باشه ..چون شریاط به گونه ای هست که هر اتفاقی ممکنه رخ بده ..

بارها گفتم چاره ای جز توافق نیست حالا هرقدر میخوان لفت بدن ..اخر سر توافق خواهند کرد .

نظر

• hamid_farahy
                                عضو فعال
                                • May 2012
                                • 463

پر ریسک عزیز ببخشید زیاد سوال میکنم . توافق چه تاثیری رو غمارگ و غبشهر خواهند داشت؟

نظر

در حال کار...
                                X