در اصل توسط saeedte پست شده است
View Post
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
-
در اصل توسط eli77 پست شده است View Postسید جان فسپا یا فلامی ؟
فلامی سهم شناته نشده تو بازار هست ولی وتوسم داره میفروشه مدیتریتی داره در بازار عرضه می کنه واز اردرهای بالای 50 تایی معلومه گروه خاصی دنبال خرید هستن واحتمال زیاد قیمت سهمی خیلی بالا بره ..
بنتیادی هم گفتم امسال 50 وبرا سال بعد 60 گفته که انتاظر 100 دارم ..سهم 230 تومنی با سود 100 مفت نیست از نظر دوستان ..تکنیکالی اهداف بالایی می بینم فعلا 280 .بد 500
نظر
-
در اصل توسط saeedte پست شده است View Postجعفرجان فلامی وابستگی ارزیش زیاد نیست ؟
دلار رو هم 2150 دیده برای واردات اما الان خیلی زرنگ باشه بتونه با زد و بند و پارتی بازی دلار مبادله ای بگیره با نرخ 2450
ممنون میشم از راهنماییت بهره مندمون کنی
بنده هم همه اینها رو دیدم وباز هم به نظرم این سهم اهداف بالایی داره ..
گزارش رو مطلاعه کردم ..شمام مطالعه کنید اگر ارزش نداره اجباری نیست ..
سال قبل هم همین شرایط بود ولی به راحتی 50 ساخت وبالا رفتن ارز براش خیلی بهتر شده بازار انحصاری افتاده تو دستش وبا کشیدن رو قیمت محصولات جبران افزایش نرخ ارز رو کرده ...دیگه هیچ تیغ خارجی نمی تونه با فلامی رقابت کنه ..
نظر
-
با سلام
سدور هم حقوقی اش روش فعال شده
به نظرم با همین کوچولو خرید میخاد علامت بده.
دوستان نظر بدن.
ممنون.ما نگوییم بد و میل به ناحق نکنیم...
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postبنده هم همه اینها رو دیدم وباز هم به نظرم این سهم اهداف بالایی داره ..
گزارش رو مطلاعه کردم ..شمام مطالعه کنید اگر ارزش نداره اجباری نیست ..
سال قبل هم همین شرایط بود ولی به راحتی 50 ساخت وبالا رفتن ارز براش خیلی بهتر شده بازار انحصاری افتاده تو دستش وبا کشیدن رو قیمت محصولات جبران افزایش نرخ ارز رو کرده ...دیگه هیچ تیغ خارجی نمی تونه با فلامی رقابت کنه ..
من مو میبینم و پرریسک پیچش مو;)
نظر
-
فراور اصلا در حد واندازه های سودسازی و قدرت تعدیلش معامله نمیشه منتظر میمونیم تا فردا ببینیم روندش سامان میگیره یا نه فکر میکنم بهتر میشه کم کم.......سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
خوب دوستانی که می گفتن بازار باید صنعت عوض کنه ...
سهام دلبری رو ببیند سرور بازار هستن ...
گروه روی تازه چه صف های خرید براشون نشستن ...بازار مثبت مثبت هست تا دیر نشده از سهام رشد نکرده دلبری بخرید وسهام مفت وتک سهمهایی که اینجا گفته شده ..البته اول گزارش رو بخونید البته کامل بخونید نه سر سری...
نظر
-
Aluminium 2.100 $ +0,19%
Gold 1.720,09 $ +0,38%
Blei 2.237 $ -0,58%
Kupfer 8.014 $ +0,25%
Nickel 17.658 $ +0,66%
Zink 2.050 $ -0,59%
Zinn 21.800 $ 0,00%سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Postنه بابا!!!عجب به خدا نه اعلامی نه اطلاع رسانیی!!!بورس ارث باباشون شده دیگه اختیار دارن........
7با احتساب صف ده میلیونی الان 7 میلیارد پول ملت پشت سهم خوابیده بلوکه شده ککشون هم نمیگزه بعد 5-6 روز بذارن یه 12% بخوره بلکه روان شه
بسکه بخیلن:d
خودم اول صبح شاهد بودم 124 میل صف آشکار (حالا چقد هیدن بودن نمیدونم) براش نشسته بودن
124 ملیونو ضربدر 640 کن ببین چند در میاد
ایشالا که فردا بذارن گره بخوره
نظر
-
ولصنم که تو 160 معرفی شد و منفی ام بود اون موقه قبله 166 و سید عزیزم تایید کرد و بعده 166 پیشنهادم داد نزدیک دو هفته حدود 40% بازدهی داد! خیلی سریــ خودشو بالا کشید تازه هنو یه رالی داره بعده شیران، شیران باز شه با قدرت دوباره ادامه میده هرچن الانم همچنان صفه خریده ....
الان همگروهیش ولغدر شرو کرده، الان دیگه نمیشه خریدش هرچن ولغدر به خودرو یکم بستس و ازین نظر خطریه البته الان با صفه فروشه خودرو ولغدر صفه خرید میلیونیه داره خودشو تازه نشون میده ....
کهمدام به امیده نوسان 10% گفتیم ولی 240 رد کرد انگار دیگه اهدافش بالاتره تازه یه رالی دیگه داره قبله گزارش 6ماهش ...
وتوشه ام اینجوری نیگاش نکنید الان صفه فروشه، همون موقه رو 220 که گقتیم،20% داد الانم چون یه سره اومده داره اصلاح میکنه کمکی، حواستون باشه با خریده صفش میتونه یه نوسان توپ بده، وتوشه امسال بالای 80ام میتونه بساره الانم بیشتر رو حساب بشهاب که صف شده اینم گذاشتن صفه فروش، خوده بشهابم با یه گزارش مسخره اینجوریش کردن که سر تا پا اشکاله ببینیم تو گزارش بعدی چیکا میکنه ....اِلهی عَظُمَ الْبَلاء
نظر
نظر