شبندر سهم با ارزشی است قدرش را بدانید
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
در اصل توسط راهکار جدید پست شده است View Postپرریسک جان سلام میشه لطفاً روند وبشهر و ختوقا را بگین؟ممنونم
سهمی بخرید که روند صعود داشته باشه تا در صورت منفی شدن راحت بشه خروج کرد ..
از گروه خودرو بارها گفتیم خگستر روند صعود داره بالای 195 این بهتر بود.
الان هم خاور بالای 94 دوام بیاهر روند صعودی داره ومناسبت ر می بینم فقط تکنیکالی...
ختوقا بالای 138 باید دو سهروزی معامله بشه تا بشه گفت داره روند رو عوض می کنه ومیره برا روند صعودی..
در مورد وبشهر هم به نظرم اینجا ها کف قیمتی باشه وکم کم باید منتظر رشد وبشهر وصنا باشیم چون ونوین هم به نظر روند صعودیش اغاز شده با هدف 260 فعلا ..
نظر
-
در اصل توسط baran پست شده است View Postجناب پر ريسك با سلام لطفا كمي هم در مورد كالسمين بنويسيد ...تاثيرات افزايش نرخ خاك چه تاثيري در سود شركت دارد گويا امروز مدير عامل كالسمين نيز فروشنده سهامش بوده آ؛يا احتمال تعديل منفي در سهم ميباشد با توجه به اينكه در تهيه خاك مشكل دارند
تکنیکالی بالای 650 همچنان روند کوتاه مدت صعودی هست ..در مورد بقیه اخبار نظری ندرام .
نظر
-
سلام جناب پر ریسک :
کرمانشاه را دوباره در 685 سوار شدم . تا حالا دو باز این سهم را خریده ام و خدا رو شکر سود کرده ام . با توجه به معاملات چهارشنبه به نظرتان با برخورد سهم به 750 و منفی روز چهارشنبه باید انتظار پول بک داشت یا اینکه سهم باید برای تجدید قوا سطوح پایین را تجربه کند (مثلا تا 700 پایین بیاد و از اونجا حرکت کنه )
با تشکر
نظر
-
در اصل توسط امير سينا پست شده است View Postسلام ، پر ريسك جان نظرتون رو در مورد شمواد هم مي فرماييد
سهم رشد خوبی کرده ..فعلا نمیشه با یک روز معامله نظری داد ..
چون سهم مدتها بسته بوده فشار فروش بالا بوده وممکنه مدتی در جا بزنه کمی هم اصلاح کنه تا فروشنده ها خوب خارج بشن ..بنیادی هم سود خوبی اعلام کرده باید منتظر باشیم ببینم در 3 ماهه چقدر می تونه پوشش بده وایا توان داره سود اعلام شده رو پوشش بده ..
فعلا تکنیکالی زیاد نمیشه نظری داد ولی خوب با سود 50 تومن جای افت زیادی فکر نکنم داشته باشه ..
نظر
-
-
میخوام یه موضوعی رو یاد بگیرم جناب پرریسک
وقتی آدم یه سهمی مثلا غپینو رو تو 260میگیره الان باید بفروشه یا نگه داره
(البته من بیشتر غبشهر و کرماشا دارم ولی نمیدونم این ،این وسط چی میگه:) )همدرد کودکان سرطانی باشیم.[B]http://www.mahak-charity.org/main/iwanttohelpmahakrightnow[/B]
نظر
-
در اصل توسط امید 110 پست شده است View Postسلام جناب پر ریسک :
کرمانشاه را دوباره در 685 سوار شدم . تا حالا دو باز این سهم را خریده ام و خدا رو شکر سود کرده ام . با توجه به معاملات چهارشنبه به نظرتان با برخورد سهم به 750 و منفی روز چهارشنبه باید انتظار پول بک داشت یا اینکه سهم باید برای تجدید قوا سطوح پایین را تجربه کند (مثلا تا 700 پایین بیاد و از اونجا حرکت کنه )
با تشکر
انتظار دارم از 740 رو بشکنه وامیدوارم ..اگر بالای 740 بمونه وبشکنه دیگه فکر نکنم بشه حوالی 700 خرید کرد ...
ولی خوب چه بشکنه چه نشکنه سهم خوبیه وپایین برو نخواهد بود ..
نظر
-
سلام من به نوبه خودم از حوصله و وقتی که برای راهنمایی دوستان میگذارید و جواب های کامل وقاطع شما سپاسگرم شرمند ه جز تشکر کار دیگری بلد نیستم
نظر
-
در اصل توسط mosyjoon پست شده است View Postمیخوام یه موضوعی رو یاد بگیرم جناب پرریسک
وقتی آدم یه سهمی مثلا غپینو رو تو 260میگیره الان باید بفروشه یا نگه داره
شما بگو به چه دلیلی در 260 اصلا این سهم رو خرید کردی؟؟؟
تکنیکالی یا بنیادی؟؟؟
بنیادی که جرفی برا گفتن نداره پس این نمی تونه دلیل خرید باشه ..
می مونه تکنیکالی ..حمایت اول وحد ضرر کوتاه مدتیها ونوسان گیرها 315 بیود که شکست ..حد ضرر میان مدتهای 270 بود وبا شکست اون روند نوزلی سهم تایید شد ..شما دقیقی در اغاز روند نوزلی وارد سهم شدی...
حمایت بعدی فعلا 217 هست ..من باشم با کمترین ضرر عی در خروج می کنم وسهام درپیت رو فقط برا نوسان سوار میشم اونم در روند صعودی نه در روند نزولی...
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postفامسنی بنیاید انتظار سود حدود 200 دارم پی برای 4 میشه 800 تومن حداقل قیمت سهم ..
تکنیکالی بالای 650 همچنان روند کوتاه مدت صعودی هست ..در مورد بقیه اخبار نظری ندرام .
نظر
-
در اصل توسط baran پست شده است View Postجناب پر ريسك ممنون از راهنمايتان و تشكر مجدد براي معرفي سهامهاي كه تا كنون به اكثر دوستان سود رسانده است ....براي هفته آينده خريد بانك سرمايه را چطور ميبينيد با توجه به اينكه ديروز حجم بالايي زد شد آيا ورود به اين سهم را تاييد مي فرمائيد ....با تشكر
حد ضرر 220 وهدف احتمالی 260 فعلا ..
نظر
نظر