چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • peyman53
    عضو جدید
    • Oct 2012
    • 7

شبندر سهم با ارزشی است قدرش را بدانید

نظر

• پرریسک
      عضو فعال
      • Feb 2012
      • 6797

در اصل توسط راهکار جدید پست شده است View Post
      پرریسک جان سلام میشه لطفاً روند وبشهر و ختوقا را بگین؟ممنونم
      سلام..

سهمی بخرید که روند صعود داشته باشه تا در صورت منفی شدن راحت بشه خروج کرد ..

از گروه خودرو بارها گفتیم خگستر روند صعود داره بالای 195 این بهتر بود.
      الان هم خاور بالای 94 دوام بیاهر روند صعودی داره ومناسبت ر می بینم فقط تکنیکالی...

ختوقا بالای 138 باید دو سهروزی معامله بشه تا بشه گفت داره روند رو عوض می کنه ومیره برا روند صعودی..

در مورد وبشهر هم به نظرم اینجا ها کف قیمتی باشه وکم کم باید منتظر رشد وبشهر وصنا باشیم چون ونوین هم به نظر روند صعودیش اغاز شده با هدف 260 فعلا ..

نظر

• امير سينا
        عضو فعال
        • Apr 2012
        • 483

سلام ، پر ريسك جان نظرتون رو در مورد شمواد هم مي فرماييد

نظر

• پرریسک
          عضو فعال
          • Feb 2012
          • 6797

در اصل توسط baran پست شده است View Post
          جناب پر ريسك با سلام لطفا كمي هم در مورد كالسمين بنويسيد ...تاثيرات افزايش نرخ خاك چه تاثيري در سود شركت دارد گويا امروز مدير عامل كالسمين نيز فروشنده سهامش بوده آ؛يا احتمال تعديل منفي در سهم ميباشد با توجه به اينكه در تهيه خاك مشكل دارند
          فامسنی بنیاید انتظار سود حدود 200 دارم پی برای 4 میشه 800 تومن حداقل قیمت سهم ..

تکنیکالی بالای 650 همچنان روند کوتاه مدت صعودی هست ..در مورد بقیه اخبار نظری ندرام .

نظر

• اسیر بورس
            عضو عادی
            • Sep 2012
            • 79

سلام بر سید جعفر عزیز
            سید دیروز توی 736 وارد کرماشا شدم نظرت چیه؟

نظر

• امید 110
              عضو عادی
              • Jul 2012
              • 102

سلام جناب پر ریسک :
              کرمانشاه را دوباره در 685 سوار شدم . تا حالا دو باز این سهم را خریده ام و خدا رو شکر سود کرده ام . با توجه به معاملات چهارشنبه به نظرتان با برخورد سهم به 750 و منفی روز چهارشنبه باید انتظار پول بک داشت یا اینکه سهم باید برای تجدید قوا سطوح پایین را تجربه کند (مثلا تا 700 پایین بیاد و از اونجا حرکت کنه )
              با تشکر

نظر

• پرریسک
                عضو فعال
                • Feb 2012
                • 6797

در اصل توسط امير سينا پست شده است View Post
                سلام ، پر ريسك جان نظرتون رو در مورد شمواد هم مي فرماييد
                سلام..

سهم رشد خوبی کرده ..فعلا نمیشه با یک روز معامله نظری داد ..

چون سهم مدتها بسته بوده فشار فروش بالا بوده وممکنه مدتی در جا بزنه کمی هم اصلاح کنه تا فروشنده ها خوب خارج بشن ..بنیادی هم سود خوبی اعلام کرده باید منتظر باشیم ببینم در 3 ماهه چقدر می تونه پوشش بده وایا توان داره سود اعلام شده رو پوشش بده ..

فعلا تکنیکالی زیاد نمیشه نظری داد ولی خوب با سود 50 تومن جای افت زیادی فکر نکنم داشته باشه ..

نظر

• پرریسک
                  عضو فعال
                  • Feb 2012
                  • 6797

در اصل توسط اسیر بورس پست شده است View Post
                  سلام بر سید جعفر عزیز
                  سید دیروز توی 736 وارد کرماشا شدم نظرت چیه؟
                  سلام..

سهم بتونه 740 رو بشکنه کار تمامه وحد ضرر بره رو 740 روزهای قبل هم اشاره شد ..

به نظر با جو مثبت گروه پترو بتونه بشکنه بنیادی هم هیچ مشکلی نداره ..

نظر

• mosyjoon
                    عضو عادی
                    • Apr 2012
                    • 31

میخوام یه موضوعی رو یاد بگیرم جناب پرریسک
                    وقتی آدم یه سهمی مثلا غپینو رو تو 260میگیره الان باید بفروشه یا نگه داره
                    (البته من بیشتر غبشهر و کرماشا دارم ولی نمیدونم این ،این وسط چی میگه:) )
                    همدرد کودکان سرطانی باشیم.[B]http://www.mahak-charity.org/main/iwanttohelpmahakrightnow[/B]

نظر

• پرریسک
                      عضو فعال
                      • Feb 2012
                      • 6797

در اصل توسط امید 110 پست شده است View Post
                      سلام جناب پر ریسک :
                      کرمانشاه را دوباره در 685 سوار شدم . تا حالا دو باز این سهم را خریده ام و خدا رو شکر سود کرده ام . با توجه به معاملات چهارشنبه به نظرتان با برخورد سهم به 750 و منفی روز چهارشنبه باید انتظار پول بک داشت یا اینکه سهم باید برای تجدید قوا سطوح پایین را تجربه کند (مثلا تا 700 پایین بیاد و از اونجا حرکت کنه )
                      با تشکر
                      با سلام..
                      انتظار دارم از 740 رو بشکنه وامیدوارم ..اگر بالای 740 بمونه وبشکنه دیگه فکر نکنم بشه حوالی 700 خرید کرد ...

ولی خوب چه بشکنه چه نشکنه سهم خوبیه وپایین برو نخواهد بود ..

نظر

• baran
                        عضو فعال
                        • May 2011
                        • 703

جناب پر ريسك ممنون از راهنمايتان و تشكر مجدد براي معرفي سهامهاي كه تا كنون به اكثر دوستان سود رسانده است ....براي هفته آينده خريد بانك سرمايه را چطور ميبينيد با توجه به اينكه ديروز حجم بالايي زد شد آيا ورود به اين سهم را تاييد مي فرمائيد ....با تشكر

نظر

• مجیدشمسعلی
                          كاربر فعال
                          • Jul 2025
                          • 643

سلام من به نوبه خودم از حوصله و وقتی که برای راهنمایی دوستان میگذارید و جواب های کامل وقاطع شما سپاسگرم شرمند ه جز تشکر کار دیگری بلد نیستم

نظر

• پرریسک
                            عضو فعال
                            • Feb 2012
                            • 6797

در اصل توسط mosyjoon پست شده است View Post
                            میخوام یه موضوعی رو یاد بگیرم جناب پرریسک
                            وقتی آدم یه سهمی مثلا غپینو رو تو 260میگیره الان باید بفروشه یا نگه داره
                            بستکی داره ..

شما بگو به چه دلیلی در 260 اصلا این سهم رو خرید کردی؟؟؟
                            تکنیکالی یا بنیادی؟؟؟

بنیادی که جرفی برا گفتن نداره پس این نمی تونه دلیل خرید باشه ..

می مونه تکنیکالی ..حمایت اول وحد ضرر کوتاه مدتیها ونوسان گیرها 315 بیود که شکست ..حد ضرر میان مدتهای 270 بود وبا شکست اون روند نوزلی سهم تایید شد ..شما دقیقی در اغاز روند نوزلی وارد سهم شدی...

حمایت بعدی فعلا 217 هست ..من باشم با کمترین ضرر عی در خروج می کنم وسهام درپیت رو فقط برا نوسان سوار میشم اونم در روند صعودی نه در روند نزولی...

نظر

• kiana
                              عضو عادی
                              • Nov 2012
                              • 93

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                              فامسنی بنیاید انتظار سود حدود 200 دارم پی برای 4 میشه 800 تومن حداقل قیمت سهم ..

تکنیکالی بالای 650 همچنان روند کوتاه مدت صعودی هست ..در مورد بقیه اخبار نظری ندرام .
                              خبرهایی مبنی برمحاسبه نرخ خاک براساس قیمت مرکزمبادله ای ارزباعث منفی شدن فاسمین وفسرب شددیروز.

نظر

• پرریسک
                                عضو فعال
                                • Feb 2012
                                • 6797

در اصل توسط baran پست شده است View Post
                                جناب پر ريسك ممنون از راهنمايتان و تشكر مجدد براي معرفي سهامهاي كه تا كنون به اكثر دوستان سود رسانده است ....براي هفته آينده خريد بانك سرمايه را چطور ميبينيد با توجه به اينكه ديروز حجم بالايي زد شد آيا ورود به اين سهم را تاييد مي فرمائيد ....با تشكر
                                چرا همان دیروز سوار نشدی ..

حد ضرر 220 وهدف احتمالی 260 فعلا ..

نظر

در حال کار...
                                X