چی .......چرا؟؟؟؟

جمع کردن
X

• زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست‌های جدید
  • پرریسک
    عضو فعال
    • بهمن ۱۳۹۰
    • ۶۷۹۷

در اصل توسط ata۰۰۷ پست شده است مشاهده پست
    سید عزیز خسته نباشی رفیق
    نظرت در مورد کمنگنز چطوره
    دیروز داشتم محاسبه ای میکردم به سود ۳۶۰ تومانی برای آخر سال رسیدم
    انباشته خوبی هم داره+۳۰۰% افزایش از انباشته
    ممنون
    اصلا ۴۰۰ ..پی برای ۵ بدم میشه ۲۰۰۰..یعنی قیمت سهم کاملا پر هست با پی برای معمول بازار ...این بنیادی..

حالا بازار بخواد برا افزایش سرمایه سهم رو بالا بیاره یا حمایت بکنن یا خبر دیگه توش باشه نمی دانم اون وقت میتونه رشد بیشتری هم بکنه ..

تکنیکالی بالای ۲۰۸۰ تومن تثبیت بشه شاید بتونه تا ۲۸۰۰ هم بیاد فقط تکنیکالی وگرنه بنیادی گفتم قیمت سهم پر هست با این سود..

نظر

• هامد
      ستاره دار(۷)
      • مرداد ۱۳۹۱
      • ۲۶۱۱

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است مشاهده پست
      به نظرم امروز سهم خشک شد...
      عجیبه میگی خشک شد مرادی جان :دی شناورش زیاده کافیه اراده کنن بره فروش :)) ولی اره، خوشبختانه دیگه پایین نداره ینی گروه این اجازه ارو به سهامداراش نمیده:دی اوضا گروه که عالیه، وتوشه و زیرمجموعه هاش که حرف ندارن، بقیم از جمله پمپیم که دارن میبرن بالا :)) این یکیم دیر داره شرو میکنه خوبیش اینه فعلا فرصت خریدو میده :)

حتوکا سه شنبه چارشنبه یه نموره هایی داره چشمک میده، اوضا بنیادیش که حرف نداره، جهشه فوق العاده ایو داشته امسال، انتظار داشتم سقفا قبلیو همه رو بزنه ولی فعلا فقط داره داره دس دس میکنه، به نظرم که زمانش نزدیک باشه، تو واچینگتون حتما داشته باشینش ...
      اِلهی عَظُمَ الْبَلاء

نظر

• تاران
        عضو فعال
        • دی ۱۳۹۰
        • ۹۶۴

پرریسک جان
        رو منفی شنبه قزوین خریدنی میشه؟
        بترانس رو به نظر شما نگه داریم یا بفروشیم

نظر

• پرریسک
          عضو فعال
          • بهمن ۱۳۹۰
          • ۶۷۹۷

دوستان همیشه سعی کنید سهمی بخرید که اگر به اون سهم پی برای ۵ که نه ۴ دادید یعنی پی برای کف بازار سهم باز هم جای رشد داشته باشه ..بدانید اون سهم یک روزی رشد می کنه حتما حتما وشما هر قدر پایین تر تونسیتد بخرید که چه بهتر وتازه بازار اگر خواست به همون سهم پی برای ۵ یا ۶ یا ۷ بده که اونوقت بازدهی شما دیگه اصلا قابل حساب نخواهد بود ...

چند نمونه مثال میزنم ..

برا قزوین انتاظر سود حداقل ۱۰۰ وبا بالا رفتن شکر ۱۵۰ داشتم وقیمت سهم زیر ۳۴۰ بود ..پی بریا ۴ میشد ۴۰۰ و۶۰۰ تومن با سودهای ۱۰۰ و۱۵۰ واز شانس ما زد بازار پی برای رو خیلی بالاتر برد ۶ تا ۷ وقیمت رسید به ۱۴۰۰ ...البته هنوز سود سهم نمایان نشده به این قیمتها رسید ..

بعدی ..بموتو ..۳۲۰ بود انتظار سود ۱۰۰ داشتم برا سال بعد با پی بریا ۴ میشد ۴۰۰ وسود مجمع ۵۰ تومن گرفتیم قیمت در میاومد ۴۵۰ یعنی ۵۰ درصد بازدهی وامروز سهم با سود مجمع ۳۹۰ هست واگر بازار بخواد پی بریا ۶ بده به سود ۱۰۰ تومن میشه ۶۰۰...

بعدی سغرب ..قیمت سهم ۲۶۰ بود .انتظار سود ۱۲۰ داشتیم ...پی بریا ۴ می دادم قیمت سهم میشد ۴۸۰ تومن وسهم درست تا نزدیک ۵۰۰ تومن رشد کرد حالا بازار در اینده به گروه سیمان پی بریا ۵ یا ۶ بده ک باز هم رشد می کنه نیده هم سهم بازدهی نزدیک ۱۰۰ درصد رو داد ..

سهم بعدی مارگارین ..برا این سهم سال بعد انتظار سود حداقل ۱۰۰ دارم ...پی بریا ۴ میشه ۴۰۰ وبا ۵۰ تومن سود مجمع قیمت در میاد ۴۵۰ وسهم رو در زیر ۳۸۰ می فروختن ..حالا این کف سود بود وگرنه سود ۱۵۰ هم انتظار دارم وبازار بخوادپی برای ۵ یا ۶ یا ۷ بده بازدهی رو حساب کنید ..

نمونه خیلی زیاده از گروه پترو کرمانشاه تا شپترو وکلی سهام دیگر ..

پس سهمی بخرید که رشد پیشخور نشده باشه ..

نظر

• پرریسک
            عضو فعال
            • بهمن ۱۳۹۰
            • ۶۷۹۷

در اصل توسط تاران پست شده است مشاهده پست
            پرریسک جان
            رو منفی شنبه قزوین خریدنی میشه؟
            بترانس رو به نظر شما نگه داریم یا بفروشیم
            بترانس روند همچنان صعودی هست هدف رو ۲۸۰ تا ۳۰۰ می بینم وداره به هدف میرسه فروش با شما ..

در مورد گروه قند در روند نزولی بارها گفتم سهم خرید نمی کنم ..روند گروه فعلا نزولی هست ..بالاتر می خرم ولی در روند صعودی ..

حمایت فعلی قزوین ۸۷۰ هست باید دید چه می کنه بالای ۱۱۰۰ مجدد در مدار صعود قرار میگیره ..

نظر

• راهکار جدید
              عضو عادی
              • آبان ۱۳۹۱
              • ۱۳۹

پرریسک جان سلام میشه لطفاً روند وبشهر و ختوقا را بگین؟ممنونم

نظر

• baran
                عضو فعال
                • اردیبهشت ۱۳۹۰
                • ۷۰۷

جناب پر ريسك با سلام لطفا كمي هم در مورد كالسمين بنويسيد ...تاثيرات افزايش نرخ خاك چه تاثيري در سود شركت دارد گويا امروز مدير عامل كالسمين نيز فروشنده سهامش بوده آ؛يا احتمال تعديل منفي در سهم ميباشد با توجه به اينكه در تهيه خاك مشكل دارند

نظر

• masome
                  عضو عادی
                  • آبان ۱۳۹۰
                  • ۱۸۶

سلام جعفرجان خسته نباشی
                  تو اون چهارقلوهای شیمیایی که گفتی شمواد جایی داره؟ نظرت در مورد خرید شمواد تو این قیمتها چیه؟ممنون

نظر

• honaramuz
                    عضو عادی
                    • شهریور ۱۳۹۱
                    • ۷۲

استاد عزيز
                    با سلام
                    نظرتان در مورد خريد كهمدا و غچين با ديد سه ماهه چيست؟
                    با سپاس
                    [B][CENTER][COLOR="#۰۰۶۴۰۰"][SIZE=۴]انفاق[/SIZE] جهت نيل به عدالت اجتماعي و رضايت همگاني و خشنودي الهي[/COLOR][/CENTER][/B]

نظر

• امير سينا
                      عضو فعال
                      • فروردین ۱۳۹۱
                      • ۴۸۳

در اصل توسط پرریسک پست شده است مشاهده پست
                      دوستان همیشه سعی کنید سهمی بخرید که اگر به اون سهم پی برای ۵ که نه ۴ دادید یعنی پی برای کف بازار سهم باز هم جای رشد داشته باشه ..بدانید اون سهم یک روزی رشد می کنه حتما حتما وشما هر قدر پایین تر تونسیتد بخرید که چه بهتر وتازه بازار اگر خواست به همون سهم پی برای ۵ یا ۶ یا ۷ بده که اونوقت بازدهی شما دیگه اصلا قابل حساب نخواهد بود ...

چند نمونه مثال میزنم ..

برا قزوین انتاظر سود حداقل ۱۰۰ وبا بالا رفتن شکر ۱۵۰ داشتم وقیمت سهم زیر ۳۴۰ بود ..پی بریا ۴ میشد ۴۰۰ و۶۰۰ تومن با سودهای ۱۰۰ و۱۵۰ واز شانس ما زد بازار پی برای رو خیلی بالاتر برد ۶ تا ۷ وقیمت رسید به ۱۴۰۰ ...البته هنوز سود سهم نمایان نشده به این قیمتها رسید ..

بعدی ..بموتو ..۳۲۰ بود انتظار سود ۱۰۰ داشتم برا سال بعد با پی بریا ۴ میشد ۴۰۰ وسود مجمع ۵۰ تومن گرفتیم قیمت در میاومد ۴۵۰ یعنی ۵۰ درصد بازدهی وامروز سهم با سود مجمع ۳۹۰ هست واگر بازار بخواد پی بریا ۶ بده به سود ۱۰۰ تومن میشه ۶۰۰...

بعدی سغرب ..قیمت سهم ۲۶۰ بود .انتظار سود ۱۲۰ داشتیم ...پی بریا ۴ می دادم قیمت سهم میشد ۴۸۰ تومن وسهم درست تا نزدیک ۵۰۰ تومن رشد کرد حالا بازار در اینده به گروه سیمان پی بریا ۵ یا ۶ بده ک باز هم رشد می کنه نیده هم سهم بازدهی نزدیک ۱۰۰ درصد رو داد ..

سهم بعدی مارگارین ..برا این سهم سال بعد انتظار سود حداقل ۱۰۰ دارم ...پی بریا ۴ میشه ۴۰۰ وبا ۵۰ تومن سود مجمع قیمت در میاد ۴۵۰ وسهم رو در زیر ۳۸۰ می فروختن ..حالا این کف سود بود وگرنه سود ۱۵۰ هم انتظار دارم وبازار بخوادپی برای ۵ یا ۶ یا ۷ بده بازدهی رو حساب کنید ..

نمونه خیلی زیاده از گروه پترو کرمانشاه تا شپترو وکلی سهام دیگر ..

پس سهمی بخرید که رشد پیشخور نشده باشه ..
                      سلام پر ريسك عزيز،
                      خواستم بدونم به همه شركت ها بايد پي به اي ۴ داد در محاسباتمون؟

نظر

• parvaz
                        عضو فعال
                        • بهمن ۱۳۸۸
                        • ۵۵۵

جعفرخان سلام . یه مقدار سمایه قبل مجمع گرفتم الان هم دارم میخواستم مقاومتهای سهم رو بدونم و توصیه شما در جهت نگهداری وفروش این سهم چیه . با تشکر ...

نظر

• ron
                          عضو عادی
                          • مرداد ۱۳۹۱
                          • ۲۴۳

در اصل توسط MOSTAFA پست شده است مشاهده پست
                          تو این بازار سرتسر مثبت من به خاطر گروه روی مسخره ترین گروه فلزی باید ضرر کنمممممم:(
                          فاسمین و کروی بای برای همیشه
                          خوب بزرگوار حتما نقطه ورودتون مناسب نبوده کمی به تکنیکال فاسمین دقت می کردی انصافا خوب نوسان داد اما امید خدا بعد رفع حواشی اطرافشون سهم حرکت اساسی خودش رو شروع می کنه
                          [COLOR="#۸۰۰۰۸۰"][SIZE=۱][CENTER]نیما یوشیج در جشن یک سالگی فرزندش : پسرم یک بهار تابستان پاییز و زمستان را دیدی از این پس همه چیز جهان تکراری است جز مهربانی کردن[/CENTER][/SIZE][/COLOR]

نظر

• يگانه
                            کاربر فعال
                            • اسفند ۱۳۸۹
                            • ۶۱۶

ولغدر هم مورد خوبیه برا خرید

خط روند نزولی شکته شده

جعفر جان نظرت چیه؟

نظر

• HSC
                              عضو فعال
                              • بهمن ۱۳۹۱
                              • ۳۱۶

در اصل توسط پرریسک پست شده است مشاهده پست
                              شفارس دوست من حمایت اول ۳۸۰ هنوز به اون نرسیده ونظرم مثبت هست با جمع شدن شدوص رالی بعدی اینها اغاز میشه شسینا می تازه شلعاب هم اغاز کرده مونده شفارس شدوص ..چهار قلوهای با هم خواهند تازید ولی با توجه به گزارشها همچنان شدوص وشفارس رو برتر می بینم بعد شلعاب واخز شسینا..

سلام جعفرخان. خوبي داداش ؟

داستان اين شدوص چيه ؟ من تو تاپيك نبودم نميدونم چه خبر بوده. فقط حمايتش رو اعلام كني برام كافيه . دستت درد نكنه.

راستي اين زنگان رو ميخام بخرم ميترسم مثل شتران بسته شه دو سه ماه پولمون توش بخابه. نظرت چيه جعفرخان؟ زنگان رو بريم توش واسه نوسان يك هفته اي؟ بنظرت گيرمون ميندازه؟؟

راستي بچه ها اين داستان خودرو رو جدي بگيريدها ! منبع خبرم موثقه. پدرسوخته هرچي تاحالا بهم گفته همش درست درومده. ذوب و شبندرو دو ماه پيش گفت، خريت كردم نگرفتم ۵۰ ۶۰% سود

از كفم رفت ، هفته پيش گفت خودرو و تجهيزاتي. من رو خودرو مطمئن ترم، حالا ببينيد كي گفتم! طرف ميگه خودرو از ۱۸۰ هم اينبار بالاتر ميره.

من ميگم رويا بافي نكنين ولي خودرو رو تو سبدتون بزاريد بنظرم شرطه عقله ! تجهيزاتي ها رو هم جدي بگيريد!! يه وقت ميبينيد تو اين دو سه هفته ي آينده همينا ۴۰ ۵۰% سود دادند

و شما ازش بي نصيب مونديد !

در هر صورت با تحليل وارد شيد. من مسئول خريد و فروش كسي نيستم.

جعفر خان ، راجه به شدوص و زنگان دمت گرم ، جواب يادت نره داداش. ممنونم. خيلي گلي ...

نظر

• سعید پور احمدی
                                عضو فعال
                                • شهریور ۱۳۹۰
                                • ۱۳۳۹

قیمت جهانی طلا و فلزات یه سقوط حسابی داشت امروز:

Gold ۱.۷۱۱,۱۸ $ -۱,۷۸%

Aluminium ۲.۰۰۲ $ -۰,۶۰%

Blei ۲.۱۷۰ $ -۱,۶۴%

Kupfer ۷.۶۹۵ $ -۱,۳۴%

Nickel ۱۶.۸۶۷ $ -۰,۳۷%

Zink ۱.۹۷۹ $ -۰,۸۶%

Zinn ۲۱.۰۴۳ $ -۰,۵۶%
                                سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.

نظر

در حال کار...