در اصل توسط MOSTAFA پست شده است
View Post
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
در اصل توسط homework پست شده است View Postیعنی چی ؟؟؟
آخه چرا ؟؟؟
مگر بالا اومدنش جا رو برای کی تنگ میکنه ؟؟؟
در اصل توسط baran پست شده است View Post.....................................با روند نمیتوانند بحنگند....................و مغلوب خواهند شد .....روی 2010 شد
نظر
-
پر ریسک عزیز بعضی مواقع یک سهم خط روند نزولی رو میشکنه صف خرید میشه و میره بالا و پول بک به خط رون نمیکنه . ولی در بعضی مواقع خط روند و میشکنه و پول بک میکنه دوباره صعود میکنه و در بسیاری مواقع هم در پول بک به خط روند نزولی یا کانال شکسته شده خط روند و به سمت پایین میشکنه و صعود از بین میره . میشه یک کمکی کنین وتوضیح بدین : که از کجا و از روی چه پارامترها و اندیکاتورها و حجم معاملات میشه فهمید که خط شکسته شده معتبر و ایا پول بک میکنه یا نه . با تشکر فراوان .
نظر
-
در اصل توسط MOSTAFA پست شده است View Postازاونایی ک میفروشن بپرسید
منم چون با روند نمیشه جنگید خالیشون کردم شنبه مشخص میشه منم ک غیبگو نیستم یکی از سبدام پر فاسمینه سبد خودم 0
به نظر من هم نمیشه با روند جنگید . سه شنبه و چهارشنبه بازار دنبال این گروه نبود به دلیل بنیادی (خبر افزایش خاک) . ولی یک سوال آیا خبر افزایش خوراک پتروشیمی ها با گروه پترو چه کرد ؟؟
در ضمن هنوز سهمی مثل کالسیمین در صورتهای مالی دلار را پایین دیده نه بالا . ولی دیر یا زود بازار به این اشتباه پی میبره . به نظرم دوستان 4 ٪ بالاتر زمانی که این گروه شروع به حرکت کرده سوار شند بهتر است . چون نوسانگیرا فقط حرکت سسهم را با تاخیر میاندازند .
دوستان میان مدتی که بهتر است شنبه اقدام کنند .
قیمتهای جهانی تا ژانویه روند صعودی دارد . بازیگیران اصلی این سهم دوست داشتند این گروه را حسابی پایین پایین بیاورند سپس زیر سهم بزنند ولی انگار در محاسباتشان فکر نمیکردند بازار جهانی اینجوری بره بالا !!!
اگر دقت کنید تا یکم این گروه جون گرفت مصاحبه با بورس نیوز در مورد افزایش قیمت خاک پخش شد . در صورتی که این خبر را کما بیش بازار میدانست به نوعی خبر سوخته بود ولی فقط برای خراب کردن سهم گفته شد .
باید دید زور بازار جهانی بیشتر است یا بازیگران مفت خر سهم !!!!!!
نظر
-
در اصل توسط MOSTAFA پست شده است View Postازاونایی ک میفروشن بپرسید
منم چون با روند نمیشه جنگید خالیشون کردم شنبه مشخص میشه منم ک غیبگو نیستم یکی از سبدام پر فاسمینه سبد خودم 0
روند فاسمین صعودی هست فعلا اگر نزولی باشه مطئن باشید خروج رو اشاره خواهیم کرد ..
گروه قند وقتی نزولی شد با قاطعیت تمام گفته شد نزولی شدن وکلی گروه قند نوسان دادن یک روز صف خرید بعد منفی وامروز کسانی که با گروه قند ماندن در این چند ماه فقط بازار مثبت رو از دست دادن همنی چون روند نزولی هست ..
در روند صعودی احتمال جاماندن زیاده ولی تا روند نزولی بخواد صعودی بشه کلی فرصت خرید میده ..
فاسمین کافیه یک صف خرید بشه تا همه رو جابزاره وچون روند صعودی هست هر لجظه ممکنه جا بزاره ودر ضمن در حال حاضر تنها گروهیی که در بزاار کمترین رشد رو کردن گروه روی هستن با اینکه بنیادی عالی دارن ..
نظر
-
درود بر پرریسک عزیز
نظر شما درمورد پارسان مثبته؟
هر طور که بهش فکر میکنم با توجه به زیر مجوعه های قوی مثل برترین پتروها و پالایشی ها و با توجه به مجمع
پیش رو که تقسیم سود 180 تا 200 تومنی داره مفت بنظر میادسال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postکسی با روند نمیجنگه..
روند فاسمین صعودی هست فعلا اگر نزولی باشه مطئن باشید خروج رو اشاره خواهیم کرد ..
گروه قند وقتی نزولی شد با قاطعیت تمام گفته شد نزولی شدن وکلی گروه قند نوسان دادن یک روز صف خرید بعد منفی وامروز کسانی که با گروه قند ماندن در این چند ماه فقط بازار مثبت رو از دست دادن همنی چون روند نزولی هست ..
در روند صعودی احتمال جاماندن زیاده ولی تا روند نزولی بخواد صعودی بشه کلی فرصت خرید میده ..
فاسمین کافیه یک صف خرید بشه تا همه رو جابزاره وچون روند صعودی هست هر لجظه ممکنه جا بزاره ودر ضمن در حال حاضر تنها گروهیی که در بزاار کمترین رشد رو کردن گروه روی هستن با اینکه بنیادی عالی دارن ..[SIZE=4]كار ساز كارما در كار ماست - فكر ما در كار ما آزار ماست[/SIZE]
نظر
-
-
-
در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Postباسلام و تشکر از سعید عزیز
منظورتان را از روی 2035 دلار نفهمیدم اگر منظورتان نمودار وبحث تکنیکالی است با توجه به اینکه من بنیادی به سهم نگاه می کنم و هدفم میان و بلند مدت هست تکنیکالی بلد نیستم ودراین خصوص از نظر اساتیدی مثل پررسیک عزیز و شما و دیگران فیض می بریم
همانطور شما اشاره کردید فاسمین با توجه به بنیادی قوی باید به دید بلند مدت نگاه کرد اینکه سهم مدتی درجا می زند یا منفی می خورد هدف خسته کردن سهامداران می باشد من با این سهم سه چهار سال سهامدار بودم واز پایین امدن ان هم به قصد اضافه کردن استقبال می کنیم
باتشکرسعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
در اصل توسط مجیدشمسعلی پست شده است View Postجناب پور احمدی سلام میشه ارقام را با یک رنگ ساده بنویسید چون من اصلا نمیتوانم بخونم شرمنده شاید مشکل خیلی ها باشهسعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
قیمت های جهانی فلزات و طلا و نفت و دیزل وبنزین تا این ساعت:
Aluminium 2.071 $ +3,13%
Blei 2.220 $ +1,36%
Kupfer 7.900 $ +1,90%
Nickel 17.073 $ +0,56%
Zink 2.036 $ +2,31%
Zinn 21.571 $ +0,83%
Gold 1.725,31 $ +0,32%
Benzin 271,25 ¢ +0,82%
Brent Crude Rohöl 110,50 $ +0,72%