چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • راهکار جدید
    عضو عادی
    • Nov 2012
    • 139

کهنه سوار جان وقت بخیر ممنون میشم در خصوص تایرا نیز نظرتو بگی؟

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
      ستاره دار (2)
      • Jul 2012
      • 1281

در اصل توسط راهکار جدید پست شده است View Post
      کهنه سوار جان وقت بخیر ممنون میشم در خصوص تایرا نیز نظرتو بگی؟
      دوست عزیزم! فروش شرکت بهتر شده و رشد قیمت تراکتور رو هم که داریم...
      خرید این سهم کمی صبر و انتظار می خواد چون تو دبد بازار نیس و همچنین خرید در قیمت های 1550 تا 1650 ریال مناسبه. سهم ریسک نقد شوندگیش بالاست و بهتره بهش توجه کنی.سهم می تونه تا 2200 ریال بره ولی اولین ایستگاه 1800 ریاله که شنبه باهاش دست و پنجه نرم می کنه.
      آخرین ویرایش توسط اشکبوس کهنه سوار؛ 2012/11/28, 22:16.
      در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

• other
        عضو عادی
        • Dec 2011
        • 54

درود بر جناب پر ریسک
        نظرتون در مورد شبندر چیه؟
        خوشحال میشم نظر دوستان بزرگوار و هم بدونم

نظر

• shahmir
          عضو فعال
          • Feb 2012
          • 368

جعفرجون ؛ نمیدونم چرا بازگشایی امروز شمواد منو یه جورایی یاد بازگشایی غبشهر روی 1000 تومن انداخت !!!

نظر

• javad73
            عضو عادی
            • Oct 2012
            • 140

دوستان حجم مبنا در غبشهر چرا شده 1 ؟

نظر

• zooze
              عضو عادی
              • May 2012
              • 29

سلام خدمت جناب پر ریسک و سایر عزیزان ، با توجه به کف های شکل گرفته در بازار در یک سری از سهم ها و آینده روشن بازار آیا پیشنهاد می کنین کمی دلار یا سکه بفروشم و تبدیل به سهام کنم؟
              تکنیکال سکه و دلار چه جوریه؟ دیتای سکه رو دارم خودم رو رسا اگر روند رو بشکونه ممکنه رشدی بکنه ولی روند که نزولیه فعلا
              ممنون میشم نظرتونو بفرمایید
              آخرین ویرایش توسط zooze؛ 2012/11/29, 00:05.

نظر

• zooze
                عضو عادی
                • May 2012
                • 29

در اصل توسط other پست شده است View Post
                درود بر جناب پر ریسک
                با اجازه دوستان ،
                سهم جالب و خوبیه ولی از این بلا تکلیفی مملکت ما داره آسیب میبینه! سفته بازی توش زیاده و اصطلاحا سهم شادابیه،
                اگر قضیه ارز مرجع اکی بشه و بره بالا مثلا رو 2500 خیلی خوبه براش!
                کلا یه نکته ای که هست در مورد پالایشگاهیا اینه که اینا معمولا درصدی کار می کنن ، همیشه یه درصد مشخصی حاشیه سود دارن! حالا هر چی بهای تمام شدشون گرون تر بشه ، چون حاشیه سود ثابته از نظر ریالی مبلغ سودشون بالاتر میشه و خب به نفعشونه
                دقیقا این حالت رو غذایی هام دارن!
                خالا باز اساتید میان رو بنادیش بیشتر نظر میدن
                از نظر تکنیکی هم خیلی نمیشه روش مانور داد چون دیتای زیادی نداریم! اما تو نایم فریم 4 ساعته یه واگرایی منفی هم تو مکدی هم تو آر اس آی اش دیده میشه.رو 332 تا 340 مقاومت داره که اگر اینو بشکونه فعلا جا برای رشد داره! به نظرم هم میتونه بشکونه!
                از نظر بنیادی تو این گروه اصفهان و تبریز و شیراز بهترن ولی از نظر سفته بازی خب قطعا بندر!
                آخرین ویرایش توسط zooze؛ 2012/11/29, 00:47.

نظر

• HSC
                  عضو فعال
                  • Feb 2013
                  • 316

سلام. شبندر:

معامله بلوكي داشت (17% از كل) رو قيمت 410 تومان ، 4تا خريدار داشت از جمله پارسان و بانك ملت و ... ، ناز كردند و نيومدند پاي معامله و گفتند 410 بالاست ما ارزونتر مي خواهيم!

، صاحبان سهم هم ( منظورم گردن كلفتان فعال در سهمه) كه دولت هم خودش جزء صاحبان اصلي به حساب مياد، براي اينكه قيمت 410 تومان رو براي خريداران پررو كه ناز كردند

تبديل به آرزو كنه اومد و سهمو گرفت بياره بكشه بالا .

پيش بيني مي كنند تا قبل از معامله بلوكي كه اينبار 36% شده ، قيمت ميره خيلي بالاتر از 410 تا براي خريدارا جذاب باشه.

شبندر چندتا تعديل بزرگ در پيش داره ، نرخ ارزو اگه تسعير كنند صودش كه الان 16 تومنه ميشه حدود 180 تومان .

قيمت واقعيش هول و هوش 700 الي 1000 تومانه. حالا خودتون تصميم بگيريد .

نظر

• محمدرضا مرادی
                    عضو فعال
                    • Sep 2012
                    • 2188

در اصل توسط ha_mi پست شده است View Post
                    عجیبه میگی خشک شد مرادی جان :دی شناورش زیاده کافیه اراده کنن بره فروش :)) ولی اره، خوشبختانه دیگه پایین نداره ینی گروه این اجازه ارو به سهامداراش نمیده:دی اوضا گروه که عالیه، وتوشه و زیرمجموعه هاش که حرف ندارن، بقیم از جمله پمپیم که دارن میبرن بالا :)) این یکیم دیر داره شرو میکنه خوبیش اینه فعلا فرصت خریدو میده :)

حتوکا سه شنبه چارشنبه یه نموره هایی داره چشمک میده، اوضا بنیادیش که حرف نداره، جهشه فوق العاده ایو داشته امسال، انتظار داشتم سقفا قبلیو همه رو بزنه ولی فعلا فقط داره داره دس دس میکنه، به نظرم که زمانش نزدیک باشه، تو واچینگتون حتما داشته باشینش ...
                    حقیقتش من امروز چون این سهم رو نیابتا برای یکی از دوستان خریدم،زیر نظر داشتمش...به نظرم فروشنده ای وجود نداشت زیاد دیگه (اخر وقت رو عرض میکنم)...فکر میکنم اکثرا منتظر افزایش قیمت هستن...به نظرم شناور سهم تو قیمتای بالاتری خودش رو نشون بده...
                    تمام سال من بی تو...

نظر

• peyman53
                      عضو جدید
                      • Oct 2012
                      • 7

دوست گلم فرمایشت درسته ولی فعلا باید دوستان سهامداری کنند اگه ۳۴۰ رو رد کرد تا ۴۰۰ میره.

نظر

• پرریسک
                        عضو فعال
                        • Feb 2012
                        • 6797

در اصل توسط zooze پست شده است View Post
                        سلام خدمت جناب پر ریسک و سایر عزیزان ، با توجه به کف های شکل گرفته در بازار در یک سری از سهم ها و آینده روشن بازار آیا پیشنهاد می کنین کمی دلار یا سکه بفروشم و تبدیل به سهام کنم؟
                        تکنیکال سکه و دلار چه جوریه؟ دیتای سکه رو دارم خودم رو رسا اگر روند رو بشکونه ممکنه رشدی بکنه ولی روند که نزولیه فعلا
                        ممنون میشم نظرتونو بفرمایید
                        سلام..
                        زمان فروش سکه بالای 1400 بود ودلبر بالای 3500 نه در این قیمتها ..

از نظرم 900 تا1100 سکه فرصت خریده وافت به زیر این قیمتها یعنی سازش میان طرفین که ارزوی ماست ..این همه در بوق کرنا می کنن ای افت کرد ..کو ...یکی افت رو برا ما معنی کنه؟؟؟

افتی در کار نیست حتی توان ندارن بیارن رو یک میل با این همه اخبار مثبت که فرت فرت دارن میفرستن رو خبرگزاری ها ...با این همه ارزوی قلبی ما توافق وسازش هست توافق واقعی ..

در مورد بازار سهام رشد اصلی بازار طی شده زمانی که باید به فکر ورود به بازار سهام می افتید زمانی بود که ذوب زیر 150 بود وفولاد زیر 250 واز اینجا به بعد فعلا نواسنات جزئی در بازار خواهیم داشت مگر گروههایی بیان بالا که تا حالا رشد چندانی نکرده باشن ..اونم باید دلایل رشد را داشته باشن به قدر کافی که فعلا ندارن ..

نظر

• پرریسک
                          عضو فعال
                          • Feb 2012
                          • 6797

در اصل توسط javad پست شده است View Post
                          گزارش سه ماهه منتهی به 30/07/91 قلر اومده رو کدال.......

پرریسک تامل برانگیزه.... اگرچه دیدم درباره قندی ها نظرتون را دادید.... ولی فکر میکنم اگه افزایش نرخ اعلام بشه نشه خرید..... تو این کشور همه چی سر به فلک کشیده..... شکرم به 1600 یا 1800 میرسه.... با تشکر
                          http://codal.ir/Reports/EPSEstimateD...WFBqEL2A%3d%3d
                          طبق پیش بینی جلو رفته ..دلیل این پوشش بالا ....

فقط بخش فروش رو بنگرید ..هر ساله شکر رو در سه ماهه نمی فروخت وکم پوشش می داد ولی امسال اومده در سه ماهه حدود 8 هزار تن فروخته واین پوشش رو داده تا اخر سال انتظار سود 600 تا 700 دارم پی بریا 4 بدیم میشه 2400 تا 2800 تومن ..قیمت سهم روز بسته شدن بالای 3200 بود واگر 5 هم بدیم باز هم جای رشد زیاد نخواهد داشت مگر اینکه بازار جو گیر بشه ویا اینکه در این چند ماه باقیمانده شکر از 1600 بزنه بالا اونم درب کارخانه ..

با این قیمت فروش هننز هم اعتقاد دارم اکثر قندیها رشد پیشخور کردن ..بله قشهد بتونه 500 تا600 بسازه قشهد سهمی هست که رشد رو پیشخور نکرده ...

در مورد جاماندن ..بالاتر شاید بخرید ولی جا نمی مانید ..خگستر در 130 جا گذاشت ولی در 195 تا دلتون بخواد فرصت خرید داد ما هم اشاره کردیم وهدف الان خگستر 300 هست از 200 تا300 میشه 50 درصد بازدهی به همین راحتی ..

با این همه کسی دوست داشت می تونه قندی سوار بشه ولی خوب دوستان ما بهترین سهام گروه قند وغذایی رو دارن که کل بازار در برابر اونها باید لنک بندازه غمارگ وغبشهر ..صبور باشید .

نظر

• پرریسک
                            عضو فعال
                            • Feb 2012
                            • 6797

در اصل توسط other پست شده است View Post
                            درود بر جناب پر ریسک
                            شبندر مقاومت 340 داره بشکنه حد ضرر بزارید 340 ..بنیادی نظری ندارم واز این گروه شراز رو سرور همشون میبینم ..

نظر

• پرریسک
                              عضو فعال
                              • Feb 2012
                              • 6797

در اصل توسط ffhamzeh31 پست شده است View Post
                              باسلام خدمت جناب پرریسک من در بورس تازه کارم وباتوجه بهفرموده شما بموتووساروم خریداری کردم ضمن تشکر از شما بخاطر بموتولطفانظرتان را درموردساروم بفرمایید
                              با سلام..
                              دوست من خوب برا اول وشروع بد نبوده حرکتتان..

قبل اینکه بیشتر سهام بخرید .چند توصیه ..

اول برید با بنیاید کمی انشا بشید ..از سهام که پی بریا بالای 5دارن وبنیاید واینده روشن ندران چون تازه کارید به شدت دوری کنید چون ممکن است گیر کنید ..

سعی کنید سهام رشد کرده نخرید ..اگر خرید کردید سهم خوب بود با خرید در قیمتهای پاین تر هر 10 درصد افت یک پله میانکین رو بیارید پایین ..سهم خوب هیچ وفت ضرر نمی رنه ..

درصد رو رعایت کنید حد ضرر بزارید سبد تشکیل بدید با حرف احدی هم جوگیر نشده وهر سهمی رو نخرید خوب تحقیقی کنید ..برا پولتان زحمت کشیدید پس وفت بزارید وبدانید چه سهمی میخرید چرا میخرید با چه هدف قیمتی میخرید ...

بموتو سهم خوبی هست خوب هم داره میاد بالا هدف ما 450 هست با سود مجمع فعلا ..یعنی حوالی 380 تا390 دوست داشتید میتوانید انجا سود شناساییی کنید یا سهامدار بمانید ..

شاروم هم سهم خوبی هست صادرات خوبی دارید انتظار سود حدود 100 دارم ..قیمت سهم نسبت به درامد معقول هست واگر در ضررید در قیمتهای پایین میانگین پایین بیارید که در رالی بعدی سیماینها جبران ضرر خواهد شد وبه سود میرسید..
                              آخرین ویرایش توسط پرریسک؛ 2012/11/29, 11:03.

نظر

• پرریسک
                                عضو فعال
                                • Feb 2012
                                • 6797

در اصل توسط s400 پست شده است View Post
                                سلام جناب پرریسک لطفاً نظرتان رادرخصوص فجربیان نمایید(عضوجدید)
                                سلام..

دوست من سهم صف خرید هست ..گیر احدی هم نمیا د..

نظر ما به چه درد میخوره وقتی نمی شود این سهم رو خرید کرد..

نظر

در حال کار...
                                X