کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام جعفر جان خیلی خوشحالم میبینم هنوز تو بازار کنار دوستان حضور داری تو تایک تالار گفتمان بورس یادت بودم یکی از دوستان خبر داد که شما اینجاهستی از اون دوست عزیز هم ممنونم که آدرس دوست قدیمی منو رو برام پیدا کرد..........برام خیلی عزیزی جعفر. واقعا تو معرفی تو کف قیمتی سهام تو این چندساله تک بودی و نفر اول........راستی چرا به تالار قبلی سر نمیزنی. بدون شما اونجا سوت و کوره.....
جعفرجان نظرت در مورد کگل و فملی چیه؟ تو این روزا قندیها رو چطور میبینی؟ راستی حتوکا رو هنوز داری یا نه؟یادش بخیر سهامهایی که تو آراد معرفی میکردی. سهم زیرخاکی جدیدی هم برای معرفی داری؟ باتشکر
سلام جعفر جان خیلی خوشحالم میبینم هنوز تو بازار کنار دوستان حضور داری تو تایک تالار گفتمان بورس یادت بودم یکی از دوستان خبر داد که شما اینجاهستی از اون دوست عزیز هم ممنونم که آدرس دوست قدیمی منو رو برام پیدا کرد..........برام خیلی عزیزی جعفر. واقعا تو معرفی تو کف قیمتی سهام تو این چندساله تک بودی و نفر اول........راستی چرا به تالار قبلی سر نمیزنی. بدون شما اونجا سوت و کوره.....
به به سلام خدمت دوست عزیز...
امیدوارم حالتون خوب باشه..
شما لطف داری به من....شما جزو اون دوستانی بودی که همیشه تو فکرتون بودم ....ولی خوب خود در جریاندی چه دش...سایت تالار بورس هم خیلی سنگین باز میشد وسیستم بنده قاطی میکرد کلا بیخیال شدم....
سایت بورسی هم از قدیم عضو بودم وایین سایت جزو بی حاشیه ترین وباخلاق ترین سایت ها تو این چند سال بوده....البته خدایی اراد هم خوب بود ولی خوب نگذاشتن ...با این همه از مدیریت اونجا هم تشکر می کنم...
در اینجا در خدمتیم وتا اینجا هم خدایی مدیریت اینجا خوب عمل کرده وسایت بی حاشیه وارومی هست....
نظر