چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • personable
    عضو جدید
    • Oct 2012
    • 17

سلام خیلی معذرت میخوام الان تبلیغ کننده سهم غبشهر و غمارگ کجا هستند.
    این عدم حضور ایشون نشان از چیه ؟
    بیان یه توضیحی بدن آخه؟

نظر

• محمدرضا مرادی
      عضو فعال
      • Sep 2012
      • 2188

در اصل توسط personable پست شده است View Post
      بیان یه توضیحی بدن آخه؟
      مگه مجبورتون کردن بخرید؟!اون موقع که سهمای پیشنهادی ایشون 50-100 درصد سود میداد کجا بودید؟!
      ----------------------

جناب شفاف سازی با تشکر از اخبارتون،حرف شما کاملا درسته و بازی که اینها راه انداخته ان رو اصلا نمیشه خوند!یا حداقل من نمیتونم بخونم...ولی آخه مگه تا کجا میتونن سهم رو پایین بیارن؟!واقعا من که سر در گم شدم،اما فعلا تصمیم مبتنی بر کاهش میانگین خریده...هر 10-15 درصد هم یه پله اضافه میکنم...

در ضمن اگه ممکنه میخواستم در مورد بحث افزایش سرمایه ی غبشهر هم یه اطلاعی کسب کنید...

و یه سوال!پیش بینی خودتون از سود 92 غبشهر چقدره؟!

سوال قبلیم رو هم دوباره میپرسم!غبشهر 1100 تومنی ارزنده هست یا نه؟!

ممنون از حسن نظرتون

در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post
      آقای مرادی عزیز
      حق با شماست قبول دارم دوستان گرامی به یکباره حرف کسی را که تا بحال ندیدند و نمی شناسند را بپذیرند
      ببنید بروی قیمت سهم دو دسته بیشترین تاثیر را دارند
      1- سهامدار عمده یا گروهی که سهام را بالا و پایین می کنند
      مثل غپینو : در شرکت هیچ اتفاق خاصی نیافتاده شرکت برای واردات از نرخ ارز آزاد استفاده می کنه و... ولی می بینیم قیمت سهم از 130 تومان به 330 تومان می رسه بدون دخالت شرکت یا مثلآ" غپاک
      2- تاثیر گزارش و عملکرد شرکت :
      آن چیزی که معلوم است من و خیلی از شما از بازی سهامدار عمده یا گروه خاص بر روی غمارک و غبشهر خبر نداریم
      می ماند وضعیت خود شرکت و تصمیم با خودتان :
      طبق آخرین صحبتی که با شرکت داشتم سود 91 به 350 خواهد رسید مجمع فرودین ماه و سود تقسیمی 150 تومان برای غبشهر
      از وضعیت غمارک و فروش زمین کارخانه سوال کردم پاسخ این بود :
      فروش زمین به زودیها انجام نخواهد گرفت طبق گفته ایشون برنامه ریزی برای سال 93
      غمارک در حال بستن یک قراداد برای پخش هستش که تاثیر منفی بر جای خواهد گذاشت
      بعد از انتقال کارخانه به محل فعلی شرکت بهشهر برای تولید سوله به غمارک اجاره داده خواهد شد.

دوستان عزیز من فقط نقل قول کردم درستی یا نادرستی به عهده روای
      انشال.. به توجه به بازگشائی پایین شاهد سیر صعودی هر دو سهم فوق باشیم تا دوستان از ضرر خارج و وارد سودشوند
      تمام سال من بی تو...

نظر

• saheb
        عضو عادی
        • Oct 2012
        • 68

مگه مجبورتون کردن بخرید؟!اون موقع که سهمای پیشنهادی ایشون 50-100 درصد سود میداد کجا بودید؟!
        ----------------------
        بیان یه توضیحی بدن آخه؟
        اونقدر تبلیغ کردن که من با قیمت بالا خریدم (1700) البته مقصر خودم هستم که جو گیر شدم

وفکر میکردم اطلاعات آقایون صحیح وصادقانه است .نمیدونستم توی این تاپیک هم ......زیاده

آخه اون دوستم که این تاپیک را به من معرفی کرد .خیلی تعریف این آقایونیکه الان غیبشون زده را میکرد و میگفت اینا صذاقت دارن.

جالبه حالا که وضع خراب شده میگن ما که گفتیم حد ضرر را رعایت کنید.

اما نمیگن چقدر ما تبلیغ سهم و کردیم و خواستیم که هر چی سهم اومد پایین بخرید ومثلا میانگین و بیارین پایین.

من فکر میکنم خودشون سهم و تو قیمت بالا به ماهای ساده دل و زود باور غالب کردن .

که اگه این موضوع حقیقت داشته باشه ،فقط میسپارمشون به خدا.

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
          ستاره دار (2)
          • Jul 2012
          • 1281

بیان یه توضیحی بدن آخه؟

دوستان کوتاه مدتی و میان مدتی به قول برزیل عزیز خوب وقتی 400 بود غمارگ و غبشهر هم 1470، نمی شد خروج کرد؟ حد ضرر 1400 که جناب پرریسک گفتن وقتی شکست نمی شد خروج کرد؟
          دوستان کم طاقت بورس شهر بازی نیست.....
          وقتی ولساپا پیشنهاد شد 206 تومن بود حد ضرر هم داشتیم. بنده خدا پرریسک مقصره یا من نوعی که نادونی کردم و تا الان نگهش داشتم؟ همون روزی که سایپا خالی کرد باید خارج می شدیم...صدرا برای یک عده محک خوبی بود برای آزمایش و غبشهر و غمارگ برای یک عده... کسی توی این سهم تک سهم شده پرریسک مقصره؟ کسی حد ضرر نزاشته پرریسک مقصره؟
          آخرین ویرایش توسط اشکبوس کهنه سوار؛ 2012/12/12, 13:03.
          در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

• علی بابا
            عضو فعال
            • Mar 2012
            • 972

بیان یه توضیحی بدن آخه؟
            سلام دوست عزیز
            من نه غبشهردارم و نه غمارگ
            مقداری غمارگ داشتم که قبلا فروختم

اگر این فروم نبود و یا اصلا هیچ فومی نبود دوستان چگونه خرید و فروش می کردند؟!!!!!!!!؟
            حالا هم همونطوری خرید و فروش کنند

اینجا هر کی هر چی می نویسد فقط پیشنهاد است. تصمیم اخر را خود شما می گیرید.
            اگر در همین فروم نگاه کرده باشید چندتایی که به نظرم تجربه و دانش خوبی هم دارند ، پیشنهاد خرید نمی دهند چون حوصله این کارا را ندارن
            حق هم دارند
            چون دردسر دارد

اگر این غرغر ها نباشد
            پیشنهادات بالا می رود
            منظورم از پیشنهادت این است که هر کسی تعدادی سهم را مد نظر دارد و اطلاعات ان را برای بقیه دوستان به اشتراک می گذارد
            این معنیش این نیست که پیشنهادات همش درسته (کما اینکه من به همه پیشنهادات توجه نمی کنم)
            همه باید ممنون ارائه دهنده گان این اطلاعات هم باشیم

مخاطب من به طور خاص جناب personable و حمایتم به طور خاص پر ریسک نیست

دوستان موفق باشد
            قبلش سالم باشد
            سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.

نظر

• msa407
              عضو عادی
              • Oct 2012
              • 133

درود
              ببینید دوستان اینجا هر کسی نظر خودش رو مینویسه(البته به جز من که اصلا صاحب نظر نیستم)عده ای تان تحلیل دارن و تحلیل می کنند و تصمیم میگیرند عده ای هم باز مثل من صرفا دنبال نام یک نماد میگردن که تو متن یکی باشه فوری میپرن و میخرن!!
              خوب من خودم 40% سبدم غبشهره 15156 ریاله از روی بی سوادی خودم هم خریدم هیچ کس هم مسئول نیست
              اصلا شاید کسی اینجا بیخودی از یه سهمی تبلیغ کنه به هزار دلیل که خودش میدونه اگر به زور ما را وادار به ورود یا خروج از سهمی نمیکنه محیط کاملا بازه از من تازه وارد بی دانش بورسی گرفته تا تحلیلگرهای بزرگ میتونن مطلب بنویسن و نظر بدن و این عین دمکراسی و آزادی اظهار نظر و عقیده هست ، ما باید تحمل همدیگر را داشته باشیم و از اشتباهات گذشته درس بگیریم به هم پریدن و همدیگه رو متهم کردن ، انگ زدن که تو از کجا اومدی ، هدفت چیه و استکبار تو رو فرستاده و ... نشان دهنده ی اینه که ما هنوز راه درازی رو در ورود به دروازه دمکراسی داریم.
              من لازم میدونم از دوستان عزیزی مثل جناب شفاف سازی و کهنه سوار عزیز و... به دلیل دانشی که بی منت در اختیار ما قرار میدن و مهمتر از اون اینکه طی این مدت آشنایی با ایشان متوجه ظرفیت بالاشون در پذیرش نظرات مخالف شدم سپاسگزاری کنم همینطور از دوست ارجمند جناب پرریسک برای چیزهایی که از ایشان یاد گرفتم و یاد خواهم گرفت.
              پس بیاییم تحمل دیگران رو داشته باشیم و اشتباهات خودمون رو هم بپذیریم که این راه پیشرفته
              [COLOR="#0000FF"][B]نبرد من تنها با تاریکی است ! برای نبرد با تاریکی شمشیر نمیکشم ، چراغ می افروزم [/B][/COLOR]اشو زرتشت

نظر

• شفاف سازی
                عضو فعال
                • Nov 2012
                • 2880

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
                ----------------------

جناب شفاف سازی با تشکر از اخبارتون،حرف شما کاملا درسته و بازی که اینها راه انداخته ان رو اصلا نمیشه خوند!یا حداقل من نمیتونم بخونم...ولی آخه مگه تا کجا میتونن سهم رو پایین بیارن؟!واقعا من که سر در گم شدم،اما فعلا تصمیم مبتنی بر کاهش میانگین خریده...هر 10-15 درصد هم یه پله اضافه میکنم...

در ضمن اگه ممکنه میخواستم در مورد بحث افزایش سرمایه ی غبشهر هم یه اطلاعی کسب کنید...

و یه سوال!پیش بینی خودتون از سود 92 غبشهر چقدره؟!

سوال قبلیم رو هم دوباره میپرسم!غبشهر 1100 تومنی ارزنده هست یا نه؟!

ممنون از حسن نظرتون
                مرادی عزیز
                در ارزندگی غبشهر 1100 تومانی هیچ شکی نیست تا پایان سال مالی بالای 500 تومان سود انباشته دارد
                ولی انباشته کردن سود و عدم تقسیم کامل آن نیز یک مسئله و یک معما شده برای سهامداران مثل وبانک که بیشتر از قیمت سهم اندوخته و سود انباشته دارد .
                غبشهر در این قیمت با کسر سود امسال مثل این می مونه که نسبت به قیمت پارسال هیچ رشدی نکرده است
                سهم در این قیمت ارزنده است ولی بازی سهامدار عمده یا گروهی که سهم را بالا و پایین می کنه چی باشه ؟
                در خصوص پیش بینی سود 92 به عرضتان برسانم کار داره در اولین فرصت بایدتولید , فروش , بهای تمام شده و... بریزیم تو Excel تا ببنیم چی جواب می ده ؟
                در خصوص افزایش سرمایه هم سوال خواهم کرد

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
                  ستاره دار (2)
                  • Jul 2012
                  • 1281

بیان یه توضیحی بدن آخه؟
                  در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                  با سلام..
                  از لطف تمام دوستان تشکر می کنم ...به امید روزهای وخاطرات گذشته .........فقط چند تا نکته رو همین اول کار بگیم همون طور که در تاپیک چی چرای قبلی گفته بودیم تا بعدا مشکلی پیش نیاد........

1-دوستان اینجا هیچ مسئولیتی در مورد خرید فروش برعهده گرفته نمیشه
                  2-بعد معرفی سهم حالا چه تکنیکالی چه بنیادی دوستان حتما حتما خودشون هم سهم رو بررسی کنن ودر صورت صلاحدید خرید کنن
                  3-بورس جای نامردی هست واز اون نامردتر فضای مجازی پس به احدی اعتماد نکنید از جمله به پرریسک که خودم باشم
                  4-سهام گفته شده مد نظر ما نهایت نهایت 20 تا 30 درصد سبد رو تشکیل خواهد داد .بارها گفتم سهم طلا هم باشه روش نباید تک سهم شد..
                  5-حد ضرر حتما گفته میشه ونهایت د ضرر برا سهام 5 درصد با کار مزد میشه 5/6 درصد حالا این حد ضرر از کجا اومد اونم بر پایه تکنیکال می گیم
                  6-این تاپیگ متعلق به هیچ کسی نیست پس از همه دوستان واساتید تقاضا میشه ما رو از زاهنمایی های خود دریغ نکنند.
                  7-در اخر هدف از ایجاد مجدد تاپیک مهمترین دلیلش زنده کردن خاطرات شیرین گذشته هست.......در بدترین بازار در تاپیک چی چزا..........با همراهی هم بهترین سودها رو بردیم ........از قندیها گرفته تا کلی سهام دیگر ..........وگرنه سود کردن در بازار مثبت از نظر من هنر نیست .........در بازار مزخرف ترین سهم هم بازدهی مثبت میده .مهم اینه در بازار منفی خودمون رو حفظ کنیم ........موفق باشید.....
                  چه کسانی این حرف پرریسک را در ابتدای راه اندازی این تاپیک تایید کرده اند؟ این عهدنامه را حداقل 40 نفر از جمله مدیران سایت تایید کرده اند.
                  41 کاربر به خاطر ارسال مفید پرریسک از ایشان تشکر کرده اند:

alijon, Amir P, amir1355, Brother, eiman, fiona, honaramuz, Jamshidyar, javad73, jm6197, mahyar1357, mehdi 1000, Merita, meysam, mir48, Mohsen Mehrvarz, mokhlas, Moradad, nik, parastom, parnian_3000, safaklar, Saleh.R, shadi, shayan0711, tiktak, مهران, مجيد 20, محسن مختاری, نيما, وحید 20, کیوان, آمن خادمی, آذر, آریو, امید, ائلشن, بابي چارلتون, بابک 52, تیزبین, زاپاتا

وقتی غبشهر از 1000 تا 1700 رفت چه سودها که نکردیم. منصف باشیم. به زودی جهت اطلاع دوستان جدید در این تاپیک درصد پیشرفت سهام معرفی شده جناب پرریسک رو می زارم تا دوستان کمی گذشته رو بخاطر بیارن.
                  آخرین ویرایش توسط اشکبوس کهنه سوار؛ 2012/12/12, 13:24.

نظر

• محمدرضا مرادی
                    عضو فعال
                    • Sep 2012
                    • 2188

در اصل توسط کهنه سوار پست شده است View Post

دوستان کوتاه مدتی و میان مدتی به قول برزیل عزیز خوب وقتی 400 بود غمارگ و غبشهر هم 1470، نمی شد خروج کرد؟ حد ضرر 1400 که جناب پرریسک گفتن وقتی شکست نمی شد خروج کرد؟
                    دوستان کم طاقت بورس شهر بازی نیست.....
                    وقتی ولساپا پیشنهاد شد 206 تومن بود حد ضرر هم داشتیم. بنده خدا پرریسک مقصره یا من نوعی که نادونی کردم و تا الان نگهش داشتم؟ همون روزی که سایپا خالی کرد باید خارج می شدیم...صدرا برای یک عده محک خوبی بود برای آزمایش و غبشهر و غمارگ برای یک عده... کسی توی این سهم تک سهم شده پرریسک مقصره؟ کسی حد ضرر نزاشته پرریسک مقصره؟
                    داداش اصلا یه جوری حرف میزنن انگار حالا چی شده!!!!بابا من خودم 50% سبدم غبشهر بود و امروز تازه یه مقدار دیگه اضافه کردم!!!!!!!سهم با این پیش بینی خوب و با این سود انباشته!شرکت ورشکسته که نشده!صدرا که نیست...

حد ضرر من توی غبشهر= 0 ریال!خلاص!!

تا حد اکثر 3-4 ماه دیگه این پست رو میارم بالا....قیمت امروز 1100....بالاترین قیمت یک ماه پیش 1700 تومن...قیمت حداکثر 3-4 ماه دیگه 2200...
                    تمام سال من بی تو...

نظر

• محمد حسن
                      عضو فعال
                      • Apr 2011
                      • 423

در اصل توسط حميد اسدي پست شده است View Post
                      دوست عزیز معاملات امروز قندی ها را دیدی!! ( ای کاش دیروز کمی صبر میکردی، البته امیدوارم در بقیه سهم ها سود کنی)

همانطور که گفتم امروز، شروع حرکت قندی ها بود.

هیچ زمانی به هیچ شخصی توصیه به خرید نمیکنم. اما برای اولین بار به دوستان سهامدار توصیه میکنم که قند پیرانشهر را زیر نظر بگیرند و وارد این سهم شوند. ( حالا اسم توصیه را بگذارید اطلاعات رانتی یا .........;) )

گروهی پر قدرت از چند کارگزاری دیروز و امروز شروع به خرید قپیرا کردن که به سود کمتر از 100 و 150 درصدی راضی نیستند.

پیشنهاد میدهم که حتما قیپرا را در سبد داشته باشید. به غیر از مجموعه جدیدی که وارد قپیرا شدن؛ خود گزارش خوب 3 ماهه گویای ارزندگی سهم است.

انشاء الله چند وقت دیگه این پست بالا میارم تا مطالب گفته شده ثابت شود

به امید سلامتی و سود برای همه دوستان
                      در اصل توسط aminian پست شده است View Post
                      برا ورود به قندیا عجله نکنید بزارید سید تاییدش کنه
                      انشاا... پرسود باشید
                      در اصل توسط parvaz پست شده است View Post
                      لطفا تو این تایپیک سهم قندی رو تبلیغ نکنید . میتونید به تایپیک خودش مراجعه بفرمایید . در ضمن محض اطلاع دوستان جعفر خان (پرریسک) هنوز سیگنال خرید قندی رو نداده . باتشکر
                      در اصل توسط حميد اسدي پست شده است View Post
                      دوست عزیز شما این مکالمه دوستانه را تبلیغ به حساب آوردی!!!!!

عجب!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

فقط یک گفتگوی ساده دوستانه بود.

اینقدر جو تاپیک را پلیسی و مرموز نکنید که آدم جرات نکنه وارد تاپیک بشه.

اصلاً هیچی بابا.......ولش کن.........هیچ توصیه ای ندارم

همه دوستان انشاءلله موفق باشند
                      حمید جان سلام. دوست عزیز، دوستان ما برای خرید استراتژی دارن و بر اساس پایبندی به اون استراتژی وارد سهام می شن. باید توجه داشت که مقاومت اصلی قپیرا زمانی شکسته خواهد شد که این سهم بالای 1300 بیاد. به قول جناب پرریسک تنها چیزی که باعث بالا رفتن اصولی قیمت سهام قندی از قیمت فعلی خواهد شد تنها و تنها افزایش قیمت شکر است... حضور برای نوسانگیری در این سهام شاید خوب باشد اما به نظر بنده هنوز زمان صعود اصولی فرا نرسیده است... چند درصد بالاتر می خریم اما در روند صعود... بنده خودم با قپیرا حداقل 3 بار بین قیمت 1100 تا 1250 اومدم اما این سهم نتونست سایه 1300 رو هم با تیر بزنه.. اگه رد بشه در خدمتشم
                      در اصل توسط برزیل پست شده است View Post
                      من کاری ندارم به اینکه پرریسک چه گفته منظور من اینه که شنونده بایدعاقل باشه هرچیزی رونبایدگوش داد
                      انصافاوجدانتوقاضی میکنم روی 400بهت نگفتم فرصت خروجه وروندنزولیه
                      الان هم بنظرم خریدتامشخص نشدن گزارس سه ماهه اشتباهه غمارگ بااین گزارشاتش کل بازارروبه خودش بدبین کرده
                      ولیخانی هم که گفتین کلاصدهزارسهم داره والان هم توضرره معاملات خودتون روباایشون مچ نکنین 10میلیون هم توی غمارگ ضررکنه براش مهم نیست این ماییم که بایدمواظب سرمایمون باشیم

آقای برزیل دوست عزیز درست می فرمایید هر کس باید واسه خودش استراتژی داشته باشه حرفها را بشنوه ولی خودش تجزیه و تحلیل کنه و تصمیم بگیره نباید چشم بسته و بی چون و چرا با حرف دیگران معامله کرد نمونه ای از بحثهای متعصبانه در این پاپیک را بالا آوردم خودتان بخونید قضاوت کنید

نظر

• محمدرضا مرادی
                        عضو فعال
                        • Sep 2012
                        • 2188

در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post
                        مرادی عزیز
                        در ارزندگی غبشهر 1100 تومانی هیچ شکی نیست تا پایان سال مالی بالای 500 تومان سود انباشته دارد
                        ولی انباشته کردن سود و عدم تقسیم کامل آن نیز یک مسئله و یک معما شده برای سهامداران مثل وبانک که بیشتر از قیمت سهم اندوخته و سود انباشته دارد .
                        غبشهر در این قیمت با کسر سود امسال مثل این می مونه که نسبت به قیمت پارسال هیچ رشدی نکرده است
                        سهم در این قیمت ارزنده است ولی بازی سهامدار عمده یا گروهی که سهم را بالا و پایین می کنه چی باشه ؟
                        در خصوص پیش بینی سود 92 به عرضتان برسانم کار داره در اولین فرصت بایدتولید , فروش , بهای تمام شده و... بریزیم تو Excel تا ببنیم چی جواب می ده ؟
                        در خصوص افزایش سرمایه هم سوال خواهم کرد
                        ممنون از پاسختون،منتظر پیش بینی دقیقتون از 92 هستیم...

همچنین خبر افزایش سرمایه.;)
                        تمام سال من بی تو...

نظر

• homework
                          عضو فعال
                          • May 2012
                          • 747

دوستان غبشهری و غمارگی
                          هممون تو ضرریم و ناراحت
                          حداقل حداقل 20%
                          اما نباید فراموش کنیم خدایی نکرده
                          تو این ناراحتیامون
                          چوب حراج به ایمانمون بزنیم ... فراموش نکنین
                          پر ریسک عزیز بین ما نیست ... اما خدای اون که هست

توکل بخدا ایشالله یه روز خوب میاد ...
                          دنیا دو روز است ... روزی برای تو ، روزی علیه تو

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
                            ستاره دار (2)
                            • Jul 2012
                            • 1281

در اصل توسط محمد حسن پست شده است View Post
                            نمونه ای از بحثهای متعصبانه در این پاپیک را بالا آوردم خودتان بخونید قضاوت کنید
                            دستت درد نکنه محمد حسن جان.ازشما دیگه انتظار نداشتم.حالا ما شدیم متعصب؟ قپیرا رو نگفتم بعد از عبور از 1300 واردش می شیم؟ بنده هنوز هم به این استراتژی معتقدم که قیمت شکر بالا نره این سهام فقط به درد نوسان می خوره...اگه قراره از سهمی(حتی همین غبشهر) زیر 50 درصد سود بگیرم باید برم و غاز بچرونم...
                            آخرین ویرایش توسط اشکبوس کهنه سوار؛ 2012/12/12, 13:45.

نظر

• parvaz
                              عضو فعال
                              • Feb 2010
                              • 555

به قول پرریسک غبشهرکمترین ریسک رو دربین سهاما داره . دوما انصافا فروش تو این قیمت خنده دار نیست. اگه درصد سهم تو سبد مناسب باشه با کمی صبر حل میشه...

نظر

• محمد حسن
                                عضو فعال
                                • Apr 2011
                                • 423

دستت درد نکنه محمد حسن جان.ازشما دیگه انتظار نداشتم.حالا ما شدیم متعصب؟ قپیرا رو نگفتم بعد از عبور از 1300 واردش می شیم؟ بنده هنوز هم به این استراتژی معتقدم که قیمت شکر بالا نره این سهام فقط به درد نوسان می خوره...اگه قراره از سهمی(حتی همین غبشهر) زیر 50 درصد سود بگیرم باید برم و غاز بچرونم...
                                نه دوست عزیز سوء تفاهم نشه یک وقت
                                اون قسمتهایی که گفته میشه حتماً باید فلانی تأیید کند تا بعد یا هنوز دستور خرید صادر نشده را عرض کردم
                                از اون بگذریم حالا 1300 را بالاخره رد کرد امروز دیگه یا نه هنوز؟

نظر

در حال کار...
                                X