کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
جعفر جان خدا قوت
بنظرت تعويض پارسان با كنور براي فردا مناسب مي باشد (خريد پارسان540)
با تشكر فراوان>:d<
با سلام...
اگر سهم معدنی ندارید ودرصد پارسان در سبدتان زیاد هست 50 درصد تعویض کنید...حد ضرر کنور 1900 ..هر چند سهم دیتایی نداره ..مقاومت هم 2100 که دو بار خورد نتونست بشکنه...
پارسان هم حمایت اولی فعلا 700....اینم سهم خوبیه ولی خوب سهام خوب هم بالا پایین میشن ...دوستان نوسانگیر نوسان میگیرن ودوستان سهامدار هم بدون توجه به این نوسانات سهامداری...
پرریسک جان ممنون از پاسخت.
یک سوال دیگه داشتم لطف میکنی جوات بدی.
من کسرا رو چند ماهه پیش روی 815 خریدم که درست از بعد از اون سقوط کرد و امروز اولین باری بود که بعد از خرید، 815 رو دید. به نظرت فردا بفروشمش یا نگهش دارم.
با تشکر از وقتی که میزاری.
احتمال لغو مجوز فعالیت بانک "تات" و ادغام آن با دو موسسه مالی و اعتباری بانک "تات" با دو مؤسسه مالی و اعتباری پیشگامان و صالحین ادغام و در نهایت بانک بزرگتری را تشکیل خواهد داد. شنیده ها از عنوان بانک "مردم" برای این بانک تازه تاسیس و ادغامی حکایت دارد.
شنیدهها از برخی مسئولان بانک مرکزی و شورای پول و اعتبار حکایت از لغو مجوز فعالیت بانک "تات" و ادغام آن با دو مؤسسه مالی و اعتباری دارد.
به گزارش فارس، شنیدهها از برخی مسئولان بانک مرکزی و شورای پول و اعتبار حکایت از لغو مجوز فعالیت بانک "تات" و ادغام آن با دو مؤسسه مالی و اعتباری دارد.
بر اساس این گزارش، بانک مذکور با دو مؤسسه مالی و اعتباری پیشگامان و صالحین ادغام و در نهایت بانک بزرگتری را تشکیل خواهد داد.
این گزارش حاکی است: از عنوان بانک "مردم" برای این بانک تازه تاسیس و ادغامی حکایت دارد.
بنابراین گزارش، با توجه به ادغام این بانک با دو مؤسسه مالی و اعتباری دیگر، سهامداران و افرادی که در این بانک و مؤسسات سپردهگذاری کردهاند، عملا سپردههای آنها به بانک بزرگتری منتقل خواهد شد و لذا جای نگرانی وجود ندارد.
پیش از این عزتالله یوسفیان ملا با بیان اینکه براساس مصوبه ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی مجوز یکی از بانکهای خصوصی لغو خواهد شد، اظهار داشت: هیئتی در این ستاد وجود دارد که به تخلفات رسیدگی میکند و مقرر شد تمام بانکهایی که مسیر قانونی تاسیس را طی نکردهاند مجوز فعالیت آن لغو شود.
وی در پاسخ به این سوال که آیا بانک مورد نظر متخلف بوده گفت: این بانک قطعاً مسیر قانونی برای دریافت مجوز فعالیت را طی نکرده است
پرریسک جان ممنون از پاسخت.
یک سوال دیگه داشتم لطف میکنی جوات بدی.
من کسرا رو چند ماهه پیش روی 815 خریدم که درست از بعد از اون سقوط کرد و امروز اولین باری بود که بعد از خرید، 815 رو دید. به نظرت فردا بفروشمش یا نگهش دارم.
با تشکر از وقتی که میزاری.
نظرم همون بالایی هست ..اون زمان که شما رو 815 خریدی نمی دونم سهم تو چه فازی وروند بوده ولی الان روند صعودی هست وحد ضر 800 ...
نظر