کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
جعفر خان سلام
یاد موتوژن 350 که معرفی کردی به خیر. بعد از 50 درصد افزایش سرمایه و 80 سود نقدی الان 290 هست نظر جدیدی روش نداری؟
با سلام...
بموتو در 250 معرفی شده بود تا 460 رفت قبل افزایش سرمایه شما کمی دیر رسیدی رو 350.....
سهم روند اصلاحی در پیش گرفته فعلا توصیه به خرید این سهم ندارم....
جناب پرریسک
نظرتون در مورد کرماشا و وبملت چیه
با تشکر فراوان
گروه پترو کامل هشدار داده شد ....دوستان زمانی که بازار مثبت هست فکر نزول از یادشون میره ولی امروز می بینن که چه بلایی سر گروه پترو روی امد ...فراور 514 تومن تازه رو 730 بعضی ها صحبت از تارکت 850 تومنی می گردن....
کرمانشاه حماتی 430 بشکنه بعدی 400..روند اصلاحی...
وبملت هم بالای 163 دوام نیاره مجددمیره برا 156 ....حد ضرر 150 بزارید..
دیروز گفته شد ..دور دور سهمهای در پیت هست ...
سهم بالای 83 دوام بیاره خوبه .حد ضرر 83 ولی دقت کنید سهم مقاومت 90 رو پیش رو داره دو بار خورده کم اورده ...
با سلام خدمت جناب صالحی...
بنده در برابر شما دوستان که خیلی وقته دارم نمودارهاتون رو در بورکس دنبال می کنم اصلا اعای ندارم وباعث افتخار بنده که شما اینجا نمودار گذاشتید....
در مورد وساخت وثنوسا بله بنده هم این دو سهم رو زیر نظر داشتم ودارم ..در بالا هم در جواب دوستی گفتم چند روز قبل هم فکر کردم این گروه رالی رو اغاز کردن ولی گزارشهای روی کدال کار رو خراب کرد....
با توجه به نمودارهاشون ونمودار شاخص گروه ساختمان قبلا هم گفته شده اینها یا یک صعود اساسی می کنن یا یک صلاح.....
در مورد اصلاح کمی شک دارم با توجه به حامی های قدری که وارد این گروه شدن مخصوصا دو سهم وساخت وثنوسا وپی برای پایین سهم های دیگر گروه وفدک در ثامان.....
پس می مونه صعود ولی با این همه برا وساخت حد ضرر 210 وثنوسا 290 وثامان 160 مدنظرم هست ومقاومتها هم وساخت 226 وثنوسا 323 ومقوما اصلی تر 340 وثامان سقف قبلی....
حالا یا باید در حمایتها وارد شد یا بعد شکست مقاومتها.....نظر من هم در مورد گروه ساختمان مثبت هست...
خوب اینا بیان بالا ......حیفه نمودار های زیبای جناب صالحی اون پایین بمونه ....ثنوسا عالی کار کرد وساخت هنوز داره زور میزنه با ثامان وثاباد...
نظر