چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • پرریسک
    عضو فعال
    • Feb 2012
    • 6797

در اصل توسط هادی129 پست شده است View Post
    پرریسک جان فنورد رو امروز دادم رفت کارم درست بود یا اشتباه؟
    به نظر خودتان کارتان درست بوده یا اشتباه ......

نظر

• هادی129
      عضو عادی
      • Apr 2012
      • 296

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
      به نظر خودتان کارتان درست بوده یا اشتباه ......
      من زیاد تکنیکال وارد نیستم خواستم نظر شما رو بدونم ؟

نظر

• کارآموز
        عضو عادی
        • Jan 2012
        • 159

پرریسک جان نظرت در مورد وپارس چیه ؟
        در ضمن پرریسک عزیز به نظر شما نمودار قیمت رو بهتره بر اساس قیمت پایانی رسم کرد یا آخرین قیمت؟
        با تشکر.
        آخرین ویرایش توسط کارآموز؛ 2012/05/12, 12:57.

نظر

• trad
          عضو عادی
          • Apr 2012
          • 38

سلام جناب پرریسک
          چیکار کنم با این سبد
          وصندوق 240
          آ س پ 430
          ذوب 227
          وپترو 95
          فراور 608(قبل از مجمع)
          فاسمین703 (قبل از مجمع)
          مرسی
          آخرین ویرایش توسط trad؛ 2012/05/12, 13:20.

نظر

• jamall
            عضو عادی
            • Oct 2011
            • 217

برادر جعفر سلام
            بی زحمت یه نمودار از وضعیت طلا و تحلیلتون از روند این فلز گرانبها
            قبلا از لطفتون متشکرم

نظر

• green
              عضو عادی
              • Dec 2011
              • 99

پرريسك جان غدير را 400 بخريم يا صبر كنيم ؟

نظر

• mehdi2006
                Banned
                • Jul 2025
                • 17

جعفر جان به نظرت وساخت که امروز صفشو دادن و 242 رو نتونست رد کنه فردا واسه خريد استراتژیمون چطور باشه؟
                پلوله رو آخر وقت به بالا خريد و با منفی شدن بازار و دادن صفها رو به بالا معامله شد!به نظرت فردا واسه خريد اقدام بشه؟

نظر

• پرریسک
                  عضو فعال
                  • Feb 2012
                  • 6797

در اصل توسط mehdi2006 پست شده است View Post
                  جعفر جان به نظرت وساخت که امروز صفشو دادن و 242 رو نتونست رد کنه فردا واسه خريد استراتژیمون چطور باشه؟
                  پلوله رو آخر وقت به بالا خريد و با منفی شدن بازار و دادن صفها رو به بالا معامله شد!به نظرت فردا واسه خريد اقدام بشه؟
                  دوست من گفتم تا اینجا نزدیک 20 سهم شناسایی شده که در روند صعود قرار گرفتن ....اکثر این سهام اصلا ربطی به نزخ ارز ندارن وبعضا از کاهش این نرخ هم سود می کنن...
                  ولی امروز دیدم بازار همه رو به یه چوب راند....این رو میزارم به حساب جو زدگی بازار....

دور قبل دلار همش بالا رفت ولی گروه پترو روی مس فولاد در جا زدن ولی بعد مدتی دیدیم که گروه پترو مس روی فولاد در عرض کمتر از یک ماه رشد طوفانی کردن....بازار ما همیشه یک فاز عقبه وتا مطمئن نشه از چیزی حر کت نمی کنه به اون سمت...

الان دلار میاد پایین ولی گروه بانک لیزنیگ خودرو ساختمان بیمه ای تی که ارتباطی با این نرخ ارز ندارن ویا از نرخ ارز سود میبرن از کاهشش اینام میان پایین....مگه اینا موقعی که نرخ ارز بالا رفت رشد کردن که حالا دارن همراه گروه پترو مس روی منفی میخورن.....سایپای بدبخت که همون 170 بوده هست...وساخت الان چندین وقته رو 230 مونده...

به بازار باید فرصت داد تا اروم بشه وکمی منطقی تر تصمیم بگیره ولی خوب این وسط دوستانی که هیجانی خرید فروش کنند احتمال زیاد ضرر خواهند کرد....

بازار هنوز بر سر دوراهی کاهش ویا رشد نرخ ارز گیر کرده ...فعلا روند ارز کاهشی هست وتمام شواهد نشان از روند مثبت مذاکرات داره ولی بعضی سهام هستن چه نرخ ارز بالا بره چه پایین بره براشون مهم نیست....مذاکرات مثبت باشه منفی باشه..گروه ساختمان گروه ای تی از این دسته اند...منتظر می مانیم ...فعلا سهام به حد ضرر نرسیدن پس صبر می کنیم..

نظر

• sea2003son
                    عضو عادی
                    • Jul 2011
                    • 179

جعفر خان سلام امروز با هدف 100 تمحركه خريدم روي 90 نميدونم يه دفعه چي شد اومد روي منفي ميشه راهنمايي كنيد نگهش داريم يا بفروشيم ايا جاي رشد داره؟

نظر

• Jamshidyar
                      كاربر فعال
                      • Oct 2011
                      • 556

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                      دوست من گفتم تا اینجا نزدیک 20 سهم شناسایی شده که در روند صعود قرار گرفتن ....اکثر این سهام اصلا ربطی به نزخ ارز ندارن وبعضا از کاهش این نرخ هم سود می کنن...
                      ولی امروز دیدم بازار همه رو به یه چوب راند....این رو میزارم به حساب جو زدگی بازار....

دور قبل دلار همش بالا رفت ولی گروه پترو روی مس فولاد در جا زدن ولی بعد مدتی دیدیم که گروه پترو مس روی فولاد در عرض کمتر از یک ماه رشد طوفانی کردن....بازار ما همیشه یک فاز عقبه وتا مطمئن نشه از چیزی حر کت نمی کنه به اون سمت...

الان دلار میاد پایین ولی گروه بانک لیزنیگ خودرو ساختمان بیمه ای تی که ارتباطی با این نرخ ارز ندارن ویا از نرخ ارز سود میبرن از کاهشش اینام میان پایین....مگه اینا موقعی که نرخ ارز بالا رفت رشد کردن که حالا دارن همراه گروه پترو مس روی منفی میخورن.....سایپای بدبخت که همون 170 بوده هست...وساخت الان چندین وقته رو 230 مونده...

به بازار باید فرصت داد تا اروم بشه وکمی منطقی تر تصمیم بگیره ولی خوب این وسط دوستانی که هیجانی خرید فروش کنند احتمال زیاد ضرر خواهند کرد....

بازار هنوز بر سر دوراهی کاهش ویا رشد نرخ ارز گیر کرده ...فعلا روند ارز کاهشی هست وتمام شواهد نشان از روند مثبت مذاکرات داره ولی بعضی سهام هستن چه نرخ ارز بالا بره چه پایین بره براشون مهم نیست....مذاکرات مثبت باشه منفی باشه..گروه ساختمان گروه ای تی از این دسته اند...منتظر می مانیم ...فعلا سهام به حد ضرر نرسیدن پس صبر می کنیم..
                      جعفر جان سلام
                      سپاسگزاری ویژه دارم بخاطر وقتی که برای بچه های فروم میزاری و تحلیل های همیشه خوبت
                      جعفرجان من تقریبا امروز روی ثاباد متمرکز بودم. با توجه به اینکه چهارشنبه روند نزولی رو به بالا شکسته بود، امروز هم تا اوسط بازار رفت سمت مثبت شدن اما قبل از ریختن بازار یه سری اوردر فروش روی ۱۵۸ اومد که کار سهم رو خراب کرد. و بعش هم که ....
                      تحلیل خود شما از ثاباد چیه ؟ با این منفی امروز هنوز هم میشه به صعودش در کوتاه مدت امید داشت ؟
                      با سپاس
                      موسسه خیریه حمایت از کودکان سرطانی (محک)
                      www.mahak-charity.org/main/fa

نظر

• AIDIN90
                        ستاره‌دار (21)
                        • May 2011
                        • 1061

جناب پرريسك حتوكا حدود90درصد تعديل داد به نظرتون با اومدن فدك در روز اخر روچه قيمتي باز ميشه؟
                        من 5درصد سبددارم قصد دارم اضاف كنم به نظرتون تاچه قيمتي خوبه براي خريد
                        ممنون

نظر

• کارآموز
                          عضو عادی
                          • Jan 2012
                          • 159

در ضمن پرریسک عزیز به نظر شما نمودار قیمت رو بهتره بر اساس قیمت پایانی رسم کرد یا آخرین قیمت؟
                          با تشکر.

نظر

• پرریسک
                            عضو فعال
                            • Feb 2012
                            • 6797

در اصل توسط mehdi2006 پست شده است View Post
                            با سلام...وساخت مشکلی نداشت...بازار بازار نبود.....
                            فکر نمی کردم جو منفی اونقدر شدید بشه که دامان این چند تا سهم و هم بگیره...
                            باز هم میگم این سهام که در روند صعود هستن بالا نیان بقیه بازار کشک ویعنی یک فاتحه نثار بازار کنید.....
                            وساخت اگر قبل 225 برگرده صعود خوبی میکنه...استراتژیتون این باشه که دقت کنید سهم قبل 225 متعادل ومثبت بشه اونوقت میشه به رشد سهم در کوتاه مدت امید داشت...

دوستان همانطور که در مداران گفتم سهم بالای 335 دوام بیاره صعود میکنه حتی مداران تا منفی 4 معامله هم شد ولی امروز سهم 360 بود ...پس تا اخرین لحظه صبر کنید ..فوقش چند درصد بیشتر ضرر میدیم ولی اینکه فکر کنید با فروش این سهام سهام بهتری هست این خبرا نیست......فروختید هیچ چی نخرید ونقد بموندی چون اینها معدود سهامی هستن که روند صعودی دارن..

نظر

• پرریسک
                              عضو فعال
                              • Feb 2012
                              • 6797

در اصل توسط Jamshidyar پست شده است View Post
                              جعفر جان سلام
                              سپاسگزاری ویژه دارم بخاطر وقتی که برای بچه های فروم میزاری و تحلیل های همیشه خوبت
                              جعفرجان من تقریبا امروز روی ثاباد متمرکز بودم. با توجه به اینکه چهارشنبه روند نزولی رو به بالا شکسته بود، امروز هم تا اوسط بازار رفت سمت مثبت شدن اما قبل از ریختن بازار یه سری اوردر فروش روی ۱۵۸ اومد که کار سهم رو خراب کرد. و بعش هم که ....
                              تحلیل خود شما از ثاباد چیه ؟ با این منفی امروز هنوز هم میشه به صعودش در کوتاه مدت امید داشت ؟
                              با سپاس
                              با سلام..
                              جمشید جان انتظار داشتم ثاباد با مثبت امروز دیگه اون روند رو تایید کنه سهم خوب دوام اورد ولی خوب خودتون بهتر از من دیدید چه خبر بود...
                              شاید این جو منفی کمی رشد رو عقب بندازه ولی خوب بازار طوری شده که خدایی دیگه باید وقتی سهم میخریم به این فکر کنیم که ضرر نکنیم سود پیشکش.....امروز دوستان چند تا سهم مثبت پیدا کردن تو بازار....ولی با این همه باز هم امیدوارم وصبر می کنیم وبا رایت حد ضرر وبه دور از هیجان....به حد ضررها پایبند باشید واسترش فشار رو از خودتون دور کنید ...ثاباد هم هر وقت زیر 150 رفت خروج کنید ...یعنی سهم از 150 شروع کرد رو به پایین...نه اینکه سهم از 158 شروع کنه بره رو 150...

نظر

• پرریسک
                                عضو فعال
                                • Feb 2012
                                • 6797

در اصل توسط کارآموز پست شده است View Post
                                با تشکر.
                                پارسیان زمانی که بالای 240 اومد صعودی شد سهم مقاومت 270 رو هم شکسته الان حد ضرر 270 وسهم داره به محدوده 280 میرسه رد کنه احتمال رشد تا 320 هست ......
                                بنده قیمت پایانی رو لحاظ می کنم واینکه حداقل یک یا دو کندل بالای اون قیمت ومقاومت زده بشه...

نظر

در حال کار...
                                X