چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • پرریسک
    عضو فعال
    • Feb 2012
    • 6797

با سلام..
    گروه ساختمان امروز هم خوب بود ..در کنار این گروه گروه سیمان وبانک هم عالی بودن وتک سهمها ....
    در گروه بانک ونوین تلاشی برا برگشت می کنه اگر بتونه روند صعود بگیره میتونه به دنبال خود وساخت ثنوسا وپترو رو هم بالا بیاره ...
    در گروه سیمان این گروه همچنان داره می تازه ودلیل رشد علاوه بر تکنیکال خوب بنیادی شاید پی برای پایین ونزدیک مجامع بودن و.....

گفته شد سهام وقتی زوند صعود میگیره در 80 درصد موارد فرصت خرید میده ..امروز هم ونیکی فرصت خرید داد سهمی که با شکست 130 صعود شده وهم غاذر که هم چهارنشبه فرصت خرید داد هم امروز ....

در مورد سهام دیگر که چند روز قبل معرفی شد گفته شد اینها بالا نیان بقیه بازار حرفی برا گفتن نخواهد داشت واین سهام کمترین ضرر رو می زنند در صورت افت شاخص که همی گونه هم شده ...

ثامان 180 رو 175 وثاباد 160 رو 187 وثازن 112 رو 121 وثنوساس 340 رو 375 وساخت 330 رو 339 وبیمه 125 رو 120 وتمحرکه 89 رو 95 خکاوه 61 رو 61 وایت 125 رو 130 ومداران 335 هم رو 334 همگی خریدار داشتن ....وچند تا سهم دیگر که در خاطرم نیست ..

ضرر دوستان در این سهام به 5 درصد هم نمیرسه واگر گروهی یا سهامی تونستن روند صعودی پرقدرت تر بگیرن دوستان میتونن با این سهمها تعویض کنن....بودن با این سهام مثل این هست که شما نقد هستید ..

گروه پترو روی مص فولاد همچنان دارن نزول می کنن .از کرمانشاه 460 که اخطار فروش داده شد تا فراوی فاسمین فولاد مس گروه روی وبقیه پترو ها که نزول بالایی کردن ...حالا بعد اصلاح در صورت دریافت سیگنال خرید ورد به روند صعود برا خرید بررسی میشن....

نظر

• masome
      عضو عادی
      • Nov 2011
      • 186

سلام جعفر جان امروز خیلی کم پیدا بودی.... امروز وپست رو خوب جمع میکردن نظرت در مورد خرید این سهم چیه؟ رو چه قیمتی بخریم؟ در مورد ثاباد امروز به نظر داشتن کد به کد میکردن و انگار غیر از این کد به کد، کسی حاضر به خرید رو به بالا نبود. فکر نمیکنی اگه افت نکنه اینجا درجا بزنه؟ممنون

نظر

• آترينا
        عضو عادی
        • Feb 2012
        • 172

با سلام آقاي پر ريسك
        ممنون بابت جوابتون
        همونطور كه گفتيد گروه بانك... مخصوصا دولتي هاي خصوصي شد... درست گفتم ديگه آيا؟ :)
        مثل بانك ملت - بانك تجارت - بانك صادرات امروز در بازار منفي + ميشدند
        براي مثالتون تجارت صف خريد هم شد كه ما خيلي خريديم امروز
        يا در بانك ملت ما روي 160 تومن خيلي اوردر داشتيم و قسمتيش خريد شد.
        البته در اين چند روز ه حجم پول ما رفته روي بيشتر ملت- بعد تجارت... صادرات هم كم خريد داريم
        به نظر دوست من اين دو سه بانك رشد خوبي دارند و همونطور كه شما گفتيد چارتشون خوبه كه دوست من اين عبارته""" آپه""" را بكار مي بره كه من نفهميدم چيه...

نظر

• trad
          عضو عادی
          • Apr 2012
          • 38

سلام جناب پرریسک
          نظرتون و در مورد خگستر می خواستم جویا شم
          در ضمن خرید وبهشهر با حد ضرر 205 رو تائید می کنید

نظر

• پرریسک
            عضو فعال
            • Feb 2012
            • 6797

در اصل توسط trad پست شده است View Post
            سلام جناب پرریسک
            نظرتون و در مورد خگستر می خواستم جویا شم
            در ضمن خرید وبهشهر با حد ضرر 205 رو تائید می کنید
            با سلام...
            خگستر بالای 185 تثبیت بشه وسه تا کندل کامل بزنه روند صعود میگیره....
            باید دید اصلا میتونه بالای 185 بیاد یا قبل اون کم میاره ..امروز خوب بود ولی زیر 185 هست وشاید این یک نوسان در روند نوزلی باشه ..

وبشهر بله سهم اگر بتونه بالای 205 دوام بیاره روند صعود ادامه دار خواهد شد ودم سهم به ونوین بسته شده که اونم عالی تا اینجا دوام اورده کافیه یه رنج بزنن تا صف بشه بعدش وبشهر وساخت وپترو وثنوسا بیان بالا ...

ببینم روزهای بعد چی میشه..

نظر

• پرریسک
              عضو فعال
              • Feb 2012
              • 6797

در اصل توسط masome پست شده است View Post
              سلام جعفر جان امروز خیلی کم پیدا بودی.... امروز وپست رو خوب جمع میکردن نظرت در مورد خرید این سهم چیه؟ رو چه قیمتی بخریم؟ در مورد ثاباد امروز به نظر داشتن کد به کد میکردن و انگار غیر از این کد به کد، کسی حاضر به خرید رو به بالا نبود. فکر نمیکنی اگه افت نکنه اینجا درجا بزنه؟ممنون

با سلام ..در مورد وپست اگر قبل از 530 سهم برگشت رو زد به خرید سهم میشه فکر کرد ولی نزد بیخیال خرید ...مقاومت هم محدوده 570 تا 600 هست ...
              باید دید روزهای بعد چه می کنه امروز که خوب حمایت شد ولی خوب نزدیک مقاومت هست میخرید حواستون باشه ...
              در مورد ثاباد سهم رو ی مقاومت 183 هست بشکنه حد ضرر بزارید 183 ..مقاومت بعدی هم 200 ...روزهای سختی در پیش داره ...

راستی بشهاب بالای 336 روند صعودی میگیره ...امروز هم حجم خوبی زد باید دید میتونه از اونجا رد بشه یا کم میاره ....رد بشه اینم روند صعود میگیره..

نظر

• بورسیون
                Banned
                • Jul 2025
                • 24

با سلام
                جعفر جان وبیمه زیر 125 تثبیت شد.نگه داریم یا بفروشیم؟

نظر

• mehdi2006
                  Banned
                  • Jul 2025
                  • 17

سلام جعفرجان,خسته نباشی
                  مداران تو قیمت 354 ت خرید شده اما مرتب درحال منفی خوردنه.!؟ به نظرت سهم روند صعودی میگیره یا فروخته شه بهتره؟

نظر

• amir1355
                    عضو عادی
                    • Mar 2012
                    • 40

سلام بر اعضاي تاپيك چي چرا مخصوصا پرريسك عزيز
                    جعفر جان ونيكي خريد 1250 دارم اولين مقاومت رو چند ميبيني
                    كجا دندون طمعو بكشيم؟ (خروج پله اي)

نظر

• ققنوس14
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 1544

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                      گفته شد سهام وقتی زوند صعود میگیره در 80 درصد موارد فرصت خرید میده ..امروز هم ونیکی فرصت خرید داد سهمی که با شکست 130 صعود شده وهم غاذر که هم چهارنشبه فرصت خرید داد هم امروز ....
                      جعفر خان
                      با توجه به اينكه همواره حركت ونيكي و شاخص هميشه با همديگه بوده(چون پرتفوي ونيكي همه بورسه)ميشه نتيجه گرفت كه حقوقيها خبر دارند كه شاخص مثبت خواهد شد بنابراين ونيكي رو دارن پيش خور ميكنن؟
                      يا اگر اين تحليل درست نيست با توجه به سهامدار عمده ونيكي كه بانك تجارته و خودش هم صف خريد ، خبري تو يكي از اينها است كه اون يكي رو هم مثبت كرده؟
                      آرام آرام به آخر کارم نزدیک می شوم و یقین دارم که آخرین تپش های قلبم در آخرین صفحه های کارم ثبت می شود و مرگ فقط مردی مرده را درخواهد یافت.سارتر

نظر

• پرریسک
                        عضو فعال
                        • Feb 2012
                        • 6797

در اصل توسط amir1355 پست شده است View Post
                        سلام بر اعضاي تاپيك چي چرا مخصوصا پرريسك عزيز
                        جعفر جان ونيكي خريد 1250 دارم اولين مقاومت رو چند ميبيني
                        كجا دندون طمعو بكشيم؟ (خروج پله اي)
                        در اصل توسط ققنوس14 پست شده است View Post
                        جعفر خان
                        با توجه به اينكه همواره حركت ونيكي و شاخص هميشه با همديگه بوده(چون پرتفوي ونيكي همه بورسه)ميشه نتيجه گرفت كه حقوقيها خبر دارند كه شاخص مثبت خواهد شد بنابراين ونيكي رو دارن پيش خور ميكنن؟
                        يا اگر اين تحليل درست نيست با توجه به سهامدار عمده ونيكي كه بانك تجارته و خودش هم صف خريد ، خبري تو يكي از اينها است كه اون يكي رو هم مثبت كرده؟
                        ونیکی فردا به مقاومت 140 میخوره به نظر توان رد شدن رو نداره ....
                        اگر سهم فردا کم اورد 50 درصد خروج وحد ضرر برا باقی مانده 131 تومن ...

در مورد بازار هم سهام نشانی از رشد دیده نمیشه ....این حر کت ونیکی خلاف جهت بازار هم جای تعجب داره شاید ناشی از افت شدید سهم یا معامله ای چیزی در راه باشه ...

نظر

• امید1386
                          عضو عادی
                          • Apr 2012
                          • 126

وقت استراحت:

به نظر ما(ايراني ها)، آدمها دو دسته هستند:
                          یا از من پولدارترن که بهشون میگم مال مردم خور و ...یا بی پول ترن که بهشون میگم گشنه گدا و ...
                          یا بهتر از من کار میکنن که بهشون میگم خرحمال و ...یا کمتر کار میکنن که بهشون میگم تنبل و ...
                          یا از من سرسخت ترن که بهشون میگم کله خر و ...یا بی خیال ترن که بهشون میگم ببو و ...

یا از من هوشیارترن که بهشون میگم پرافاده و ...یا ساده ترن که بهشون میگم هالــو و ...

یا از من شجاع ترن که بهشون میگم بی کله و ...یا از من محتاط ترن که بهشون میگم بی عرضه و ...

یا از من دست و دل باز ترن که بهشون میگم ولخرج و ....یا اهل حساب و کتابن که بهشون میگم خسيس و ...

یا از من بزرگترن که بهشون میگم گنده بگ و ...یا کوچیکترن که بهشون میگم فسقلی و ...

یا از من مردم دار ترن که بهشون میگم بوقلمون صفت و ...یا رو راست ترن که بهشون میگم احمق ...

کلا معیار همه چیز من هستم و نه حقیقیت
                          شکرگذارم خداوندی را که من را شاد آفرید و کامروایی و ثروت را سهم من از زندگی قرار داد.

نظر

• پرریسک
                            عضو فعال
                            • Feb 2012
                            • 6797

در اصل توسط mehdi2006 پست شده است View Post
                            سلام جعفرجان,خسته نباشی
                            مداران تو قیمت 354 ت خرید شده اما مرتب درحال منفی خوردنه.!؟ به نظرت سهم روند صعودی میگیره یا فروخته شه بهتره؟
                            سهم زیر 340 نبابد می مود روندصعود کوتاه مدت مختل شد ...

در ضمن چرا 354 خریدید شما ...حد ضرر های گفته شده بیش از 2 تا 3 درصد با قیمت خرید فاصله نداره ولی 354 کجا و335 کجا....

نظر

• پرریسک
                              عضو فعال
                              • Feb 2012
                              • 6797

در اصل توسط بورسیون پست شده است View Post
                              با سلام
                              جعفر جان وبیمه زیر 125 تثبیت شد.نگه داریم یا بفروشیم؟

با سلام ...سهم زیر 125تثبیت نشده ولی تکنیکالی نوسان گیرها می تون خروج کنن وگرنه میان مدتیها کف سهم 115 هست فعلا ودرضمن اگر فروختید حقوقی سهم رو رنج زد این دیگه ربطی به تکنیکال نداره واین مربوط به حقوقی میشه که با سهم چه کنه ..
                              تکنیکالی کوتاه مدت تا 115 میره ومدتی استراحت برا سهم می بینم ...

نظر

• mane1659
                                كاربر فعال
                                • Dec 2011
                                • 235

پرریسک جان از بین وساپا و خساپا کدام را برای خرید پیشنهاد میدهید ؟

نظر

در حال کار...
                                X