چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • پرریسک
    عضو فعال
    • Feb 2012
    • 6797

در اصل توسط m2075 پست شده است View Post
    پر ريسك جان خسته نباشيد لطفاپاسخ سوال مرا هم فراموش نكنيد عرض كرده بودم كه 65 درصد سبدم غدير-400تومان-رايان 400تومان-حق رايان200تومان -خبهمن 210توماني است وهر روز شاهدآب شدن سرمايه ام هستم وحسابي گير افتاده ام محبت كنيد بفرماييد كه آيا با اين سهم ها بمانم يا قسمتي از انها يا تمام انها را به سهم هاي بهتري تبديل كنم{ چه سهم هايي} با سپاس
    با سلام ببخشید ندیدم..
    در مورد غدیر حد ضرر رو 430 گفته بودیم ...هر کی داشت باید خروج می کرد..الانم سهم در روند اصلاحی هست وتا وقتی بالای 417 نیاد صعودی نمبینم ....نوسان های 7-8 درصد بماند..
    سهم حمایت 370 رو داره که حمایت قدری هست ونباید بشکنه بشکنه تا 330 هم جای افت داره ...باید دی در اینده چه می کنه...

در مورد رایان هم این سهم حالت اصلاحی داره وکف این سهم رو هم 340 می بینم ...برا سهم پایین تر نمی بینم واگر بتونید در قیمتهای پایین میانگین بیارید پایین بهتره ...
    بالای 388 روند صعودی میشه ...

خبهمن هم کف رو 180 بسته شده وتا وقتی بالای 200 نیاد روند صعودی نمیشه ....
    بشکنه تا 160 جای افت داره به نظر بعید سهم این حمایت رو بشکنه ....

در کل سهامی که وارد شدید وارد روند اصلاح شدن واگر دید نوسان وکوتاه مدت داشتید باید بالاتر خروج می کردید ....الانم اگر در ضرر زیاد نیستید میتونید با سهام که وارد روند صعود شدن تعویض کنید فقط این سهام حد ضرر رو رد کردن خارج بشید اگر دید کوتاه مدت دارید..

نظر

• پرریسک
      عضو فعال
      • Feb 2012
      • 6797

در اصل توسط mohsen m پست شده است View Post
      باید بررسی کنم. اما احتمالا دیتای من یه مشکلی داره . ولی چندان اهمیتی تو تحلیل فوق نداشته. نتیجه تفاوت دیتاها روی اندیکاتورها تاثیر خاصی نداره
      محسن ممنون از تحلیل ها خوبت .....
      نمودار شما مشکلی نداشت ..مشکل از نمودار کار اموز عزیز بود ...حالا چرا مال ایشون اینطوری شده منم نمی دونم...

نظر

• پرریسک
        عضو فعال
        • Feb 2012
        • 6797

در اصل توسط mane1659 پست شده است View Post
        پرریسک جان نظرت روی وآتی و و بکام و وپترو چگونه هست ؟ و از بین اینها کدام را بیشتر مستعد صعود میدانی ؟ و در ضمن کدامیک وابسته به نتیجه مذاکرات نیستند؟
        با سلام..
        وپترو بالای 90 بمونه برا خرید خوبه ..بکام بالای 173...واتی هم قبل 125 باید مثبت بشه یعنی فردا ...
        حالا از این سه تا هر کدوم تونستن بالای این قیمتها دوام بیارن شما برو رو اون سهم واگر کم اورد خروج کن تا خواب سرمایه نداشته باشی اگر دید نوسان داری ....
        وگرنه برا میان مدت هر سه تا سهم خوبی هستن وپایین زیادی ندارن وصعود خوبی در میان مدت در پیش دارن..

نظر

• پرریسک
          عضو فعال
          • Feb 2012
          • 6797

در اصل توسط کارآموز پست شده است View Post
          با سلام.
          پرریسک عزیز با تشکر از لطفی که میکنی و برادرانه جواب سوالات رو میدی.
          آقا من یک تحلیلی در باره بشهاب زدم که در زیر گذاشتم خوشحال میشم لطف کنی و نظرت رو بگی و ایراداتم رو بگیری.
          با تشکر.

در نم.دار میبینیم که امروز cci -100 روبه سمت بالا رد کرده و استو هم در منطقه بیش فروش قرار داره و امروز k% نمودار d% رو به سمت بالا رد کرده و rsi هم 30 رو به سمت بالا قظع کرده همچنین بین نمودار قیمت و macd یک واگرایی مثبت دیده میشه و قیمت هم از حمایت 300 تومان برگشته.فکر میکنم هدف اولش 389 تومان باشه و خرید با حد ضرر 300 تومان مناسب باشه.
          (cci 50 روزه هست و rsi 14)
          بشهاب بتونه بالای 333 تومن بمونه روند صعودی میشه ...هدف هم اول همون سقف قبلی هست کمه دوستان گفتن اون رو بشکنه به هدف های بعدی میشه فکر کرد ...فعلا ببینم با 333 تومن چه می کنه ...

نظر

• کارآموز
            عضو عادی
            • Jan 2012
            • 159

با سلام .
            پرریسک عزیز فکر میکنم نمودار محسن جان بر حسب آخرین قیمت معامله هست. و چون برای من بر حسب قیمت پایانیست نمودارهامون با هم کمی تفاوت داره.

آخرین ویرایش توسط کارآموز؛ 2012/05/21, 00:14.

نظر

• morteza93
              عضو فعال
              • Apr 2012
              • 516

استاد پرریسک نظرتون راجع به خرید تپمپی چیه؟ زیر 300؟
              یا هدف می گذاری و برای هدف خودت کار می کنی یا مجبوری برای هدف دیگران کار کنی، انتخاب با خودته!!!

نظر

• masome
                عضو عادی
                • Nov 2011
                • 186

سلام صبح بخیر جعفر جان مقاومت پلوله کجاست؟ روندشو چطور میبینی؟

نظر

• mehdi2000
                  عضو عادی
                  • Apr 2012
                  • 115

سلام بر اقا جعفر
                  دوستان امروز شمواد رو از دست ندید امروز روز مهمی براش از اقا جعفر میخام یه بررسی کنن ممنون

نظر

• پرریسک
                    عضو فعال
                    • Feb 2012
                    • 6797

خوب دوستان من ....چند روز قبل یک بررسی کامل از گروه بانک شد وگزینه بعدی ولیدر بازار این گروه معرفی شد وامروز گروه بانک در کنار گروه ساختمان دارن حکمرانی می کنن بر بازار ...

در ضمن بارها گفتم سهام فرصت خرید میدن ...پست بانک تا دلتون بخواد فرصت خرید داد ...حد ضرر 600 تومان ...

نظر

• علی بابا
                      عضو فعال
                      • Mar 2012
                      • 972

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                      خوب دوستان من ....چند روز قبل یک بررسی کامل از گروه بانک شد وگزینه بعدی ولیدر بازار این گروه معرفی شد وامروز گروه بانک در کنار گروه ساختمان دارن حکمرانی می کنن بر بازار ...

در ضمن بارها گفتم سهام فرصت خرید میدن ...پست بانک تا دلتون بخواد فرصت خرید داد ...حد ضرر 600 تومان ...
                      سلام و تشکر از زحمات شما
                      نظرتون را در مورد وبصادر هم بفرمایید.
                      سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.

نظر

• پرریسک
                        عضو فعال
                        • Feb 2012
                        • 6797

در اصل توسط آترينا پست شده است View Post
                        خواستم از شما تشكر كنم.
                        من مطالب شما رو به دوست جانم در كانادا نشون دادم م كه ميخواند و يلي اوقات نظرات شما را تاييد مي كند.
                        ما به همراه دوستم در حال خريد گروه بانكي هستيم.
                        پيش از اين ما بوعلي خريديم در محدوده 90 كه تا 105 تومان فروختيم.
                        چندباري خواستم وارد سيستم شوم مرا اجازه نداد كه نمي دانم چرا آيا اينطوري است؟
                        هم اينك ما فكر مي كنيم گروه بانك ناجي آبروي شاخص بورس در ادامه ريزش هاي جهاني در بازار ايران خواهد بود.
                        خواستم نظر شما را در اين خصوص بدونم.
                        درضمن دوست من خواست من اين پست را بزنم و بپرسم از ديدگاه چارتيستها سهمي مانند بانك صادرات و بانك ملت در چه وضعيتي از اين حيث قرار داردند.
                        ممنون خواهيم بود. به اين نظر ما درخواست مثبت مي دهيد آيا؟:x
                        با سلام....
                        خوب اینکه عزیزان وهموطنان در کشورهای دگیر هم بورس ایران رو دنبال می کنند واز اون مهمتر سایت بورسی رو این نشون دهنده موفقیت این سایت هست که در سایه مطالب ارزشمند اساتید وبزرگان ومدیریت خوب این سایت این مهم به دست اومده واین باعث افتخار تمام اعضای سایت بورسی هست......

شما ودوستتون هم لطف دارید در برابر اساتید بزرگ این سایت ما حرفی برا گفتن نداریم واینها رو هم اگر اسمش رو بشه گذاشت تحلیل واینکه دوستان خیلی لطف دارند...

در مورد گروه بانکی اول شاخص این گروه رو بررسی کنیم..
                        در زیر این شاخص در تایم هفتگی هست ...اندیکاتورها به زیبایی تمام اصلاح شدن وواگرایی مثبت هم حتی شکل گرفته ولی با این همه با این رشد اخیر گروه بانک در نمادهای وپست ونوین وبملت وپارس باز هم نتونست مقاومت خودش رو بشکنه وتاج کرد برگشت واحتمالا این گروه برا مدتی مجدد اصلاحی بکنن واینبار با قدرت بیشتر برا شکست مقاومت خیز بردارن ولی در کل ریسک این گروه بسیار پایین هست در مقایسه با بقیه سهام با توجه به نمودارهاشون
                        در زیر هم نمودار بانک صادرات در تایم هفتگی نشون داده شده ...سهم واگرایی مثبت زده ودر یک کانال با کف 104 ومقاومت 112 گیر کرده ...یا باید بعد شکست این مقاومت سوار بشید ویا در نزدکی کف قیمت یعنی 104 ....برای این سهم پایینی نمی بینم وبرای دوستانی که دید میان مدت وصبر هم دارن این گروه واین سهم میتونه ریسک کم وسود خوبی داشته باشه ...
                        بانک ملت هم دقیقا نمودارش با شخص بانکی تقریبا یکی هست واین سهم نتونسته فعلا مقاومت رو بشکنه در این رالی ...سهم مقاومت قدری در 165 داره ....گروه بانک در نزدیکی نقاط مقاومت هستن بشکنن صعود خوبی می کنن ..نشکنن هم مجدد با یک افت کم اماده میشن برا شکست ....در کل قبلا هم اشاره شده بود این گروه برا خرید ودید میان مدت خوب سهتن در حال حاضر ....

گروه بانک وبانک صادرات .......
                        .

نظر

• vahid78
                          عضو جدید
                          • May 2012
                          • 18

سلام
                          پر ریسک جان امروز بازار یه تکونی خورد. با داده های جدید میشه چندتا سهم واسه کوتاه مدت معرفی کنی

نظر

• payizi91
                            عضو عادی
                            • Apr 2012
                            • 29

سلام جناب پرریسک
                            نظرتون در مورد شمواد و فباهنر
                            رو لطف میکنید
                            [SIZE=1][COLOR="#00FFFF"][COLOR="#008080"]به جرم وسوسه چه طعنه ها که نشنید حوا ؛پس از او همه تا توانستیم آدم شدیم ؛ ای حوا چه صادقانه حوا بودی و چه ریاکارانه آدمیم(شریعتی)[/COLOR][/COLOR][/SIZE]

نظر

• حبیب
                              عضو عادی
                              • Jan 2011
                              • 252

پرریسک عزیز در مورد ثتران هم میفرمایید . فکر میکنید اصلاح سهم تمام شده باشد ؟ در صورت عبور از چه قیمتی روند صعودی میشود ؟

نظر

• hamid_farahy
                                عضو فعال
                                • May 2012
                                • 463

پر ریسک عزیز صف خرید حتاید ریخت و اومد زیر 360 چکار کنیم ؟

نظر

در حال کار...
                                X