کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
می دونم الان این حرفم خیلی خوششون نمیاد وشاید جبهه بگیرن ولی میگم..
دوستان گروه قند هنوز وارد روند صعود نشدن ..کمی احتیاط کنید در خرید ...قثابت تازه فردا بتونه بالای 408 دوام بیاره صعودی میشه ..
طرح هدفمندی مرحله دوم حذف ودلار هم در حال افت ....
گفتم که گفته باشم ..
قشکر تنها گزینه خرید ما بود که گفتیم دوستان در سه مرحله وارد خرید بشن وهر قندی رو به هر قیمتی نخرید ..گفتم که جو گیر نشید..این صف ها اونم در زمانی که سهام هنوز روند صعود نگرفتن سر سوزنی ارزش نداره ولی خوب امیدوارم بتونه این گروه رو وارد روند صعود کنه...
یکی بیاد این قجام رو جمع کنه ما تعدای قجام زیر 400 داریم ..خدا خیرش بده..
پرریسک عزیز با سلام
من 80 درصد سبدم قندی است و البته کمی قجام بدبخت 700 تومنی هم دارم
به نظر من هم اول قشکر و بعد قثابت بهترین خرید می تواند باشد و البته این روند صعودی قندیها -با صفهای نه چندان مستحکم- مربوط به برگزاری جلسه اتحادیه قند و شیکر! در خصوص افزایش قند و شیکر و به احتمال زیاد صدور مجوز افزایش قیمت میباشد.
پرریسک عزیز با سلام
من 80 درصد سبدم قندی است و البته کمی قجام بدبخت 700 تومنی هم دارم
به نظر من هم اول قشکر و بعد قثابت بهترین خرید می تواند باشد و البته این روند صعودی قندیها -با صفهای نه چندان مستحکم- مربوط به برگزاری جلسه اتحادیه قند و شیکر! در خصوص افزایش قند و شیکر و به احتمال زیاد صدور مجوز افزایش قیمت میباشد.
با سلام ...قشکر رو با قثابت همردیف نکنید..
قثابت بالای 400 چه عرض کنم بالای 300 اعتفاد ندارم فقط تکنیکالی پیشنهاد خرید میشه...
این نظر منه ممکنه اشتباه باشه ..
قشکر اولین گزینه هست واگر بگم قجام رو بیشتر اقثابت قشرین وخیلی قندیها قول دارم دروغ نگفتم ..فقط قجام کمی وقت میخواد تا بشه پدیده گروه قند..دلیل هم ارزش بازار قجام هست ...حتی با زیان بعد قشکر مفت ترین قندی هست..
نظر