کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
وملت وکاذر دیتا بیاد نظر می دم...
کاذر 130 رو بشکنه صعود شدید تر می کنه ..
وملت هم بالای 49 دوام بیاره عالی میشه ...سهم میتونه رالی صعودی رو اغاز کنه ...فعلا معاملات بد نبوده ولی کاش رو به الا بود نه رو به پایین ..
پرریسک عزیز به نظر نمیاد کاذر بخواهد دوباره روند نزولی بگیره درسته ؟
منتظر اعلام نظر شما میمانیم
پرریسک عزیز به نظر نمیاد کاذر بخواهد دوباره روند نزولی بگیره درسته ؟
منتظر اعلام نظر شما میمانیم
کاذر هنوز در ار اس ای مقاومت رو نشکسته ...خدایی انتظار نداشتم این صف بزرگ کاذر عرضه بشه ..حتی بدبینترین سهامدار هم فکر نکنم این انتظار داشته...ولی شد ..
سهم به نظر یک سروشانه هم زده که باید 125 رو بشکنه ولی همچنان مقاومت اصلی 130 ..ولی خوب سهم جوری هست احتمال جا گذاشتن در رالی صعود زیاده ..
زمانی به نظرم سهم میشه گفت رفته تو فاز استراحت که بره زیر 110...حد ضرر بزارید 110 تومن ....
کاذر هنوز در ار اس ای مقاومت رو نشکسته ...خدایی انتظار نداشتم این صف بزرگ کاذر عرضه بشه ..حتی بدبینترین سهامدار هم فکر نکنم این انتظار داشته...ولی شد ..
سهم به نظر یک سروشانه هم زده که باید 125 رو بشکنه ولی همچنان مقاومت اصلی 130 ..ولی خوب سهم جوری هست احتمال جا گذاشتن در رالی صعود زیاده ..
زمانی به نظرم سهم میشه گفت رفته تو فاز استراحت که بره زیر 110...حد ضرر بزارید 110 تومن ....
امروز از بابت این سهم خیالم کاملا راحت بود که یهو دیدم صف عرضه شد انتظار داشتم صف هر سهمی رو بدن الا این یکی رو . حالا با چه هدفی این کار رو کردن نمیدونم ؟؟
من زیاد تکنیکال وارد نیستم به نظرتون فردا 125 رو رد میکنه یا میریزه ؟
با سلام..
در وبیمه دیروز دلیران بالای یک میل خرید کرده ....امروز هم 120 رو شکست هدف بعدی 145 تومان ...مبارک دوستان..
قندیها روند همچنان نزولی ...اونایی که با روش پرریسک اشنا هستن می دونن پرریسک در روند نزولی سهم نمیخره حتی اگر میلیون ها صف خرید باشه ...در خرید عجله نکنید مخصوصا قندیها وقتی روند صعودی شد عرض می کنم....
حواسها به رکیش باشه ...سود این سهم نزدیک 200 تومان هست نه 167 تومان ....
با سلام ..این پست دیروز هست ..در ضمن گفتم قندیها اگر رشدشون به 10 درصد نرسیده منفی شدن خروج کنید...
دوران خوش خوشان قندیها تمام شده از نظر من........سازمان بورس این همه زور نزد که دوباره بزاره اینها برن بالا....
در ضمن پی برای قندیها در قیاس با بازار بالاست بسیار هم بالاست....اگر قندی یافتید که با تعدیل های مثبت پی برای زیر 6 اومد بخرید در غیر اینصورت در این بازار وروند صعودی خرید قندی با پی برای بالای 6 با وجود تعدیل های مثبت اشتباه هست....برا بار دوم در قندیها احتیاط کنید.....
در مورد بازار هم نگرانی وجود نداره ....در روند صعودی نوسانگیرها بازندهای های بازار هستن...غدیر 440 رو هم شکست....ببینم این فروشندهای 436 امروز میخوان چند بخرن تا کارمزدشون در بیاد .....گروه پترو با تعدیل های مثبت پیش رو دارن با پی برای زیر 5 معامله میشن ومفت هستن ...غدیر با پی برای 4 که جای خود دارد...............
با سلام...
دوستان در لینک زیر که مربوط به تالار بورس هست جناب سپهبد مطالبی اشاره کرده .. http://forum.talarebourse.com/thread46802-1057.html
ایشان فرموندن که با حمایت از قنیشا وثابت نگه داشتن قیمت این سهم بالای 1000 جلوی ضرر خیلی ها رو گرفتن ...
وطلبکار از دوستانی که زمانی هر کدام در یک سهم قندی فعال بودن واون سهم رو لایق رشد بیشتر می دونستن والان چرا حمایت نکردن وسهام معرفی شدشون افت کرده....
خوب اینجانب اون زمان رو قشکر زیاد فعال بودم وگفتم اگر کسی فکر می کنه بنده مسئول افت این سهم جواب بدم...
اول اینکه تا اینجا بنیادی قشکر طبق پیش بینها سود بیشتری اعلام کرده از قنیشا وقثابت وخیلی قندیها ..پس اشتباه نکردیم ..دوم اینکه این سهم در ان زمان که قنیشا رو 1000 داشت گیج می زدن یکسره از 600-700 رفت تا 1000..
حالا اینها رو بیخیال...
مگر اینجا هر سهمی معرفی شد رفت بالا بنده نوعی تضمین کرده ام که سهم رو اون بالا حتما نگاه خواهم داشت ..مگر به چاه نفت بنده وصل هستم ...الان وبیمه از 80 شده 140 ...حالا چون بنده وبیمه رو معرفی کردم باید تا یکسال تضمین کنم این سهم بالای 140 بمونه ونیاد پایین...
نهایت کاری که بنده می تونم بکنم زمان خرید رو اعلام وهمینطور زمان فروش رو ....بیشتر از این کاری از دستم بر نمیاد ...وجالب اینکه بنده زمانی که با قدرت تمام داشتم می گفتم دوستان از گروه قند خارج بشن خیلی دوستان حرف از صعود زدن...اینم بماند...
حالا جناب سپهبد دوست دارن در مقابل روند بازار مقاومت کنن اونم با زور پول ..وگرنه فقط یک هفته از قنیشا حمایت نکنند اونوقت ببینم همین قنیشا زیر 400 میره با نه ..خیلی پایین تر از قشکر..حمایت کردن دستشون درد نکنه ..
ولی خوب ما در 9 فرودین گفتیم قندیها نزولی هستن ..اولین پست بالا ...
بعد در 19 و20 فروردین قشکر در قیمتهای بالای 920 نزدیک 3 میل خرید فروش شد ...باز هم هشدار دادیم وگفتیم سهم با ضرر کمتر از 10 درصد فرصت خروج داد....بعد دوستی پرسید چه کنیم گفتیم مراقب 920 باشید سهم تا 906 اومد واین خودش سیگنال خروج قوی بود ....
همون زمان قثابت بالای 500 بود وخلی ها قندیها بالاتر....از اون روز فقط گفتیم بفروشید ...
در زیر هم زمانی که گقته شد از قشکر خروج کنید کامل معلومه..
حالا اونی که با حرف پرریسک خریده پس باید با حرف منم می فروخت...نفروخته...برید از خودش بپرسید چرا نفروخته...
بنده به جای ایستادن در برابر روند ها سعی می کنم نقطه ورود وخروج رو به دوستان نشون بدم وگرنه بنده هم مثل شما ...به چاه نفت وپول وصل نیستم بیام برا سهمها بازار گردانی کنم ودر قشکر هم حقیقی بالای یک درصد یا حقوقی عمده نبودم ....
حالا اونی که با حرف پرریسک خریده پس باید با حرف منم می فروخت...نفروخته...برید از خودش بپرسید چرا نفروخته...
بنده به جای ایستادن در برابر روند ها سعی می کنم نقطه ورود وخروج رو به دوستان نشون بدم وگرنه بنده هم مثل شما ...به چاه نفت وپول وصل نیستم بیام برا سهمها بازار گردانی کنم ودر قشکر هم حقیقی بالای یک درصد یا حقوقی عمده نبودم ....
با تشکر....
تشکر از شما پرریسک عزیز
البته من در اون فرون جواب البته خیلی ناقص به سپهبد عزیر دادم ولی شما کامل نمودید
به نظر من این پست آخر ایشون گویای خیلی از چیزها در صنعت قند هست و فکر میکنم شما هم بی اطلاع نباشید
خواهش میکنم اگر در مورد سفته بازی در این صنعت نظری دارید بفرمایید
در ضمن برای من معلوم شد که چگونه قشکر با eps بالاتر از قنیشا نصف اونهم قیمت نداره! این چه معنی میدهد؟ لطفا صریح جواب بدهید با تشکر
تشکر از شما پرریسک عزیز
البته من در اون فرون جواب البته خیلی ناقص به سپهبد عزیر دادم ولی شما کامل نمودید
به نظر من این پست آخر ایشون گویای خیلی از چیزها در صنعت قند هست و فکر میکنم شما هم بی اطلاع نباشید
خواهش میکنم اگر در مورد سفته بازی در این صنعت نظری دارید بفرمایید
در ضمن برای من معلوم شد که چگونه قشکر با eps بالاتر از قنیشا نصف اونهم قیمت نداره! این چه معنی میدهد؟ لطفا صریح جواب بدهید با تشکر
با سلام دوست من..
بنده یه حقیقی جزء هستم مثل شما ...
با هیچ جقوقی وحقیقی عمده ای هم اشنایی وفعالیتی ندارم ..
تمام تحلیل ها وپیشنهاد خرید فروشهایم برا پایه تکنیکال وگزارشان سهام هست ...اطلاعی ندارم در این صنعت رخ داد ...
سفته بازی بود یا واقعا بنیادی ...
ولی در مورد قشکر وقنیشا ...وقیت اینها...
دوست من اون زمان که بنده زیاد رو قشکر تاکید داشتم قیمت قشکر نصف قنیشا بود وبرام جای تعجب بود این تفاوت قیمتی مثل همین حالا ..به همین خاطر برا ریسک کمتر به همه گفتیم فقط قشکر بخرید ودیدیم قشکر خوب هم بالا رفت ...
الان هم من از خود شما میپرسم ..از بین قشکر وقنیشا شما خود کدام رو می خرید ؟؟؟؟جواب این سوال بسیار ساده هست ....خیلی از قندیها نسبت به قنیشا در قیمتهای بهتری هستن ...قنیشا فقط یک برتری دارد ان هم وجود نور همدانیان وحمایت این حقوقی هست ..وگرنه باز هم میگم همدانیان نبود قنیشا حالا حالا در گره های منفی دست وپا میزد..
پرریسک عزیز احتیاجی به نوشتن این همه مطالب نبود ما همه جوره قبولت داریم در روند صعودی سهم خریدن بهترین کاره و بیشترین بازدهی رو میده ولی خیلیها شاید این روش رو قبول نداشته باشن ولی من یکی خیلی بهش پایبندم و این جمله معروف شما (.وقتی سهام در روند مثبت بالا نمیاد بقیه بازار کشک... )را بهش اعتقاد عجیبی دارم و کل خرید و فروش هام بر این اصله
کلا با این جمله ات خیلی حال میکنم
کارت درسته عزیز
امروز از بابت این سهم خیالم کاملا راحت بود که یهو دیدم صف عرضه شد انتظار داشتم صف هر سهمی رو بدن الا این یکی رو . حالا با چه هدفی این کار رو کردن نمیدونم ؟؟
من زیاد تکنیکال وارد نیستم به نظرتون فردا 125 رو رد میکنه یا میریزه ؟
با سلام دوست من..
بنده یه حقیقی جزء هستم مثل شما ...
با هیچ جقوقی وحقیقی عمده ای هم اشنایی وفعالیتی ندارم ..
تمام تحلیل ها وپیشنهاد خرید فروشهایم برا پایه تکنیکال وگزارشان سهام هست ...اطلاعی ندارم در این صنعت رخ داد ...
سفته بازی بود یا واقعا بنیادی ...
ولی در مورد قشکر وقنیشا ...وقیت اینها...
دوست من اون زمان که بنده زیاد رو قشکر تاکید داشتم قیمت قشکر نصف قنیشا بود وبرام جای تعجب بود این تفاوت قیمتی مثل همین حالا ..به همین خاطر برا ریسک کمتر به همه گفتیم فقط قشکر بخرید ودیدیم قشکر خوب هم بالا رفت ...
الان هم من از خود شما میپرسم ..از بین قشکر وقنیشا شما خود کدام رو می خرید ؟؟؟؟جواب این سوال بسیار ساده هست ....خیلی از قندیها نسبت به قنیشا در قیمتهای بهتری هستن ...قنیشا فقط یک برتری دارد ان هم وجود نور همدانیان وحمایت این حقوقی هست ..وگرنه باز هم میگم همدانیان نبود قنیشا حالا حالا در گره های منفی دست وپا میزد..
خیلی از جواب خوبتان متکشرم
اینکه فعلا روند کلی این صنعت نزولی هست شکی درش نیست ولی من به آینده امیدوارم و برای همین هم 60 درصد سبد سهام من قشکر هست و اگر پول داشته باشم بازم میخرم چراکه روند در آینده نه چندان دور برخواهد گشت هم فاند اینو میگه هم تکنیکال میگه (اصلاح زیادی داشته) مگر و فقط مگر این سهام بصورت حبابی رشد کرده باشند مثلا خود قشکر یهو از 200 رسید به 1000؟ چرا؟ و چرا از 1000 رسیده به 450 ؟ که اینون من تو محاسباتم نیاوردم ... خدا میداند
خیلی از جواب خوبتان متکشرم
اینکه فعلا روند کلی این صنعت نزولی هست شکی درش نیست ولی من به آینده امیدوارم و برای همین هم 60 درصد سبد سهام من قشکر هست و اگر پول داشته باشم بازم میخرم چراکه روند در آینده نه چندان دور برخواهد گشت هم فاند اینو میگه هم تکنیکال میگه (اصلاح زیادی داشته) مگر و فقط مگر این سهام بصورت حبابی رشد کرده باشند مثلا خود قشکر یهو از 200 رسید به 1000؟ چرا؟ و چرا از 1000 رسیده به 450 ؟ که اینون من تو محاسباتم نیاوردم ... خدا میداند
بله روند گروه نزولی هست ولی خیلی از سهام گروه از نظر خودم به انتهای اصلاح رسیدن ودارن میرسن ودارن به حمایتهای میرسن که شکست اونها دیگه خیلی خیلی سخته وباید خبرهای خیلی بد بیاد تا اینجا رو بشکنن..
فقط مونده از لحاظ زمانی....این گروه مدتی در همین محدوده نوسان می کنن وکف می سازن وبعد اماده رشد ..
به همین خاطر برا اینکه دوستان از این گروه در سبد داشته باشن برا افراد پرریسک گفته در 3 پله از دو سهم قشکر وقزوین که خودم این دو تا لایق رشد خیلی بیشتر نسبت به بقیه قندیها می بینم خرید کنن...
هر پله با پله بعدی هم 10 درصد اختلاف داره ..هر افت 10 درصدی یک پله خرید ...
در قشکر از 480 گفتیم اغاز کنید ودر قزوین از 370...حال تصمیم با دوستان ....
یا هم صبر کنید روند صعودی بشه وارد بشید چند درصد بالاتر ..مثال قثابت بالای 390 بیاد میشه به صعود فکر کرد..
سلام بر جعفر عزیز
آقا نظرت برای خرید سنگین رانفور(100000تا) در این قیمت ها چیه؟
شرمنده که سوالات من یکمی دیمی و پیش پا افتاده است
راستی چه سهمهایی را مستعد رشد میدانی ممنون از دوست عزیزمان ;)
سلام حاجي
بدخواه داشتي فقط عكسشو بده جنازه تحويل بگير
راستي اين ولساپا رو يه بررسي ميشه بكني با اين پي بري 2.7 و تو هفتگي مقاومتشرو يه نمه شكسته.............ممنون
دراین گزارش سود دوره 6ماهه منتهی به 90/10/30 تحقق یافته وحسابرسی شده 67 ریال یعنی معادل 6%بالاتر ازپیش بینی کل سال است .
حالا اگر رشد سود شرکت در 6 ماهه دوم را مطابق پارسال در نظر بگیریم که 79%سود سال را در 6 ماهه دوم داشته است نتیجه سود تقریبا 250 ریالی برای سال مالی منتهی به 91/04/31
نظر