کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
فکر می کنم قنیشا هم به همین خاطر بست.همیشه سربزنگاه خودشو از ریزش زیاد دور می کنه.امیدوارم سهامدارهای قندیمون هیچ ضرری نکنن.
هی میخوام حرف نزم ...هی میخوام سکوت کنم...نمیشه..
اونایی که می گفتین همه چی خوبه ..اونایی که دم از رشد می زدین ..اونایی که می گفتین جو منفی نده ..
تحویل بگیرد ...شاخص 100 هزار هم بشه بازم میگم با این راهی که در پیش گرفتیم دقیقه به دقیقه بر بدبختی هامون اضافه میشه ...
اینم بازار .....هر قدر ما میخواهیم از این بازار دفاع کنیم نمیشه که نمیشه...
اخه از چیش دفاع کنم ...از این گزارش صدراش یا از این باز کردن قزوین...یا از این حممایتشون از بازار...سهمها دوباره برگشتن خونه اول مجدد منفی شدن ...خاک بر سر اینها با این حمایت کردنشون...
ديگه نه ميشه سمت بورس رفت نه سمت دلار وطلا قيمت طلا كه داره پايين مي ياد دلار هم كه همش ميگن تقلبيه نخرين سرتون كلاه نره يعني اينكه همه پولاتونو ببرين بخوابونين تو بانك سود بگيرين ديگه بقيه بازارها همه تعطيل.
اخه از چیش دفاع کنم ...از این گزارش صدراش یا از این باز کردن قزوین...یا از این حممایتشون از بازار...سهمها دوباره برگشتن خونه اول مجدد منفی شدن ...خاک بر سر اینها با این حمایت کردنشون...
تازه بعد از این میخوایم بریم مدیریت بورس دنیا رو تو دستمون بگیریم.واقعا حیفه که این تجارب بورس ما به دنیا صادر نشه.احتمالا یه صدسالی دنیا جلو می افته.حالا ببین.
آرام آرام به آخر کارم نزدیک می شوم و یقین دارم که آخرین تپش های قلبم در آخرین صفحه های کارم ثبت می شود و مرگ فقط مردی مرده را درخواهد یافت.سارتر
این چه وضعشه؟ آخه چرا باید قزوین اینجوری باز بشه؟ مگه اینایی که میفروشن چند خریدن؟ خاک تو سر سهام دار عمده این قزوین! من الان شوکه ام یه سر رفته بودم بیرون رفتنی محض احتیاط رو 600 اوردر فروش گذاشتم! نگو که ای دل غافل! من که تا خرخره رفتم تو ضرر
آیا فریاد رسی هست؟
این چه وضعشه؟ آخه چرا باید قزوین اینجوری باز بشه؟ مگه اینایی که میفروشن چند خریدن؟ خاک تو سر سهام دار عمده این قزوین! من الان شوکه ام یه سر رفته بودم بیرون رفتنی محض احتیاط رو 600 اوردر فروش گذاشتم! نگو که ای دل غافل! من که تا خرخره رفتم تو ضرر
آیا فریاد رسی هست؟
به نظر من یک دستکاری قیمتی مشهود اتفاق افتاده
شکرگذارم خداوندی را که من را شاد آفرید و کامروایی و ثروت را سهم من از زندگی قرار داد.
در قیمت 3190 با حجم 40,000خریدار نشسته بود و تقریبا متعادل شده بود
نمی دونم با چه منطقی ناظر محترم قیمت بعدی رو 2000 زد
و الان صف خرید فردا رو با حجم 430,000 چیدن
شما قضاوت کنید آیا این کار دزدی تو روز روشن نیست؟
نظر