در اصل توسط majidm پست شده است
View Post
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postواقعا متاسف شرمنده شما دوست عزیز وسایر دوستان هستم..
خدایی دیگر روی نوشتن هم نیست ولی اگر ننویسم میگویند امد انداخت ورفت...این اوج نامردی هست..من هم با شما امروز در این زیان شریک بودم..
هیچ اتفاق خاصی در این سهم رخ نداده از نظر بنیادیوحتی تکنیکالی..ولی دیگر این قسمت را نخواهند بودم که سازمان ویا هر کسی وگروهی بعد این همه افت باز هم بیاید اینگونه ناجوانمردانه خنجر از پشت فرو کند ...
.....................................
دارم فکر می کنم با ماندن ونوشته هایم دارم ضررهای ناخواسته وخارج از کنترل به دوستان میزنم....شاید تصمیم به دوری بگیرم...ضرر خودم به جهنم ولی تحمل حق الناس وضرر دیگران و لعن ونفرین رو ندارم....ببینم چه میشود..باید کمی فکر کنم..
فکر کنم که دیگر جای توضیح نیست .... تقریبا اکثر دوستان کاربلد در فرومهای بورسی معتقدند که این گزارش صدرا سر تا پایش اشکال است و ....
ولی خوب همه میدانیم که اینجا ایران است و محل فعالیت دوستان این فرومها بورس ایران....
پرریسک جان لازم به اینهمه عذر خواهی نیست ...اگر کسی در این بازار فاجعه ، دیگری را مسئول ضررهایش بداند ، باید گفت که آدرس را عوضی آمده ...
من خودم روی یکی دو سهم بسیار بد عمل کردم و تو ضرر بدی رفتم .....
آآآآمممآآآآآآآ ....... امیدوارم بتوان با همفکری دوستانی مثل شما این راه را ادامه بدم تا کمی جبران مافات بشود
پس همچنان منتظر راهگشاییهای شما هستیممممم
نظر
-
تو سربلندی برادر
با اینکه سهام قندی ندارم ولی از بابت ابطال این معامله واسه دوستای خوب قندیمون خوشحال شدم...
به دیگران سود برسانید و پرسود باشیدوارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.
نظر
-
-
در اصل توسط مسعود پست شده است View Postسلام دوستان
صبح بخیر
دوست عزیز میخواستم زیر پستت تشکر بزنم ولی یادم اومد من ترکی بلد نیستم :">
میشه یکی زحمت ترجمش را بکشه؟
ممنون
تمام دنیاها به قربان تو که وجود تو برای ما کفایت میکنه!
فکر کنم منظور جناب پرریسک عزیزه
از طرف منم هم اظهار اردات به ایشان
نظر
-
در اصل توسط کافکا پست شده است View Postپرریسک جان تو چرا؟؟؟
بدخواهان تو وامثال تو باید شرمنده باشند
بدخواهان این مرز وبوم باید شرمنده باشند
گرگانی که لباس میش چه عرض کنم لباس بز پوشیده اند باید شرمنده باشند
دریاچه ارومیه هامون جنگل ابر.....مقبره کورش چاههای مشترک نفتی... غرامت هشت سال جنگ ترکمانچای ارزی. ... دین وایمون مردم اعتماد ملی احساس امنیت وووووو هزاران گند دیگه بار اوردن، 30% قزوین و 200% صدرا که چیزی نیست.
تو سربلندی برادر
ولی میگم ما هم خدایی داریم..
به امید سربلندی ایران عزیز
نظر
-
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postاز لطف تک تک دوستان تشکر می کنم...
امیدوارم با همکاری همدیگر روز به روز ولحظه به لحظه در مسیر موفقیت قدم برداریم ...البته اگر برخوردهای سلیفه ای سازمان اجازه دهد ...
تشکر از لطف همه عزیزان
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postاز لطف تک تک دوستان تشکر می کنم...
امیدوارم با همکاری همدیگر روز به روز ولحظه به لحظه در مسیر موفقیت قدم برداریم ...البته اگر برخوردهای سلیفه ای سازمان اجازه دهد ...
تشکر از لطف همه عزیزان
خير مقدم قربان
سرافراز فرمودين
واقعا صبح خوبي شد. حالا بازار هر چي ميخاد بشه....
نظر
-
ثامان بدلیل عرضه های دیروزش ، روی مقاومتش کندل مرد دارآویز انداختx-(
به همین خاطر امروز منفیه
یه دلیل دیگه هم اینه که هفته پیش تقریبا بازار مثبت بوده و الآن ادامه روند نزولی شاخص در پیشه . نقد بودن بهترین کارهآخرین ویرایش توسط Mohsen Mehrvarz؛ 2012/07/09, 08:28.
نظر
نظر