چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Jamshidyar
    كاربر فعال
    • Oct 2011
    • 556

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
    واقعا متاسف شرمنده شما دوست عزیز وسایر دوستان هستم..

خدایی دیگر روی نوشتن هم نیست ولی اگر ننویسم میگویند امد انداخت ورفت...این اوج نامردی هست..من هم با شما امروز در این زیان شریک بودم..

هیچ اتفاق خاصی در این سهم رخ نداده از نظر بنیادیوحتی تکنیکالی..ولی دیگر این قسمت را نخواهند بودم که سازمان ویا هر کسی وگروهی بعد این همه افت باز هم بیاید اینگونه ناجوانمردانه خنجر از پشت فرو کند ...

احدی هم انتظار چنین بازگشایی رو نداشت وهمه حیران ..هر کس میگوید انتظار این افت رو داشته یاوه میگوید...

امیدواریم حداقل دوستان به حرفهای قبل خوب دقت کرده باشن واینکه بارها اشاره شد روند سهم نزولی هست وروند نزولی کف قیمتی حالیش نیست ...پس پله ای بخرید ....اگر بورسی باقی بمانید هنوز به این سهم اعتقاد دارم وبه سود حدود 100 ان ...فقط باید صضبر کرد ومیانگین اورد پایین ..چاره دیگری نیست..

دارم فکر می کنم با ماندن ونوشته هایم دارم ضررهای ناخواسته وخارج از کنترل به دوستان میزنم....شاید تصمیم به دوری بگیرم...ضرر خودم به جهنم ولی تحمل حق الناس وضرر دیگران و لعن ونفرین رو ندارم....ببینم چه میشود..باید کمی فکر کنم..
    جعفرجان امروز همه دیدن که با قند قزوین چه کردن. پیش از این هم این گروه رو به زور به این وادی کشوندن. شما تقصیر نداری که هیچ خیلی واقع بینانه این روزها رو دیده بودی.
    امیدوارم تو این اوضاع نابسامان نوشته ها خوب شما رو از دست ندیم.
    موسسه خیریه حمایت از کودکان سرطانی (محک)
    www.mahak-charity.org/main/fa

نظر

• صمدآقا
      عضو فعال
      • Jul 2025
      • 214

تبریک میگم به دوستان قندی
      معاملات قزوین باطل شد.

نظر

• ستاره بورس
        عضو عادی
        • Aug 2011
        • 80

خوشبختانه معاملات قزوین باطل شد با اینکه سهام قندی ندارم ولی خیلی خوشحالم که دوستان از نگرانی در اومدند

نظر

• تاران
          عضو فعال
          • Jan 2012
          • 958

در اصل توسط AVIN 5456188 پست شده است View Post
          پر ريسك عزيز
          سلام و احترام

همان داستاني كه از صبح ترس آن را داشتم درباره شما در حال رخ دادن است. البته كه نمي گذاريم. با خواهش و خواهش.
          باور كنيد از اين اتفاقهاي عجيب و حيرت آور و زيان ساز بازار امروز كمتر ناراحتم تا از حرفهايي از جنس اين حرفها.
          از شما دوست عزيز صميمانه خواهش مي كنم نه حرف اين مسائل را بزنيد و نه حتي فكرش را كنيد....

در اين نامرد بازار كه به عقل هيچ بني بشري در كل تاريخ ، اين همه رذالتي كه امروز رخ داد ، خطور نمي كند كه بي هيچ دليل و منطقي سهمي را اين همه پايين بكشند چرا و چرا و چرا و چرا شما شرمنده باشيد ؟؟؟؟؟ شرمنده بايد كساني باشند كه با حقيقت و راستي و انسانيت همواره بيگانه اند و مسبب چنين اتفاقاتي هستند.....

پس
          لطفا
          خواهش اكيد دارم
          بدون اينكه نمايندگي به من داده باشند
          اما به نمايندگي همه دوستان
          كه
          هرگز و هرگز
          حتي فكر دوري و... را نكنيد.
          ما شما را تازه پيدا كرده ايم.............
          به هم چنین

نظر

• تاران
            عضو فعال
            • Jan 2012
            • 958

در اصل توسط صمدآقا پست شده است View Post
            تبریک میگم به دوستان قندی
            معاملات قزوین باطل شد.
            لطفا منبع خبر رو بگید

نظر

• ستاره بورس
              عضو عادی
              • Aug 2011
              • 80

در اصل توسط h1978 پست شده است View Post
              لطفا منبع خبر رو بگید
              معاملات در صفحه tsetmc حذف شد.خدارا شکر

نظر

• تاران
                عضو فعال
                • Jan 2012
                • 958

خدایی دیگر روی نوشتن هم نیست ولی اگر ننویسم میگویند امد انداخت ورفت...این اوج نامردی هست..من هم با شما امروز در این زیان شریک بودم..

هیچ اتفاق خاصی در این سهم رخ نداده از نظر بنیادیوحتی تکنیکالی..ولی دیگر این قسمت را نخواهند بودم که سازمان ویا هر کسی وگروهی بعد این همه افت باز هم بیاید اینگونه ناجوانمردانه خنجر از پشت فرو کند ...

احدی هم انتظار چنین بازگشایی رو نداشت وهمه حیران ..هر کس میگوید انتظار این افت رو داشته یاوه میگوید...

امیدواریم حداقل دوستان به حرفهای قبل خوب دقت کرده باشن واینکه بارها اشاره شد روند سهم نزولی هست وروند نزولی کف قیمتی حالیش نیست ...پس پله ای بخرید ....اگر بورسی باقی بمانید هنوز به این سهم اعتقاد دارم وبه سود حدود 100 ان ...فقط باید صضبر کرد ومیانگین اورد پایین ..چاره دیگری نیست..

دارم فکر می کنم با ماندن ونوشته هایم دارم ضررهای ناخواسته وخارج از کنترل به دوستان میزنم....شاید تصمیم به دوری بگیرم...ضرر خودم به جهنم ولی تحمل حق الناس وضرر دیگران و لعن ونفرین رو ندارم....ببینم چه میشود..باید کمی فکر کنم..
                اگر نوشته های من باعث رنجوری شما شده عذر خواهی میکنم
                در بازار بورس هرکسی مسئول خرید و فروش خودشه حالا اگه من یا امثال من ضرر کردیم ... این قطعا تقصیر هیچکسی نیست جز خودمان...
                امثال شما-بی تعارف-کم پیدا میشن پس من هم خواهش این دوستمون رو از شما دارم ... شرمنده باید کسانی باشند که به عمد قصد پایین آوردن قیمت سهام رو دارن ... همین امروز قزوین میتونست تو قیمت 340 معامله بشه که نشد با یکماه پیش قشکر میتونست تو 800 معامله بشه که نذاشتن و وردنش از 900 به 600 و.... من در هروز و در هر رروز بیش ا ز20 بار به این تالار سر میزنم و ابتدا هم نوشته های شما رو میخونم
                ما وقتی وارد بورس شدیم خودمان قبول کردیم که سرمایه مون رو وارد یک بازار پرریسک کردیم .... همه اینو قبول دارن ... راهنمایی های شما و دیگر اساتید باعث دلگرمی من و امثال منه که چندان آشنایی با بورس به عنوان یک حرفه و حرفه با پشت وانه علم ندارند ... من دیروز میخواستم قکشر رو بفروشم وپترو بگیرم خوب از شما و دیگر دوستان (hasa ) نظر خواستم .... شما گفتید اگه مقاومت 75 رورد کنه میتونی بخری ... خوب من هم نخریدم ... البته تصمیم با خودم بود ولی منطورم اینه که گفته های شما تا حالا خیلی ها رو از ضرر رهایی داده ... حالا این قروین دیگه تقصیر شما نیست ....ایشالا همگی با هم تو سود باشیم
                و از اون مهمتر این صمیمیت و دوستی رو حفظ کنیم و از این به بعد هم مثل سابق منتظر تحلیلها،اخبار و ... شما پرریسک عزیز هستیم.

نظر

• صمدآقا
                  عضو فعال
                  • Jul 2025
                  • 214

در اصل توسط ستاره بورس پست شده است View Post
                  خوشبختانه معاملات قزوین باطل شد با اینکه سهام قندی ندارم ولی خیلی خوشحالم که دوستان از نگرانی در اومدند
                  خیلی ها هم ناراحت شدند
                  چون تیز کرده بودند در این قیمتهای مفت سوار شن.به قول دوستان براحتی قزوین 100 تومنومیسازه

نظر

• misha
                    عضو عادی
                    • Jul 2012
                    • 62

چي بگم الان من رفتم تو سايت كارگزاري ديدم آخرين معامله قند قزوين ساعت 16و31دقيقه و9 ثانيه است از ساعت 12 تاحالا هم درحال خريد وفروش بوده وقيمت پاياني هم3253خورده احتمالا داشتن معاملات رو كنسل ميكردن

نظر

• هادی129
                      عضو عادی
                      • Apr 2012
                      • 296

خوشبختانه معاملات باطل شد پرریسک عزیز همه بچه ها تو رو دوست دارن

نظر

• هادی129
                        عضو عادی
                        • Apr 2012
                        • 296

پرریسک جان فردا بیمه ملت بخریم ؟ رو چند؟

نظر

• morteza93
                          عضو فعال
                          • Apr 2012
                          • 516

استاد گرامی
                          اولا شما پیشنهاد میدی... بنده میخرم... این دلیلی نمیشه اگر ضرر کردم بخوام از دست شما ناراحت بشم!
                          شما خنجر بیخ گلوی کسی نذاشتی...
                          ثانیا خدارو شکر که باطل شد... امیدوارم فردا با سود باز بشه که انرژی مضاعف بگیری
                          یا هدف می گذاری و برای هدف خودت کار می کنی یا مجبوری برای هدف دیگران کار کنی، انتخاب با خودته!!!

نظر

• علی بابا
                            عضو فعال
                            • Mar 2012
                            • 972

نمی دانم کی می خواهیم یاد بگیریم که تصمیم نهایی را خودمان می گیریم
                            اگر کسی چیزی اینجا می نویسد برای خواندن ان دعوت نامه نفرستاده است

و در این تاپیک هم انواع هشدارها داده شده است
                            پس جناب پرریسک جای نگرانی نیست

منم از قبل در ضررم و مقصر خودم هستم . (اصلا کی در ضرر نیست؟!؟)

دوستان هم که گفتند معاملات باطل شده که اگر خبر صحت داشته باشد
                            یک ازمایش خوبی برای دوستان که غر زدن (البته من تا حالا اینجا غری نخوندم)

سالم باشید
                            سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.

نظر

• majidm
                              عضو عادی
                              • Dec 2011
                              • 125

در اصل توسط کافکا پست شده است View Post
                              پرریسک جان تو چرا؟؟؟

بدخواهان تو وامثال تو باید شرمنده باشند

بدخواهان این مرز وبوم باید شرمنده باشند

تو سربلندی برادر

تو سربلندي برادر

نظر

• موج 5
                                عضو عادی
                                • Mar 2011
                                • 140

بچه ها تبریک می گم معاملات قزوین باطل شد منم ناراحت شدم از اون بازگشایی که داشت امیدوارم فردا خوب بازبشه فقط یک نکته! اکثر چارت قندی های یک کوه اورست یا همون 8 معروف را زدند که نشانه خالی شدن حباب است از این به بعد سهام خوب این گروه باید تکون بخورند بیشتر از این اصلاحی نمی بینم تو چارت البته بعضی هاشون هم دو تا اورست دارند مثل پشت شتر :D

یه خبر خوب دیگه اینکه شکر 1350 تومن تو بورس کالا معامله شد از فردا میفتم تو جون قندی ها ببینم یه رشد 50% می کنند یا نه<:-p

نظر

در حال کار...
                                X