کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خسلس دارن از اصلاح عمیق قندیها واین حرفها میگن..البته برا تسکین خودشون واینکه یه موقع جا نمونن ..ولی خوب از قیمتهایی که گفتم قندیها برگشت بزنن خیلی ها جا خواهند موند البته از سهام خوب قندی ..بنده با در پیت ها کاری ندارم....
پرریسک عزیز سلام
آقا من از 210 تومن ذوب دارم تا حالا که همینطور میانگین رو پایین آوردم تا الان که میانگینم تقریبا 170 شده
میشه یه توضیحی در مورد اهدافش و حد ضررش بدی .
بعضی دوستان میگن 180 هدفشه البته تصمیم با خودمه ولی ممنون میشم نظر شمارو هم بدونم.
من درجامعه ایی زندگی می کنم که دویدن سهم کسانی است که نمی رسندورسیدن حق کسانی که نمی دوند.
سلام
جعفر جان میشه راهنمایی کنید که جابجایی قنقش با قصفها یا قزوین رو الان انجام بدم؟
اگه امکان داره سریع که بتونم قنقش رو بفروشم البته با ضرر
سلام..
قندیها از قیمتهایی که گفتم برگشت زدن که هیچ ..عالیه ..برگشت نزنن خطر ناک میشن ..
بنده در این قیمتها فقط تکنیکالی پیشنهاد خرید دارم ..افزایش نرخ بیاد بعضی از قندیها جای رشد دارن که همه می شناسن ..نیاد که خیلی هاشون باید افت کنن ودارن می کنن..
گفتم حواستون باشه قندیها باید در چند روز اینده مثبت بشن نشن براشون بد میشه ..دوستاین که به پیشنها ما قندی خریدن حالا شناسایی سود بر عهده خودشون هست...
نظر