در اصل توسط پرریسک پست شده است
View Post
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
تحلیل رایگان
اینستاگرام: mehdipour.mohamad
توییتر: m_mehdipour
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postدر مورد پالایشی بررسی بنیادی نداشتم ولی همیشه عاشق شبریز بودم ...
سهم خوب وسریعی هست ...الان هم بالای 365 بتونه تثبیت بشه روند صعودش اغاز میشه ..
دوستان میگن نرخ مرجع بالا بیاد پالایش ها کولاک می کنن ولی خوب شبریز وقتی صف میشه گیر نمیاد ..تو همین هفته چند بار صف خرید شده ..
حواستون به شبریز باشه //سهم خوبیه بالای 365 باید تثبیت بشه ...
شرکت پالایش نفت اصفهان جزو 5 شرکت اول و شرکت پالایش نفت تبریز جزو 20 شرکت اول ایران از نظر میزان فروش و بازدهی می باشند.
( رتبه بندی شرکت ها در سال 89 سازمان مدیریت صنعتی )[COLOR="#FF8C00"][SIZE=4] بزرگترین اقیانوس، آرام است. آرام باش تا بزرگترین باشی. [/SIZE][/COLOR]
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postاصفهان بنده هدف رو 2500 تا 2600 می بینم ...
قزوین هم یک مقاومت رو 600 داره که داریم نزدیک می شیم ...اگر کم بیاره وجو گروه خراب بشه شاید مجدد تا 500 بیاد ..فعلا حد ضرر بره رو 530 تا سود ها ذخیره بشه ..ولی خوب گفتم قزوین سهمی هست که به راحتی جا میزاره ...
قندیها بعد یک استراحت 10 تا 15 درصدی که نصف راه رو بعضی سهام رفتن وقپیرا هم تا 830 به نظر بیاد مجدد در روند صعود قرار می گیرن ولی خوب شاید سهام خوب این گروه اصلاحش 5 درصد هم نشه ...
قپیرا اگر اجازه می دادن تا 830 می اومد با پول الکی پشتشت رو نمی گرفتن بهتر بود ..انگاری سازمان به کد بعضی دوستان در قپیرا هم گیر داده ..ولی خوب تابول داشتن بازی می کردن ومعلوم بود گیر داده میشه ..
با این همه در لیست خرید ما فعلا قزوین قشیر قند قشهد قرار گرفته ...اصفهان هم عالیه ولی خوب بازدهی این سه تا رو خیلی بیشتر از اصفهان می بینم ...
به نظرتون قشیر تا اخر شهریور به 900 میرسه؟
نظر
-
در اصل توسط jeneral35 پست شده است View Postبه نظرتون قشیر تا اخر شهریور به 900 میرسه؟
به شرط بالا رفتن نرخ شکر که اخر سر بالا میره ..گفتم 100 تومن بالا رفتن نرخ شکر به جایی بر نمی خوره...در کشوئری که میلگر 1000 تومنی شده 1900 تومان این افزایش قیمت 100 تومنی معنی نداره حال انکه صحبت از شکر بالای 1500 تومنی هست ..
فقط بعضی دوستان بیخودی دلایلی رو درست کردن این چند وقت که شده بلای جون این گروه البته سهام خوبش..
مثل بازار مثبت باشه قندی باید منفی باشه یا بازار منفی باشه قندی باید مثبت باشه ..اینا دیگه چه مزخرفاتی هست ..سهام خوب بازار مثبت منفی حالیش نیست ......
یا مثل ان حرف دلاز 20 تومن 100 تومن این ور اونور میشه رو صف قندیها اثر میزاره ...اینم از اون حرفهاست دلار از 2100 بشه 2000 برا این گروه بده ...
بابا برید سوپر سر محل ببیند چه خبره...
یا مثل چون قثابت منفی هست یا قشرین باید کل گروه قند منفی باشه ..چه ربطی دارن ..
حد ضرر فراموش نشه ودرصد رو رعایت کنید ...صبر کنید ..
نظر
-
با سیستم اختیار فروش که از فردا برای پتروشیمی کرمانشاه راه اندازی می شود و معاملاتش آغاز می شود ، پارسان قیمت 480 تومان اردیبشهت 92 را تضمین کرد
نظر
-
در اصل توسط parastom پست شده است View Postسلام.
جناب پرريسك تكتيكالي كرماشا رو بررسي مي فرماييد. اگر فردا مثبت نشه احتمالا افت بيشتر داره؟!
البته اگه اشتباه نكنم 405 حمايت داره درسته؟!
با دیتای امروز بالای 418 روند صعود میگیره ..
حمایت محکم 395 هست دفعه پیش نفوذ کرد ولی زود برگشت ..بشکنه تا 370 جا داره ..ولی خوب باز هم میگم این سهم اینده روشن داره ..
سهامدار عمده از همین حالا ضمانت کرده سال بعد رو 480 بخره ..حتما از سهمش مطمئن هست که این قیمت رو پیشنهاد داده ..
ما که مطمئن هستمی از این سهم.
نظر
-
پرریسک عزیز سلام
آقا من از 210 تومن ذوب دارم تا حالا که همینطور میانگین رو پایین آوردم تا الان که میانگینم تقریبا 170 شده
میشه یه توضیحی در مورد اهدافش و حد ضررش بدی .
بعضی دوستان میگن 180 هدفشه البته تصمیم با خودمه ولی ممنون میشم نظر شمارو هم بدونم.من درجامعه ایی زندگی می کنم که دویدن سهم کسانی است که نمی رسندورسیدن حق کسانی که نمی دوند.
نظر
نظر